Kızın ailesi seni vurmasın sonra 😄 Aşk geçici şimdi aşık sonra unutacak. Kız da artık boş işler peşinde olduğunu anlasın. Evlenene kadar diyecekti aşığım diye evlendikten sonra o defter kapandı
Yaşınız küçük. Boşanmanıza zaten iki taraf da izin vermez. Hadi boşandınız kız aşık olduğu kişiyle garanti evlenebilecek mi? Bu durumda üç sorun var 1 aşık olduğu kişi dul kadın kabul edecek mi? 2 kızın ailes kabul edecek mi? 3 aşık olduğu kişinin ailesi kabul edecek mi? Bence hayır. Birbirinize zaman tanıyıp enine boyuna konuşmaktan başka seçeceğiniz yok bence…
Kızı al karşına enine boyuna konuş. Sor benle boşanmak mı istiyorsun devam etmek mi diye. Boşanamam derse aşk defterini yavaştan kapatsın. Boşanırım derse ailen ne der? Aşık olduğun kişi kabul eder mi kısımlarını konuş. Evet kabul eder vs derse de ki bence diyemeyecek yol ver gitsin. Boşnmazsa da zaman tanı sana alışması sevmesi için ve aşk defterini kapatmasını iste…
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
1 gün bile durmazdım. Gelip buraya yazacağına sana yakışanı yap.
Ne yapmalıyım
Ayrıl
En mantıklısı ayrılmak. Seni sevmiyorsa zorlayamazsın. Kötü olmuş bu arada 😢
Biliyorum zorlamam zaten
Ne desek boş.
Hatalar zinciri sizinki.
Sen nasıl öğrendin peki?
O söyledi
Evlenmeden önce niye dememiş veya sen sormadın? İstiyor musun benle evlilik gönlün var mı aklında biri var mı vs vs diye
Aileler zorladı ikimiz de istemedik zaten bize sorulmadı ki
Hala böyle evlilikler olması garip. Reşit insanlarsınız ama size sorulmuyor 🤷🏼♀️ öyleyse boşanma kararı da vermezsiniz öyle değil mi
Yurtdışına çıkıp ayrılmayı düşünüyorum aslında
Kızın ailesi seni vurmasın sonra 😄
Aşk geçici şimdi aşık sonra unutacak.
Kız da artık boş işler peşinde olduğunu anlasın. Evlenene kadar diyecekti aşığım diye evlendikten sonra o defter kapandı
Ailelerden korkuyorum ben de zaten, ama kız mutsuz sonsuza kadar böyle mi olsun
Emin ol kız boşanınca da mutsuz olacak 🤷🏼♀️ anladığım kadarıyla yaşlar küçük ve doğulusunuz
Değiliz 23 21
Yaşınız küçük.
Boşanmanıza zaten iki taraf da izin vermez.
Hadi boşandınız kız aşık olduğu kişiyle garanti evlenebilecek mi? Bu durumda üç sorun var 1 aşık olduğu kişi dul kadın kabul edecek mi? 2 kızın ailes kabul edecek mi? 3 aşık olduğu kişinin ailesi kabul edecek mi? Bence hayır. Birbirinize zaman tanıyıp enine boyuna konuşmaktan başka seçeceğiniz yok bence…
Aramızda bir şey de olmadı ki neden kabul etmesin, ayrıca beni sevmeyen biriyle nasıl olcak
Aranızda bir şey olmadığını sadece ikiniz biliyorsunuz 😄
Siz artık toplumun gözünde karı koca oldunuz 😄
Her türlü aynı kapıya çıkıyor 🤷🏼♀️
Seviyorsa inansın o da
Kardeş o iş olacak olsa siz evlenmeden önce de kızı kaçırır eder bir şekilde olurdu demek ki kız platonik zaten 🤷🏼♀️
Uff napicaz peki
Kızı al karşına enine boyuna konuş. Sor benle boşanmak mı istiyorsun devam etmek mi diye. Boşanamam derse aşk defterini yavaştan kapatsın. Boşanırım derse ailen ne der? Aşık olduğun kişi kabul eder mi kısımlarını konuş. Evet kabul eder vs derse de ki bence diyemeyecek yol ver gitsin. Boşnmazsa da zaman tanı sana alışması sevmesi için ve aşk defterini kapatmasını iste…
Boşanmak daha iyi olacaktır ama aileler asla izin vermez
Beni sev de diyemem yani 🙁🙄
İyi ev arkadaşı olarak takvim devirirsiniz ancak…
Öyleyiz şu an kanka olduk...
Ayrılman gerekiyor bu evlilikten hayir gelmez. İkinizede zarar.
Arada onu da alın aranıza işte
Yuh
Nolçak
Boşanın
Baştan hata
AYRIL ne olacak.
Birliktelik oldu mu
Hayır tabiki
Xper yetmiyor ki
instf ver
ya da wp ver sonra cevabımı sil
Kullanmıyorum