Bir İnsan Kendini Neden Değersiz Hisseder?
Bir insan kendini değersiz hissetme sebepleri çeşitlidir ve bu duygular genellikle kişinin geçmiş deneyimleri, çevresi ve kendi içsel düşünce yapısı ile ilgilidir. Öncelikle, çocuklukta veya gençlik döneminde yaşanan olumsuz deneyimler, kişinin kendine bakış açısını ve kendini değerlendirme biçimini etkileyebilir. Ebeveynler veya öğretmenler gibi yetişkinlerden alınan aşırı eleştirel veya olumsuz geri bildirimler, kişinin kendini değersiz hissetmesine yol açabilir. Ayrıca, akran baskısı ve sosyal çevrenin beklentileri de bireyin öz-değer algısını etkileyebilir.
Bunun yanında, başarısızlık veya reddedilme deneyimleri, kişinin kendine olan güvenini sarsarak değersizlik hissine yol açabilir. Toplumda yaygın olan başarı ve görünüm odaklı kültürler, kişilerin kendilerini sürekli olarak başkalarıyla kıyaslamalarına ve asla yeterli olmadıklarını düşünmelerine neden olabilir. Bireysel faktörler de önemlidir. Düşük özsaygı, negatif içsel diyalog ve mükemmeliyetçilik gibi kişilik özellikleri, kendini değersiz hissetmeye neden olabilir. Ayrıca, depresyon ve anksiyete gibi psikolojik rahatsızlıklar da kişinin kendini değersiz hissetmesine sebep olabilir.
Kendimi Değersiz Hissediyorum, Ne Yapabilirim?
Eğer kendini değersiz hissediyorsan, bu duygularla başa çıkmanın yollarını bulmak önemli.
Duygularını Tanımak ve Kabul Etmek: Bazen kendimizi kötü hissetmek kaçınılmaz olabilir. Bu duyguları tanıyıp kabul etmek, onlarla başa çıkmanın ilk adımı olabilir.
Kendine İyi Davran: Kendine karşı nazik olmaya çalış. Kendi iç sesin bazen en büyük eleştirmenin olabilir, ama olumlu düşüncelerle onu dengede tutmaya çalış.
Sevdiklerinle Zaman Geçir: Arkadaşların ve ailenle vakit geçirmek, kendini daha iyi hissetmene yardımcı olabilir. Onlarla duygularını paylaşmak yalnız olmadığını hatırlatır.
Profesyonel Yardım Almayı Düşün: Eğer bu hisler devam ederse ve günlük yaşamını etkiliyorsa, bir uzmandan yardım almak iyi bir fikir olabilir.
Küçük Adımlar At: Kendine ulaşılabilir hedefler koy ve bunları başardıkça kendini ödüllendir. Bu, kendine olan güvenini artırabilir.
Hobilerini Keşfet: Yeni bir hobi edinmek veya ilgilendiğin şeylere zaman ayırmak, kendini daha iyi hissetmene yardımcı olabilir.
Fiziksel Aktivite Yap: Düzenli egzersiz yapmak, hem fiziksel hem de zihinsel sağlığın için iyi olabilir. Egzersiz yapmak, ruh halini iyileştirebilir.
Sağlıklı Alışkanlıklar Edin: Dengeli beslen, yeterli uyku al ve stresini yönet. Bu alışkanlıklar genel esenliğini artırabilir.Herkesin durumu farklıdır ve bazen en iyi çözüm profesyonel yardım almaktır. Kendine karşı sabırlı ve anlayışlı ol. Kendini daha iyi hissetmek için zaman ve çaba gerekebilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni durum benzese var canım kime değer verirsem. vereyim hic biri bana ayni değeri vermedi bende kendimi hep değersiz gördüm hep kendimi uzdum sonra anladım ki kimse için uzulmeye degmiyormus ve ilk önce kendimi sevdim kendime değer verdim. şu an hala yine ayni şeyi yaşayınca yine o hisse katılıyorum ama sonra yaşadıklarımı düşünüyorum diyorum ki ben bunu hak etmedim madem öyle ozaman bende onlar gibi oluşan evet beccereniyorum onlar gibi olmayı :), ama yinede birazda olsa uzulmeme kendimi ülkeme engel oluyor
15 Yorumla
Soran+1 yılAyni durumu bende yasiyorum iste! Insana fena koyuyor ama senin yazdiklarini okuyunca sanada hak verdim. Sonucta dedidigin gibi kendine once deger ver kendi sev sonrasi gelir. :)
Cevap sahibi+1 yılAynen canım ilk önce kendini sev hic birşey senden önemli devil
Soran+1 yılPeki onu nasil yapmaliyim? Neler yapmam lazimki kendimi sevmek icin?
Cevap sahibi+1 yılAynaya bak kendine bak kendini değiştir kendinle ilgilendi güzel olduğunu düşün kendini sevdiğini düşün alışveriş yap kendini simart :) canın ne istiyorsa o anda onu yap kendini sevdiğini düşünmek en basta ve kendini kotu eleştirme hep memnun ol kendindeb
Soran+1 yılSuperrrrrrrrrrr bir fikir! Ustelik kolay da hemen yapilcaka seyler :))
Kimseyi takmadan güzel bir makyaj yap saçlarını özenle yap şıkır şıkır giyin ve alıl verişe çık ufak tefek şeyler bile alabilirsin kitapçıya gir kitap karıştır sonra bir yere otur kahveni iç.. Ben kendimi değersin bunalımda hissettiğimde bunu yapıyorum çok işe yarıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılTskk ederim :))) Herkes aynisini diyorum bende artik bunu uygulicagim :))
+1 yılKulübe hoşgeldin! Aşağı yukarı hepimiz benzer durumlar yaşadık. 1 sene hazırlık 4 sene lisans 5 sene üniversite okudum. Hadi 4 sene diyelim. Çünkü 1 sene de yurtdışındaydım Erasmus ile. 4 sene birlikte okuduğum arkadaşlarım. Arıyorum, görüşelim diyorlar. Türlü bahanelerle ekiyorlar. Bilmiyorum, gerçekten de mi işleri var. Ama hafta 7 gün. Bir gün işleri varsa, geriye kalan 7 gün de mi işleri var. Kaldı ki, 1 hafta sonra yeni bir hafta başlıyor. Genellikle evde yalnız geçiyor bu yüzden günlerim. Arkadaşlara değer vermek gerek, ama genellikle o değer tek taraflı oluyor. Değer, kıymet bilmiyen insanlar denk geldiği için mi bilmiyorum.
Size önerim. Sıkmayın canınızı ve faydası olur mu bilmiyorum; ama aşağıdaki videoları bulun ve izleyin. Youtube veya google'dan izleyebilirsiniz.
1) Ahmet Şerif İzgören - Avucunuzdaki Kelebek
2) Steve Jobs - Stanford Üniversitesi Mezuniyet Konuşması (Tükçe altyazılı bulabilirsiniz.)13 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun senden! Hemen bakicam merak ettim :))
- +1 yıl
Rica ederim ve iyi seyirler dilerim.
+1 yılKanka değer tahterevalli gibidir kime ağır basarsa onun göt-ü kalkar o yüzden koy g-ötüne rahman gitsin.
38 Yorumla
Soran+1 yılSagolasin! Bu sozleri okumak bile bana yetti. :))
- +1 yıl
rica ederim dediğim gibi insanlara değil kendine değer vericeksin çünkü bu devirde bir insana değer verince üstüne çıkıyo ama önemsemezsen senden alası yok bak misal ben kız ortamında hiçbir kıza poposu kalkacak kadar değer vermedim ne oldu onlar benim peşimden koştu.
Soran+1 yılWalla helal olsun sana. Iyi yapmisin, boylece kendinligini onlara belli etmisinki onun yerine onlar senin pesinden gelmis senin gidecegin yerde. Bende artik boyle olmak istiyorum nedense ama ortayi tutdurmak biraz olucakmis gibi gorunuyor?
- +1 yıl
bak ne yap biliyomusun şimdi biriyle tanıştın mı sohbet ortamı oluşturdun mu biraz da çaktırmadan dikkatini çekeceksin sonra yavaş yavaş ondan ilgini keseceksin ve onun içinde sana karşı yavaş yavaş arzu oluşacak yani sen ona bir nevi ulaşamayacağı biri gibi olacaksın ve bilirsin insan ulaşılamayanı sever fakat sen gidip insanlara değer veriyosun sürekli yanlarında oluyosun noluyo böylece kişi senden sıkılmaya başlıyo halbuki bir süre sonra hem ondan ilgiyi azar azar kesip hem de onu etkilersen bu sefer o senin peşinde koşuyo işte benim olayım budur.
Soran+1 yılWalla helal olsun sana. Sayende bu seyide formulu ogrenmis oldum. Demek bu sebebten dolayi ben herseferinde kaybediyorum. Boyle yaparsam ozamannnnnnn sonucu cok guzel olur :) Allah razii olsun senden sayende bunu ogrenmis oldum:) Cunku benim zayif noktam var. Oda birini cok seversem onun pesinden giderim, yani deger veririm. Ama artik bunu bir aydan fazla yapmiyorum sukurler olsun:)) Supersin ya!!
- +1 yıl
Rica ederim.
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
teşekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
aslında çok doru söylüyorsun insanlara çok fazla değer veripte değer görememek çok kırıcı insan birilerine değer verince ister istemez ona karşılık kendi için de değer bekler aslında kendini kullanılmış ve bir kenara atılmış hissetmek çok zor amam kendini değersiz hissetme bence bende bu tür olayları çok yaşadım her halde anlatsam roman olur ama asla yaşamaktan vazgeçmedim demek ki onlar beni hak etmemiş diyorum ben hep doğrusunu elimden geldiği kadarıyla yapmaya çalışıyorum gerisini zamana bırakıyorum umarım bizide hak eden birileri çıkar ileri de sen de kendini üzme benim gibi yap kendini üzmen yersiz seni hak etmeyen insanlar için kendine zarar verme unutma bu dünyadaki en değerli insan sensin...
110 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyorsun!! Senin yazdiklarini okuyunca icimden bir ses hakli bu cocuk dedim. Sonucta kaybeden biz degil onlar oluyor. Beni hak etmeyeni napiyim?
- +1 yıl
kesinikle sen her zaman onlar için en iyisini yapmaya çalıştın ama onlar bu duruma hep vefasız kalıyor sende bu insanlar için kendimi değersiz hissediyorum gibi cümleler kullanma bu şekilde hissetme bu ancak ve ancak sana zarar verir asıl değersiz insanlar onlar sen değilsin ben bu durum da hep şu cümleyi kullanırım (bırak onlar sana darbe vurduklarını zannetsinler aslında benim gibi birini kaybettikleri için asıl darbeyi kendilerinin yediğini de sonradan öğrensinler) ama o zaman çok geç olacak onlar için umarım sen de böyle düşünürsün kendini her zaman değerli hisset...
Soran+1 yılCok guzel bir ornek verdin. ''bırak onlar sana darbe vurduklarını zannetsinler aslında benim gibi birini kaybettikleri için asıl darbeyi kendilerinin yediğini de sonradan öğrensinler.'' Bunu her seferinde okurum ve kendime biraz gelirim ve derimki onlar kaybetti ben degil :)
Soran+1 yılDegerlisi ben olmus olabilriim ama onlarda keske fark etse? sayende o sozu okuyup bende kendime biraz guc katarim :)
Soran+1 yılTsk ederim yardimin icin. Eger gerek duyarsam derim :)
Soran+1 yılTsk ederim :)
Hm takmıcaksın sonuçta kalıcı değiller. Kalıcı arkadasmı arayacaksın kafanı bozana seni takmayana byby demeyi bileceksin.. demek ki gerçekten arkadaş değiller içe kapanık sessizsin anladığım kadarıyla. Arkadaş dediğin az olur öz olur çok kişiye gerek yok. Türkiye de yaşamıyorsun bulması da zor olur tabi zaman geçsin diye takılıyorsundur zaman telde geçer sen salla boşkoy tek gez ilerde illaki samimi arkadaş denk gelir yani kendini sevdirmeye çalışma bırak seni sen olduğun için sevsinler sevmiyosa yolları açık olsun iyi niyetliyim diyorsun anlamıyolarsa keybetsinler seni
11 Yorumla
Soran+1 yılInsanin yinede zoruna gidiyor. Onlara okadar cok caba gosteriyorsunki onlar hic kalkib bir mesaj bile atmiyorlar. Nezaman isleri dusuntugunde beni ariyorlar. Tamam yardim etmeyi severim ama bunada ben tahamul edemiyorum nedense.. :(
Kişilik & Karakter konusunda 487 cevap paylaştı. Aslında, kendimizi kötü hissetmemize, mutsuzluğumuza, huzursuzluğumuza, ruhsal durumuzun bozulmasına daha bir çok şey sayabilirim neden? sadece kendimiz olduğunu hiç düşünmediniz değilmi? Şunu asla unutmamalıyız ki, biz istemedikce kimse bizi mutsuz edemez, huzursuz edemez, üzemez, bizi kötü hissediren, iyi olmamızı engelleyen, bizim olumsuz düşüncelerimiz, katı kurallarımız, alışkanlıklarımız, zaaflarımız, kendimizin iyiliği için yapmadıklarımızdır.
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki oneriniz nedir?
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/q9MOQ3.jpg budur. Kendini nasıl görmen gerektigi.
Soran+1 yılGuzelll birrrrrrrrrr ornek!!!
+1 yılçünkü insanlar ego çuvalı. ego konusunda dünyanın en uzun gökdeleni burj khalifa'yi geçerler. ayaklarını bile uzatmazlar bulutların üzerinden. olurdu biri çekerse aşağı diye. hayat böyle boktandır. yalnız kalacaksın sonu bu. onlar sana gelene kadar bunu yaşayacaksın. kaçarı yok.
011 Yorumla
Soran+1 yılYillar gecti geciyorda insanin zoruna gidiyor ya.. Onlara okadar cok deger veriyorsunki onlar hic kafalarina takmiyorlarmis gibi hayata devam ediyorlar. Oysa bilmiyorlarki karsindaki insani acayiip derecede uzdugunu..
- +1 yıl
tabiki de zoruna gidiyor insanın. ama arada tek tük bir kaç kişi bulunur değer kıymet bilen. onları da yakaladın mı bırakmıcaksın işte
Soran+1 yılSen belki onlar icin caba gosterebilirsin aam karsindaki kisi seni terk ederse ozaman zor olur. Cunku o kisi icin cokkkkkkkkkkk caba gostermen lazimki elinden kacmasind diye.
- +1 yıl
hayır o kişi zaten diğerleri gibi yapmayacağından muazzam çaba sarfetmene gerek yok zaten sen olması gerektiği gibiysen sorun yo
Soran+1 yılHmmmm, kendim gibi davraniyorum ama ona ragmen bile?
- +1 yıl
olacak bu alışacaksın başka bir çözümü yok
Soran+1 yılHayat her yerden koyuyor nasil olsa, bunada aliscakasin diyorsun:( Zor olucak ama
- +1 yıl
aynen öyle. ya da kafana hiç bir şeyi takmayacaksın kafan nasıl esiyorsa öyle davranacaksın
Soran+1 yılOnlar nasil davraniyorsa sende aynisi yap diyorsun?
- +1 yıl
hayır tabiki de kimse için değişme niye değişeceksin. sen aynı kal. ama yapılan böyle şeyleri kafana takma. hani ben değer veriyorum onlar bana niye değer vermiyor deme hayattan tad almaya bak bu kadar.
Soran+1 yılAynen dedigin gibi. Bundan sonra ''herkes ederi kadar'' alicak benden. Kimbana ne yapiyorsa aklimi kulanip dusucegim iyi mi yapiyorum yoksa kotumu :) En onemmliside kendimi mutlu etmek :))
Kendini degersiz hissediyosun ama ALLAH hic kimseyi degersiz yaratmadı. Morelinin bozuklugu ise kendine yetemiyosun
217 Yorumla
Soran+1 yılHic de bile.
Soran+1 yılInsanin icine oturuyor?
Soran+1 yılHaa, oylemi demek istedin. Tamam simdi anladim, peki farkli olmak icin ne gerekiyor?
Soran+1 yılYoo bunun ustesinden de gelirim evelallah !
Soran+1 yılTskk ederimmmm: )))
Soran+1 yılYardimin icin :)
Soran+1 yılhahaha, olsun sonucta yardim ettin ya.
Soran+1 yılOlursa bildirim :))
Soran+1 yılNe mutlu sana :)
Senin onlara ihtiyacın olmadığını hissettir ve onları mecbur etmeye bak ya da başka arkadaşlar edin :D Make ur choice iyi biri olmak , kötü olmak.
115 Yorumla
Soran+1 yılGuzel bir fikir. Kendimden hic birsey duydurtmicam catlasinlar dursunlar. Iyi olunca kaybeden ben oluyorum kotu da olunca yine kaybeden ben oluyorum-_- bun ortasi da zor gibi..
Soran+1 yılHaklisin ama suda varki benim bir zayif noktam var. Birini ben gercekten cok sevdiysem onun pesinden gidiyorum aslinda onu yapamam lazim. Ustleik şu an 1 ay oldu kendimi zor tutuyorum ama yapmak mecburiyetindeyim yoksa karsimdaki insan yine farkkli dusuncek. Bak kendisi yine geldi.. dedirtmek istemiyorum
Soran+1 yılPeki o kiz hic farkina varmadimini yoksa inadina mi herseyi gormezden geldi?
Soran+1 yılBen goruyorum ama gormezden geliyorum.. Senin adina uzuldum ama kiz sonradan pisman olmus ama nafile?
Soran+1 yılTamam gormezden geliyorum ama yinede bir yerle yorum atiyorum o gorsun diye..
Soran+1 yılNasil bir ilgi? Ornek verebilirmisin?
- +1 yıl
Kişiden kişiye değişir , örnek veriyim ; bir kızla tanışıcam , baktım takıldığı yerler belli , kendimi ona gösteririm yani şık giyinerek vs. tanışmak zor değil. Bir yönünü kolla ne yapıyor? Ne ediyor? baktın takıldığı bir kafe var , sende gitmeye başla ortak bir yönün olduğunu belirt.
Soran+1 yılHaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o sekil.. Guzel bir ornek vermis oldun, elbet bir gun yeni bir kisiyle tanisirsam bunlari yaparim :)
Soran+1 yılAmin cumlemize!!!
Bende senin gibiyim7 senedir hemde ne erkwk arkadaşım var ne de kız neden se yüzüm gulmedi benimde
111 Yorumla
Soran+1 yılKendini mutlu ediyormusun peki?
Soran+1 yılYanii orda haklisin. Insan her haline sukretmesi lazim:)
Soran+1 yılDemekkii Allah en dogrusunu en iyisini sonradana sakliyor :) Umudumu kesmem sende kesme kardes :)
Soran+1 yılSonucta seni Allah yaratmis oyle deme :)
Soran+1 yılHayirlisi Allahtan :)
Soran+1 yılAmin amin:)
Senden beterleri var..
https://www.youtube.com/watch?v=sDK7rJOWZPA13 Yorumla
Soran+1 yılBunlarin varya... bir odun alicaksin kafalarin tam ortasina oyle bir vuracaksin OZAMAN gorecekler FAKIR KIM DIYE.. Kusura bakma kardes bir an sinirlendim ama sana degi.
Soran+1 yılAynen dedigin gibi!
Gizli Üye(30-35)+1 yılKelimelerini okurken nedense temiz kalpli olduğunu hissettim gibi. İlk defa boyle bişey oldu. Neyse konumuza gelelim. Ben arkadaş kazığı çok yedim şu an hiç arkadasım yok. Sadece sevgilim var fakat yeri geliyor sevgiline anlatamadığın şeyler oluyor arkadasına anlatma ihtiyacı duyuyorsun sadece orda eksikliği hissediyorum
17 Yorumla
Soran+1 yılVay be! Iyi anlamisin zaten.. Yerine gore iyimdir yerine gorede kendimi nasil davrancagimi biliyorum..
Cogunlukla herseyden bir eksiklik var.. Sadece arkadasliktan degil
Cevap sahibi+1 yılYasını öğrenebilir miyim. Ben 21 yasındaydım. Herseyinse eksiklik vardı çeki düzen verdim kendime zamanla
Soran+1 yılBen 23 yasindayim.
Cevap sahibi+1 yılNe gibi bir eksikliğin var mesela hal ve hareketlerin mi düşünce yapın mı ya da fazla iyimser olman mı
Soran+1 yılBilmiyorum iste?
Cevap sahibi+1 yılBak ne dicem. Bende saf biriydim. İyimserdim. Ama çok canım yandı artık kimseye acımıyorum. Kendimi düşünüyorum artık. Kimsede beni ilgilendirmiyor. Takmıyorum kimseyi ve inan mutluyum. Kimse umrunda olmamalı. Sen nasıl mutlu olacaksan oyle ol. Asabi biri olursa mı mutlu olursun bırak asabi ol. Daha fazla orneklendirebiliriz
Soran+1 yılTamam ozaman. Bende ortasini bulucagim yerine gore davrancagim. Ustelik kendimi gercekten mutlu etmeye caliscam. Artik onlara ne kolay kolay deger vereririm nede zere kadar kilimi kipirtmam..
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin durmunda ben varım değer verilmiyo ama inadına baskalarına deger veriliyor söylediğimde yok deniliyor ama var maalesef bişey yapamıyorum üzülmekten başka
219 Yorumla
Soran+1 yılInsan buna karsi birsey yapmasiii lazimm!
Cevap sahibi+1 yıldeğer veren biri olsa belki olmicak şeyler cunku karaktersizlik yalancılık yapamıyoruz
Soran+1 yılSana iyi davransa bile sonradan onun karaktersiz oldugunu anliyorsun buda insana fena koyuyor.
Cevap sahibi+1 yılbilmem olursa nefret olur herhalde ama yinede cız eder insanın içi
Soran+1 yılBenim etti iste..
Cevap sahibi+1 yılnabicam bilmiyıorm herkes değerli biz değersizi ve o değer verilenlerde onu yarı yolda brakanlar
Soran+1 yılInsanlarin cogu bu hareketi bana yaptii. Ama onlarin sayesinde ben cok sinirli bir insan oldum, her gelene sert davraniyorum.. Ustelik firsat bile vermiyorum red ediyorum onlari>!
Cevap sahibi+1 yılbu gidişle bende pçn teki olurum onlara değer veriliyo
Soran+1 yılHmm, niye oyle dedinki simdi?
Cevap sahibi+1 yılcunku bizim gibi adamları gören yok serserilik yapcanki kız seni farketsiz için önemli değil nasıl olsa 1 sene sonra tekmeyi basınca anlarlar
Soran+1 yılCogu kizlar yanlis kisiyi seciyorlarr bu bir gercek ama bunu sonradan fark ediyorlar.. ama is isten gecmis oluyor tabikide..
Cevap sahibi+1 yılBen bisey yapamiyorum iste tecrubem yok :-(
Soran+1 yıl:((((((((((((((((
Cevap sahibi+1 yılKimsinsin bilmiyorum ama bugun o darbe onaylancak herhalde :-(:-(:-( hicbirzaman degerimiz bilinmiyor
Soran+1 yılDilerim Allahtan oda elbet bir gun oyle bir darbe yicekkkiiiiii burnundan gelicek. Bundan yuzde doksan eminim ama sadece sabretmen lazim.. Uzulme kardes Allah herseyin habercisidir en dogrusunu o bilir :)
Cevap sahibi+1 yılYapcak biseyok hayirlisi ins ama zor olcak sende sana deger verenlere git
Soran+1 yılCikarsa karsima giderim cikmasa beklerim :)
Cevap sahibi+1 yılCikar merak etme :-)
Soran+1 yılHayirlsi allahtan😊
bidaha gelmiyor ha senden kurtulmuşta ondan gelmiyor :D. nese makyaj felan yap alışveriş yap iş hayatına atıl orda çevren değişir sana değer veren biri çıkar karşına çoluk çoçuk derken hayat akar işte.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayirlisiiiiiii:))))
+1 yılpiskolojik durumdur özellikle uzun süredir evden dışarı çıkmayan insanlarda görülür kendini sosyal ortamlara at alışveriş yap müzik dinle gez toz paraşütle atla hatta gerekirse paraşütsüz atla yap bişeyler durum düzelir
13 Yorumla
Soran+1 yılSagolasin herkes aynisini diyor :))) HErkesin sayesinde kendime biraz geliyorum ve sarki dinliyorum :))
- +1 yıl
müzik iyidir bol bol dinle kafayada takma her insanda olur bu geçici ruh halidir :)
Soran+1 yılInsallah o ruh hali geri gelmez eger gelirse yine cokerim diye dunusuyorum:(
+1 yılSüper.. Her şeyi boşver ;) Aynaya bak adın neyse kendine seslen ve şunu de ben olmasaydım iyilik yaptığım insanlara bu güzellikleri kimse yapmayacaktı de aç canlı bir müzik ve dans et hayatta sen varsan senin içinde hayat var :)
06 Yorumla
Soran+1 yılahahahaha, tam benlikkk iste bu! Zaten sarki acmayii severim ve dinlerimde :))
- +1 yıl
E tamam işte daha ne olsun ki bir de 1 bardak su al eline içmeden önce suya uzunca bir bak o su senin için yaratılmış değersiz olsan o suyu göremezdin bile ki değerli olduğun için sen yaşa diye su senin hizmetinde asla kendini negatif görme :)
Soran+1 yılWauw! Guzel bir ornek daha! Haklisin her halime sukretmeliyim cunku Allah yoksa onuda bana gostermezdi.. Kendimi artik negatif gormicem daha farkli davrancam ve kendimi odullendircem:))
- +1 yıl
İşte bu :)
Soran+1 yılYardimin icin tskk edrim:))
- +1 yıl
rica ederim :)
+1 yılinananlar için, tekrarlıyorum inananlar için, yaradan'ın dert verdiği kulunu güçlü gördüğünün göstergesidir. e inanan bir insan için de bu şüphesiz güzel bir şeydir.
13 Yorumla
Soran+1 yılAslinda dogru dedin.. Aklima birseyi getirmis oldun sayende :)
- +1 yıl
en iyi cevap secsene :D
Soran+1 yılVermesine veririm ama daha cok insan yorum atiyor:)
değerli hisssettiricek birini bulun başını dizine koyun oda okşasın değerini hissedebilirsin ^^
09 Yorumla
Soran+1 yılBen secisicigimdir. Herkese kolay kolay arkadaslik etmem,..
Soran+1 yılTurkiyede yasamiyorum. Burdaki durumlar daha farklidir.
Soran+1 yılOnlarla sen takil :)
Soran+1 yılTepe tepe kullan :)
Soran+1 yılHe he
İnsanlar sadece kendileri için çalışır olmuşlar karşısındaki insanın değerini kaybedince anlıyorlar
119 Yorumla
Soran+1 yılKaybedince anliyor ama ozaman gec kaliyorlar!
Soran+1 yılBenimde zoruma giden o zaten. Geri donmuyorlar? Ama baska arkadaslarima bakinca onlara herzaman geri donuyorlar bazen kendime soruyorum onlari farki nedirki benimle?:(
Soran+1 yılBir kac gun mu beklicem? Bir ay olucak :( ses seda yok?
Soran+1 yılSorun orda zaten. Aklima takiliyor kaliyor..:(
Soran+1 yılTurkiyede yasamdigim icin burada biraz zor oluor..
Soran+1 yılDiyelim cikti, ondan 100% eminimki kotu biri cikcak. Cogunlukla oyle oluyor..
Soran+1 yılAmin cumlemize! hersey Allahtan geliyor nasil olsa :)) Elbet bir bildigi vardirr :)
Soran+1 yılAmin amin:) Sagolsun burdaki arkadaslarin hepsi yardim etti:) Gulmeye basladimm buda beni cok mutlu etti :)
Soran+1 yılHaklisin be!!
Soran+1 yılmerak etme edicem :))
seni değersiz hissettirenleri hayatından çıkar sıkıntı çekersin bu dönem ama emin ol böylesi daha iyi oluyır
09 Yorumla
Soran+1 yılCikarini cikardim ama en cok ne koyuyor biliyormusun, geri donmerleri heersyi benden bekliyorlar:o
Soran+1 yılTabikide zaman gectikce insanlarin gercek yuzlerini goruyorsun: )) Ona gore hareket ediyorsun :)
Soran+1 yılPeki sen nasil gecirdin bu durumu?
Soran+1 yılSevgilim yok, cunku ben zorum. Herkese firsat verenlerden degilim yanii.. Beni bulan bulsun, baktim iyi davraniyor bendd iyi davranirim caba gosteriyorsa bende ederim etmiyorsa yol veririm..
Soran+1 yılHmmmm, peki daha nelere bakacaksin?
Boyle dusunme bence her insan degerlidir sen oyle hisediyorsundur:)
07 Yorumla
Soran+1 yılHissetiriyorlar problem orda..
Soran+1 yılGuzel laf! Anlamlii ustelik ve bu sozler beni baya bir carptii:) Haklisin cunku!
Soran+1 yılTskk ederim :))
Soran+1 yılEttin ettin :)
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGecis doneminde sın... Bunu anlatmanın yolu.. Ssrkilwrdan uzak dur.. Cıkokalsta tuket.. Farklı Seyler dene
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha, daha yeni yeni kilo verdim. Simdi onlari yemeye baslarsamm ohooo alirim o kilorarii onuda ben istemiyorum :))
+1 yılmüzik dinle sev kendini.. hayat güzel yasamasını bil :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTskk ederimm :)))
+1 yılinsan öyle ya bende arkadaşlarımdan haber alamıyorum insanlardan fazla bir şey bekleme
07 Yorumla
Soran+1 yılNe bekliyim ozaman?
- +1 yıl
bir şey bekleme canım o beklediği değeri sana kendinden başka kimse veremez
Soran+1 yılPff.. :(
- +1 yıl
değeri mutlu edilmeyi her zaman başkasından beklersen hep üzülürsün ama sen kendine değer veriri seversen insanlarda seni sever ve değer verir? düşün senin değer vermediğin bir şeye biz niye değer verelim? diyosun ben kendimi değersiz hissediyorum o zaman insanlarda demekki bu değer verilecek biri değil değersiz hissettiğine göre kendini :)
Soran+1 yılOke oke anladim. Guzel bir ornek verdin, sayende kafam biraz daha calisti:)))
- +1 yıl
rahat ol aynaya bak ve gülümse :)
Soran+1 yılTamam:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşver işte böylelikle kimin dost kimin düşman olduğuunu daha iyi anlıyorsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılWalla super bir laf soyledin!!
+1 yılKendini değersiz hissediosan demekki, devaluasyon geçirmişin :D sana 6 sıfır atmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılAbartmaa ya.
İntihar et en temizinden :) saydigin dertler bendede var konuscak birini Bul gecer herhalde :)
03 Yorumla
Soran+1 yılO fikri bence sen kullan.
Soran+1 yılSonucta dinimizde gunahtiirr..
+1 yılaltında bu sıralar değer kaybetti ama sonucta altın :) üzülme sen güzel yürekli insan :) altın kalp demir gibi sabır ister:D
02 Yorumla
Soran+1 yılTsk ederim yorumun icin :) Sayende biraz guldum :))
- +1 yıl
ne demek her zaman :D
+1 yılTek sorun sevgilin mi peki? Buna mı canın sıkıldı?
19 Yorumla
Soran+1 yıl6 senedir sevgilim yok, sadece kendimi degersiz hissedityorum oysa insanlara nekadar cok deger vermistim..
- +1 yıl
Böyle dönemler olabiliyor. yaşadığın zaman karşındakini de anlayabiliyorsun. Hayatın ne getireceğini bilemiyoruz bu yüzden üzülmeye gerek yok. İçten içe yalnızlık sana koyuyor belki ama insan kendine değer verirse etrafındakilerde bunun farkında olup ona göre davranmaya baslarlar. bunu unutma. kendine saygın yoksa kimse saygı duymaz aynı sekilde :) hayatın böyle tek düze devam etmeyeceğine göre yeni arkadaslıklara acık olmalısın
Soran+1 yılDogru diyorsun kardes. Insanin aklina takilinca takili kaliyor okadar cabuk kafadan cikmiyor iste..:(
- +1 yıl
Burada da sanki yenilmez bir karakterin varmıs gibi düsünmek gerekiyor. Güçlü kişilik her türlü psikolojik düşünceyi bastırabilir
Soran+1 yılPeki buna karsi ne onerirsin?
- +1 yıl
Sana birsey söyleyeceğim. Öldürmeyen her acı güçlendirir derler, yani edindiğin tecrübeler sonraki hayatında önemli bir role sahip. Seni yıkabilecek tek güç psikolojindir. psikoloji insanı delirtebilir. Düşünceler ve yalnızlık insanı içine çekiyor çok bunalıyorsun. İşte bundan kurtulmanın formülü mutlu olmaya calısmaktır. Kendini tek başına ama bir o kadar güçlü hissettiğinde seni herşeyin mutlu edeceğini düşünüyorum en azından 19 yıllık ömrümde edinebildiğim tecrübe bu kadarını söylüyor. bol şans
Soran+1 yılCokkkkkkkkkkk tsk ederim!! :)))) Sayende birseyler daha ogrenmis oldum!
- +1 yıl
rica ederim bu durumu asabileceğine inanıyorum
Soran+1 yılAllah buyuktur :) Iyi geceler dilerimm!
hııı ozaman altın suyuna batır kendini tabi bulabilirsen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl00 Yorumladöviz kurunun yükselmesini bekle atakta bu aralar
012 Yorumla
Soran+1 yılArkadasim senin baska isin gucun yokmu? Boyle bos bos yorum yazacagina hic yazmasaydin daha iyi olurdu. !
Soran+1 yılO dedigin arkadaslar bana sonucta yardimediyor. Farkinda belki degilsindir ama sonucta şu an SEN BOSBOS yorumlar atiyorsun. Istersen hic atma daha degil, cunku yazdikca batiyorsun.. Hadi bas git simdi sukkel
Soran+1 yılSunuda unutmaki karsinda cocuk yok. Cocuk olmus olsaydi boyle yanitlar vermemis olurduu.
Soran+1 yılBana laf atacagina kendi yasina bir bak derim. Seni adam diye sayarlarmi acaba? Gelmis internetin arkadasindan bir kiza kafa tutuyorsun? Hangi bir erkek bunu yapar? Bukadar cahilmisin sen kardesim?
- +1 yıl
kafa tutmak mı? divanı lügatit türk te bile yok sandığın şeyin anlamı yeni yetme kitap oku biraz
ayrıca yaşımla ilgili bir sıkıntım yok zeka yaşım geri beni muhatap alabilecek kadar seviyeme denksin demektir bu da :)
ayrıca senin durumun klinik buna vakıf oldum cevaplarından :) gittiğim bir baytar var gönderelim seni de :)
önce mutlu et sonra mutlu olursun
önce değer ver ver sonra değerlenirsin
bunun cevabını ne yapmalıyım diye burada gezme insanlar senin gibi seri üretim değiller şeker oldu mu kal selametle.
Soran+1 yılSenin gibilerini SADECE ALLAHA HAVALE EDIYORUM.
Kendini beyenmis budala.
Soran+1 yılPraat maar uit je nek vriend! bye!
+1 yılsenin Gerçekten İlgiye İhtiyacın var Dostum...
10 YorumlaBen sana değer veririm gel cnms gel😀
01 Yorumla
Soran+1 yılDalga gececek bir durum degil bu kardesim.
Aynen ya aynı sorun lar bendede var :(
03 Yorumla
Soran+1 yılBii ben degilmisim demek :((
Soran+1 yılSevindim senin adina :))
doğru kişileri bul sonrası no problem
05 Yorumla
Soran+1 yılKarsima dogru durust insanlar cikmiyorki, ciksa no problem derim ama yok:o
Soran+1 yılBen niye bir erkegin pesinden gidiyimm gii?
Soran+1 yılIstiyorumki o benim pesimden gelsin..
+1 yılHacı bende böyleyim ne olcak bziim bu halimiz
01 Yorumla
Soran+1 yılEsitiz desene:(
+1 yılherşey hissiyatla alakası düşünceyle bitiyor herşey.
023 Yorumla
Soran+1 yılBuda insana fena koyuyor ama.
- +1 yıl
yaşın ilerledikçe alışırsın :D herkez eşit degildir ama denktir :D önemli olan düşünceler hayat dolu olman.
Soran+1 yılşu an 23 yasindayim ve hic birsey degismedi siimdiye kadar. Bundan sonra degisecek degildir bence
- +1 yıl
düşnürsen degişir
Soran+1 yılHayirlisi artik!
- +1 yıl
sevgilin yok mu şımartsın seni :D
Soran+1 yıl6 senedir yok.
- +1 yıl
tispzimisin :D
Soran+1 yılDalgami geciyorsun kardesim?
- +1 yıl
:D sen seç
Soran+1 yılHic hos degil ama.
- +1 yıl
tamam sorry
Soran+1 yılHmmmmm.
- +1 yıl
neee
Soran+1 yılNee'mi?
- +1 yıl
heee
- +1 yıl
ne var olm
- +1 yıl
ne istion benden
- +1 yıl
sevgilim bakıyor konusmalarıma dikkatli ol
Soran+1 yılNeyse ozaman. Bana yardimci oldugun icin sana tsk ediyorum! :) Sana iyi geceler diliyorum
- +1 yıl
özelden mesaj at konusalım terkettim sevgilimi
Soran+1 yılBak kardesim, ben senin bildigin kizlardan degilim. Bana yardimci oldugun icin tsk ederim.
- +1 yıl
sevişiriz :S
+1 yıldegerlendır kendınııı:D
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki senin onerin nedir?
Soran+1 yıl-_- ben tanismak istemiyorum.
gecerrr
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallH!!
İntihar et
03 Yorumla
Soran+1 yılO fikri sen kullan ben degil.
Soran+1 yıldoei
+1 yılBbana sar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler