Evliyim. Boşanma aşamasında eski iş arkadaşım sevdiğini itiraf etti. Yaptığıma bakar mısınız?

Önce sevdiğini söyledi, duygusal boşluktasın dedim olmadı gitmedi başımdan. Senin beni reddetmeyeceğini biliyorum diye çok üstüme geldi. Sonra ben bunu eşime yapamam seni yok sayarım onu sayamam, evli olduğum sürece senin istediğin gibi bir iletişim olmaz aramızda, dedim. Çok kızdı , saydırdı bana , canımı sıktı. Bende ona bir süre sonra aramız açıldı boşanıyorum dedim. Gerçekten aramız açılmıştı eşimle o ara tabi orası ayrı. Sonra biz sorunları hallettik barıştık. Sizce ben adama ümit verip oynamış mı oldum? Çünkü beni yakın arkadaşlara ekleyip arabada bir kadınla alkol aldığı fotoyu atmış. O kadınla tatile gitti. Hepsini gözüme soktu. İntikam mı aldı kendince benden? Ben çok kötü bir insanım cemil? Linç ve küfür yükleniyor :D hadi bakalım :) bu arada bu adam benim etrafımda dul bir sürü kadın arkadaşımla kandırıp yattı, bekarları aşık edip ortada bıraktı. Sanırım bende onunla oynayıp rahatladım. Motivasyonum bu gibi hissediyorum :)

Evliyim. Boşanma aşamasında eski iş arkadaşım sevdiğini itiraf etti. Yaptığıma bakar mısınız?