Evliyim, boşanma aşamasındaki iş arkadaşım sevdiğini itiraf etti. Sende istiyorsun dedi. Aramız açıldı. Bana mesaj atmaz mı artık?

4 yıldır tanırım. 2 yıl aynı yerde çalıştık. Ben o zaman da evliydim, o bekardı. Bana her gün mesaj atıp, aramaya çalışıp sürekli iltifat edince ben uyardım her gün yazma, arkadaşlar hergün yazışmaz konuşmaz diye. O da tamam dedi. Rahat bir yaşam tarzı var kötüye yormadım. Sonra bu evlendi. İlk hafta acele ettim pişmanım dedi ama ben deşelemedim. Sonra ikimizin Farklı yerlere tayini çıktı. Gittikten 1 sene sonra bana hal hatır soran bir mesaj attı ve evden ayrıldığını, boşanma davasını açtığını söyledi. Şu an 2 seneye yaklaştı boşanmaya çalışıyor. Bana da ara ara eşimle ilgili sorular soruyor siz nasılsınız diye. Bende buna hep iyiyiz ilk yıllar zor olur, keşke sabretsen bir aile büyüğü yok mu girse araya düzelirdiniz belki diye çok öğüt verdim. Umut verdiğimi ya da onu boşanmasına teşvik ettiğimi düşünmedim hiç. Ayrılmak ile ilgili ümit de vermedim. Ama buna rağmen seni seviyorum diye mesaj attı. Yine ilk rahat olmasına yordum, arkadaşçadır belki dedim. Ama sesli mesajla filan atmaya başladı. Sonra bana sevdiğini söylemediği ama işte senden başkası ile konuşmaktan keyif almıyorum, çok mu üstüne geliyorum, saatlerce senle konuşmak istiyorum filan gibi bir ses kaydı atmış. Bende bunu kırmadan üsturuplu arkadaşlar bugünler için var filan diye cevap verdim. Sonra bana attığı bütün o ses kayıtlarını silmiş. Neden sildin dedim. Abarttım galiba dedi. Sonra aradı beni, konuşurken dedi ben seni seviyorum, sana bir şey itiraf etmem lazım, yüz yüze konuşsak çok daha iyi olacak , nolur gel dedi. Yanlız bşr yere çağırmıyorum bak kahve içicez yarım saat görsem yeter dedi. Bende buna boşanma aşamasındasın, duygusal boşluktasın yapma dedim. Evlenmeden öncede ben aynıydım sen farketmemişsin, seni ilk gördüğüm günden beri ben aynıyım filan dedi. Ben kabul etmeyince sinirlendi bana. Madem öyle artık konuşmayalım ben sen bana cevap verince olduk sanıyorum dedi. Ve artık asla mesaj atmıyor. Sizce seviyorum diye yalan mı söylüyor? Artık yazmaz mı hiç?

Güncellemeler
+1 yıl
Adamı takipten bile çıktım, içiniz rahat olsun. Dinde bile düşünmenin günahı yoktur, sadece eylemler günahtır. Bir eylemim kimseye verecek bir hesabım yok. Soruyu sorduğuma da pişman oldum. İşinize bakin bakalım
Evliyim, boşanma aşamasındaki iş arkadaşım sevdiğini itiraf etti. Sende istiyorsun dedi. Aramız açıldı. Bana mesaj atmaz mı artık?