Aşk İlişkileri Aile baskısı yüzünden evlendik çok mutsuzum ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevmediğim tanımadığım biriyle evlendim 😞 Güncellemeler+1 yıl Ben başkasını seviyorum 😞🥺 Aile baskısı yüzünden evlendik çok mutsuzum ne yapmalıyım? Cevapla Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
unglücklicherMensch Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Yani Zor bir durum gerçekten. Peki ailene bu konuyu açmayi denedin mi 1 18 Yorumla Soran +1 yıl Faydası olmadı Yorumla unglücklicherMensch +1 yıl Ne kadar oldu peki evleneli Yorumla Soran +1 yıl Dün evlendik 😞 Yorumla unglücklicherMensch +1 yıl Ciddi misin sen ya Yorumla unglücklicherMensch +1 yıl Kaç yaşındasın peki? Yorumla Soran +1 yıl 19 Yorumla unglücklicherMensch +1 yıl Nerede yaşıyorsun ya elimizden ne geliyor ise yapalım senin için Yorumla Soran +1 yıl Yok hayır teşekkürler Yorumla unglücklicherMensch +1 yıl Yani bu böyle olmaz mutsuz olacaksın hayatın zindan olacak Yorumla Soran +1 yıl Kaçsam daha olur mu acaba Yorumla unglücklicherMensch +1 yıl Hayır öyle bir hareket yapma Yorumla unglücklicherMensch +1 yıl Kime gideceksin ne yapacaksın Yorumla Soran +1 yıl Aşık olduğum kişiye Yorumla unglücklicherMensch +1 yıl Hayır öyle bir şey yaoma Yorumla unglücklicherMensch +1 yıl Madem bunu düşünüyordun düğünden önce niye yapmadıb Yorumla Soran +1 yıl Yapamadım cesaret edemezdim ama artık çok kötü hissediyorum Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla unglücklicherMensch +1 yıl Adam akıllı çözüm bulalım sana Yorumla
rzahsynv Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 91% +1 yıl Ailenle konuşmak, evliliğini kurtarmaya çalışmak veya boşanmak gibi seçeneklerin var. Kendine zaman ver ve profesyonel yardım al. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl adam kaç yaşında sen kaç yaşındasın? kesin yaşlı birine vermiştir ailen. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl 23 19 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee ne güzel işte yaşlı da değilmiş. gencecik çıtır oğlanı bulmuşsun tadını al gitsin. hiç seks yapmadınız mı daha? Yorumla Soran +1 yıl Hayır tabiki de ya istemiyorum tanımıyorum ayrıca başkasına aşığım ben 🥺😞 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tanırsın zamanla yahu.kocan çirkin mi ki Yorumla Soran +1 yıl Hayır ne ilgisi var, ben başkasını seviyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hep aile yüzünden bu duruma düşen çok var bende de aile baskısı var ama evlilik yapmam bunun için 1 0 Yorumla
beautylife035 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl geçmiş olsun dertleşmek ister misin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Olur 🙁 Yorumla
udeniz22 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. İstemediğin halde istemediğini söylemedinmi 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Zorladılar Yorumla udeniz22 +1 yıl Sende biraz zorlasaydın Yorumla Soran +1 yıl Ailem öyle insanlar değil Yorumla udeniz22 +1 yıl Ne diyin diretemediysen sonsuza kadar mutsuz olacaksın yapacak bişey yok sonuçta bu işe kalktıklaeında karşı gelmen lazımdı. Yorumla
sewen Takip Et Master Yaş: 43 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Gercekten kotu biri mi 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Tanımıyorum bile Yorumla sewen +1 yıl O zaman tqnimaya calis. Belki seversin. Yorumla sewen +1 yıl Baskasini seviyosqn isin dahada zor. Keske ona soyleseydin bunu. Yorumla Soran +1 yıl Söylemeli miyim sizce Yorumla sewen +1 yıl Evlenmeden soylemeliydin Yorumla Soran +1 yıl Aileler zorladı Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Diyeceğim şey cok zor ama yapabilirsin boşan kimsenin tanımadığı şehre taşın kendine 0 dan hayat kur kalıcı iş ararken geçici işci alan bir sürü yer bulursun 1 0 Yorumla
izyonex Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Allah sevdirsin 1 3 Yorumla Soran +1 yıl İstemiyorum 🥺 ben başkasını seviyorum Yorumla izyonex +1 yıl Yanlış sevgi Yorumla Soran +1 yıl 😞 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ayrıl 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Aileler izin vermez ki Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Kaç kurtar kendini Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
İstanbullu968 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Buyuk hata 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yani Zor bir durum gerçekten. Peki ailene bu konuyu açmayi denedin mi
Faydası olmadı
Ne kadar oldu peki evleneli
Dün evlendik 😞
Ciddi misin sen ya
Kaç yaşındasın peki?
19
Nerede yaşıyorsun ya elimizden ne geliyor ise yapalım senin için
Yok hayır teşekkürler
Yani bu böyle olmaz mutsuz olacaksın hayatın zindan olacak
Kaçsam daha olur mu acaba
Hayır öyle bir hareket yapma
Kime gideceksin ne yapacaksın
Aşık olduğum kişiye
Hayır öyle bir şey yaoma
Madem bunu düşünüyordun düğünden önce niye yapmadıb
Yapamadım cesaret edemezdim ama artık çok kötü hissediyorum
Neden
Adam akıllı çözüm bulalım sana
Ailenle konuşmak, evliliğini kurtarmaya çalışmak veya boşanmak gibi seçeneklerin var. Kendine zaman ver ve profesyonel yardım al.
adam kaç yaşında sen kaç yaşındasın? kesin yaşlı birine vermiştir ailen.
23 19
Ee ne güzel işte yaşlı da değilmiş. gencecik çıtır oğlanı bulmuşsun tadını al gitsin. hiç seks yapmadınız mı daha?
Hayır tabiki de ya istemiyorum tanımıyorum ayrıca başkasına aşığım ben 🥺😞
tanırsın zamanla yahu.
kocan çirkin mi ki
Hayır ne ilgisi var, ben başkasını seviyorum
Hep aile yüzünden bu duruma düşen çok var bende de aile baskısı var ama evlilik yapmam bunun için
geçmiş olsun dertleşmek ister misin
Olur 🙁
İstemediğin halde istemediğini söylemedinmi
Zorladılar
Sende biraz zorlasaydın
Ailem öyle insanlar değil
Ne diyin diretemediysen sonsuza kadar mutsuz olacaksın yapacak bişey yok sonuçta bu işe kalktıklaeında karşı gelmen lazımdı.
Gercekten kotu biri mi
Tanımıyorum bile
O zaman tqnimaya calis. Belki seversin.
Baskasini seviyosqn isin dahada zor. Keske ona soyleseydin bunu.
Söylemeli miyim sizce
Evlenmeden soylemeliydin
Aileler zorladı
Diyeceğim şey cok zor ama yapabilirsin boşan kimsenin tanımadığı şehre taşın kendine 0 dan hayat kur kalıcı iş ararken geçici işci alan bir sürü yer bulursun
Allah sevdirsin
İstemiyorum 🥺 ben başkasını seviyorum
Yanlış sevgi
😞
Ayrıl
Aileler izin vermez ki
Kaç kurtar kendini
Nasıl yani
Buyuk hata
Geçmiş olsun
bende öyleym ama alıştm