Genç Erkekler kendilerinden neredeyse 9-10 yaş büyük kadınlara neden bu kadar ilgili?

Genç Erkekler kendilerinden neredeyse 9-10 yaş büyük kadınlara neden bu kadar ilgili?

Genelde bu olgunluktan kaynaklanıyor mesela bizden büyük yaşlı olan kadınlar daha olgun oluyor her yaşadığı konuda tecrübeli olduğu için veya bir erkeğin zayıf ve güçlü noktalarını çok iyi bildiği için bir erkeğe nasıl hitap etmesi gerektiğini bildiği için erkeği bu konuda fazlasıyla etkileyebiliyor
Bu da mantıklı
Yani mesela daha genç yaşta olanlar biraz böyle eğlencelik vurdum duymaz oluyor bir derdi sıkıntısı olduğu zaman sohbet etmek istediğinde adam sen de boş ver kafasında oluyor ama büyük göçtü olanlar akıl veriyor fikir veriyor olgun davranıyor o da hoşuna gidiyor
Demek ki sadece erkekler kendilerinden büyükleri tercih etmiyor. Ben de hep yaşça daha büyük erkekleri altında yatan sebebini bilmeden tercih ediyormuşum. Aydınlandım sağ ol
Yani bu seni kötü birisi yapmaz bazen çevrende seni anlayan yaşlıların olmadığı zaman senden büyük birilerini ilgi duyabilirsin Bu gayet normal ama burada dikkatli olman gerekir karşındaki insan kötü niyetli art niyetli değilse yani senin duygularını kullanmaya kalkması güzel bir şey bu konuda da tedbirli olman gerekir
Merak etme biz de bu piyasaya yeni gelmedik :)
Hayırlısı olsun be gülüm ☺️😂
Gözümsün :D
Baş tacısın 😂
Kendi kararları. yani bir kadın nasıl 12-13 veya 15 yaş büyük erkek seviyorsa erkek de sevebilir. ben de mesela kendimden büyük kadınla evlenmek veya sevgili olmak isterdim. çünkü herkesin tercihi farklıdır ama aşırı yaş farkını istemem tabi ki de.. benden 8-9 yaş büyük olabilir mesela...
Yapanlar muhtemelen, yaşıtları onları görmezden geliyor, büyük kadınlar da kendinden büyüklerin işi gücü olduğu için kendinden küçükler ile henüz toy olduğu için yönetilmesi kolay erkek oluyor ne dese yapıyor ne zaman arasa müsait oluyur.
Cevap
23Cevap
Bazi buyuk kadinlar cok anormal oluyor ondandir okul zamani bende hata yaptim zor kurtuldum felaketler durmadan devam 🤣
p. rno sektörünün saçma sapan algıları yüzünde
Hatta The Graduate filmi sağolsun diyorum bu saçmalık için
Genç erkeğin ülkemiz şartlarında evlenecek imkanı yok. Yine ülkemiz şartlarında bekar kadın onunla seks yapmaz. Ondan 9-10 yaş büyük kadın muhtemelen evlidir. Zar derdi yoktur. Kendinden küçük, çıtır bir erkek de onu iyi hissettirebilir.
şeker gibi oluyor olgun kadinlar ağızlarından bal damlıyor trip yok adı üstü olgun yatakta miymiyda degiller genç kizlar gibi yapistirlar erkegi bazaya bosaltmadan kaldırmaz
Aynı şeyi kendilerinden 9-10 yaş büyük erkeklerden hoşlanan kadınlara da sormak lazım
Tecrübeli biriyle yapılan ilişki inanilmaz zevk verir o tecrubedende ders alır
Biz boyun eğmezdik ama vicdansızlar milf göndermiş 🥹
Tecrübe ve çok yaşlı olmamak kaydıyla olgun kadınlar daha az sorun demek onlar için.
Deneyim olgunluk cinsel çekim leb demeden leblebi'yi anlar gibi düşünüyor olabilirler
Olması gereken bu olduğu için. Kendilerinden ufaklara mı yönelselerdi?
hep öleydi bu olgun kadın severler bende severım ama iste ama elvencegindede kendinden kücük ister
Ben de dilf severim karizmatik olgunları herkes sever
Tecrübeli biriyle tecrübe kazanmak için. Yani çok da bayıldığından değil.
Kendinden daha büyük ve olgun bir kadını elde etmiş olmanın haklı gururunu yaşamak istiyorlar.
tersi durum da söz konusu biliyorsun değil mi? :)
Fantezi hissi. Hepsi şu lanet sosyal medya geyikleri yüzünden
Genelde kızlar çok ergence davranıyor o yüzden aklı başına biri olsun istiyor.
İnan ben de bilmiyorum. Tuhaflar…
Sana da hep çıtır gençler yazıyor demi 😅
Olgunlar en azından dayanikli oluyo
hangi açıdan
korkuyorum berbat bir nede görmekten veya leş gibi bir ses kaydı dinlemekten
*nude
Valla yok dürüstce
Zevksiz erkeklerdir onlar
Olgun ve tecrubeli kadin oldugundan
Kalçan için ya da göğsün
Olgun herzaman çekici olmuştur
Yas farki fazla ben istemem