Görümcem bana kötü davranıyor ne yapcam beni kardeşi zengin diye ona yakıştırmıyor?

eşim hem eczacı hemde zengin bir iş adamı tesadüfen tanıştık evlendik ama evlendiğimizden beri görümcem bana etmediğini bırakmadı nişanlıyken başlamıştı aslında ben fakir bir ailedenim diye beni kardeşine yakıştırmıyor kardeşim ne bulduda sende evlendi diyip duruyor sen onun çevresinden ne anlarsın diye bir sürü laflar sayıyor kardeşi üniversite mezunu eczacı diye senin gibi tahsilsiz çulsuzda ne buldada evlendi kelimeleri beni çok kırıyor kendi evimde bile söz hakkına sahip değilim eve gelip yardımcıya onun istediği gibi evi temizlemesini söylüyor bişey alacak olsam sen ne anlarsın onu alma bunu al onu giyme bunu giy diyiyor eşimin bana aldığı arabayı bile benden izinsiz alıp kullanıyor bişey diyecek olsam sanamı soracam arabayı benim kardeşim almış diyor yaptığım yemekleri beğenmiyor bir sürü kötü davranışla karşı karşıyayım böyle bir görümce ile ne yapacam ?
Görümcem bana kötü davranıyor ne yapcam beni kardeşi zengin diye ona yakıştırmıyor?