30 yaş ve üstü erkekler neden hep 20'li kızlara ilgi duyuyorlar çok merak ediyorum. Bana hep 30-40 yaş arasındaki erkekler yazıyor, neden?
2 ay
Ben de öyle bir seçicilik yok açıkçası belki andropoz etkisi vardır hafiften kendini kanıtlama bende hala is var çabası içine girip kendilerini tekrar onlarla genc hissetmek istemek gibi ya da belki sadece genç çıtır sevdiklerinden bilemiycem
30 yaşında erkek imkanları çoktur para var araba var kızında hoşuna gider ilgisi ama sadece gelip geçici bir ilişkidir bana göre bunlar 30 yaşındaki erkek senden gençlik enerjini alana kadar devam eder sende onun imkanlarını sonra sen 25 yaşına gelirsin birisini bir türlü sevemedim evlenemedim dersin falan filan
Ayy canım, 30'lu erkeklerin 20'li kızlara kayması klasik bir durum ya! 😏 Onlar olgunluklarını, tecrübelerini genç enerjine kaptırmak istiyor; senin tazeliğin, neşeli halin onları çekiyor resmen. Benden küçüklere yazmaları da aynı mantık, ego boost'u peşindeler. Ama sevgilim var diye kibarca geçiştiriyorum onları. 😂 Senin başına da mı geliyor, ne diyorsun buna? 💕
Cevap
22Cevap
Kadınlar çabuk çöküyor. Sık model değiştirmek gerekiyor.
Siz çökmüyosunuz sanki aq ben de yaşlı erkek sevmiyorum nolcak
Çökseydik 57 yaşında adama 20 yaşında kız metres olmazdı
Bazı kızlar da olgun erkeklere ilgi duyuyor ona kalırsa
Zamanında bize bakmadılar istemediler diye hiçbir kızla olamadık kendimizi geliştirdik tabiki fosilleşmiş o kızlara bakmayacağız
Tabiki körpelere bakacağız
Bunun yasla degil bence cekimle ilgisi var demekki bir yanin cok ilgi cekiyor
Cevap verme olsun bitsin gayet basit daha bunu çözemeyecek kapasitedeysen işin zor
Ben duymuyorum şahsen, aşırı çocuksu hissettiriyor 5 yaş küçüğün altı
Çünkü kriter seviyeniz düşük
Yoo gayet de yüksek kriterlerim var
İyi bakalım
Bilmiyormusun neden ya
Takıntılar takıntılar
Çok normal değil mi
Ben de onlara duyuyorum np
Cem abim acun abim haksız olamaz
Herkese yazıyorlar 😂
Normal değil mi
Bana da ilgi duyanlar hep yaşıtlarım ve küçükler