Diğer 1 ay Küçükken aşık olduğunuz bir ünlü var mıydı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ben İsmail yk ile evlenmek istiyordum😅 Küçükken aşık olduğunuz bir ünlü var mıydı? Görüş Yaz 12 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 1 ay Cok güzel geldi bu soru. Aydan Şener e aşıktım, ve tanıştım. Onu görünce dunyam değişmişti. Cok güzel kadın. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 3 yorumu gör Soran 1 ay Evet cidden guzel Görüş sahibi 1 ay Ben tanıştım. Mükemmeldi o gün. Soran 1 ay Güzel
Gizli Üye (30-35) 1 ay Büyük gögüslü bir hatun vardı onu istiyordum. Ayrıca çocukluk dönemindeki mankenleri. Sapıktım baya. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Flavendirel Takip Et Yoda Yaş: 32 , eig 100% 1 ay Ben hala aşığımCharlieze Theron Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 3 yorumu gör Soran 1 ay Allah kavuştursun 😅😅 Yorumla Flavendirel 1 ay Keşke yapsa öyle bir güzellik djdjdk Yorumla Soran 1 ay Hayirlisi 😅😅 Yorumla
Yedinciboyut Takip Et Guru Yaş: 32 , eig 100% 1 ay Ünlülere hiç ilgi duymadım. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Evet vardı Nicole Scherzinger Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Guzel Yorumla
Kırlentt Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eig 92% 1 ay Bengü :)) Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 4 yorumu gör Soran 1 ay Guzel Yorumla Kırlentt 1 ay Onun bir klibi vardı yeşil bir elbise ile yatağın üzerinde elmalar falan sahnesi vardı. O klipte aşık oldum ben o kadına : Yorumla Soran 1 ay Ne guzel Yorumla Kırlentt 1 ay 👍 Yorumla
Sessizlik_1990 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eig 77% 1 ay Nez ❤ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör Soran 1 ay Guzel Yorumla
enesdogu Takip Et Xper 4 Yaş: 32 1 ay İsmail yk mı 🤢 ben galiba hülya Avşar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 27 yorumu gör Soran 1 ay Çocukluk aşkı işte 😅😅😅 hülya Avşar da güzel Yorumla enesdogu 1 ay Canım benim çocuklukta bile gideri yoktu onun Yorumla Soran 1 ay 😅😅Bilmiyorum ki didjs şimdi yolda görsem tipim değilde o zamanın aklı iste Yorumla enesdogu 1 ay Bak hayatım ismail yk dinleyen kzdan Ankara havası dinleyen erkekten fayda gelmez Yorumla Soran 1 ay ya 5 yaşındaki çocuktan n3 beklersin kes Bi canım hayatım sen hayirdir Yorumla enesdogu 1 ay Şer mi olsun istiyorsun Yorumla Soran 1 ay Üsteliyorsun 100 kez 4 5 yaşındaki çocuğun aklından ne beklersin ya Yorumla enesdogu 1 ay Ufff muhabbet olsun diye bizde biliyoruz herhalde can sıkıntısından sana sardım napim Yorumla Soran 1 ay O zaman ters cevap verm3 Yorumla enesdogu 1 ay Hani nerde verdim bebiş Yorumla Soran 1 ay Bebiş? ağır ol Yorumla enesdogu 1 ay Yeterince ağırım fazlası yorar be hayatım tamı tamına 90 kg Yorumla Soran 1 ay Sevgilimde var 70 falan Yorumla enesdogu 1 ay İyi ne güzel 😂 Yorumla Soran 1 ay Aynen ona göre bebiş Yorumla enesdogu 1 ay Vaov baya tırstım naparım şimdi Yorumla Soran 1 ay Tırs diye demedim öyle bir amacım da yok Yorumla enesdogu 1 ay Peki neden söyledin Yorumla Soran 1 ay Yerini bil diye. Yorumla enesdogu 1 ay Merak etme sen herkes yerini bilir Yorumla Soran 1 ay Aynen BEBİŞ Yorumla enesdogu 1 ay Bak hayatım rahatsız oluyorsun diye söylemeyi bıraktım ama damarıma damarıma basıyorsun Yorumla Soran 1 ay Hayatım diyor hala ya bak sen sevgilisi olana böyle konuşulmaz ben olsamda başkası olsada tamammi göz korkutma falan çok abes şeyler Yorumla enesdogu 1 ay Bak bende diyorum ki rahatsız olduğun için demiyorum ama sen bana ısrarla bebişim diyorsun Yorumla Soran 1 ay Tm neyse oo Yorumla Soran 1 ay Ok Yorumla enesdogu 1 ay Ok Yorumla
Minass1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eig 33% 1 ay Diğer konusunda 617 görüş paylaştı. Erkan Petekkaya Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 3 yorumu gör Soran 1 ay Iyi bir oyuncudur ne guzel Yorumla Minass1 1 ay Bende çok beğenirdim çocukken onu Yorumla Soran 1 ay Ne guzel Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 27 1 ay Diğer konusunda 2,2b görüş paylaştı. Evlendin mi :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay Hayir 2 senedir ciddi ilişkim var Yorumla Memoo00007 1 ay tüh be yazık olmuş İsmayil yk ya :D Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 100% 1 ay Diğer konusunda 316 görüş paylaştı. Yoktu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
AkrepLibidosu Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 ay sımdı kıme asıksın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 7 yorumu gör Soran 1 ay Sevgilime 😅😅 Yorumla AkrepLibidosu 1 ay kacamak yaparmısın pekı :) Yorumla Soran 1 ay Hayir Yorumla AkrepLibidosu 1 ay burasıda sayılır :) Yorumla Soran 1 ay hayir. Yorumla AkrepLibidosu 1 ay hahah tabı tabı Yorumla Soran 1 ay Tek fikri cinsellik olup bunuda kullanıcı adına yansıtan biri bana mı gülüyor? yoksa sinek vizıltisi mı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
11Görüş
Cok güzel geldi bu soru. Aydan Şener e aşıktım, ve tanıştım. Onu görünce dunyam değişmişti. Cok güzel kadın.
Evet cidden guzel
Ben tanıştım. Mükemmeldi o gün.
Güzel
Büyük gögüslü bir hatun vardı onu istiyordum. Ayrıca çocukluk dönemindeki mankenleri. Sapıktım baya.
Ben hala aşığım
Charlieze Theron
Allah kavuştursun 😅😅
Keşke yapsa öyle bir güzellik djdjdk
Hayirlisi 😅😅
Ünlülere hiç ilgi duymadım.
Evet vardı Nicole Scherzinger
Guzel
Bengü :))
Guzel
Onun bir klibi vardı yeşil bir elbise ile yatağın üzerinde elmalar falan sahnesi vardı. O klipte aşık oldum ben o kadına :
Ne guzel
👍
Nez ❤
Guzel
İsmail yk mı 🤢 ben galiba hülya Avşar
Çocukluk aşkı işte 😅😅😅 hülya Avşar da güzel
Canım benim çocuklukta bile gideri yoktu onun
😅😅Bilmiyorum ki didjs şimdi yolda görsem tipim değilde o zamanın aklı iste
Bak hayatım ismail yk dinleyen kzdan Ankara havası dinleyen erkekten fayda gelmez
ya 5 yaşındaki çocuktan n3 beklersin kes Bi canım hayatım sen hayirdir
Şer mi olsun istiyorsun
Üsteliyorsun 100 kez 4 5 yaşındaki çocuğun aklından ne beklersin ya
Ufff muhabbet olsun diye bizde biliyoruz herhalde can sıkıntısından sana sardım napim
O zaman ters cevap verm3
Hani nerde verdim bebiş
Bebiş? ağır ol
Yeterince ağırım fazlası yorar be hayatım tamı tamına 90 kg
Sevgilimde var 70 falan
İyi ne güzel 😂
Aynen ona göre bebiş
Vaov baya tırstım naparım şimdi
Tırs diye demedim öyle bir amacım da yok
Peki neden söyledin
Yerini bil diye.
Merak etme sen herkes yerini bilir
Aynen BEBİŞ
Bak hayatım rahatsız oluyorsun diye söylemeyi bıraktım ama damarıma damarıma basıyorsun
Hayatım diyor hala ya bak sen sevgilisi olana böyle konuşulmaz ben olsamda başkası olsada tamammi göz korkutma falan çok abes şeyler
Bak bende diyorum ki rahatsız olduğun için demiyorum ama sen bana ısrarla bebişim diyorsun
Tm neyse oo
Ok
Ok
Erkan Petekkaya
Iyi bir oyuncudur ne guzel
Bende çok beğenirdim çocukken onu
Ne guzel
Evlendin mi :D
Hayir 2 senedir ciddi ilişkim var
tüh be yazık olmuş İsmayil yk ya :D
Yoktu
sımdı kıme asıksın
Sevgilime 😅😅
kacamak yaparmısın pekı :)
Hayir
burasıda sayılır :)
hayir.
hahah tabı tabı
Tek fikri cinsellik olup bunuda kullanıcı adına yansıtan biri bana mı gülüyor? yoksa sinek vizıltisi mı