Arkadaşlar zengin yakışıklı kocayı buldum vallahi birde bir ağır başlı görseniz. dün gece beni bir yemeğe götürdü boğazda adam 4 bin TL hesap ödedi. Lüks arabaya biniyorum. Bana hediye almış marka bir çanta. Pırlanta bir bileklik ve geçen hafta evlenme teklifi etti bu cuma aileler tanışıyor ne düşünüyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Dünyada zibil gibi Rus avrupalı melek gibi hatunlar varken bu zenginler ne diye paragöz Türk kızlarına bakar anlamış değilim
Kanka. Rus kızları daha çok para göz. Bir Rus anketi var. Bak bakalım dinle onu bana temizlikçi tutmayan adamla evlenmem diyorlar. Hediye almayanla evlenmem diyorlar yani beyin nasip etsin Allah sana
Dünyanın en yüksek tahtina da ciksan oturacagin yer kendi kıçının üstüdür.
Ne dusunelim ne desek beni kiskaniyor dersin yukardan bakmaya basladinmi herkese hadi hayirli olsun
Sana bakmam yukarıdan
Ovunur durursun artik 🤣
Yok ne
Öyle bi anlattınki gözün yüksekte gibi görünüyorsun bu bir. Zenginlerden hayır olmaz bana sorarsan. Zenginlik güzel olur evet ama hayatın iyi ilerlemez. Aldatma olur ya da baska bi sey
Vallahi Allah kimseyi şeytana uydurmasın simdi seviyorum bir hata yaparsa biter ilşkimiz
Valla bi etrafa sor zenginlerin hayatı hayat mi diye parayla mutlu görünürler ama bi sürü dertleri sorunları olur. Aldatma özellikle
Ya kardeşm okuma yazman yok mu ! Hayata düşerse ayrılırım dedim ya amacın ne
Ne yaparsan yap. Olan sana olacak pişman olmazsin umarım
Sen ruh hastasıbın biliyorsun demi !!! Bir insanı tanımadan maddi durumuna göre bizi görmeden seni aldatır demek bence sen fesat ve kıskansın senin evde kalman benim suçum değil
Ha ha ha evde kaldığımi nerden biliyorsun öyle bi hayatı kiskanacak biri değilim ben. Gözü yükseklerde olan sensin. Bi şey demeden once umarım pişman olmazsın dedim sen terslemeye başladın. Diğer yorumları da görüyoruz cok uyumlu olduğunuzu düşünmüşler 😂
Peki
yalan mk yakisikli zenginler ap tal gibi birine para harcamaz o zaman zengin olmaz cunku
Mal mısın fjekdkkd ben onun sevdiği kadınım bir zahmet harcasın ayrıca biz nerde tanıştık biliyor musun benim çalıştığım iş adamları derneğinde ödül aldı ;)?
o kadar nitelikli biriysen bu sitede dolasman sacma o zaman
Neden burada sizin gibi ahmaklar mı dolanıyor fkwşsjdh
yok yasindan dolayi dedim yasini almışlar pek kullaniyor diye :d
o kadar odul torenine gitmissin iyi bi isin var ama iletisim konusunda eksik kalmissin demek ki her sey parayla olmuyormus :d
Peki
Ebenin a*ı süpermiş hayat gayesi olmayıp erkek parası yiyen kadına bak sen :d
Sunucuyum ayda 12 bin kazanıyorum iş adamları derneğinde çalışıyorum lakin parasız erkek güçsüz erkektir.
Yediğin içtiğin senin olsun biz fakirlere bunu imrenmemiz içinmi anlatıyorsun. :) İyiki zenginmişim.
senden ne kadar büyük
5 yaş
iyi o zaman mutluluklar dilerim 😊
Bize de bulsana kız 😂
Gel kuzum bizim derneğe
Sende zengin misin
Az Ödemiş zengin olup olmadığına iyi bak
Ne mezunusn
Neden sordun?
Burada soruları ben mi soruyorum siz mi
Nerden buldun merak ettm
İş adamları derneğinde çalışıyorum o da iş adamı
Öyle işi nerden buldun
Bölümünü okudum.
Büyük şehirde mi
İst. Sen hayırdır
Asil sen hayırdır
Asıl diye yazılır 😀 sen niye böyle sorular soruyorsun dostum
Kaptın nafakayı
Ömrüm boyunca boşanma
Sen çok mu güzelsin nasıl tanıştınız
İl adamları derneğinde
😄😄😄böyle mi dernek mi tek üye mi o adam
İş adamları derneği iş adamlarının ödül aldığı dernek
Nasıl dikkatini çektin ki senle görüşmeye başladı yaş farkı var mi aranizda
Ben sunucuyum ödülünü teslim ettim aramızda 5 yaş var. Sonra konuştuk bir kahve içtik
Hmm ne güzel hakinda hayırlısı olsun inşallah sunucu genelde güzel olurlar sende güzelsin demek beğendin mi adamı sen cidden 5 yaş çok değil
Beğendim tabi boyu posu ağır başlı adam gibi adam
Hmm senden uzun boylu mu adam
Seni görebilir miyim merak ettim seni yanlış anlama lütfen
Yazık...