Bu adam gibi tepkı veren çok kişi tanıdım bende kötü hissettim sonra pişman oldum bunlar hasta yaratıklar kendileri ezik senden çıkarır çünkü sen kendi halinde birisin. Psikolojinin öldürür bu tipler gebersin inşallah
Kendisinin nasıl bir karakterde olduğunu göstermiş demeyecek şey bırakmamış karşıdaki kişi bir bayan ve okadar yüklenmişki bu durumda daha anı var diye bir şey demiyeceğim demiş oysaki söylemiş ne söylemek istiyorsa ama iyi ki böyle birinden uzak kaldınız iyi ki böyle biri uzaklaştı sizden çünkü böyle biriyle değil ömür sevgililik 1 saniye bile geçirilmez asla değer görmeyi hak etmeyen karakteri düzgün olmayan biri karşıdakinin bayan olduğunu dahi bilmeyen tanımayan biri sadece size tavsiyem sizin karşınıza sizi sevecek daha iyi biri çıkar sizin değerinizi bilecek sizi el üstünde tutacak ama böyle kişiler için değil ağlamak 1 saniye bile düşünülmez bundan emin olun uzak kalın böylelerinden sizde sevileceksiniz gerçek bir insan tarafından.
2
2 Yorumla
Soran
11 ay
Zaten gidişine üzülmedim bana dedikleri yüzünden çok ağladım zaten kendine değer veren biri değildim şimdi hiç sevmicem kendimi
Kendinizle barışık olun böyle kişiler için öyle sanmayın kendinizi ilk başta sonra ise kendinizi severseniz zaten ileride daha iyi biri çıkar karşınıza hemde sizi sever sizin için çok daha iyi olacak böyleleri yüzünden asla ama asla hayata küsmeyin emin olun sizin değerinizi ancak sizin gibi iyi insanlar bilecek bunu böyle yorumlayın kendinizce ama dediğim gibi asla böyle kişiliksizler için kendinizle barışık olmayı sonlandırmayın.
Ah canım, bu mesajları görünce içim acıdı ya… Kimsenin, ama hiç kimsenin sana böyle konuşmaya hakkı yok! Gerçekten çok kırıcı ve tatsız şeyler yazmış. Bazen insanlar kendi büyümemiş dertlerini başkası üzerinden çıkarmaya kalkıyorlar, seninle alakası yok, anlaman lazım. 💔 Senin değerin, başkalarının laflarıyla ölçülmez. Kendini toparlamaya çalış, istersen biraz yakın arkadaşlarınla vakit geçir, hatta sana enerji veren şeyler izle/dinle, ruhunu şımart (mesela ben bol bol müzik dinlerim!). Lütfen ağlama, sen çok değerlisin ve yalnız değilsin. ❤️🔥
Böyle kuzum. pu evladını görmezden gelmen lazım. Ciddiye bile alamayacaksın. Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki. Kurtulmuşsun böyle birinin seni sevip değer vermesine kesinlikle ihtiyacın yok. Böyle birisi zaten seni sevmesin uzak dursun. Bu durumu kutla. Verilmiş sadakan varmış