Dediğim dedik. Hep onun sözü geçiyor. Hayır dediği bir şeyi evete döndürmek mümkün değil. Kıskanç beton gibi bir iradesi var. Disiplinli. İyi huyları da var malum işte iyi. Sonra korumacı cömert para asla kısmas. Hep bana çok verir. Sadıktır. Yalan söylemez ama beni bu dediğim dedik olması çok yoruyor siz ne düşünüyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bundan değil.
Dediğim dedik oldupu konuları gözden geçir. Zararı yok ise çok kafana takma. Adam seni el ğstünde tutuyor. Şikayet etme ablacım
Ben de onu el üstünde tutuyorum. Lakin kötü huyları varsa eleştiririm
Oturup onunla konuşarak eleştirmeyi denemelisin. Çek karşına güzel bi şekilde konuşmak çözmek istediğim meseleler var de. Anlayışla karşılayacaktır.
Aynen çok anlayışla karşılar hayatım diyorum her şeyi sen karar veriyorsun hep sen evliliğimizle yöneticisi ben rahatsız oluyorum diyorum bana diyor ki öyle olması gerekiyor ben erkeğim
Tamam idare etmek yönetmek korumak açısından evet erkeğin rolü üstlenmesi doğru eyvallah. Ama bu şekilde de güzel yaklaşmana rağmen hödük gibi cevap vermesii. Sinir bozucu tabi sjsjj
Aşırı sıkıcı ile ama herşeye inat bı adamla bı olur zor bide bu adama kadinlk yapmak ta zor olur hep baskın biri büyük ihtimal her yerde 😂
Evet hep lider hep baskın bir de çok çabuk sinirleniyor bir bakıyor susuyorum hemen
Kız bu adamla baş edilmez jsjsjs resmen hep onun istekleri yerine geliyor yapmazsan bı istedgni daha sert biri gibi duruyor
Ya aslında çok tuhaf mesela desem ki aşkım keşke tatile gitsek yarın biletleri alır gelir ama o sormaz nereye gitmek istersin diye. Mesela her istediğimi alır çok para verir. Ama gitme dediyse bi yere gidemezsin. Hayır dediyse bitmiştir. Ama yine de Allah razı olsun bu devirde helal getiriyor koruyor
Hayalmdeki erkek modelini anlatiyosun ama inat olmas sknti yoksa benm kocam ooyle biri olsa kölesi olablrm çünkü inat inanılmaz sknti ama bazende bizim dediğimiz yapip uslu kedicik olsalar azıcık kocan aşık sana ☺️
Şöyle eşin inatçı değildir çok mantıklı bir açıklama yaptın mı okay Ama mesela diyelim ki kızlarla ben tatile çıkmak istiyorum sen bensiz çıkamazsın bitti diyor bu kadar ve ben cesaret edemiyorum aramız bozulur diye
Güven problemi var o zaman sende 7/24 esinle yasayamazsn seninde özel anların olcak arkadaşlarınla elbet gidiceksn bu resmen kısıtlama ben buna karşıyım böyle yapsaydı kocam cezasını çekerdi 😂 elini suremezdi bana
Güven problemi yok mesela dışarı çık hiç karışmaz telefonunu asla karıştırmaz ama onun kafa yapısında o da ben de şehir dışına bir de ikimiz gidebiliriz mesela kendi erkek arkadaşlarıyla da çıkmıyor şehir dışına ben karım olmadan yatamam diyor düz mantık böyle eski kafalı yani her şeyi birlikte yapalım
O kadar da olmaz be kuzum ben kız kıza gidio dedikodu yapıp stres atmam lazm oda bı ihtiyaç napcan bu şekilde her dediğine tamam mı diceksin
Her dediğini tamam diyorum zaten yoksa biz geç inemeyiz onun kızdığı şeyleri yapmamaya çalışıyorum öyle geçiniyoruz ama mesela çok merhametlidir hasta ol böyle başından asla ayrılmaz kırmaz az bir şey böyle sert davransa hemen gönül almaya çalışır 5 dakika sonra ya çok tatlı da aslında
Kocandam bidaha varsa gönder shsjhss ama inat olmasin
Tek benim kocam bitanem o en sonunu ben aldım 🥰
Güzel kullan bari :))) adamcagizi gözü dışarı kaymasn
Pardon? Bu kullandığın cümleyi anlayamadım göze dışarı kayması ne demek ya eğer ki namussuzsa zaten gözü dışarı kaynaklı benimle alakalı bir şey değil bir kadın olarak bu düşüncelerini hiç doğru bulmadım yarın kocan seni güzel kullanmazsa gözün dışarı mı kayacak senin çok yazık
Hayr ne ne alaka bu devirde iyi adam bulmak zor dışarda fitne fesat hemcinsimiz çok demek anlamında dedm niye sinirleniyosun 😂
Ne alaka ne demek ya ben evlendiysem eğer kocama sadıksam kocam da bana sadık olmak zorunda dışarıdaki hem cinslerimizle alakası yok yapmayan çok güzel yapmıyor ayrıca bu devirde çocuğa bile pislik bakan erkekler varken sen kendi hemcinslerine düşmanlık yapabiliyorsan Kadınlığından utanan lütfen bana daha fazla yazma. Yarın kocan seni aldatmasın diye kölesi bile olacak kadar aşağılıksan bana bir daha asla yazma senin gibi kadınlarda utanıyorum çünkü erkeğin aldatmasını normal görüp aldatırsa kadında eksik arayan senin gibi cahiller olmamalı. Defoö sorumdan
Bende koç burcuyum ama dediğim dedik veya veya benim dediğim olacak illa diyen biri değilim
kadı kızında da olurmuş
Helal olsun adama
Abi anamızı ağlattı böyle hayat mı geçer
Cimri değil sadık. Zampara mı olsun yani
Niye ben sana para mıyım ben de o zaman zampara olabilirim
Ne alakası var
Şundan bahsediyorum ben de ona sadığım ya ben de zampara değilim
Ne güzel karşılıklı duygular. Ne olsun istiyorsun
Birazcık daha baskın karakterini azaltması
Sen mi baskın olacaksın sonra
Hayır ikimizde ortak bir şekilde karar verelim istiyorum
Kaç yıllık evlisin
4 oldu
Yeni henüz de değiştirme kolay değil
Adam gibi adam işte
Adam canım ben adamlığına bir şey demiyorum ama az bir şey şöyle sivri karakterini azaltsa daha iyi olacak
Olanla mutlu olmalısın, olumlu özellikleri çok iyi
Ya ben zaten mutluyum ama hani bu huylarından bazen rahatsız oluyorum insana gına geliyor
Görmezden geleceksin, hiçkimse dört dürtlük değil