Aşk İlişkileri Küçükken aşık olduğunuz ünlü var mıydı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben Tarkan'a aşıktım hatta evlenmek istiyordum smwşsöwsjd Küçükken aşık olduğunuz ünlü var mıydı? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kız Tarkan benimdi saçını yolarım terbiyesiz hshsubsnx 2 1 Yorumla Soran +1 yıl İlk ben dedim ya jhsğfdhdgk Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. İlk aşkım Tan Taşçı 😄 1 0 Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Benim aşık olduğum birisi olmadı :) hatta hayatım 2 3 kere aşık olmuşumdur sanırım en fazla. 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Yoktu 1 0 Yorumla
J1mmy Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ajdar bayılıyorum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Kötü bir çocukluk geçirdimn sanırım fkdkfkgflfkgkjk Yorumla J1mmy +1 yıl Topum inşaata kaçtı teyze Yorumla Soran +1 yıl Töbe töbee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kız Tarkan benimdi saçını yolarım terbiyesiz hshsubsnx
İlk ben dedim ya jhsğfdhdgk
İlk aşkım Tan Taşçı 😄
Benim aşık olduğum birisi olmadı :) hatta hayatım 2 3 kere aşık olmuşumdur sanırım en fazla.
Asık değilde 😂 Polat Alemdar delisi idim
Ege vardı çok beğeniyordum
Burak Deniz hahahahaha
Tarkan😎
Aşırı ergence ama Justin Bieber xkckd
yoktu
Yoktu
Ajdar bayılıyorum
Kötü bir çocukluk geçirdimn sanırım fkdkfkgflfkgkjk
Topum inşaata kaçtı teyze
Töbe töbee