kendimden örnek vereceğim dün sürekli gittiğim kafede kendimden yaşça küçük çocuğun bana ilgisi olduğunu farkettim çocuk bir şey diyecekti fırsat vermeden ordan ayrıldım yanlızdım ondan sonra kafa dağıtmak adına oyun salonuna gittim
tabi haliyle sevgilim arkadaşım yoktu yanlız gitmiştim bende oyun alırken kasada biri bana bakıyordu neyse konu böyle kapandı oyun aldım oda oyun aldı tesadüfen o 1 masaya bende 2 almışım gidince orada karşılaştık neyse yine bakıyor falan gözlerini çekmiyor en son kafamı salladım hayırdır dedim güldü yüzünü çevirdi ardından onun oyun bitti o gitti arkadaşıyla benim oyun iki eldi bitince bende çıkacaktım ki bir baktım çıkışta beni beklemiş yanıma geldi merhaba rica etsem sosyal medya numara verirmisin sizi çok beğendim rahatsızlık vermek istemiyorum dedi
bende bilemedim ki dedim oda lütfen dedi iyi takip at dedim oda ok dedi verdim Eve gidince yazdı yaşı 22 şaşırdım 25 26 gibi duruyordu ve olgun biriydi neyse bende 26 27 zaten reed ettim iyi mi yaptım bilmiyorum
oda dedi dedim ki bu kız deli mi ne herkes çift bu tek niye takılıyor 😅
bu gün rica etti lütfen dışarı çıkalım beni tanı olmaz dedim doğru mu yaptım biliyorum aynı semtte oturuyoruz bide... aşkın böyle şeylerin yaşı yok diyor doğru mu sizce ben engellemeyi düşünüyorum
#aşkınyaşıvarmı
#kimsebilmesinbeni
En İyi Cevaplar