Aşk İlişkileri Küçükken aşık olduğunuz ünlü var mıydı? StoneeCold Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Ahhh Tarkan özellikle “kuzu kuzu” çıkınca ekrana yapışan ben 🥰 Küçükken aşık olduğunuz ünlü var mıydı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Hayır ünlülere aşık olmadım olmam da.. 1 0 Yorumla
Aliasing26 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Yok galiba ama İlyas Yalçıntaş ilk incirlerde begenmistim 1 2 Yorumla StoneeCold +1 yıl Abartılacak biri değil konserine gittim yer bulsam uyurdum o derece Aliasing26 +1 yıl Yok bence de öyle
ҽυɳσια Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% +1 yıl Ünlülere sempatim vardı ama hayranlık boyutunda olmadı hiçbir zaman. Küçük büyük demeden halen aşık olduğum tek kişi hz. Muhammed (sav) 😍 1 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tarkaaaannn ve murat boz 1 3 Yorumla StoneeCold +1 yıl Gökhan Özen vardı bir de 💫 Yorumla GüzellikPeriSi_ +1 yıl O çekici gelmiyordu muratın aura başka Yorumla StoneeCold +1 yıl Nasıl ya ben hâlâ seviyorum Gökhanı aramazan arama yar diye asdjjs Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yıldız tilbe 👌 sırf adı yıldız diye torpil geçip taso kartlarımı verdiğim bi arkadaşım vardı 🙃 1 0 Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sesine aşık olduğum ünlüler vardi evet, Ibrahim erkal, ferdi tayfur, Gökhan özen, mahsun kirmizigül gibi 1 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çocukluk ve gençliğimde kimseye hayran değildim. Şimdi Melis Babadağ'ın koyu hayranıyım 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Hiçbir ünlü umrumda değil. Sadece seveceğim erkeğe âşık olayım😎 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl küçükken de hep oyun oynardım ki hiç TV dünyasına takılmazdım öyle bir ünlü yok sanırım 😂 1 0 Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl Hepsi grubundaki bir kıza çok takmıştım 15v16 li yaşlarda 1 0 Yorumla
Narniagünlükleri Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Karayip korsanlarında ki Elizabethe aşık olmuştum. Bir film dizi fenomeninden ne beklersin ki hshw 0 2 Yorumla StoneeCold +1 yıl Uyuz olduğum karakterden bir tanesi o 🤦🏼♀️ Yorumla Narniagünlükleri +1 yıl Nedenn 😔 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Tan Taşçı lovem vardı 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Kerim Tekin 1 4 Yorumla StoneeCold +1 yıl İlk defa gördüm ölüm yılı bile benden büyük 🤦🏼♀️ Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ben 8 yaşındayken ölmüştü. Yorumla StoneeCold +1 yıl Toprağı bol olsun ben -1 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl :) Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. nez .. 1 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. hayır yoktu 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Vardi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hayır ünlülere aşık olmadım olmam da..
Yok galiba ama İlyas Yalçıntaş ilk incirlerde begenmistim
Abartılacak biri değil konserine gittim yer bulsam uyurdum o derece
Yok bence de öyle
Ünlülere sempatim vardı ama hayranlık boyutunda olmadı hiçbir zaman. Küçük büyük demeden halen aşık olduğum tek kişi hz. Muhammed (sav) 😍
Tarkaaaannn ve murat boz
Gökhan Özen vardı bir de 💫
O çekici gelmiyordu muratın aura başka
Nasıl ya ben hâlâ seviyorum Gökhanı aramazan arama yar diye asdjjs
Yıldız tilbe 👌 sırf adı yıldız diye torpil geçip taso kartlarımı verdiğim bi arkadaşım vardı 🙃
Sesine aşık olduğum ünlüler vardi evet, Ibrahim erkal, ferdi tayfur, Gökhan özen, mahsun kirmizigül gibi
Çocukluk ve gençliğimde kimseye hayran değildim. Şimdi Melis Babadağ'ın koyu hayranıyım
Hiçbir ünlü umrumda değil. Sadece seveceğim erkeğe âşık olayım😎
küçükken de hep oyun oynardım ki hiç TV dünyasına takılmazdım öyle bir ünlü yok sanırım 😂
Hepsi grubundaki bir kıza çok takmıştım 15v16 li yaşlarda
Karayip korsanlarında ki Elizabethe aşık olmuştum.
Bir film dizi fenomeninden ne beklersin ki hshw
Uyuz olduğum karakterden bir tanesi o 🤦🏼♀️
Nedenn 😔
Hazal kaya :))
Tan Taşçı lovem vardı
Kerim Tekin
İlk defa gördüm ölüm yılı bile benden büyük 🤦🏼♀️
Ben 8 yaşındayken ölmüştü.
Toprağı bol olsun ben -1
:)
Ah olmaz mı Tan Taşçı çok severdim
Yunus Özyavuz