Ben Enrique Iglesias'a aşıktım. Ben hep platonik takılmışım kdjsnns

Ben Enrique Iglesias'a aşıktım. Ben hep platonik takılmışım kdjsnns

Sene 2011 di galiba Karayip Korsanları yeni filmi çıkmıştı orada Sreyna adında bi deniz kızı karakteri vardı, bu karaktere çok fena aşık olmuştum Ayşegül Hanım
Rihanna bana güzel gelirdi şimdi o kadar da güzel gelmiyor ama Allah için güzel hatun ama artık eskisi kadar sevmiyorum zaten albümde yapmıyor varsa yoksa don üretip duruyor
ergenken bile yabancılara ilgi duymadım türk vardı biri oyuncu aytaç şaşmaz diğeride futbolcu hala aşık olduğum altay bayındır benim için tipleri efsaneydi
Cevap
36Cevap
Enrique Iglesias, özellikle ortaokul erasında Justin Bieber'a aşıktım ama öyle böyle bir aşk değil sırf Justin'e çok benziyor diye en yakın kankam kendi isteğiyle exini ayarlamıştı bana ahahah jfhfhdjdj
Olgun diyince aklıma şey geldi unutulmaz dizisi vardı ya hani o başroldeki haruna aşıktım ah ah
😎😎
Merhaba,
Hayır yoktu! 😅
Hiç aşık olmadım ki! 😅
Ağız tadı ile sevemedim bile! 😅
Yarıda kaldı, daha da çok sevecektim! 😅
Onlar var yahu, Kore Çin Japon hayranı olduğum çok. 😅
Ancak takdir ediyorum oyunculuklarını hepsi o 😅
Mesela
Shin Min-a
Çok severim gamzeli ponçik aşk dizisinden 😅
Gamsimida 😅
My Girlfriend Is a Gumiho
Yopseyo anyseyo serani ulan 😅
Onların aşkını aşk dizilerini seviyorum 😅 delikanlı gibi sevene hayran olmak isterim de korkuyorum 😂hayran olmak istemiyorum kimseye lanet olası pislikler 😅 hayran olsak şımarır burunları kalkar kendilerini bir şey sanırlar
Evet var tabi ki de Margroth robbie taştı taş sdjsjs
Harbi güzel kadın
bence de aşko
Mabel Matiz yaa, sonradan lgbt üyesi olduğunu öğrenip üzülmüştüm çünkü kucukken, büyüyüp karşısına çıkıp seni seviyorum demeyi planlıyordum 😂😂
Jdlwnxpwndpwjdoqbd
Say say bitmez ablacım ama vaz gecilmezim Johnny Depp tir ve ona daha 5 yaşındayken vuruldum ksksjsnsjdd
Olmaz mı Serdar Ortaç 😂😂
Sancak şarkılarına aşıktım
Edis 'e özellikle ortaokul dönemimde aşktım o sırada da yeni tanınmaya başlıyordu ztn edis sonra saçını sarı yapınca tüm hoşlantı bitti 😂
Escape, hero ve bailamos şarkılarını çok dinlerdim ben de. Ben Martina Hingis’e bayılıyordum:)
Ay yemin ederim bende buna aşıktım ve şu an şokum o kadar bilindik biri değildi çünkü benim gözümde
Adam çok karizma ama öyle böyle değil
Ben ergenlik dönemimde Lezbiyendim yani kızlardan hoşlanıyordum ama şu an normalim şimdi düşündükçe hatırladıkça komiğime gidiyor 😄
Ünlülere aşık olmadm hiç, film dizideki karakterlere hayranlık duydum tabi cinsiyetten bagımsız olarak gercek hayattaki hallerine degil ama
Elif Dilara Güneş 💖 kız acayip tatlı güzel bu kız Sungurlar dizisinden ve Ekip 1 dizisinden tanınıyor bildiğim kadarıyla da pek filmi yok zaten
Ypk ya hiç olmadı.. Beğendiğim vardı Nicole Kidmani beğenirdim gençken.. Liv Tyler vardı.. Başkada öyle yok :))
Selena Gomez O Zamanlar Disney'de Dizisi Waverly Büyücüleri Vardı Alex İdi Ordaki Adı.
Yok hiç öyle takıntım yok tu ama hayran olduğum olmuştu
Dansöz Asena.
'At gibi' demeyin lütfen, çok bozuluyorum.
Berk Oktay. Fotoğraflarını netten indirip duvar kağıdı yapardım. Adamın hastasıydım adeta.
Hatırlamıyorum en fazla iyi oyuncu cart curt demişimdir aşk sevgi falan yok.
Ayy Enrique balım şarkılarıyla günü kapatırdım. Bi de Cara Delevingne vardı da işte...
Yok ünlüye niye aşık olayım bana hayatta bakmicak bir insana
Evet ya ben de onun yavuklusuna hastaydım canım
Mahsun kırmızıgül 🙈🙈
Olmuştur ama hatırlamıyom
breaking baddeki jane margolis aaah nasıl unutucam seni
Hepsine asiktim
Emir sarrafoğlu
Justin Bieber hastasıydım o zamanlar
Hala var..
Justin bieber
Vini uehara
Milliye boby brawn