- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı olsun tepe tepe kullan canım her istediğinde ver yoksa o bulur, ha zenginliğe tapan çok yarın güzelliğin gitmeye başladığında başkası çıkar unutma, hem ne demişler çok laf yalansız, çok mal haramsız olmaz mış. Güzelliğine güvenme, bir sivilce yeter, zenginliğine güvenme bir kıvılcım yeter. selametle tatlım
02 Yorumla- +1 yıl
kocam bana bende ona aşığız
- +1 yıl
@skskwlwğwğdn Rabbim sevginizi daim etsin inşallah
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yılYanında götüreceğin bir top kefen.. bir avuç toprak. O kadar böbürlenme nin anlamı yok. Çok şükür bin şükür ki ölüm var. Biz aylık 2-3 bin kazanıyoruz ama hesabını verebiliyoruz en azından şükür kimsenin malında da gözüm yok
11 Yorumla
Soran+1 yılayy kefen var kefen var şimdi ucuz kefen var ipekten kefen var
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılzengin olsa ne yazar adam olamadıktan sonra zenginliğiyle insanları ezeceğine yüreği zengin olup herşeyini paylaşan biri olsun.
21 Yorumla
Soran+1 yıladam olmadığını ne bildin😅 gayet adam ve düstts
+1 yılHahaha 😂 peki senin zengin kocanın karısı olmaktan başka vasfın ney? :)
012 Yorumla- +1 yıl
Oyuncağı
Soran+1 yılşöyle. 174 boyum var bunlar göreceli geç 1 dilomam asıl bir ailem ve çok severim var kimsenin oyuncağı değilim ayroca eşit bie şekilde eşimle normal hayatımız var kocası zengin olan oyuncak olmuyor hami fakirlerin tesellisi buda jdmms
Soran+1 yıl@Sıwar babam zengin aslan parçası babamdan bana düşen evlerden kiram geliyor kocamın ki biyrtse benim kibi yeriz. sen yorma kendini herkesi kendin gibi de sanma fakir tesellilerin süper
- +1 yıl
Onun zengınlıgındem bahsederek oyuncağı oldugunu zaten kendin ıma ediyorsun zengin degilde sana sahip cıkacak kocan olsun once
Soran+1 yıl@Sıwar babam la kocam ortak doğduğumdan beri güzel ce zengin ce yaşıyorum fakir tesellini aynada yap sıkıldım
Soran+1 yıl@Sıwar ay ezik bunlar ayol yenileri gelsin
- +1 yıl
Aynaya bak zavallı
Soran+1 yıl@34Derbeder34 sana ve profiline bakmak yeterli günlük eğlence ihtiyacım için
- +1 yıl
Ozaman bakmaya devam et ne faydası varsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Zengin kocam yok. Ama kocadan altın daha değerli bir şeyim. Mesleğim. Mimarlik. :)
24 Yorumla
Soran+1 yılbenim de mesleğim var yavrum. hava mi attın 😅 zengin koca başka ayrıca
Soran+1 yılBakker özele Ben bunu ispat edin bu dediklerinin hepsini sana diplomamı atacağım işine ne istersen atacağım lan Kim seni rezil ederim karşılığında kabul eder
Sende zengin kocanın sonradan görme karısı mısın? 😂 Allahım sen akıl fikir ver.
239 Yorumla- +1 yıl
Kapak sesi duydum sanki 😂😂😂 @anthemiss helal olsun tam ben sicekdim senin yorumu gördüm tebrik etmekden başka bişe kalmadı bana 😂😂😂
Soran+1 yılyoo babam da zengin babamla kocam ortak evde kalmış varoş semi
Soran+1 yıl@kamikaze_izmit sen çok kaşınıyoesın fakirlik ten başın ağrımış
Soran+1 yıl@kamikaze_izmit kocamın parası benim oluyor başkası değil kocam o benim ayroca benimde çok param var. babamdan kalan çok yerim kiraları da bana dksjsj
- +1 yıl
İşde bak kendin kazanmamışsın kocamın parası babamın paradı diyorsun anca demek baban ve kocan olmasa sen bir hiçsin gerce şimdide öylesinde neyse 😂
Soran+1 yılson ra dan görme diyor ya fakir tesellisi hu işte bebeğim babam da beni 2 tane mobilya iş yeri olan evleri dükkanları olan bir adamdı şükür olsun doğduğumdan veri yağ la balla yaşıtoeun senin bie elbiseyi almak için biriktirdiğin üniyi bitmek için öğrenci evlerinde süründüğün zama lae ben zenginlikle okudum devler okulundan çıkma salak seni ezik varoş kızı kendini teselli et 😅
Soran+1 yıltesellinden bebeğim belli oluyor kokuyorsun varoş varoş
- +1 yıl
İşde senin gibi maloşlar kendisini birşeyy zannediyorya dur tahmin edeyim sen özel okullarda okumussundur da kesin dimi
Soran+1 yıl@kamikaze_izmit sıkıldım okumuyorum daha kudur due fakir tesellisi yap kendi kendine hadi naşş cevap yok senin gibi eziklere
Soran+1 yıl@kamikaze_izmit bu arada turizim mezunuyum 2 dilim var şu an bie otele girsem 10 bin tl maaş alırım ama eşim istemiyor çalışmamı yara oldu baya sana ezik seni 😅
- +1 yıl
Ne var biliyomusun senin o mezun oldugun özel okullar varya ha işde o özel okullara EŞEK bağladan mezun ediyorlar zaten sonrada işde senin gibi eşek kaynıyor ortalık kendisinin bir halta yaramadını bilen senin gibi işde sende kendin bir halta yaramadıgını bildigin için böyle eşşek geldim eşşek gidicem bare biraz kendimi bir b.. k zannedeyim diye uğraşıyor ay zavallı seni azıyorum senin gibi eşşeklere ben 😂😂😂😂diyorum ve noktayı koyuyorum
Soran+1 yıl@kamikaze_izmit okumadim ömemseyip uzun uzun yazmışın ama takmadom canım kudır fakir tesellisine dsvam et
- +1 yıl
Şan senin alırım dedigin 10 bin teleyi ben bir gecede senin gibilerle otelde gönül eylendirmek için harcıyorum antalya adem ve havva otelini ara sana benim faturalarımı göndersinler rulo yapıpda işine yarsr senin belki işde turimci olarak da hangi otelde işe girerse haber ver de o etele geleyim paranı veririm sana hizmet edersin bana o atelde ezik eşşek 😂😂😂
- +1 yıl
Ben kendi paramı yiyorum ama naber. Ne babamın parasını ne koca parasına tamah etmiyorum.
Çok şükür ki varlık içinde büyüdüm tek çocuğum ama şımarık yetiştirilmedim.
Yarın bir gün mal yanar kül olur ama tecrübelerin, mesleğin kül olmaz.
Çalışma hırsımda, gücüm, sağlığım, ekmeğimi taştan çıkarma azmimde var çok şükür.
Ama malım var zenginimmm huhuuu 😂😂diye bağrılmaz bizde ailemden böyle gördüm yetiştim.
Her şeye rağmen mütevazi olmayı güçlü kalmayı öğrettiler.
şimdi bunların üstüne bana ister varoş de ister fakir de. Ailenin sana verdiği o müthiş (!) terbiyeye hayran kaldım 😂 alkışşlar👏👏😉
Soran+1 yılyoeum sahibi beni bu kadar önemseyio uzun uzun yazmışşın ama ben okumadım o kadar önemli değilsin benim için fakir tesellini başka yerde yap acıyoej. kıyamam 😅 uzun uzun yazın ben daha çok eğlenicem
- +1 yıl
@Anthemiss boşa uğraşma özel okulda okuyan bu eşşeğe okuma yazma öğretmemişler okuyamıyom demiyor olumuyom diyo böyle eziklere ben verecegim cevabı verdim diye düşünüyorum salla gitsin bunu 😂
Soran+1 yıl@kamikaze_izmit daha fazla önemse ve daha fazla yaz kudur ve kafanı duvarlara vur güçsüz erkek 😅
Soran+1 yılcanlarım kocam telefon numaranızı istiyor bu yılki mallarının zekatını size verecekmiş ☺☺😅😅
Soran+1 yıluzun uzun yazıp takılmamak burda hiç tanımadığı erkeğe yalakalik yağan bie kaşaraa hep hoş gelir 😅uzun izin yazmaya ve karşında ki tarafından dalgaya alınmak sana laf sokmak mi geliyor kızlar gurubuna attım semi hepimiz kahkaha attık ezik ve teselline sağol eğelndim şarlatan maaaşı bağlarım sana yavrum 😅
- +1 yıl
@anthemiss haklısın valla bir rahatladım ama trolda olmasa böylerine dayanamıyorum ben lafı koymadan şimdi biz onu iplemiyoz senle komusuyoz diye kuduracak bak görürsün 😂😂😂😂
Soran+1 yıl@kamikaze_izmit ahahah daha da kudurun 😅😅 aç köpekler ah şimdi çıkıp dışarıda bir yerde bebekte takulıcam gelinde imza veriyim aç köpekler ikide sadaka gece konducular😅
- +1 yıl
@Anthemiss bak gördünmü kudurmaya başladı bile havlıyor şimdide 😂😂😂😂 eşek işde ne yapsın oda garibim acıdım ama ya baksana yazışmaları kendi eşekler grubuna atmış hep birlikde anırmışlar 😂😂😂
Soran+1 yıl@kamikaze_izmit ay okumuyorum ama takıp takip yazmanız acayip eğleniyorum😅gerçekten fakiesin ki bu kadar alındın kıyamam ağlama dur dur 😅
- +1 yıl
@Anthemiss ne bebekde gezmesi ya 😂😂garibim kendini avutuyor işde baksana olumuyom diyo ama her yazdıgımızdan sonra bişeler diyo baya bir yara açtın eşşekde demek aslında KS de bir kampanya yapalım bu para toplansın da bun eşeğe bir beyin alalım hemde gb yüksek bir beyin kenar mahalle eşşeği ne 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@anthemiss bak onu kale alıp cevap vermiyoz ona ya cıldırdı zaten farkındamısın 😂😂
Soran+1 yıldaha uzun uzun uzun yazın 😅 nasıl basmışım o yaralara madem yaranız yok o zaman önemseyip ne diye yazdınız 😅 daha fazla yazın okuyan yok ama yazın kudurun ağlayın
- +1 yıl
- +1 yıl
@anthemiss maloş işde aç karnını doyuramaKi bu çıksın gezsin köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yagardı buda belki kabul olurda kemik yağar diye bekliyo garibim işde 😂😂😂
Soran+1 yılah ah bu kadar önemsiyorum işte anında yazıyorlar ah nasıl nasıl önemsiyorlar kıyamam 😅☺☺
- +1 yıl
@anthemiss baksana bir havlama sesi sanada geliyormu biz senle konusuyoruz biri yırtık dondan fırlar gibi atlıyo okumuyor ya bide sözde 😂😂😂 önümüzdeki ramazan fitreler buna verelim de karnını doyursun dicem ama eşeğe fitre kabul olmuyor işde insan lazım onun için 😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@anthemiss kocası varsa tabi ilgilenicen 😂😂😂 sanada iyi akşamlar
Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. bende zenginim lakin senin gibide kadın istemem anam
015 Yorumla
Soran+1 yılahahaha zaten ben sadece para ya bakmam. tipe ve ahlaka bakarım sende olmadığı için yorma jdjdjs
Soran+1 yıl174 boyundayım ve yeşil gözlütüm asıl ve bektesin saygı duyduğu bir insanım :) ben ve yeterli ağlama boşuna fakir tesellisi yapma bana
Soran+1 yılahahah benim babam sa zengin di ve yağla balla büyüdüm mesleğim vat turizim bie de 2 dilim şu an girsem 10 bin alırım ayda. hani benle yarışma yemek yediğim yerde hesap ödeyemessin varoş seni
Soran+1 yılkocam dedi ki numarasını versin mallarımın zekatını şu garına vericem dkdkdk
Soran+1 yılekmek almıyor havyar alıyor dkjdkd
Soran+1 yılay işte bunu imkansızı gördüğüne göre acayip fakirsin sen ... zengin insanlae bunlareı imkansuz görmez
Soran+1 yılayy kıyamam o zaman bana bebekte lüks bir mekan adı şöyle sene
Soran+1 yılya geç git istanbulu bilmeyen adam bir hiç
Diğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. Erkek olarak bizde zengin koca nasıl olsun kendimiz ancak oluruz :D
01 Yorumla
Soran+1 yılahahaha evet güç para ile başlar
Diğer konusunda 305 cevap paylaştı. Aptal bir karısı var ama, dikkat et o zengin sana her gün boynuz takmasın😂😂😂
25 Yorumla- +1 yıl
ahahah takarsa anana takarr 😅 bende helal olsun derim ee ananda para kazansın. lakin duruşu yere hakarete ettiğine göre para ile ciddi sıkıntıların var senin kıyamam 😅
- +1 yıl
@skskwlwğwğdn Yavrum seni 10 defa satın alırım tamammı sana bir takarım. ötünün üstüne oturamassın anladınmı
- +1 yıl
almazsan piçsinn
- +1 yıl
@skskwlwğwğdn Ne kadar paran var bacım almassan senin dediğindenim ama 5 tane daha sevgilim var onlarda istiyorlar sanada bir milyon dolar düşer ama
Soran+1 yılkes ya
egonumu tatmin ediyon anlamadıkki cok kibirlenme kocandan büyük ALLAH var tepe taklak olma mütavazilil cok güzel
01 Yorumla
Soran+1 yılsanane
Diğer konusunda 944 cevap paylaştı. boğazda yalınız var demi canim biliyorum ben kuş sütü banyosundan çıkıp şömine başında şarap yudumluyorsunuz
06 Yorumla
Soran+1 yılboğazda yalımız yok.. lakin eşimin 4 karlo galerisi vat dubleks evimiz var evime gündelikçi geliyor sıkılmadan düşünmeden herşeyimi alıyorum eşimin evlerinden ve dükkânlarından kira geliyor eee daha ne kadan zengin olucam arabam vae ee
Soran+1 yılmücehver ve altınlarım var eşimin kasa dolu eee
Soran+1 yılya anlamıyorum madem yaraları yok neden saldırıyorlar. gülüp geçsinller
Soran+1 yılneyse ya dkkdks
Gizli Üye(36-45)+1 yılUmarım senin de birgün kendi paran olur 😂 bilemezsin bunun zevkini gururunu ve özgürlüğünü 😎
15 Yorumla
Soran+1 yılbebeğim bebeğim. çok oldu benim param turizim mezunuyum ve 2 dilim var ayda 10 bin tl aldığım oldu lakin eşim çalışmamı istemedi bende uyar lakin dinen de devlete görevde kocamın parası bana helaldir. gurursuzluk değil şimdi kws
Cevap sahibi+1 yılHiç sanmıyorum turizm işini bilirim o sektörde çok arkadaşım var o kadar para hayal yani 😂 bilmeyene yuttur. Dedim ya koca parası baba parası helaldir ama asla kendi paran gibi güç vermez 😎
Soran+1 yılcehalet kokuyorsun turiziim eğer dilin olmassa yabancı dilin çöp bir iştir ama 2 den fazla ya da 2 tane yabancı dilin olursa işte çok güzel otellerde parayı kırarsın cahilsin konuşma
Soran+1 yılayrıca kendi paramı kazanmak istesem kazanırım canım istemiyor çalışmak köpek givi akşama kadar onun bunun emrinin altında eşşek gibi ezil banane ☺😅
Soran+1 yılcanım canım kıyamam ezik seni arkadaşım götünüü kaldırıp iki dil öğreneymiş böyel ezik givi işşsüz kalmazmış sende akşama kadar milletin para için altına yatarsın zaten aç kaşarr
Gizli Üye(25-29)+1 yılbu soruya cevap yazanlar soruyu soran sa-lak ile aynı seviyede bırakın ne halt yerse yesin
01 Yorumla
Soran+1 yılmesala sen de cevap yazdın fakir orospuu çoçuğu 😅
Iyi işte sende beyin fakirisin birbirinizi tamamlarsiniz😅
24 Yorumla
Soran+1 yılahahah pardon beden hakaret ettin? şu an yani neden yarana mi bastım m
Soran+1 yılayyy ay kıyamam aç köpeği fakir tesellisi mi bu güçsüz ve fakir ve ezik erkekleri sevmem y2mek yediğim yerde hesap ödeyemessin hadi naşş ospsğuu çoçuğu ☺😅
+1 yılSen okuma benim yazdıklarımı okuyan okur ona göre senin ne mal oldunu anlar zaten maloş 😂😂😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılo kadar önemsemiş ah şu fakir güçsüz çaresiz ezik erkekler açıyorum ☺
+1 yılBen zenginim. ama her an herşey olabilir. bununla övünme.
01 Yorumla- +1 yıl
mizah yaptım djjdjd
Gizli Üye(30-35)+1 yıl😂😂😂😂 Görmemişin bir zengin kocası olmuş tutmuş s... ni koparmış😂😂😂
02 Yorumla
Soran+1 yılkıyamam
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 O zaman kuşbaşı yap
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocan zengin ama hala burdasın anuna godumun fukara ruhlu aşşiftesi
02 Yorumla- +1 yıl
ne alaka bu site fakir sitesi mi
Cevap sahibi+1 yılOna gore fakir sitesi ya hani. Oraya nükteli bir dokundurma yaptim. Tecahül Arif, Teşbihi Belil, Mecazı Mursel yaptim :D
Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. Insan mi o daha muhim
12 Yorumla
Soran+1 yılinsan tavi romantik genç hoş sözleri var
Gizli Üye(36-45)+1 yılOhhh sefan olsun bacımmm
20 Yorumla
+1 yılKardesi felan var mı elti olak mı 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılyok canım malesef
- +1 yıl
Tuh senin var mı yaah
Etinden sutunden bize dw bulaşır 😂😂😂
Soran+1 yılahahaha kız kardeşi vat dmdm
kendine saygın olduğunu düşünmüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılçok saygım vat canım kendime djdjdkd ezikleri her daim ezerşm
+1 yılYok anam zengin kocam
02 Yorumla
Soran+1 yılolur inşallah
- +1 yıl
Amin inşallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde kocam çok zengin
10 YorumlaAllah daha çok versin
00 Yorumla- Diğer konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılKaça gittin gizzzz 😜😜
14 Yorumla
Soran+1 yılzengin biri ile evlenen kendini satmış mo olıyor ah fakir tesellileri
- +1 yıl
Zengin birini gittiğini bu kadar ovdüğüne göre demek ki bedava gitmedin
Soran+1 yılne mana zenginlik körü bir şey değil gitmedim ayrıca
- +1 yıl
Kötü birşey değilde fakirlikte kötü birşey değil
Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. Ucuz MALIN bile alıcı oluyormuş demek gerçekten
05 Yorumla
Soran+1 yılkocası zengin olan ucuz mal mi olıyor? bu nasıl kafa yapısı,
Soran+1 yıljsjsjdjdjd görmemiş ama derler ya eziğii hadi ordan gitt madem görmemişim önemseme köpek givi yazma aç köpek
Soran+1 yılsus.
Ordan hayrına üj bejj bin yollasana be😂😂
00 Yorumla
+1 yıl😀 bu kadar parayla altından s. k alsın bari
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen zaten zenginim ihtiyacım yok
020 Yorumla
Soran+1 yıldemek zengindin. yesin maun da yemek yemişsindie bebekte karadesli bie salatası var meşhur tavsiye ederim.
Cevap sahibi+1 yılKarides mekruh olduğu için yemiyorum öyle şeyler. Zengin olabilirim ama yediklerime de dikkat etmek zorundayım.
Cevap sahibi+1 yıl😊😊
Soran+1 yılaaaa kıyamam dombilimiain benim gibi yapsaydın keşke spor hocasına parayı bassaydın sana güzel bir zayıflama programı yazardı
Cevap sahibi+1 yıl@can35cann sen dengini bulacaksın. Ben paramı erkek milletine yedirmem. Jigolo istemez 😊
Soran+1 yılah işte akıllı kadın canım hemcimsim
Cevap sahibi+1 yılValla boğazıma düşkün biriyim ama yiyip yiyip kilo almıyorum. Aksine kilo almak için uğraşıyorum. Kebap düşkünüyüm ben ona hayır diyemiyorum 😊😊
Soran+1 yılay evet güzeldir
Cevap sahibi+1 yılTabi keriz miyiz elin adamına para yedireceğz çirkin kadınlar kendine parayla koca alır ancak 😀
Cevap sahibi+1 yıl@can35cann ben sonradan zengin oldum eskiden ayakkabı bile alamazdım okudum çalıştım zengin oldum. 😊😊
Soran+1 yılbende okudum tuzizim ama maaş ayda sadeve 10 bin neye yeter amkl babamdan yardım aldım ve eşim in parasını zaten bana helaldir
Cevap sahibi+1 yıl@can35cann siz de okuyun siz de zengin olun. Öyle kolay yoldan zengin olmak yok. Avucunuzu yalayın 😀 Bülent ersoy belki nikahına alır aksi 😀
Cevap sahibi+1 yılSizi
+1 yılPara gelip geçer ama karakterin asla
05 Yorumla
Soran+1 yılo da var anam
- +1 yıl
Senin karakterini anladık ve değişmez
Soran+1 yılağla
- +1 yıl
Zengin ve çok zeki birine denk gelirsem ağzına sıcar
- +1 yıl
Zengin ve çok zeki birine denk gelirsen ağzına sıcar
Kesin evde kalmışsın sen :D
07 Yorumla
Soran+1 yılispat ediyim ama ispat ettikten sonra rezil ederim kabul mu
Soran+1 yılaaa bak iddiaya girelim ispat edeyim dedim ama sen yemedi konu değiştirin korkak ve ezik güçsüz erkekleri sevmem o kadae fakiesin ki acıyeoum
Soran+1 yılahaha neden yemiyor iddiaya girmek?
Soran+1 yılçok uzun okumadım yemiyor sene dişte korkak
Zengın kocayı bulmusun mıllete satasma
02 Yorumla
Soran+1 yılhava smmsmd
Zengin olunca noluyor
06 Yorumla
Soran+1 yılgüçlü... oluyor. erkeği erkek yapan gücü dür
Soran+1 yılerkeği adam yapan adamlığıdır ama güçü zenginlik verir kuvveti cesaret verir. böyledir bu kanun
Soran+1 yılahahah babam la kocamın babası ortaklar di yani babamda zenfin di fatih kolejinde okudum ben yediğim önünde yemediğim aekamda😅
+1 yılvicdanı nasıl zengin mi
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu neyin kafası bende istiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParanın kopegısın yanı :d ovundugune gore
010 Yorumla
Soran+1 yılfakir teselli demi bu canım kıyamam. sen ne köpeğisin kapı köpüşğ
Cevap sahibi+1 yılSenı kocanın elınden alırım ama okadar degerın yok lan canım kardeşim :d
Cevap sahibi+1 yılKe. vaşe
Soran+1 yılahahah anan a mo geliyor kocam sikmeyee ne bu intikam hırsı anana bakarak keşagee demen çok güzel zoruna gitti belli küfüre sığındın yazık yazık 😅
Cevap sahibi+1 yılUlan belkı param var ama paraya tapanları sevmıyorum dangalak ne bu onyargı yanı :d gotunden element uydurma bos yapıyosun
Soran+1 yılahahaha ağla kudur naşş pis fakir
Cevap sahibi+1 yılYa bısktır gıt kodumun delısı kafayı yemıs aq:d
Soran+1 yılay ay kıyamam ağlama
Cevap sahibi+1 yılŞiii tamam cok konustun amnakoyım yeter
Soran+1 yılağlama ay
Bebek sahilinde takılıyorum...
00 Yorumla
+1 yılBiz babadan zenginiz
16 Yorumla
Soran+1 yılven de babadan zenginim 😅 kocam un babası ile benim babam ortak
- +1 yıl
Benim hem kocam hem babam kendi işinin patronu işte
Soran+1 yılbenimde oha ne
- +1 yıl
Benim baba tarafı Rockefeller, koca tarafı Roltchield ailesi yalnız djdj
Soran+1 yılkes tamam
- +1 yıl
:):):)
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kocan sana iskender ısmarlıyomu
00 Yorumlagönümüz zengin
01 Yorumla
Soran+1 yılen iyisi
+1 yılevde kalmış kızlar sçtı zaten :D
00 Yorumlapü ananskm
01 Yorumla
Soran+1 yıledep
+1 yılAfiyet olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPipiside buyukse yaşadın
02 Yorumla
Soran+1 yıloo anana sor bir kocamı seni kocam yaptı ananda
Soran+1 yılaaaa ister arkadan yapar ister önde. cinsellik b kadına da sevk verir ana bildiğin göre ananı da çok sikmişş kocam helal aslanıma oldukları
Güle güle kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZengin karım var
00 YorumlaHe zengin
00 Yorumla:D afferin sana :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhahaha dengesiz 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılanan
Cevap sahibi+1 yılKeşke anam gibi olabilseydin 😘
Soran+1 yılorpspuu olmaya niyetim yok 😅 ama sen anan givi iyii kaşarr olmuşsun bak
Ne kadar zengin
00 Yorumla
+1 yılAferin sana
00 Yorumla😂😂😂😂
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası