Ailem beni dışlıyor bazı sebeplerden dolayı ve ben de onlarla olmak istemiyorum ama kendimi böyle huzursuz hissediyorum bazen
2 ay
Ailem beni dışlıyor bazı sebeplerden dolayı ve ben de onlarla olmak istemiyorum ama kendimi böyle huzursuz hissediyorum bazen
Cevap
5Cevap
Kardeşim rabbim seni yaratmış sana değer vermiş senin değerini başkasını belirleyemez..
ne güzel peki şu an Allaha yeterince kul olabiliyor muyum ondan şüpheliyim. sılai rahim var ama imtihanın büyük ve geçemedim sanki
Hepimizin sınavı ayrı bu dünyada isyan etme kula yakışmaz sabır etmek lazım rabbim imtihanını kolaylaştırsın inşallah
Allaha değildir isyanım isyanım olsa olsa insana
Rabbime şükürler olsun her zaman beni ayağa kaldırdı
Önemli olan rabbime isyan etmemek şükür etmek her zaman.. Ne kadar az insan çok huzur
Allah seni yaratarak sana değer vermiş sen zaten allahtaratından değerlisin
çok güzel
Senden başka kimse umursama boş ver ailen olsa
bana yaptıklarını konduramıyorum kendime
Umursama
inşallah, sağolun
Gülümse kafana takma
Umursama oldugu kadarıyla mutlu ol ınadına emın ol hattan daha fazla keyıf alıcaksın
umarım
O zıhnını rahatlat sonra akısına bırak takılma olenle olunmuyor emın ololsa olur olmasada. De gec
Kimler için değerli olduğunu bilemezsin
doğru şekilde göstermesi gereken ise karşı taraf
Ailenin seni dışlamasının sebebi ne peki?
nişan attım bana iftira atınca da aramız bozuldu kavga ettik onların yaptıklarını çevreme anlattım (ağır şeyler yaşadım)
Nişan atıyorsun böyle bir psikolojik bir sıkıntı da ailenle sana destek olması gerekirken bu şekilde yapmaları gerçekten hiç doğru değil. Sonuç olarak kimse nişan atmak istemez ağır şeyler yaşamışsın ki karşı taraftan kötü şeyler görmüşsün ki bu şekilde davranmışsın
ağır şeyleri nişanlım değil ailem yaşattı anlaşamadık beklentiler uyuşmadı dedik medeni şekilde ayrıldık ama kabullenmediler halbuki kendileri de biraz parmakları var
Anladım yani aslında onlar yüzünden bu duruma düştün ama sana destek olacakları yerde seni suçlamaya devam ettiler. Peki ne düşünüyorsun şu anda kafanda ne var
onlardan uzaklaşmak istiyorum ama imkanlarım kısıtlı
Anladım sanırım bir işin yok ve maddi olarak bağımsız değiliz
vardı psikolojikmen de çöktüm okulu falan da dondurdum. arıyorum şu an
Umarım en kısa zamanda maddi bağımsızlığını kazanır kendi evinde huzurlu bir yaşam sürersin
amin, sağolun
Rica ederim 🙏 lütfen canını çok sıkma bir an önce toparlan ve kendi hayatına odaklan
ama birtürlü bu hisslerden kurtulamıyorum sanki başaramayacakmışım bunu da mahfedebilirim gibi. inşaa ettiğim herşeyi kaybettim
umarım yapabilirim
Hiç öyle düşünme zaman zaman hayat bize bu şekilde kötü şeyler yaşatabiliyor. Unutma o inşaya eden sendin kaybettin tekrar aynısını başarabilirsin kesinlikle umutsuzluğa kapılma. Bak başaramadığın zaman değil umutsuzluğa kapılıp denemeyi bıraktığın zaman hayat biter
doğrudur
O yüzden yılmak yok
Salamancalar hissetmez
o nedir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ailen tarafından dışlanmak çok can acıtıcı, bunu yaşarken huzursuz hissetmen çok normal 😔
Şunu bil: Değerin, ailendeki sorunlarla ölçülmez. Sen ilişkilerden bağımsız olarak zaten değerlisin.
Şimdilik küçük de olsa kendine ait güvenli alanlar kurmaya çalış; sevdiğin aktiviteler, arkadaşlar, okul, iş… 🧩
İçini çok bunaltıyorsa bir rehber öğretmenle ya da güvendiğin bir yetişkinle konuşman iyi gelebilir 💬💛