Kadınlar daha duygusal varlıklar tabi ama ben kadınların da az bir ihtimal de olsa sadece sevgi noksanlığı sebebiyle tercih ettiklerini düşünmüyorum. Erkekler de durum daha realistce sanırım. Tecrübe vs vs
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Epey sevmeyiz o kadar ama 5 7 yaş olunca daha bir konuşması davranışları mantıklı oluyo 😂 ki bence zeki olsun yasin çok önemi yok
81 Yorumla
Oncelikle pp cok iyi dayanamadim baktim ilgi cekiyor seksi geliyor ve tecrubeli olduklari icin sefkat goruyorlar kadinda neyse erkektede o genc olunca cocuk kaliyor tribi cekilmiyor
28 Yorumla- +1 yıl
Tripten bıkmış erkekler
- +1 yıl
Hımmm olabilir ya da ne istediği biliyorlar
- +1 yıl
Değişikmiş 🙄
- +1 yıl
👍 bu arada ufak bir noktaya dikkat cekmek istiyorum erkeklerin buyuk kismi seks oncelikli olarak yasar ama bilgili kulturlu kadina deger veren onu mal olarak gormeyen erkeklerde var azda olsa kadinlarin elinde mutlu olmak eger surekli iliskilerinde sorun yasiyorsa kadin donup kebdisini sorgulamasi gerekiyor bu tarz erkeklerin cogu yalniz kadinlar istemiyor mesela bu benim gozumde kadinlari dusuruyor goz gore gore aptallik ediyorlar🤔
- +1 yıl
Bazen insanları tanıyamıyorsun sorun yaşamanın dışında elimizde olmayan imkansızlıklarda ilişkilerin bitmesine sebep oluyor. Mesele mutlu olmaksa o o kadar zor değil. Ancak aşık olmak başka bir hikaye. İnsan aşık olursa yaşadığını hisseder.
+1 yılNedeni tam olarak bilinmiyor, ama vur böyle bir şey. Mesela benim de zaman zaman olgun kadınlara çok büyük bir ilgim oluyor.
09 Yorumla- +1 yıl
Bizim bahsettiğimiz de 10-15 yaş zaten :D
- +1 yıl
:))) düğer yorumlara istinaden 😜
- +1 yıl
daha zeki oluyorlar, hayata karşı bakışları daha gerçekçi oluyor, kadının en güzel yaşlarında oluyorlar bir de tabi. Kısaca sıraladım özellikleri :D
- +1 yıl
Tamam anladım :)
- +1 yıl
Ben de hep kadınların bu konu hakkında ne düşündüğünü merak ederdim, siz ne düşünüyorsunuz?
- +1 yıl
Ben kendi yaşıtlarımla ilgileniyorum yaş tabi rakam ama içime de sinmesi lazım
- +1 yıl
yok size kendi yaşıtlarınız ile ilgilenip ilgilenmediğnizi sormuyorum, merak ettiğm genç erkeklerin sizin yaşlarınızdaki kadınlardan hoşlanmasıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?
- +1 yıl
Fazla p*rno izlemenin zararları olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
sizin düşünceniz yanlış o zaman, daha önce ilişki yaşamamış insanlar için doğru olabilir, ben olgun kadınlar ile de beraber oldum, kendi yaşıtım gençler ile de...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
74Cevap
Çünkü olgun kadınlar daha tecrübeli ve ateşli , seksten zevk almasını biliyorlar, neyi isteyim istemediğini biliyorlar netler.
21 Yorumla- +1 yıl
Sen sekste tecrübeli misin peki
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılTa çocukken kocaman kadınlar, ablalar fazlasıyla ilgilenir magazin dergileri, gazeteler kocaman soyunuk kadınlarla doludur ve ergenliğe girersin geneleve gidersin genelde büyük kadınlar olur. Genelev harici normal bağlantı kurayım deswn yaşıtların bakiredir ve epey problemlidir büyükler az problemlidir onlara çabalarsın zaten olgun olduğu için ekstra zevk alırsın ilişki safhasına geçilebiliese.
111 Yorumla- +1 yıl
Noldu ki genel olarak sebebine cevaplar yazdım. 😀
- +1 yıl
- +1 yıl
Bir kısmı evet ama tatmin olma konusunda herkes aynı yaşamamış olabilir. Erkekkerin hepsi geneleve gitmiş gibi veya diğer olayları yaşamış olmayabilir.
Kızların aklına hepsini empoze etmeseydin iyidi şimdi hepsi soracak erkelerine genel eve gittin mi bak gidiyormuş herkes gibi 😏 - +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Tam tersi olmasın. Erkekler dediğin 18-25 arsı olanlarsa belki ama şimdi ben 38 im en fazla 39 olabilir ama aşağı doğru skala çekilebilir. Kaldı ki kadınlar olgun erkek istedikleri için aşağı yaşlar bize daha uygun olgunluk derecesi anca dengeleniyor onunla alakalı sanırım. 😏
10 YorumlaGenç kadınlardaki durumu bilemem ama erkeklerdeki o kadar derin değil. Hayatımda bir kez böyle bir ilişki yaşadım ama fazla sürmedi. Bir daha da olmadı. Sonunda çıkardığım ana fikir; kadının yaşı yok ya. Kadın 20'sinde de kadın 40'nda da.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılYa bunlar fantezi ve çeşitleridir
Bana 35 yaşında kadın para vericem dedi teklif etti mesela
Üstüne para bile vericek
Genç erkek seviyorum dedi
Tabikide kabul etmedim
Terslemiştim onu
Ne biçim edepsizlik yaaa21 Yorumla- +1 yıl
Ben bunu niye anlattım ki ya
Çook pardon
+1 yılBir çok sebebi var. Kişiden kişiye değişebilir bu sebepler. Misal biri ; Otoriter, baskın karakterli anne profilinin olması.
Kendini daha olgun hissetmek için falan filan.
ya da cinsellik amaçlı bu yaklaşım olabilir.10 Yorumla
+1 yılBunun yaş ile ilgisi yok sevdiğin zaman.
Önemli olan bir ilişkiyi taşıyabilecek olgunlukta ve samimiyette olunabilmesi00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMalı götürmek için daha ne olsun yaştan dolayı açık kapı gözüyle bakıp arandığını düşünürler o küçük sığ beyinleriyle. Çük kafalı olmalarından kaynaklı.
52 Yorumla- +1 yıl
Bununla alakası yok, yaştan dolayı kadına gelen ayrı bir çekicilik olur, bunun yanında hayatta bazı şeyleri görüp geçirdiğinden, saçma sapan konulara takılmazlar.
- +1 yıl
Olayı bu kadar hafife alma tamam malı götürme açık kapı durunu da var illaki ama ta çocukluktan koca koca kadınlar aşırı ilgilenşr, magazin dergileri, gazetelerde koca koca çıplak kadın resimleriyle doludur vs. Ve olgun davranırlar afra, tafra, gereksiz kıskançlık yapmazlar vs
cinsellik konusunda tecrübeli görürler yaşı büyük kadınları ve tecrübelerinden faydalanmak isterler. hoşlanmak değil o yani.
40 YorumlaTercih meselesi. Ya yaşıtlarını cocuk gorüyor ya da beğenmiyor
20 Yorumla
+1 yılBaba eksikliğini kim çıkarıyor. Hayatım boyunca babamdan o kadar iyi sevgi aldım ki. Ama gel gör ki gerçekten olgunlar daha dikkatimi çekiyor. İnsan kendisinde olmayanı merak eder ister. Olgun derken babam yaşındakiler değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı.
+1 yılBence böyle bir genelleme yoktur.
İlgi duyanlarda; daha iyi şartlar ve daha rahat seks düşünüyordur.
Ne biliyim evi vardır, buluşma görüşme sıkıntısı yoktur, yalnız yaşıyordur vs10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılToleransları daha yüksek, beraberliğe daha açık ve o konudaki hayal güçleri daha geniş, bencillikten daha uzak ve daha dürüstler. İstedikleri şeyi biliyorlar ve bunu açıkça söylüyorlar.
10 Yorumla
+1 yılben 9 yasindayken bir 26 yasindaki birine asik olmustum
25 Yorumla- +1 yıl
o hep evin onunde bakardi herkes o geldigi zaman ben hemen 2 dakikada bir ustumu degistirirdim beni guzel gorsun diye
- +1 yıl
ama oda benim kuzenime asik oldugunu duymustum ama o gun bir tuhaf olmustum ilgisini cekmek icin dusme numarasi yapmistim
- +1 yıl
kuzenime bakarken aglamistim sonra tabi o anlamisti ama cok tatli biriydi iyi kalpliydi
- +1 yıl
Çocukluk aşkı
- +1 yıl
imm sanirim😂ama sonra cok aptalca oldugunu anladim
+1 yılOlgunluk ve farklılık caziptir her zaman. kadınlar için de bu böyledir. sadece baba sevgisi eksikliği değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Gençken tecrübeli yaşlıyken tecrübesiz arar insanlar
10 YorumlaErkeklerde de anne sevgisi eksikliği vardır belki 😂
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYönetilmeyi seviyor bir kısmı. Anneleri gibi kadın istiyorlar
20 Yorumla
+1 yıltıpkı kucuk kız cocukları nın artık bende kocaman kadın oldum demesı gıbı onlarda buyuyup adam olduklarını ıspat etme pesındeler...
00 Yorumla
+1 yılHam olacağına tam olsun diyenler de var.. De bakıyım kim yürüyor 🤔
20 YorumlaCinsellik için yoksa genç bir erkeğin 10 15 yaş. buyuk birisine aşık olacağını sanmıyorum
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHerseyde tecrübe sahibi olduklari icin Baska nedeni yok.
10 Yorumla Hangi erkekler onlar. Son tüketim tarihi yaklaşan ürünler genelde eşantiyon olur. Onlar da o kafada. Bulması kolay
00 Yorumladaha olgun daha tecrübeli demek. ve daha iştahlı demek. nasıl ki bir kız için büyük bir erkek daha istekli sevişir. bir ekrk içinde büyük bir kadın daha şehvetli sevişir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeyin açısından olgun oluyorlar ama hala kafadan çatlak oldukları su götürmez bir gerçek
10 Yorumla
+1 yılcunku cok ergensiniz ergen oldugunuz icin de haliyle olgunluga itiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Bazılarına sen bile ilgi duyarsın10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılKolay sanıyorlardır muhtemelen. Bu erkek kafası dul kafasını da yaşayanlara yakındır
00 Yorumla Olgunlar her zaman güzel gelir erkeğin yüzüne çocuksu olmadıkları için dır belki
10 Yorumlaben tutup 45 40 yaısndakına bakıcak degılım 20 yaş ütü 40 yas altı olmalı :D
ama ben sarışın kurabiyemi isterim :P02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizlarinkine baba sevgisj dersen erkeklerinkine de ana sevgisi de
06 Yorumla- +1 yıl
Diyemedim onu baba sevgisinden kastım baba figürü eksikliğinden kaynaklanan bir durum
Cevap sahibi+1 yılAma katildigim bir nokta var karsilanmamis bir ihtiuactan dolayidir
Cevap sahibi+1 yılbir an dusundum de bazen bende de oliyor ya
- +1 yıl
Etken ne?
Cevap sahibi+1 yılDur bir canladirayim mesela sen benden olgunsun. Kendimi sana birakmak senin plgunlugunla yonetilmek sahiplenmek anne sefkati aklima bunlar geldi insan dusununce bile bir anda baglaniyor cok garip bir sey 🙂
- +1 yıl
Anladım
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılCogu kadin hatta kiz cocuksu tavir trip olgun hersyi daha iyi anliyor
00 Yorumla Olgunluk ve dolgunluk yaşı büyük olanlar dolgun vücuda sahip oluyor tam arzulanan kadını oluyor ister istemez de hep onlara ilgi duyuluyor
00 Yorumla
+1 yılBence o yaşın verdiği heyecan ve istek büyük kadınları daha çekici gösteriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenç kızlar neden babası yaşında adamların altına yatiyo
10 Yorumla
+1 yılTecrübe azizim tecrübe lazım , işi bilecek tecrübeli olacak 😂
00 Yorumla
+1 yılYa parası için, olgun seviyordur belkide
Bazen balı eski petekten yiceksin👍10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Büyük kadınlar daha olgun ve tecrübeli oldugu için küçük kadınlarda büyük erkekler le beraber
01 YorumlaYa açıkçası daha alımlı geliyorlar, mesele seksilik değil sadece
00 Yorumla
+1 yılBrazzers manipülasyonu
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu zamana dek kendimden yaşlı birisine ilgim oldu nede yaşça küçük birisine
00 Yorumla
+1 yılFiziksel ilgidir tamamen bu.. cunku olgun kadin erkege her zaman daha cekici gelir
00 Yorumla
+1 yılÇünkü tecrübeli ve ne yapmasını bildiği için ayrıca daha ateşli oldukları için 😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılerkekler olgun kadınları daha çok ister çünkü onlarla daha fazla şey paylaşma durumu oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru düşünüyosun tamamen cnsellik diye düşünüyorum ben
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. Olgunluk arayışı
#emre0010 YorumlaAynen yaşlı erkekler de genç kızlara ilgi duyuyor
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. Çünkü yaş büyüdükçe tecrübe artar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılYa paradır 😉
Ya tecrübe 😯10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı.
+1 yılGençler olgunlara olgunlar gençlere ilgi duyar
10 Yorumla Olgun davranabildikleri için
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılZaman geçirmek için sevgi çok nadir
10 Yorumla Pedofili ulkede cok mkk neyin kafasindasiniz
00 Yorumla
+1 yılBazı insanlar olgunluk seviyor 👍
00 YorumlaZor olan guzel gelır ınsana
00 Yorumla
+1 yılBence sapıklık başka bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılolgunluk mu desek :D
00 Yorumla
+1 yılOlgunluk ve tecrübe diyebiliriz
00 Yorumlaolgunluk cazip gelir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılCunku onlar isi biliyor
10 Yorumla - Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler