- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılHer zaman olgun ve dolgun sevmişimdir, her yaşımda, ah şimdiki yaşımda da öyle. Dolgun derken şişman olsun demiyorum lakin kalıplı olsun isterim, göbeksiz ve kalıplı olmasını isterim, istemekteyim. Annem ise uzun ve ince adamları yakışıklı buluyor benim aksime. İncelik daha çok kadına yakışıyor gibi lakin kadına balık etlilik de yakışır, kadını daha dişi gösterir balık et kıvamı, incelik ise kadını daha zarif gösterir, erkeği güçlü gösterdiği için kalıplı olmak yakışıyor erkeğe lakin göbeksiz olması şartıyla, ince belli de olmasın ama ben o şekilde dolgun seviyorum, ele avuca gelecek :D En çok olgun oluşuna ehemmiyet veriyorum, bir defasında gözlerimin önünden (arkaları dönük bana ) iki erkek geçti, dolgun, uzun boylu ve göbeksizdiler, sonra yüzlerini gördüm Aman Allah'ım çocuk bunlar, maşallah çocuk halleriyle iyi dolgunlaşmışlar, hiç o gözle bakmadım yüzlerini görünce, yani benim için en mühimi yaşsal olgunluk. Hem meyvenin de olgunu tatlıdır, keza erkeğin de olgunu öyle. Bence yaş almak güzellik katıyor insana, kendine bakan güzel yaşlanıyor, olgun tercih etmek akıllılıktır diye düşünmekteyim. Mesela Gökçe Bahadır şimdi daha güzel, güzelliği şimdi daha çok ortaya çıktı, olgun insanlar daha merhametli, daha idare edici, daha empati sahibi. Gençler bana tatlış geliyor, çünkü yüz hatları henüz oturmamış, karşı cinse ilgi duyan bir insan olarak kadının olgununu gencinden daha çekici buluyorum. Benim gözüme hep olgunlar güzel, yakışıklı geldi. Sanırım olgun erkeklerin genç kızları istemesinin sebebi çevrelerine bundan ötürü hava atmaktan kaynaklı, hava atmak istiyor onlar, kendilerini bu sekilde ispat etmek istiyor,"ben hâlâ yakışıklıyım, genç bir kız bana ilgi duyuyor"gibisinden düşünüyorlar, halbuki gençleri kandırmak daha kolay. Genç erkekler neden olgun kadınlara ilgi duyuyorlar acaba, onlarda benim gibi mi düşünüyorlar, belki de anne sevgisine aç oldukları için o sevgiyi tatmak istiyorlar lakin tek sebe
22 Yorumla- 1 yıl
Sebep bu olmaz diye düşünmekteyim, olgun kadın tecrübelidir, belki öğrenmek istiyorlar birçok şeyi, çünkü görmüş geçirmiş insan öğretir, olgun kadınlar daha ateşli bu arada, çünkü kendilerini keşfetmişlerdir o yaşa gelene dek.
Ve genç erkekler de olgun kadınların ateşinden, harından nasiplenmek istiyorlar :D Kendilerini anlatmadan anlaşılmak istiyorlar. Şunu da gördüm kadının büyük olduğu ilişkiler sanki daha uzun soluklu oluyor, haa ben kendimden küçük bir erkek istemezdim o ayrı,20 yaş kadar büyük olabilir benden, çünkü ben de olgun seviyorum - 1 yıl
Maşallah 🥳🙆🫂
En İyi Cevaplar
1 yılGenç erkek olgun kadın tercihi kimisi anne sevgisinden oldukça mahrum olduğundan, kimiside fiziksel temaslardaki becerilerin her anlamda gelişmiş olduğunu düşündüğünden. Cinsel dilde milf fantazisi diğer deyimle. Çok nadir kadın zenginse yaşa takılmamakda bu kriterlere dahil.
Kadınlardaysa baba sevgisi eksik olanlar, kendi çocuk ruhlu olanlarda olgun erkek karakterle tamamlanmak istediğinden, onun hatalarında düzeltebilecek biriyle daha eğlenceli ve sağlıklı birliltelik düşündüğünden, kimisiyse maddiyat sevdası.
22 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru 💯
- 1 yıl
🙏🏻💎💝
- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
1 yılOlgun kadınların genç erkek istemesi genç erkeklerin olgun kadın tercih etmesi
Belkide taze ve genç bir erkeğin teni enerjisi ilgilerini çektiği için ve ilişkide acemi olduğu için onları daha kolay elde tutabildiklerinden dolayı tercih ediyor olabilirler.
Genç erkeğin olgun kadınla ilişki kurması da olgun veya evlilik yaşamış kadınlarda bekaret sorunu yaşamamak daha kolay cinsel ilişki yaşamak ve onların cinsel tecrübelerinden faydalanmak için genç bir erkek olarak cinsel isteklerini daha iyi yerine getirmesi olabilir.
Olgun erkeklerin genç kadın tercihi de yine benzer bir durum olabilir özellikle çapkın olgun ve paralı ise gönül eğlendirmek amaçlı olarak taze ve genç bir kadınla ilişki kurmaya çalışıyor olabilir
Sebepler çok geniş olduğu için kesin bir sonuca ulaşamayız
Kimi cinsellik için kimisi duygusal boşluğunu doldurmak için ilişkilerinde tercihler yapar.
Benim ilk evlendiğim kadın benden 9 yaş küçüktü benim niyetimde yaş farkı ya da büyük veya küçük olması yoktu zaten uzaktan akrabamızdı birde aile dostuyduk ve tamamen kader kısmet evlilik varmış bir sebepler oldu hemen evlendik. 3 sene boyunca iyi kötü giden evlilik bir nedenden dolayıda hemen bitti.
2020 de ayrıldıktan sonra yeniden birleşmek için iletişime geçsekte olumlu bir sonuca varamadık ve bir yıl sonra 2021 de kız başkası ile evlendi nasibi öyleymiş 4 sene çocuğumu göstermemişlerdi 2024 te de oğluma kavuşmak nasip oldu yanımda kalıyor şimdi seviyoruz oğlumu annesini veya anneannesini görmek istediğinde de hemen gönderiyorum.
Kendim de evlenmekten vazgeçtim kimseye güvenemiyorum çünkü sevgimi ve güvenimi kötü kullandılar fazla üzüldüm birdaha yeniden üzülmek istemiyorum nasip kısmet bu işler yinede belli olmaz yine her şey geçmişe dönmeyecekse daha iyi biri karşıma çıkacaksa belki olur
Bla bla bla bla mevzu böyle 😅
13 Yorumla- 1 yıl
Âmin teşekkür ederim @27esmerim😇🤲
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk meseleleri, gerçekten de karmaşık ve kişiye özgü bir konu! 😊 Hepimizin farklı ilgi alanları ve çekim noktaları var. Genç erkekler olgun kadınlarda tecrübe ve olgunluk ararken, olgun erkekler genç kadınlarda enerjik bir yaşam tarzı veya farklı bir perspektif arıyor olabilir. Kadınlar ise, olgun erkeklerde güven ve istikrar arayabiliyor.
Bu durum, insanların duygusal ihtiyaçlarına, geçmiş deneyimlerine ve hayat tarzlarına göre değişebiliyor. Sen nasıl düşünüyorsun peki? Senin de böyle bir tercihin var mı? 💕10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Herkes işine geldiği gibi :D
16 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u 1 yılBende olgun kadın tercih ederim 30 yaşlarında. çünkü görmüş geçirmiş ve belirli bir hayat tecrübesi edinmiş olurlar.. ergen kızlar gibi trip atmazlar mesela :D birde anne sevgisi görmediğim için de olabilir olgun kadın tercih etmek..
zaten herkesin kendi kararıdır isteyen istediğini tercih edebilir yeter ki aşırı yaş farkı olmasın çünkü aşırı yaş farkı olunca bu sefer de anlaşamazlar ve ilişkileri biter elinde sonunda ya da toksik bir hal alır..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılBende iki tarafta deneyimli istiyor. Bundan kaynaklanıyor. Kapris çekmek falanda istemiyorlar. Erkeklerde yaşlanma korkusu başlıyor o yüzden daha genç olsun diyor , kadınlardada kendi yaş gurubu genç kadınların seçtiği için bir de genç erkekler deneyimlisini istedigi için vb sebeplerden. Şu an kadınlar çok bakımlı eskisi gibi kolay yıpranmiyor. Vb vb vb. Türk milleti nelerle uğraşıyor ya, ondan dinlerde yaş sorunu yok dizsizliktede yaş sorunu yok kim çıkarıyor bu yaş meslelerini anlamıyorum ki, yetişkin, aklı başında, sağlıklı bireyler nasıl yaşıyorsa yaşasın.
10 Yorumla
1 yılCogu kadin yasi ilerledikce bagimsizligini ilan ediyor. Ilgisi azaliyor ve duygusal olarak besleyici olmayi giderek birakiyor. Ama iliskide bagimsiz olamayacagini da unutuyor. Onun istekleri, ihtiyaclari karsilansin, erkek naparsa yapsin moduna giriyorlar. Benim yasim ve daha yasli erkekleri toplasaniz 100 tanesinden 95'i bu yazdigimin altina imzasini atar.
Beni psikolojik olarak itip kakan, ilgisiz birakan birisi ile birlikte olacagima, tutkulu, onemseyen ve dahil olan genc bir hatunu her turlu tercih ederim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılGenç erkekler tecrübesiz olduğu için yaşıtı olan kızları düşürmekle uğraşmak yerine zaten ulaşması daha kolay olan ve kendisine daha cazip geleceği yaşça büyük kadınları tercih ederler. Olgunlaşıp aslında o kadar çok uğraşmak gerekmediğini farkedince tekrar gözünü daha genç ve çıtır olanlara çeviriyor.
Kadınlarsa bir çoğu her seviyorum diyene inandığı için lütfen sevmeye devam et der gibi her tuzum var diyene hıyar gibi koşuyor. Başka soru?19 Yorumla- 1 yıl
Öfke derken ne alaka?
- 1 yıl
Yorumda erkeklerin ipliğini pazara çıkartıp dürüste yazdım erkekleri daha çok gömdüm kadınlar ne alaka feminazi miyiz?
- 1 yıl
İnanmanız sizin sorununuz siz inanıyorsunuz diye biz neden suçlu olalım. Çözümü çok basit her seviyorum diyene inanmayın sizde 😀
- 1 yıl
O da sizin probleminiz burada beni alakadar eden bir konu yok ben şahsen kimseye seviyorum falan demiyorum. Bir çok partnerimde söylediği zaman geri söylemediğim için kavga çıkmıştır. Çünkü neden yalan söyleyeyim sevmiyorum abi 🤷🏾♂️😀
- 1 yıl
Tamamdır reis
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Belli yaş üstü erkekler için konuşayım, artık bazı özelliklerini yitirdikçe psikolojik olarak kabul etmek mi istemiyorlar bilmiyorum o hevesi genç kızlarla alıyorlar. Birazda paralıysa oltaya düşecek kız çok zaten.
Genç erkeklerde, görmüş geçirmiş dertsiz tasasız olduklarını düşündükleri için böyle mi mallığın peşindeler.20 Yorumla
1 yılgenc erkekler olgun kadınlara ilgi duyuyor cünkü olgun kadınlar daha anlayisli ve merhametli kalp kırmıyor
olgun erkeklerde genc kadinlara ilgili cünkü antropoza giriyorlar 😀31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKimde ne yoksa onu arzu ediyor belkide küçük yaşta kişilerle zaman geçirip, hala genç ve zinde hissetme durumu... Her şeyi çok fazla düşünürsek anı kaçırırız ☺️
11 Yorumla
1 yıl- 1 yıl
😂 ben kemal sosyete kemal gidiyorum iyi geceler
1 yılBuna gerekçe gösteremem ama kendimden yola çıkayım mesela benim yaş 29 ama ben hep 33-35-36 ve 38 li yaşlara ilgi duyarım
17 Yorumla- 1 yıl
En temizi baba kadın dediğin olgun olucak çoluk çocukla uğraşamam ben
- 1 yıl
@kurabiyelilatte aynen resim farklı bir profesyonellik oluyor bu yaş aralığında
- 1 yıl
Senin yaş da ilgi gösterdiğim yaş aralığı haberin olsun 🤣
- 1 yıl
27 yaş da güzel olgun
- 1 yıl
Doluyum diyosun yani tüh
1 yılneden kelimesini daha saçma bir yere koysaydın bence
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Süper bir tespit 👌👏 Bende anlamıyorum valla 🤷😂
17 Yorumla
m 1 yılBu işleri bilse bilse @Aşko Kuşko bilir 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
1 yılNe genç ne olgun kimse bize bakmıyor denk gelmiyor gerçi ben evlilik düşünüyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Aynen kismetimi bekliyorum bakalım ne olacak
Olgun kadınlar daha anlayışlı ve yorucu ilişki olmuyor çünkü benimde bir ara bende 6/7 yaş kadar büyük konuştuğum biri oldu.
Çok da güzel bir kadındı20 YorumlaOlgun erkeklerin genç kadınlara ilgi duymasını bir nebze anlayabiliyorum ama genç erkeklerin olgun kadınlara ilgi duyması tamamen cinsel fantezi dürtüsüyle oluyor
20 Yorumla
1 yılYaşı tecrübe olarak görenler için durum bu olsada, önemli olan kişilik yapısı, yaş alırken yaşamış olması..
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHerkes zıt peşinde kime yasanmamisin kimi yasnmisin
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGenc erkekler artik tecrubeli istiyor, genc kadinlarda olgun erkek istiyor
91 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle.
Galiba bir tür cinsel fantezi. Birilerinin yaşanmışlıklarına ilgi duyma veya tecrübelerinden faydalanma gibi bir şey. 🤷
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yaşlanınca kadınların 7 sinde ne ise 70 inde de o olduğunu anlıyorlar 😂 o yüzden genç yaşlı olgun fark etmiyor belkide
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
1 yılGenç erkeklerin Olgun sevmesi normal kendi yasitlari çok çocuksu miz miz oluyorlar ama Olgun erkek neden geç kız sever oda karakter meselesidir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGenel olarak konuşmak gerekirse Genç Erkeklerin çoğu Olgun kadınlara ilgi felan duymuyor. Sadece bazıları milf sektörüne çok aşina 🤣 hepsi o kadar. Genel olarak Genç kadınlar Olgun erkeklere ilgi duyuyor. Buda istatiki olarak bir gerçek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılKendine bakan her yaşta bakıyor. Gençi, yaşlısı yok aslında bunun. Kimse dışını ve enerjisini sevmediğinin, içi ile ilgilenmiyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılArz talep.. :) kisaca bu cok uzun icsel yonlerini yazabilirim ama gerczkten belirleyici cok faktor var :)
10 Yorumla
1 yılİnsan kendinde olmayanın peşinde genç olgun olana kadar olgunluğa hayran olgunda genç olmadığı için gence hayran
10 YorumlaŞimdiki erkekler çocuksu geç olgunlaşıyor
Yaşlılar ise taze ve diri seviyor bıkmışlar pörsümüş vücut görmekten10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü güzelliğe önem veriyorlar güzelse niye aşık olmasin
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılYaşıtım genc erkek dururken yaşlı erkeği napayım ya
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılOlgun kadınlar.. öhm ben.. öhm burdayım.. öhmm öhmm
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılOlgun kadınlar neden öyle düşünüyor çünkü erkekler bayanlara göre yaşlanamıyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılcok sukur 30 yasin altiyla takilmiyorum. 50 ustunede cikmadim
10 Yorumla Olabilir ben dede olmak üzereyim bizden geçti
10 Yorumla
1 yılBunu bende gerçekten hep merak ettim bulursan en güzel cevabı yazarsan memnum olurum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
1 yılGenç erkekler açık kapı için, genç kızlarda maddi gücü için.
10 Yorumla Yaşım 35 , 18-49 yaş arası kurumamış tüm hatunlar ilgi alanımdadır
10 Yorumla
1 yıl25 yaşında biri olarak 19-21 yaş arası kızlara ilgi duyuyorum.
11 Yorumla- 1 yıl
Yani arada istisnalar da olabilir.
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Tecrübeli ve daha iyi doyum yaşamak amaçlı olsa gerek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Bu genelde böyle. Genç kızlar olgun erkeklere vs vs
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGen kızlar neden olgun erkeklere ilgi duyuyor olgun kadınlarda genç erkeklere neden ilgi duyuyorsa ondan 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKadınlar tecrübeyi ve zevk almayı biliyor.
Erkekler ise yeniden keşfedip öğretmeyi seviyor.10 Yorumla
1 yılOlgun kadınlar da çıtır erkek istemiyor mu?
14 Yorumla- 1 yıl
Hmm sen olgun seviyorsun demek ki ama genelde olgun kadınlar çıtır erkek ister
- 1 yıl
Ablacım farklı bölgelerde yaşıyoruz ondan sanırım
Kimse çocuk büyütmek istemiyor artık
43 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Birincisi para için, ikincisi güzellik için. Yani kadın ve erkeğin yegane beklentileri nedeniyle.
10 Yorumlatoy ve tecrubesizken tecrubeli kadinlardan bir seyler ogrenmek, olgun ve tecrubeliyken de tecrubesiz citirlara ogretmek ve baskin olabilmek istiyorlar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılOğlundan kastin ne. Fiziksel mi karaktermi
12 Yorumla- 1 yıl
Yaş olarak neden biliyor musun. Mesela ben genç kızların nazı egosu tribi falan filan uğraşmam. Ama yaşı olgun olan kadın bunları yapmaz. O yüzden ben her zaman olgun severim
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılcok degisik bi paradoks anlamiyorum hahahahs
11 Yorumla kendisini yönlendirebilicek insan aradığı için.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
1 yılİnsanın fıtratında var olgun erkekler çıtırlardan çıtır lar olgun erkeklerden hoşlanır
10 Yorumla Bunun senin gibi olgun bir kadına sormalı neden olgun kadınlad genç erkeklere ilgi duyuyor
10 YorumlaYaşın önemi yok bakımlı ve deneyimli olması yeterli
10 YorumlaÇünkü erkekler kızlara göre geç olgunlaşıyo
40 Yorumla
1 yılBen tercih etmiyorum
40 YorumlaHerkes kendinde olmayana göz koymuş
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılKimse dengini sevmiyor ki zaten 😂
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlgun kadınların genç erkek istediği yalan
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılPardon yanlış okumuşum
Cevap sahibi1 yılNeyseki bilmecenin cevabını biliyorshn
1 yılKim kime dum duma hersey
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl30 yaşındayım ama kendimden büyük kadınlara ilgi duyuyorum
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. İnsanlar kendilerini mi tamamlıyor acaba?
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.
1 yılMutlu olduklari kesime yoneliyor lar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Birşeylere aç olduklar için
10 Yorumla- Devamını Gör (29)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat