zenginiz diye bize mi yamanmaya çalışıyor sizce kız?
2 ay
Çok zengin bi aileyiz erkek kardeşimin sevgilisi çok sıkı fıkı olmaya çalışıyor kendini bize mi yamamaya çalışıyor sizce?

zenginiz diye bize mi yamanmaya çalışıyor sizce kız?
Belki de zenginliğinizden bağımsız olarak yapısı böyledir.
Babanız, anneniz bir konuyu bahane edip mirasından ve servetinden mahrum edeceğini söylesin erkek kardeşine, erkek kardeşiniz bu zarfı yiyecek ama.
Kız bunu duyacak, kız buna rağmen erkek kardeşinizi bırakmıyorsa, onu seviyorsa, onunla sürdürüyorsa zenginlik filan hikayedir.
Cevap
9Cevap
Bu zamana kadar Parası olan Kızlardan Bu Yüzden uzaklaştım
Kimse beni Parasıyla Satın alamaz
Bir insan sıkı fıkı davranıyor diye bu yargıya varmak dogru değil ki geniş bakmak lazım olaya 🎈
Sevgilisi Sonuöta İlerde Evlenirse Ne okucak Peki 🤔
Böyle düşünmen felaket öyle zenginler vardı ki bir kıvılcımla yer le bir oldu kim ki bir kişinin zenginliği için önünde eğilir bukulur ise bizden değildir. Allahım ne merte nede namerte muhtaç etmesin sonu felaket
kendini para için yamamaya çalışmak çok şerefli bi hareket de gelmiş bunları diyorsun
Ben olsam size yaklaşmam lütfen beni yanlış anlama kuru soğan ekmek yerim gitmem senin paran var kolun kopsa sakat kalsan dünya kadar servetin olsa gözünü tekrar alabilirmisin kopan orjinal kolunu geri getire bilirmisin ama şuda var haklılık payın aç gözlü olur paranız için kendini sizin kucagıniza atabilir
senin cebinden 1000 liran çalınsa moralin bozulur gelmiş kullanılmayı kolay bi şey sanıyorsun
Çok pardon ama böyle şeyler yapıyor ise haklısın kanıtla yok et
1000 lira çaldı demiyorum birinin seni para için kullanması mesele burada
Benim kimseyle bir sorunum yok ama sen zenginlik ile ben fakirlik ile imtihanda yim ben sabah kahvaltıda ekmek zeytin peynir başka bir şey bulamam şükür ederim ama sen bir aslan sütü eksik yersin ve tabiki ışık olan yere çok kişi üşüsür. Normal sizede üşüşe bilirler ben fakir olunca yamanmayı bırak fakir ya deyip muhatap olan bile yok şu soruyu sormamış olsaydın senin gibi zengin ilede nerde muhabbet edecektik hayatının kıymetini iyi bil saygı ve sevgiler kb biraz kafanı agrittim
mesele burada birinin seni kullanmak için yaklaşmasıydı
Şimdi ben seni çok sevsem ama fakirim bana dermisin 5 kuruşun yok param için bana yaklasıyorsun bana desen bu lafı ömrü boyunca inan ki biran bile aklımdan çıkmaz çok kötü bi durum iki taraf içinde
Benim profilime 1 kişi ne takip ne takipçi neden biliyor musun Fakir olduğum için kb gerçek bu
Dünyada en çok korktuğun şey ne diye sorsalar zengin bir kızla beraber olmak ömrü boyunca başıma kalkacak benim malım benim param sen bir hiçsin lütfen yanlış anlama sen öylesin demiyorum ama cevremde hep duyuyorum
Sana bir şey sormak istiyorum doğru dürüst ol lütfen Fakir bir erkeği hayatın da kabul edermisin başta ailen maffeder seni nerden buldun bu çıplak ı diye çok özür
Bak fakir olduğumu duyunca her şeyi kestin işte hayatın gerçeği bu Allah bu fakirlerin yar ve yardımcısı olsun yoksa bu zenginler köle ederler kensilerine
ben anlarım bunun için mi değil mi ama
O kunuda zaten bir şey demiyorum ne mümkün tabiiki anlarsın kaçın kurasi olmuşsun zenginliğin daim olsun fakirlere yardım et sevaba gir
Inşaallah ömrün boyunca para simartmaz iyi bir melek gibi bir insan olursun
ben kendim zenginim demedim ki. ailemin parası bu
Ailen senin ailen sen yiyemedik 'ten giyemedikten sonra anne baba rahatsız olur onlar sizler için kazanıyor evlatları için onların malı mülkü senin de malin mülkün
Ama söyle bir şey sezdim sende sanki zenginlik seni şımartmamıs sen başka dünyaların kızısın zenginliğin başka gibi
Kb sesimi yükseltmiş olabilirim özür dilerim. Hayatında bol mutluluklar dilerim.
burdan nasıl ses yükselteceksin :D
Haklısın bazen insan çok kırıcı oluyor yazdığı şeyler yüksek olunca insan kırıla biliyor şahsen yamaktan ötürü dedim kb zengin hanımefendi
Fakir ancak bu kadar konuşur ve rezil olur zengin de öyle güler işte dünya böyle ah birde bizler gülebilseydik
hahahahah manyak misin :D
Niye fakiriz diye manyak mı olduk şimdi gerçi deki olmayınca veli olunmazmış iltifatın için teşekkür ederim çok incesin ya
Şaka bi tarafa ömrün boyunca gül hepimizin gülmeye ihtiyacı var
Kardeşinin sevgilisini de daha yerin de ve anlamlı arastir. Senin elinden dilinden gözünden hiç bir şey kaçmaz.
Ailene layık değil ise yolla gitsin
Tipik kız modeli işte zengin erkek gördümmü yapış yakasına ne bekliyodun
bırak da yamasın be bi zahmet, napçanız o kadar serveti, kefenin cebi yok
Niyetinden emin misin peki
%99.9 düşündüğün gibidir.
buradan öyle gördük kızları
Ünlü zenginlerden misin?
Belki gerçekten sevio
yamanma gibi geldi yaaaa
Ne zamandir
Sevgililer
En İyi Cevap