Kendimi değersiz hissediyorum ne yapmalıyım?

Kendime boş hissediyorum yani sanki hiçbir amacım yokmuş gibi diğer insanlardan farklıymışım gibi hissediyorum ama farklıyım derken yani sanki onlar normal ben değilim onlardan biri değilmişim gibi tam olarak anlatamıyorum ama hissettiğim Duygu çok kötü sürekli moralimi bozuyor yani öyle düşünmek benim elimde olan bir şey de değil mesela bunun için antidepresan kullanmayı bile düşündüm ama kullanmalı mıyım bilmiyorum bir ilaç kullanıyorum duygusallık için duyguları kontrol eden bir ilaç ve uyku için ama bir işe yarıyor mu bilmiyorum bu popüler olmakla ilgili bir şey yani benim gibi belki de bir sürü insan var popüler ya da çok ilginç olmayan insanların dikkatini çekmeyen normal bir insan sadece ama böyle olmak beni kötü hissettiriyor sanki diğer insanlar işte popülerler falan ya onların yanında ben işe yaramazmışım gibi hissediyorum sosyal medyada falan pek dikkat çeken birisi değilim o yüzden kötü hissediyorum kendimi çok güzel bir liste değilim o yüzden de çirkin hissediyorum bazen kendimi bazı insanlar benim dış görünüşümde dalga geçiyorlar bu yüzden kötü hissediyorum sizce ne yapmalıyım? biraz uzun oldu kusura bakmayın
Kendimi değersiz hissediyorum ne yapmalıyım?