Eşime çok aşığım fakat ailesinin sözünden çıkmıyor, böyle evlilik yürür mü?

Arkadaşlar ben eşimi çok seviyorum ona hala çok aşığım ama biz boşanıyoruz boşanma sebebimiz evime gelen misafiri eşimin ailesi karışması gelen misafir de benim kız kardeşim kardeşim çok zor zamanlar geçirdi altı yaşında kız çocuğunu kaybetti piskolojisi çok bozuk eşiyle problemleri var kocası aldatıyor bana mesaj attı abi böyle böyle sıkıntılar var gelip seninle konuşmam gerekiyor diye ben de bunu eşimle paylaştım ne yapmam gerekiyor sence diye eşimde kız kardeşini evine istemediğini söyledi benim annem yatalak hasta babam vefat etti tek erkek çocuğu bir baba yarısı olduğum için kız kardeşime sahip çıkmak zorundayım bunu eşime yansıttım eşim sahip çıkabilirsin ayrı bir ev tut kirasını öde bu şekilde sağa çıkabilirsin dedi ben 5 + 2 evde oturuyorum en azından kendini toparlayana kadar yani boşanırsa kardeşim bir müddet idare edemiyecegizmi hayatım diye sordum istemiyorum dedi ben de bir babayı arası olarak ben kardeşimi sokaklarda bırakamam bu süreçte yanında olmam gerekiyor dedim ya kardeşin ya biz diye bir soru yöneltti benim için siz daha önemlisiniz ama kardeşimin sıkıntılarını biliyorsun ben sokağa tamam sokakta bırakamam dedim böyle deyince eşim annesini aradı durumu izah etti annesi de benim evime gelemeyeceğini evine sokma kızım onun kardeşi gelirse kapıda erkek eksik olmaz diye çirkin bir hitap da bulundu beni çok üzdü bu durum kaynanamı telefona aldım bana da aynısını söyledi girmeyecek oraya sokmıycaksın sokarsan gelir kızımı alırım ben de evime karışamayacağına bu problem eşimle benim problemim olduğunu söyledim kapattım telefonu bu sefer hastane mi aramış çabuk git kalk kızını evden al o eve giremez gibisine konuşmuş annem de beni aradı ne oldu evladım dedi annemin hiçbir şeyden haberi yok anne bu problem bizim ailevi problemimiz sen karışma lütfen dedim ve çok üzüldüm ertesi sabah işten geldim yatıyordum kaynanam kayınpederim gelmiş eve neyse uyandım durumu izah etmeme rağmen hiçbir şekilde anlayışla karşılamadılar ve ben bu ev benim evim burada benim sözüm geçer sizin hiçbir söz hakkınız yok bu problemi biz Eşimimle konuşup hallederiz dedim eğer bir daha evimehaneme karışırsanız lütfen evimden çıkın gidin dedim bundan dolayı küçük eşim evi terk etti şimdi boşanma davası açmış arkadaşlar kardeşlerim bayanlar hanımefendiler soruyorum şimdi size ben ne yapmalıydım kardeşimi sokaktan bıraksaydın benim içkim yok kumarım yok kahve alışkanlığım yok futbol alışkanlığım yok Çapkınlığım yok gece gündüz çalışıp üç tane çocuğum okutmaya çalışıyorum ben haksız mıyım ben hatamı yaptım eşim ailesinin ağzına çok bakıyor burada bayan arkadaşlarda var çoğunlukla oldu da küçük kardeşim boşandı zaten psikolojik sorunları var sahip çıkmasam sokakta mı kalsın kötü yola mı düştün şu anda zaten piskolojisi bozuk hataya meyilli bana yorumlarınızı yazar mısınız gerçekten ihtiyacım var ben hatamı yaptım haklı mıyım haksız mıyım gittim eşimle konuşmaya boşanmaya kararlı olduğunu söyledi gel gidelim buralardan uzaklaşalım dedim ailesi gitmemize bile karışıyor

Eşime çok aşığım fakat ailesinin sözünden çıkmıyor, böyle evlilik yürür mü?