Önce sevdiğini söyledi, duygusal boşluktasın dedim olmadı gitmedi başımdan. Senin beni reddetmeyeceğini biliyorum diye çok üstüme geldi. Sonra ben bunu eşime yapamam seni yok sayarım onu sayamam, evli olduğum sürece senin istediğin gibi bir iletişim olmaz aramızda, dedim. Çok kızdı , saydırdı bana , canımı sıktı. Bende ona bir süre sonra aramız açıldı boşanıyorum dedim. Gerçekten aramız açılmıştı eşimle o ara tabi orası ayrı. Sonra biz sorunları hallettik barıştık. Sizce ben adama ümit verip oynamış mı oldum? Çünkü beni yakın arkadaşlara ekleyip arabada bir kadınla alkol aldığı fotoyu atmış. O kadınla tatile gitti. Hepsini gözüme soktu. İntikam mı aldı kendince benden? Ben çok kötü bir insanım cemil? Linç ve küfür yükleniyor :D hadi bakalım :) bu arada bu adam benim etrafımda dul bir sürü kadın arkadaşımla kandırıp yattı, bekarları aşık edip ortada bıraktı. Sanırım bende onunla oynayıp rahatladım. Motivasyonum bu gibi hissediyorum :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Doğru olanı yapmışsın en azından kendine saygın var evliyken olmaz demişsin , onun amacı zaten sorumluluk almak değilmiş
Boşanacağımı duyunca daha çok düştü ama üstüme, buluşalım yeni şeylerin başlangıcı olur gel diye yalvardı ama ben gitmedim
Doğru olan senin yaptığın ümit vermek yok nasıl biri olduğunu anlatmışsın zaten
Ümit vermiş sayılmam mı dersiniz , o kendimi seni yok sayarım eşimi yok saymam dememden o olmasa senle olurdum anlamaz mı yani
Anlar ama eşin var sorunları çözdünüz , o dul kendine ayak bağı olmayacak biri olarak düşünecekti seni
Buradamısın?
Ay içim sıkıldı yorumları gördükçe
Haklısın yorumlar sıkıcı olabilir ama konuşabiliriz istersen
Konuşuyoruz ya
Yorumlardan ayrı
Evli erkek masalları bitmez
Kısacası arkadaş ben kendime metres arıyorum demek istiyor
Adam 1 seneden beri ayrı yaşıyor, boşanma davasını açalı da 1 seneye yaklaştı. Bu durumda metres olan kendisi olmayacak mı
Dava açtığını belgelerini gördünüz mü? Ayrı yaşadığına emin misiniz? Ayrıca boşanma tam anlamıyla resmi bitmediyse hala sadakatsizlik oluyor ayrı yaşaması vs önemli değil
İş yerinden arkadaşım, yüzde yüz eminim. Çünkü eşi ile başka şehirde yaşıyorlardı, geri döndü, tayin aldı, yeni tek kişilik 1 odalık bir evde düzen kurdu, hatta nafaka ödemeye başladığı için maddi olarak da zor durumda , avukatının adını bile biliyorum. Ama bunların hepsi doğru bile olsa kendi bitmiş olan bir evliliği bile olsa , evliliği devam eden birini kendisi için sevgi bahanesi ile harcamaya çalıştığı gerçeğini değiştirmez
Aynen o da ne istediğini bilmeyen herkese mavi boncuk dağıtıp yatağa atmaya çalışan karakter yoksunu birisi olduğu aşıkar
Ben bunu dedim ona, sen ben evli olunca heralde başka bir şey olur diye düşündün kafanda , sana böyle rahat bir imaj çizdiysem kusura bakma dedim. Ne biçim konuşuyorsun, sus konuşma bunları lütfen uzatma filan dedi. Seni kaybetmek istemiyorum filan diye baya yalvardı
enteresan ancak dikkat edin sizinde aklınız kaymasın birilerine
Kaymaz umarım, ava giderken avlanmayım, adam sonuçta bu işte prof olmuş
ondan kaçıp başkasınada tutulabilirsin sen temkinli ol
Yok başkasına tutulmam, ona bile tutulmadım
kısmet
Olabilir böyle şeyler.. aldatma değil bu en azından.. ama böyle şeyler devam edecek gibi aranzida
Yok mümkün değil, iletişim bitti aramızda. Sizce ümit verip oynamış oldum mı ben bu adamın egosu ile
Yani biraz.. ama buujk bir ümit değil bu. yine de sizi arada yoklucaktir o
O arabada alkol muhabbeti beni kıskandırmaya çalışmak değil mi sizce
Olabilri tabi. gönderme yapmış olabilir sizinle ilgileniyor demek. nu
Sevdiğini itiraf etti diyorum ya
Aranzida ne geçti başka.. öncesi var mı olayların
2 yıl aynı yerde çalıştık, o zaman çok saygılı seviyeliydi , tokalaşma dışında bir temasımız olmadı. Ama karşılıklı kahve içip sağdan soldan çok sohbet etmişliğimiz vardır. Sınırı geçen bir konuşma sohbet olmadı, samimi biriyim ama laubali değilim ben
Anlattığın gibi biriyse zaten iyi yapmışsın diyebilirim.
Evet bir sürü kadını mağdur etti etrafımda , bende onun canını yakıp egosu ile oynamak istedim. Sizce başarmış mıyım?
Başarmışsın.
O kıskandırma çalışmalarından mı anladınız
Adam kudurmuş işte. Sana denk gelince duvara toslamış. Bu ona yeter.
Hayır bir de reddetmeyeceğini biliyorum diyor egoya bak
iyi bari barışmışında oyuna gelmemişssin:)
Barışmasam da gelmezdim ya adam mı kalmadı
elini sallasan 50 si bencede haklısın yürü be :)
Hayır bir sürü erkek bulurum anlamında değil de neden yakın çevremdeki herkesle yatmış biri ile olayım ki
bende onu kastediyorum zaten yakındansa uzaktaki maukuldür diye :)
Şeytan kılıklı adam , aklıma geliyor sürekli
Sinsirelllaaaaaa :))))
Kim
O sana yanaşan ;)
O iş yeri neresi ya :)
Mebte bir okul
Aklıma yıllar önce lisedeki coğrafya hocam geldi tam sizin hoca gibi nerde dul bekar var hepsini elden geçirirdi en son yurttan gecenin 3 ünde çıkıp yakalanmıştı :)
Senin ee hoşunw gidiyor onunla uğraşmak 😆
Kaç arkadaşımla yattı ya kaçını aşık edip ortada bıraktı. Egolu kimi istesem yatarım kafasında yaprak kafalı
Demekki potansiyel var adamda kadınlar hayır diyemiyor
Tipi çok iyi, bir de çok dilli, aşırı iltifat , hediye alma , her numara var
Bak işte işini biliyor kadınların dilinden anlıyor
Anlasın herkese sökmüyor demek ki numaraları
Sen çözmüşsün bu adamı 😆
Çözdüm tabi dedim de, yemezler sen herkese böyle yapıyormuşsun dedim. Çıldırdı. Ben herkes ne istiyorsa onu verdim kimseye seviyorum demedim, kime demişim çıksın karşıma dedi. Seviyorum seni kaybetmek istemiyorum diye yalvardı
İyice yalvart yüz verme
Yok ya ne yüz vercem
Profilime gelir misin bir şey sorucam
Hayırrr
Neden
ya bişeyler yaşadınmı
Hayır tabi ki, buluşmadım da , sınırı geçecek konuşmlarına da izin vermedim. Seviyorum seni diye yalvardı resmen ittt
ya karşına çıkmıyosa sorıun yok
Yok çıkmıyor çıkmaz , eski iş arkadaşım, devletteyiz niye riske girsin
Aferin sana:)
Teşekkürler
Şirkette sirketmis ha sizin:) tam benlik. Dallas gibi😂
Şirket değil okul mebde
Obowww tam şenlik desene:) maalesef ogretmen değilim:) kapıcı falan ihtiyaç varsa geleyim. Mühendis kapiciniz olur😂
Okuldaki tüm ortam böyle değil ki, diğer adamlar böyle değil, kadınlar onlara şans vermiyor bile yazık, bu adamda bir mikropluk var, size ekmek çıkmayabilir :)
Ben mikrop değilim ya:) öyle tanimlamazdim kendimi:) ama okadar tavuktan bize de bir piliç duserdi heralde😂😂
Sanmıyorum diğer horozlar elleri bomboş kalakaldı bu deyyyus yüzünden
Ahhahaaha:)
Şaka bı yana entrika bol oluyor ya okullarda. arkadaşlarımdan biliyorum.
Öğretmenleri hiç böyle bilmezdim:)
Hangi şehirde son ortmenim
Söylemem onu :)
Kulağıma söyle kimseye demem:)
Hakkari yüksekova oldu mu :)
Yok oraya gelmem kalsın😂
Fake i nsta n var mı
Yok neden olsun
Benim var eklesene:) özr deniz 😉
Profilde bayrak var
Birini arıyorum mu dedim?
Yoo sen benim ilgimi cektin:)