O bekar ben evliyken iş yerinde tanıştık. Süre içinde benim onun davranışlarından şüphe etmemle aramıza mesafe koydum. Ve o nişanlandı. Evlendiği gün gelip pişman olduğunu acele ettiğini söyledi. Bir arkadaş gibi teselli ettim. Sakin olmasını zamanla düzeleceğini söyledim. Sonra farklı yerlere tayinimiz çıktı. Aradan 1 sene geçti. Bana bir başarımla ilgili tebrik mesajı attı. Ve boşanma evresinde olduğunu , evden ayrıldığını, mahkemeye verdiğini söyledi. Bende durumların nasıl olduğunu sordu. İyi olduğunu , ona da ilk yıllar sorun olduğunu sabrederse evliliğinin kurtulacağını düşündüğüme dair hep arkadaşça mesajlar attım. Sonunda bana beni sevdiğini söyledi. İlk arkadaşça anladığımı söyledim. Arkadaşlar birbirini sever diye geçiştirmeye çalıştım. Sonra baktım durmuyor. Duygusal boşluktasın şu an duymak istemiyorum söyleyeceklerini dedim. Duymak istiyorsun biliyorum diye ısrar etti. Ben evlenmeden öncede böyleydim sana hep böyle yaklaştım sen anlamamışsın , boşanmamla psikolojik durumumla zerre alakası yok dedi. İlk gördüğüm andan beri böyleyim, şöyle güzelsin böyle sempatiksin, bana çok iyi geliyor senle konuşmak, bir sürü kadın arkadaşım var hiç biri ile senle konuştuğum gibi mutlu olmuyorum filan dedi. Bende en son iyi laftan anlamayınca yemezler, beni bu şekilde kandıramazsın dedim. Üstelik ben seni de kendimi de yok sayarım ama eşimi yok sayamam, ona bunu yapamam, senin benden beklediğin iletişim şeklini seninle kuramam dedim. Ve arkadaşlığımız resmen bitti. Kendimi kötü hissediyorum. Adamı reddettim evet ama düşündükçe adamı direk reddetmemişim, seni seviyorum bende ama ben eşimi aldatmam demişim gibi geliyor. Beni yargılayacaksınız biliyorum, ama daha büyük bir yanlışa düşmekten kurtuldum en azından diyorum. Büyük konuşmam bir daha asla da diyorum. Ve en önemlisi galiba erkeklerle kadınlar arkadaş olamıyor. Artık tüm erkeklere mesafeliyim.
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence bekarkende aynı durum varsa baya baştan etkilenmiş. sizden belki unuturum gayesiyle de. evlenmiş. Biz bayanlar erkeği sadece arkadaş görebiliyoruz ama onlar zorlanıyor. bence bir taraf hissederse imkansız dostluk. Bence doğru olanı yapmışsınız ümit vermeniz yanlış olacaktı.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben onu susturmaya çalıştım. Bak sen şu an duygusal boşluktasın. Allah senin dr karşına iyi insanlar çıkarsın, üzülme hakediyorsun da zaten ama ben duymak istemiyorum senin itirafını filan dedim. Önce Allah sahibine bağışlasın, eşin çok şanslı filan dedi durmuştu. Ama sonra ne oldu bilmiyorum durmadı adam. Israrla mesaj atma dememe rağmen atınca kalbini kırmak zorunda kaldım, baya saydırdım. Çok özür diledi , bir sürü ses kaydı atmış. Sesi de çok kötü geliyordu. Ama affetmem mümkün değildi. Bir de artık iletişim şeklimizin değişmesi gerektiğini düşünüyordu. O itiraf edince benim de bir itirafta bulunup onunla olacağımı düşündü sanırım. Duygusal boşluğuna vurgu yaptıkça ben , ben ilk gördüğüm andan beri aynı durumdayım diye çok ısrar etti. Bilmiyorum çok üzgünüm keşke böyle bir şey yaşanmasaydı. Umut verdiğimi düşünmüyorum bir kadın olarak. Ama erkekler farklı bakıyor olaya. Hayır eli yüzü de düzgün bir adam. Öyle kimseyi bulamayıp bana sardığını da sanmıyorum. Kadın arkadaşlarım yok sanma, çok ama hiçbiri ile konuşmaktan senle konuşurken ki kadar keyif almıyorum , bana iyi geliyor senle konuşmak rahatlıyorum mutlu oluyorum filan diyip duruyordu
Soran+1 yılYok ya bu olaydan bir hafta sonra başka bir kadınla tatile gitti. Ve beni instagramdan yakın arkadaşlara eklemiş. Kadının elinde alkol arabanın içinde kadının elinin hikayesini atmış. Sizce bunu neden yaptı? Kıskandırmaya mı çalıştı? Yoksa al bak bana karı mı yok demek istedi.
Soran+1 yılUnutmaya çalışıyorsa kendi kendine gitmiş işte tatile, hani beni seviyordun diye tepki vermemi istedi sanırım. Ama hiç muhatap olmadım. Üstünden biraz zaman geçince de sosyal medyamdan çıkardım zaten
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHa şunu bileydin ya evli kadına böyle yaklaşan bir erkekle harcadığın vakte yazık öyle ki ısrar etse kayıtsız kalmayacak gibisin
Başka erkeklerin süslü sözleri iltifatları yanıltmasın sizi belki evdekinden beklediğin ilgiyi dışarıdan görünce aklınız karışıyor ama erkeklerin en büyük kozu bu anlayın artık elde edene kadar bin takla atar ettikten sonra oyuncak yapar kendine
01 Yorumla
Soran+1 yılElde edemedi hanımefendi, en son saydırdım, aramız açıldı, yolda karşılaşınca bile selamlaşandan geçiyoruz artık. Benim kendime kızdığım tek nokta neden direk kabalaşıp reddetmedim de ben bunu eşime yapamam dedim, bende onu seviyorum istiyorum gibi bir algı oluştu bence onda. Pişman olduğum tek nokta o. Yoksa ne özel bir mesajım var onda, ne fotoğrafım, ne tek başıma görüştüm. Hiç bir şüpheli hareketim yok. Sadece kendi söylediğim o lafa çok takılıyorum
Erkek ile kadın arkadaş olamaz. Kocan ile bir kötü dönem yaşasan bu insan senin psikolojine bir çıkış fırsatı olacak ayrıca bir erkek adam olsa başkasının namusuna bakmaz tabi burada seninde onunla arkadaşken nasıl konuştuğuna göre değişir. Bu kocan için namus meselesi ayrıca
05 Yorumla
Soran+1 yılBen ona sen bu cesareti nerden buldun diye kızınca espiri yapıyormuşum , oradan bulduğunu söyledi. Mizaç olarak neşeli bir insanım. Ama neşe ve şakadan kasıt asla bel altı, laubali durumlar değil. Bence o ilişkisi olan kadınlarla takılmaya alışmış. Benim değil onun problemi. Çünkü benim kardeş gibi gördüğüm arkadaşlarım da oldu. Hiçbiri bana cesaret edip böyle bir teklifle durumla gelmedi. Ama yine de bende artık kadın erkek arkadaş olmaz selamlaşma dışında muhatap olmaya gerek yok kafasına girdim
- +1 yıl
Kardeşim tam da öyle o tam bir karaktersiz birisi kadınlar duygusal insanlar dediğimi gibi senin kötü bir dönemin olsa kendin den ne kadar emin olursan ol kocana sinirle ya da ilgisiz hisettiğin için aklın kayacak bunlarda bunu biliyor deniyor işte bazı adam doyumsuz olur inandırır seni ilk günler öyle bir ilgi olur ki hediyeler kocandan bile duymadığın sözler senin için yakarım yıkarımlar sonra seni ailenden ederler aman uzak dur bacım Allah mutlu mesut etsin kocanla sizi
Soran+1 yılBen sanırım daha insancıl bakıp boşanma evresinde, bende şefkatli bir insan olunca aklı kaydı gibi düşündüm ama dediğiniz gibi bir adam evli kadına ne maksatla yaklaşır. Ne aşkı ne sevgisi. Elde edip sorumluluk almadan çekip gitmek tüm amacı. Artık asla iletişim kurmuyor ama benim içime kurduğum cümle dert oldu
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok klişe şeyler bunlar, hemen hemen herkesin yaşadığı şeyler, dediğin gibi duygusal boşlukta ve sana tabiri caizse yem atmış takılırsa takılır takılmazsa sal gitsin misali, sakın ola kanmayın böyle erkek laflarına
03 Yorumla
Soran+1 yılKanmadım zaten, arkadaş olarak bile şu an tüm bağımız koptu. Kendi yarasına merhem yarabandı arıyor. Benim çocuğum olmamasını bile kendi lehine çeviriyor adam. Benim eşim evlatlık almaya karşı. Sohbet arasında benim çocuğum olmazsa evlatlık alırım filan diye çok boyutlu her anlamda kandırmak için elinden gelen herşeyi yaptı. Mutlu olsun inşallah o da dengi ile.
- +1 yıl
Şeytan 😈 kandırıyor bir şekilde yinede dikkatli olun, kadınlar eğer biraz mutsuz hissediyorsa kendini ve bu esnada bir başka erkekten kendisiyle ilgi görünce meyl edebiliyor
Soran+1 yılBenim yapabileceğim en büyük aptallık mesajlara cevap vermek oldu işte görüntülü aramayı bile açmadım. Bu kadar yanlışta bende bulunsun napim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,1b cevap paylaştı.
u +1 yılduygusal boşluk
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle olduğunu söyledim, o yüzden dinlemek istemiyorum itiraflarını sus dedim. Bu kadar mı kaçıyorsun bence duymak istiyorsun filan dedi. Çok ısrar etti. O da üzüldü biliyorum bende çok üzüldüm. Zor günlerinde destek olmak dışında bir amacım yoktu ki benim
Aile & Toplum konusunda 855 cevap paylaştı. Yani evli kadinin belli bi samimiyeti gecmemesi gerek gecte olsa dur demeyi basarmisin en azindan su aklina gelmis boyle bise esinin basina gelse ne hissederdim die dusunup ona gore bi yol cizmisin
11 Yorumla
Soran+1 yılBen bu adamın kadın versiyonu gelip eşime bu kadar feryat figan aşkını itiraf etse , bir kahve içmek telefonda konuşmak için bile defalarca yalvarsa , bu kadar iltifat güzel söze kanmayacağını beni aldatmayacağını sanmıyorum aslında. Ondan ziyade kendime yakıştıramadım ben bu alçaklıpı. Kendime yapılmasından korkmak değil motivasyonum , öyle bir insan olmak istemiyorum ben
+1 yılEvet duygusal bosluktasin. Ve o da boşanma aşamasında olduğunuzu biliyorsa kesinlikle sizin zaafiniza oynuyordur. Ve duygusal boşlukta verilen kararlar sağlıklı kararlar olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBen boşanma aşamasında değilim. Bir Ara öyle bir durumum oldu ama onun haberi bile yoktu olanlardan. Boşanan o
+1 yılBilinçaltında sanırım eşinle mutlu değilsin buradan bile erkeklerle sohbeti uzatipta uzatmissiniz
04 Yorumla
Soran+1 yılBurada hiçbirinizi tanımıyorum , cinsiyetinize de bakmıyorum. Sadece renklerden ibaretsiniz. Sonuçta kimseyle özelden bir yazışmam da yok. Bunu reelde kimseyle paylaşamam. O yüzden her türlü fikri de değerlendiriyorum. Bilinçaltı da değil, üstte de var problem. Eşim bir rahatsızlık geçirdi. Ondan sonra psikolojisi bozuldu. Fiziksel ağrıları olmamasına rağmen psikolojik olarak ağrısı olduğunu hissediyor. Hayattan da benden de tüm ilgisini çekti. Ayrı yatıyor benden. Bunun için boşanmak da istedim. Fakat kıyamıyorum da. En son bir iki hafta önce doktora gitti. İlaç kullanmaya başladı. Bir çabası var kurtarmak için, bunu görüyorum ve kurtarmak istiyorum. Uzun yıllar bir evliliğin içinde kadın yerine konmadığınızda ne kadar aklınız başınızda olursa olsun insanın bazen dengeleri de şaşabiliyor ben bunu da kabul ediyorum. Ama bunlara rağmen duruşumu bozmadığımı düşünüyorum. Sadece hayat ile ilgili pişmanlığım, tecrübe etmediğim konularda bende sizin gibi çok ahkam keser, tepeden konuşurdum insanlara. İnsan bazı yollardan geçince anlıyor o yolların ne kadar zor olduğunu. Umarım siz yaşamazsınız ilişkinizde kadın olarak yok sayılmayı
- +1 yıl
Başınız kapaliymis, eğer İslami iyi araştırırsanız yaratıcı kadınların erkeklere karşı nasıl tutum sergilemesi gerektiği yazıyor. Ha bu arada eğer bir kadın olarak kendinize değer verseydi iz evliliğin öncelikle gözünün dışarı kaymamasi gerektiğini bilirdiniz. İslam hukukuna göre kadın çocuk dogurursa bu erkeğe bir nimettir ama kadın çocuğa süt vermek zorunda değil kocasının yemeğini utusunu bulasigini temizliğini yapmak zorunda değil. Bunu erkek temin etmek zorunda ha eğer kadın yapıyorsa bu erkeğe bir nimettir ama erkek kadının her türlü şeyiyle ilgilenmek zorunda eve bakma para kazanma vs işler erkeğin işinin bir parçası kadının tek zorunluluğu kocasının cinsel ihtiyacını gidermektir. Aynı şekilde erkekte hem karısının cinsel ihtiyacını hemde evle ilgili sorumluluğunu gidermek zorundadır. Siz eşinize sabretmekle nefsinize zulm etmişsiniz bu bir başarı değil bu sizi günaha sürükleyen bir şey. Burada renkler diyorsunuz gerçek hayatta da kaidnlar ve erkekler seslerden ibaret kadın ince erkek kalın sesli. Öyle renk diyerek aradan sivismaniz abes.
- +1 yıl
Ayrıca aynı durum siz yasasaydiniz kocanız aldatır ve sizi suclardi siz ise sözüm ona içten içe bunu bile bile bir erkekle munasebet kurmussunuz. Ayrıca benim başıma gelse adama derim ya tedavi ol ya da ayrılalım çünkü evliliğin %99 u cinselliktir. Hele bir kadın o tadı almışsa daha ister kadında dokuz nefis bir akıl var erkekte bir nefis dokuz akıl var. Zaten ilk tesattur ayeti ayeti erkeklere ilk iffeti koruma ayeti kadına gelmiştir. Kimseye de tepeden ahkam kesmiyorum nefsinize ağır geliyor ama içten içe istiyorsunuz bunu bir konusmayla tatmin etmeye çalışıyorsunuz benim yorumlarda gördüğüm budur. Öncelikle eğer harama bulaşmak istemiyorsanız eşinizle sert bir dille uyarın olmazsa ayrılmanız sizin hayruniza sonuçta sevgi mevgi bir yere kadar. İhtiyaçlar önde gelir kaldı ki bunlar temel ihtiyaç yeme içme gibi ha bekarsaniz sabretmeniz lazım ama evlilerin daha dikkatli olması lazım evli kadın ve evli erkeğin zinası bekarlara göre daha ağırdır. Sevgiliyle kalin
Soran+1 yılBu söylediklerinizi benim bilmediğimi sanmanız da tezat. Neyse ben hiç tanımadığım bir insana içinde bulunduğum durum için ikna ya da kendimi aklama yoluna da gitme niyetinde değilim. Ayrıca ben yeni evliyken aldatıldım da fiziksel olarak. Ne demek olduğunun gayet farkındayım. Empati yapma durumunu geçeli çok oldu. Ayrılma konusuna gelince bununla ilgili çok adımım oldu, eşim yanaşmadı. O adam olmadan önce de ondan sonra da cinsel durumdan dolayı ayrılmak için adımlarım da oldu. Eşim kayıtsız kalıyor ve ayrılmak istemiyor. Son konuşmamızda da ben ailemi de yok sayarak açıkça sen ne olmasını bekliyorsun , boynuz yemeyi mi bekliyorsun beni kadın yerine koymak için dedim ve adamın jetonu benim bu kadar seviyesiz bir cümleyi kurmamla düştü. 2 hafta kadar önce doktora gitti. İlişkiye engel fiziksel bir durumu olmadığını psikolojik olduğunu doktor tekrar söylemiş. İlaç kullanmaya başladı ve ilişkiyi kurtarmak için bir çaba içine girdi. Hala ayrı yatıyor mu evet ama deniyor. Bu bir süreç. Yol uzun. Yanlışlar illaki yapılıyor. Ayrıca ben sadece başıma örttüğüm bir örtüden ibaret değilim. Gönül ister İslamın tüm şartlarını yerine getirelim. Ama evlilik temelimi sadece İslami şartları baz alarak kurmadım ben. Herşeyimi islama uydurmadım. Çalışma zorunluluğu yok biliyorum ama hayat müşterek çalışıyorum ve eşimde maaşım. Ev işi bende. Evlilik sürsün diye ailemin de isteğiyle ben kendimden çok verdim bu ilişki de. Aldığım da olmuştur kimsenin hakkını yiyemem. Ama dediğim gibi yol uzun meşakkatli. Kimse de sütten çıkma ak kaşık değil. Sizin gibi yargılayıcı üstten konuşan kendince acımasız tahliller yapan kişileri görünce içime rahatlama geliyor aksine. Benim doğrum benim yanlışım diyorum. Yine de fikirlerinize saygı duyarım ve benimle ilgili iyi dileklerinizin de umarım 100 katını yaşar , olumsuzluk yaşamazsınız.
Benim anladığım kadarıyla kendine bile itiraf edemesen de seninde içinde ona karşı duygusal bir şeyler var. Yani öyle veya böyle eşini aldatmışsın.
05 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal olarak aldatmış gibi hissediyorum bende. Özellikle şu ben bunu eşime yapamam, seni kendimi yok sayarım ama eşimi yok sayamam dediğim kısım resmen aşk itirafı gibi olmuş diye içim içimi yiyor. Keşke başka cümle kursaydım. Ama o an çok üstüme geldi. Aptala döndüm. Ne diyeceğimi şaşırdım. Bu kadar kaçabildim. Eşimde benden uzak duruyordu. Sevilmedipimi istenmediğimi düşündüğüm bir evreydi. Zaten uzun süredir ayrı yatıyoruz. Ama bunların hiç biri aldatmaya beni aklamaya bahane olamaz tabi ayrı.
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz teşekkür ederim
Soran+1 yılÇözmek için çok çaba sarf ediyoruz. Çözemesem bile ben boşanma yoluma bakma yolunu tercih ederim. Aynı anda 2 adamla olacak insan değilim ben. Anlık zevkler için karakterimden de ödün veremem
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzellikle birisi evliyse diğeri bekarsa ya da evliyse hiç olmaz o arkadaşlık. Ve onunkisi duygusal boşluk. Konuşarak bile hata etmişsin. Umarım birdaha böyle bir hata etmezsin.
03 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl aynı yerde çalıştık. Yüz yüzeyken hep saygılı mesafeliydi aslında. Olduğum masaya otururken bile izin ister, yanıma gelirken bile gelebilir miyim diye soran bir insandı başlarda. Saygı edep sınırını aşan bir konuşma laubalilik yaşamadığımız için üzgün anında destek olmaktı amacım. Ve hep araya bir büyük sokalım, sizi barıştıralım, ilk yıllar bu kavgalar normal , yuvayı kurmak kolay sürdürmek zor, ayrılmak kolay affetmek zor. Zor olanı bale yuvanı dağıtma dedim hep. Ümit verecek şekilde konuşmadım. Kendi ilişki problemimden filan bahsedip ona alttan bir ümitte vermedim. İyilikten maraz doğdu olarak bakıyorum. Duygusal boşlukta olduğunun farkındayım , dinlemek istemiyorum itiraflarını dedim, alakası yok ben hiç evlenmeden öncede böyleydim sen görmemişsin , anlamamışsın diye üste çıktı adam.
Cevap sahibi+1 yılTamam senin kötü amacın yok ama evliyken böyle düşünmemen lazım bekar olsan hadi neyse. Sonra karşı tarafta hayatında mutsuzsa böyle şeyler olabiliyor. İyilikten maraz doğar evet o yüzden yapmayacaksın hele de karşı cinse.
Soran+1 yılDoğru söze ne denir haklısınız
En büyük hata evli bir kadının bekar bir erkeği teselli etmesi.
04 Yorumla
Soran+1 yılSen daha iyilerine layıksın tadında bir teselli değildi aslında, gurur yapma, düzelirsiniz , araya büyükleri sokalım, keşke beni dinlese de ben bulsam aranızı tadında hep aralarının düzelmesini istediğimi belli eder tarzdaydı. Morali bozuktu. Böyle bir umut vermedim ben ona.
Soran+1 yılSağolun teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzücü bi durum o an düşünememiş olabilirsiniz kendinizi çokta suçlamayın… insanlar hadsiz ahlak yoksunu.. evli olduğunuzu bile bile söylemesi.. hakaret sayarım…
03 Yorumla
Soran+1 yılSana itiraf etmem gereken anlatmam gereken bir şey var diye bir ara ısrarla kahve içmeye davet ediyordu, gitmedim diye telden söyledi bu sefer. Hayır anlamamış gibi yaptım üstü kapansın gitsin diye ama sesli mesaj attı kaç kere. Üstüne arayıp söyledi baktım anlamıyor gibi yapmanın bir anlamı yok ve konuşarak da ikna edemiyorum kapattım telefonu. Ama işte sonrasında hala mesaj atmaya devam edince çizgimden çıkıp baya saydırdım. Ben sana benim sınırlarımı geçemezsen arkadaş bile olamayız demedim mi, bu yaptığın ne. Erkek arkadaşlarım var dediysem böyle demedim bu cesareti nerden buldun sen filan diye saydırdım ama adam bir de üstüne diyor ki , onla şakalaşıp makara yapmışım, ondan gönlüm var benim de sanmış. Bir daha asla yapmam dedi. Çok özür diledi. Yapmadı da artık ne arama ne mesaj
Cevap sahibi+1 yılGerçekten zor bir durum işte bu yüzden sizi tenzih ederim erkekle kadının iki tarafında karşı cins arkadaşı olmamalı siz kendinizi bilseniz karşı taraf bilmiyor durduk yere sinir bozuluyor.. arkadaş diye bi şey kalmamış çoğu kişi için…
Soran+1 yılMaalesef ama bence böyle durumlarda kadınların geneli arkadaş gözü ile bakarken erkekler o kadar masum bakamıyor. Başıma direk böyle bir şey daha önce gelmedi ama acaba onlarda da vardı böyle bir istek de bu kadar cesur olmadıkları için mi kamufle oldular gözümde diye paranoyaklaştım.
+1 yılo duygusal boşlukta ise eğer sende cinsel acından mutlu değilsin eşin ile
012 Yorumla
Soran+1 yılEee cümlenin devamı
- +1 yıl
sende eşin ile cinsel anlamda ve ilgi anlamında sıkıntlısın ve bunun sonunda eşini büyük bir ihtimal ile aldatırsın
Soran+1 yılCinsel anlamda problemimiz var. Eşim bir hastalık geçirdi, ondan sonra yaşamada bana da ilgisini tamamen kaybetti. Benim boşanmak isteme sebebim buydu, ama eşim şu an doktora gitti, fiziksel değil ağrıları psikolojikmiş, hastalığını kafaya çok taktığı için olmayan ağrılar hissediyormuş. Evliliğimizi kurtarmak için ilaç kullanmaya başladı. Sizin anlayacağınız eşim de bende evliliğimizi kurtarmak için elimizden geleni yapıyoruz. O itirafı aldığımda ne ilgi vardı eşimden bana karşı, ne cinsel bir beraberlik. Ona rağmen ben dirayetli durdum. 1-2 haftadır eşimde çok gayret var. Çünkü ben tekrar ayrılmak için adım attım ve jetonu düştü. Bu iş düzelir kesin ayrılmayız diyemem belki. Ama evliyken başka bir adamla beraber olmayacağımı biliyorum ben
- +1 yıl
evli iken başkası ile olan çok kadın var bence sana ilgi devam ediyor ise sende onun ile sevişir sin çünkü o adamı istemez isen tersler idin
Soran+1 yılTersledim zaten aramız açıldı bitti arkadaşlık
- +1 yıl
o zaman eşin ile mutlu olmaya bak seks ve ilgi anlamında yoksa en ufak şeyde başkası ile sevişebilirsin
Soran+1 yılO karakterde biri değilim ben olmadım olmam da
- +1 yıl
ben öyle diyen çok kadın gördüm belli bir noktadan sonra cinsel özlem her şeyin üzerine çıkıyor
Soran+1 yılHayır eşime en son ne olmasını bekliyorsun bana kadın givi davranmak için aldatılmayı mı dedim. Doktora gitti tedavi de görüyor. Çabalıyor. Düzelecek her şey inanıyorum ben. Düzelmezse de ayrılır öyle görüşürüm kendime uygun başka biri ile. Bu adama boşansam da güvenmem , evliyken bana adım attı o güven bağı asla kurulmaz artık onla mümkün değil. Ayrıca siz o bahsettiğiniz kadınları nereden gördünüz? Çevrenizde mi var siz mi kandırdını?
- +1 yıl
çevremde yok sosyal medyada tanışıp konuştuklarım var idi
Soran+1 yılAnladım çevrendekiler saklıyor da olabilir
- +1 yıl
yani bu sorunlar her evlilikte var maalesef özellikle evlilikte yıllar geçtikçe arkadaş gibi olunuyor ve seks azalıyor. Kiminde sekste kadınlar mutlu olmuyor kimi erkekler de eşlerinin fiziğini iç giyimini beğenmemeye başlıyorlar
+1 yılEvli bir kadına aşk ilanı da artık yeni moda oldu galiba millet git gide aptallasiyor
18 Yorumla
Soran+1 yılya da genişliyor. Eskiden Rusya’da varmış düellolar filan. Batı medeniyetlerinin iyi yönlerini değil ahlaki yozlaşmasını alıyoruz sanırım
- +1 yıl
Seni deniyor seni elde etmeye çalışıyor
Soran+1 yılDenedi olmadı işte. Benim üzüldüğüm kısım reddettim ya , ben bunu eşime yapamam dedim. Seni kendimi yok sayarım onu yok sayamam dedim. Sanki aşk itirafı gibi geliyor düşündükçe. Keşke daha farklı bir cümle kursaydım diyorum
- +1 yıl
boş ver oda yeterli üzme kendini
Soran+1 yılDeğil mi sonuçta o kadar ısrar yalvarmaya rağmen asla yüz yüze görüşmedim, görüntülü aradığını bile açmadım. Zaten artık asla o da yazmıyor. Sapık gibi peşimi bırakmayacak artık gibi gelmiyor ama yine de üzgün hissediyorum
- +1 yıl
Kardeşim kendini paralama sen kötü bir kadın değilsin çünkü yanlış bir şey yapmamışsın
Soran+1 yılTeşekkür ederim desteğiniz için
- +1 yıl
Kocana değer ver kendine değer ver mutlu bir yuvanız olsun ben mutlu olurum
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayatina almak istedigi kadin olarak seni gormus bir sekilde cesaret bulmus soylemis
031 Yorumla
Soran+1 yılKendisi daha boşanamamış, karşısındaki kadının boşanmak gibi bir amacı da yok. Ben cesaret bulmasını başka konulara bağlıyorum. Bizim ortak bir kadın arkadaşımız var. O kadına ben çocuğum olmadığı için eşim eve gelmiyor diye ağlamıştım. Bu kadın adama onu anlatmış. Ben hiç anlatmadım hep çok iyiyiz dedim. Bana yalan söyleme dedi yine anlatmadım. Ondan dolayı da cesaret bulmuş olabilir. Bir de bana çocuğum olmasa bile ben evlatlık alırım diyor. Her yolu denedi bilinçaltıma girmek için
Cevap sahibi+1 yılseni cok istiyor o zaman. esinden dolayi olmuyosa eger cocuk. bosanacagini dusunuyordur
Soran+1 yılEşimde de bende de fiziksel bir sorun yok aslında ama olmayınca olmuyor kader
Cevap sahibi+1 yıltup bebek vs denediniz mi.. dogum. kontrol hapi mi kullandin uzun sure
Soran+1 yılDoğum kontrol hiç kullanmadım , tüp bebek çok yaptırdık tutmadı
Soran+1 yılBüyü var diyorlar ama bana saçma geliyor , yolmak için keriz arıyorlar 50 bin diyorlar muskaya
Cevap sahibi+1 yılohaa 50 bin mi
Cevap sahibi+1 yılmacun denesin esin.. attarlar yapiyor. faydasini gorenler var
Soran+1 yılMacunu biz üretiyoruz zaten faydası olmuyor maalesef
Cevap sahibi+1 yılmanisa mesir mi.. benim bi arkdas cocuk saibi oldu. ayrica senin o bayan arkadasin neden senle konustugunu o adama soylemis? asil soru o
Soran+1 yılManisa değil. O lüzumsuz kadın neden anlattı bilmiyorum. Ama kadın bir ara adamdan hoşlanıyordu, muhabbet dedikodu olsun diye anlatmış olabilir. Kadın bizim çalıştığımız yerden gidince öğrendim ben anlattığını ve peşine de düşmedim. Düşsem ne değişecek belki inkar edecek
Cevap sahibi+1 yılsonucta kadinlar arasi konusulan seyler. sir vermeyi birak konusulcak biri bile degilmis. demkki sen oradaki en ilgi cekici olansin belki bosanirsin umuduyla gelmis. ama ciddi olcagini sanmam
Soran+1 yılBoşanmayı düşünmüyorum , boşanırsam da onunla olmak istemem. Sonuçta bana evliyken gelen adama güvenecek kadar saf değilim istemem
Cevap sahibi+1 yıldiger kadin gazlamis tir belki sana karsi
Soran+1 yılYok be kendisi hoşlanıyordu adamdan diyorum ya
Cevap sahibi+1 yılseni anlattiysa adam ondan degil senden etkilenmis
Cevap sahibi+1 yılnasil anlattiysa
Soran+1 yılO kadın boşanmıştı, onun da evliliği kötü diye anlatmış işte ne diye anlatacak başka
Cevap sahibi+1 yılneden kotu sen sorun mu vardin o zaman
Cevap sahibi+1 yılneden kotu demistin ki
Soran+1 yılArkadaş diyorum ya çocuk yok evde napcam diye gelmiyordu eşim eve. Ondan üzülüp ağlamıştım bende kadına. O niye boşandığını anlatıyordu. Bende evliym ama eşim de bana böyle yapıyor diye kadon diye güvenip ağlamıştım
Cevap sahibi+1 yılhovarda mi esin
Soran+1 yılHayır değil düzgün bir adam
Cevap sahibi+1 yılkahvehane ayagi mi vardi
Soran+1 yılHayır alakası yok, iş için gidiyordu , günlerce gelmiyordu
Cevap sahibi+1 yılsogumus o zaman galiba seni ozleme durumuda yokmus
Soran+1 yılBunlar geçmişte kaldı, yıllar öncesinde, şu an öyle bir durum yok
Cevap sahibi+1 yılpeki senin adina sevindirici
Cevap sahibi+1 yılseni gormek istiyorum? bu adam neden vazgecememis merak etmedim degil
Soran+1 yılSenin ne istediğin kimin umrunda? Beni sende dahil buradan hiç kimse göremez
Cevap sahibi+1 yılay g. otu. m
Gizli Üye(30-35)+1 yılaklini aliyosan sana hayranligi ve tutkusu var
028 Yorumla
Soran+1 yılBen duygusal boşlukta boşanma aşamasında diye düşündüm ama dediğine göre evlenmeden öncede aynıymış
Cevap sahibi+1 yılaynen sen hrp istiyordur. cinsel cekimin yuksek sanirim fizigin baya iyi ona karsi konusmanda
Soran+1 yılKapalı kadınım, dar giyinmem, normal hep uzun elbise giyerim, öyle dar da giyinmem, ona karşı da normal erkek arkadaş diye sınırları aşmadan sohbetim dışında bir halim tavrım olmadı, fiziğime gelince öyle göz alıcı bir insan değilim, standart Türk kadını işte. Ben sevdiğini filan sanmıyorum , duygusal boşluk o kadar
Cevap sahibi+1 yılsende ki gizemden dolayi ulasilmaz olman evli olman daha da cekmis olmali.
Soran+1 yılBekar olsam istemeyebilirdi o zaman :D neyse ne inşallah mutlu olsun
Cevap sahibi+1 yılbilemem tabi gercek isteme sebebini. bekar olsna sen ona bakarmiydin?
Soran+1 yılTip olarak iti ama biz kafa yapısı olarak çok farklı insanlarız. Ben yine ciddi ilişki isterdim, ciddi ilişkiyi de tabi kendime benzeyen biri ile isterdim, olmazdım onla
Cevap sahibi+1 yılmuhafazakar birisin degil mi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılanladim evliliginde sorun mu yasadin mi hoc. yanlis anlamani istemem ama cinsel olarka bu adami dusunmus olabilir misin
Soran+1 yılOnun itiraf etmesi benimle mi ilgili yani
Cevap sahibi+1 yılcesaret almasi icin bir sebep olmasi lazim
Soran+1 yılSuç kadına patladı yani
Cevap sahibi+1 yılyok be ne alakasi var.
Cevap sahibi+1 yılboslukta miydin dedim sadece hemen vurdun oldurdun
Soran+1 yılAdamla 4-5 senedir tanışıyoruz. Bu süre zarfında illaki sorunlarımın olduğu dönemler olmuştur. Ama ben ona anlatmadım ki derdim şu diye
Cevap sahibi+1 yılo bilmesede bisey var miydi?
Soran+1 yılEşimle aramda olumsuz mu
Cevap sahibi+1 yıleevet sogukluk uzaklik ilgisizlik vs
Soran+1 yılŞu anda yok , ama arada her evlilikte olur öyle şeyler
Cevap sahibi+1 yılevet biliyorum
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılsebepsiz komuscak biri olsan iyi olurdu.
Soran+1 yılBaşka kapıya kardeş
Cevap sahibi+1 yılkapandi kapilar 🙄🙄
Soran+1 yılAçık değildi ki zaten
Cevap sahibi+1 yılaciladabilirdi
Cevap sahibi+1 yılselam buralarda misin
+1 yılOkudum da arkadaşlık bı yerden sonra gerçekten olmuyo iş başka bi boyuta dönüyor
030 Yorumla
Soran+1 yılBence de o yüzden iş arkadaşınla merhaba merhaba. Hızlı bir hal hatır sormak fazla derine girmemek dertleşmemek lazımmış
- +1 yıl
Biraz samimilik istemsiz başka kapılar açılmasına yol açar
Soran+1 yılBen kadın erkek arkadaşlığına inanan bunu savunan biriydim ama olmuyor sanırım
- +1 yıl
Oluyor da belli bı seviyede sonra malum olaya donuyo istemsizce
Soran+1 yılSizce buna sebep ne? ya da tetikleyen ne? Ben bu cesareti nerden buldun , erkek arkadaşlarım var dediysem sana böyle arkadaş mu dedim, kardeş gibi benim erkek arkadaşlarım hep diyince bana espri makara yapıyorsun benle dedi. Böyle sebep olur mu?
- +1 yıl
İki güldük diye yüzüne hayırdır aslanım deseydin😅
Soran+1 yılResmen güldü verecek muhabbeti yaptı anlayacağınız
- +1 yıl
Vay arkadaş la işler baya karışık desene😅😅
Soran+1 yılKarışık değil aslında , o bana kendince duymak istediğim sözler söyledi, seviyorum diye kandırmaya kalktı, sevdiğini de sanmıyorum ben, baktı kanmıyorum ipler koptu. Üstünden 3 ay geçmiş bu olay olalı. Beni kıskandırmak için beni instagramdan yakın arkadaşlara eklemiş geçenlerde. Bir kadının elinde alkol şişesi arabanın içinde , onu paylaşmış. Eminim o yakın arkadaşlarda sadece ben vardım. Çünkü kavganın üstüne ne yakın arkadaşlığı? Üstelik kaç senedir takipleşiriz, ne yakın arkadaşlara ekledi beni ne yakın arkadaşlara öncesinde sonrasında bir şey paylaştığını gördüm
- +1 yıl
Anladım 😅😅😅
Soran+1 yılNe anladın Yurdagül
- +1 yıl
Adam boşta kalmis ne yapacağını bilememis gelmiş sana sarmış dahası var mı yok bu kadar basit
Soran+1 yılBoşta kalan adamın bir hafta sonrasında o kadınla tatile gitmesi :) bence boşta filan değildi , skor sayısını artırmak menüyü çeşitlendirmekti derdi
Soran+1 yılBir de dediğine göre eşi beni çok kıskanıyormuş , önceden sevgiliydik diye paranoya yapmış kadın, belki de kadından intikam almak istedi beni tavlayıp
- +1 yıl
Merak uyandırıyorsun iyice kendinle ilgili
Soran+1 yılMeraklık birşeyim yok, standart Türk kadını gibi düşün.
- +1 yıl
Standartlar fark gösterebilir
Soran+1 yılSanmıyorum kendimi biliyorum , öyle ilk görünce dikkat çekecek waw denecek sadece gözlerim var o kadar. Onun dışında kapalı kendi halinde bir kadınım, sadece karakter olarak neşeliyim , merhametli bir insanım bir de ama bazen de çok sertleşip önüme gelen erkek kadın saydırabiliyorum, biraz fevrilikte var. Ama bunlar dikkat çekecek özellikler değil bence
- +1 yıl
Sadece gözler merak uyandırdı
Soran+1 yılİşte sadece gözü güzel diye de gözü karartıp insan evli insana aşk itiraf etmemeli bence , hormonlar sapıtmış işte aşk kisvesi altında kandırmaya çalıştı, kanmayınca suçlu olduk bir de niye güldün ı zaman niye espr yaptın diye
- +1 yıl
Belkilerle yaşamış farklı bı tarz düşünmüş
Soran+1 yılNasıl farklı tarz derken
- +1 yıl
Yani amaç cinsellik için aşk sevgi yalan
Soran+1 yılSen çok iyi insansın melek gibi bakışlarından görebiliyorum iyi biri olduğunu diyor , bakıştan iyi insan olduğun bence anlaşılmaz ya. Öyleyse tüm çirkin insanlar kötü insan olarak mı algılanıyor
Soran+1 yılBende duygusal biri olduğumu anladığı için sevgiyi alet ettiğini düşünüyorum.
- +1 yıl
Bu sevginin sonunda nereye bagliyacagi belli biraz mantıklı düşünelim sen mi istek attın az once
Soran+1 yılSize mi? Hayır ben özelden kimseyle konuşmuyorum burada. Kimseyi de takip etmem kesinlikle. Talibiniz hayırlı olsun :)
Soran+1 yılHormona bağlayacak nereye bağlayacak, ben saydırınca seni ürküttüm demi filan diyor bir de saçma sapan
- +1 yıl
Bak ya zarf attık zararlı çıktık sağolasın gözü kadar gönlü güzel kadin
Soran+1 yılZarf mı, niye ki? Ben atılan zarfı filan hiç anlamam oltayı da. Bana biri direk bir şey demediği sürece ben kimseye bir şey konduramam
Aile & Toplum konusunda 567 cevap paylaştı. bir daha gay kanka edin :p
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok mantıklı
Soran+1 yılTeşekkür ederim kardeşim
Aile & Toplum konusunda 900 cevap paylaştı. Dul kadının türk karşılığına bak
01 Yorumla
Soran+1 yılBen dul değilim. Evliyim. Okuduğunuzu anlamasam yorum yapmayın
+1 yılKesinlikle iletişim kurma
01 Yorumla
Soran+1 yılKurarsam olacak diye mi düşünür
Aile & Toplum konusunda 641 cevap paylaştı. mesafe iyidir olması gerekende bu
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle acı çekiyorsa çeksin benim sorunum mı desem böyle bir şey yaşamayacaktım, merhametten maraz doğuyor
Hiç girme o topa üzülürsün
013 Yorumla
Soran+1 yılŞu anda bile üzüldüm, kendimi kirlenmiş ve aşırı kafası karışmış hissediyorum
Soran+1 yılOkuduğunuzu anlıyorsanız evli olduğumu anlamışsınızdır. Kafamın karıştığı kısım neden ben direk reddetmedim küfür etmedim de ben bunu eşime yapamam dedim. Bununla ilgili kafam karıştı. Neden asıl vermem gereken tepkiyi vermedim. Kabalaşsaydım keşke haketmişti
Soran+1 yılİlk kabalaşmadım işte, baktım o iyice saçmalamaya başladı, ondan sonra saydırdım. Aptala döndüm ya bu kadar başarabildim.
Soran+1 yılEvet o kabalaşma evresi de bittiği için artık asla yazmıyor aramıyor. Rahatsız edeceğini de sanmam artık
Soran+1 yılBence de , ve bana boşanacağını söylediğinde sevinen bir tepki de vermedim ben. Aile büyükleriniz girsin araya ilk yıllar normal, her evlilikte olur barışırsınız dedim, hep olumlu yorumlar yaptım, unut verecek bir şey yapmadım ben, insanca davrandım sadece
Soran+1 yılAma flörtte ne bileyim cilve olur, iltifat olur. Asker arkadaşı gibi davranıyordum ben
Soran+1 yılBana da öyle geliyor, aslında tip olarak kötü değil. Hatta ben bunu reddettikten bir hafta sonra başka bir kadınla tatile gitti. Dalga geçer gibi bir de beni yakın arkadaşlara eklemiş. Stori atmış arabada kadının elinde alkol şişesi sadece kadının eli gözüküyor. Abaza boşta biri değil. Niye yaptı bunu anlamadım. Yakın arkadaşlara da eminim benden başka kimseyi eklemedi. Çünkü adam boşanma aşamasında başka kadınla tatile gitmesi çok kişi bilirse aleyhine delil olarak kullanabilir
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlabiliyor sadece yanlış insanlar bunu başaramıyor
06 Yorumla
Soran+1 yılSizce ben kirlenmiş mi oluyorum. Sonuçta teklifini kabul etmedim, buluşmak dışarda bir kahve içip beni görmek için yalvardı gitmedim, görüntülü aradı asla açmadım. Olmaz senin istediğin gibi iletişim aramızda da dedim
- +1 yıl
Hayır değilsiniz rahat olabilirsiniz
Soran+1 yılSadece reddettiğimde ben bunu eşime yapamam, seni kendimi yok sayarım ben eşimi yok sayamam dediğim kısma çok takılıyorum. Sanki aşk itirafı gibi geliyor kulağıma. Yani eşim olmasa sana koşar gelirim ama eşim var der gibi oldu diye içim içimi yiyor. Çok üstüme geldi. Bu kadar kaçabildim
- +1 yıl
Sıkma canını sadakatını göstermişsin
Soran+1 yılDeğil mi , çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılPeki istiyomuydun bekar olsa?
012 Yorumla
Soran+1 yılHayır farklı kafa yapısında insanlarız olamayız ikimiz de bekar olsak bile
Cevap sahibi+1 yılHa siz de mi evlisiniz
Soran+1 yılEvet okumadan mı yorum yaptınız
Cevap sahibi+1 yılEvliyim kismini gormemisim sadece
Evet bu arkadas fazlaca hadsiz esinize soylemeyin ve selami sabahi kesin bence
Tamamen bosluktan size yazmis
Soran+1 yılYok eşime neden söyleyip adamın canını sıkayım. Bir de adam eşimden çok iri yarı, kavga çıkar bir şey olur eşim rencide olur gerek yok
Cevap sahibi+1 yıl😂 dayak yer adam bosuna diye korkmussun
Neden yakin davrandin buna sen
Soran+1 yılYakın davranmadım. 2 yıl beraber çalıştık. O zaman saygılı mesafeli bir adamdı. Ayrıca eşimi korumak istememin nesi garip ki? Katil mi olsun? ya da dayak yiyip rencide mi olsun? Ne gerek var? Kendim hallettim işte oldu gitti
Cevap sahibi+1 yılBence bitmez bu
Cevap sahibi+1 yılAyni sehirde misiniz hala
Cevap sahibi+1 yılAyrica arkadas olarak bile cok fazla konusmamalisiniz demekki
Konusmaktan senle keyif alip rahatliyorsa baya fazla muhabbetiniz olmus
Soran+1 yılArkadaş olarak bile konuşmuyoruz , ayrı ilçelerdeyiz , karşılaşmıyoruz da bence bitti
Cevap sahibi+1 yılUmarim
+1 yılEngelle direkt
03 Yorumla
Soran+1 yılYazmıyor artık
- +1 yıl
Eşin aynısını yapsa? Ona karşı ilgisi olan birini engellemese?
Soran+1 yılEngel bir tuşla olmaz hanımefendi, söylediğim şeyler zaten engel. Yoksa sapık değil o söylediklerimden sonra yedi 24 mesaj atacak. Sadece sosyal medyamdan çıkardım, resimlerimi görmesin diye
+1 yılOlmaz ama bu yanlis
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz dediğiniz kısmı ne
- +1 yıl
Evliyken baskasi olmaz
Erkekten arkadŞ olmaz mı diyon
08 Yorumla
Soran+1 yılOlmazmış diyorum artık
Soran+1 yılHayır yaşadığım olaydan dolayı diyorum. Kapalı kadınım açık saçık dar giyinen biri de değilim
Soran+1 yılGelmem
Soran+1 yılBana ne beyefendi sizden
Bence uzak dur
03 Yorumla
Soran+1 yılUzak duruyorum zaten aramız açıldı
Soran+1 yılGörüşmüyorum ki zaten. 2 ay oldu bu olay olalı. Geçen yolda karşılaştık öyle geldi aklıma
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadinla erkek arkadas olmaz yiyisir sikisiir
020 Yorumla
Soran+1 yılBen böyle düşünmüyordum, çoğu kadında böyle düşünmüyor ama gerçek bu sanırım
Cevap sahibi+1 yılBenimde kadinin biri ustume atlayinca anladim durumu seni istiyorum diye durduk yere
Soran+1 yılEvli biri mi? Eşine yazık
Cevap sahibi+1 yılEvet maalesef ki oyle bilmesem durumu karsilik verebilirdim ama evli oldugunu bile bile yataga girmek de bana yakismaz
Soran+1 yılİyi yapmışsınız , anlık zevkler sonrası pişmanlık ve karakteri kirleten bir şey
Cevap sahibi+1 yılEvet yapacaksan boyle birseyi bosanacaksin sorumlulugun kalkacak kendi basina kalacaksin oteki turlu yapmayacaksin hayat arkadasina
Soran+1 yılBende sizle aynı fikirdeyim
Cevap sahibi+1 yılYaslariniz kac peki
Soran+1 yıl34 35
Cevap sahibi+1 yılSenle ayni olgun dusunceye sahip olmasi icin bir kadinin minimum kac yasinda olmasi gerekir peki
Soran+1 yılBunun yaşla ilgisi olmayabilir
Cevap sahibi+1 yılKarekter meselesi onu biliyoruz ama yaşın da vermis oldugu bir olgunluk da oluyor ya onun icin sormustum
Soran+1 yılBilemiyorum, ben bunu sanırım 20 yaşımda da yapmazdım
Cevap sahibi+1 yılEn tehlikeli yaslar aslinda 20 degil mi akil biraz gavada genclik de heyecani var
Soran+1 yılOlabilir bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun peki mutlu bir hayatın var mı geniş açıdan bakinca
Soran+1 yılBence var , elimde itibarlı bir mesleğim, altımda arabam, istediğim yer giyer gezerim. Öyle acı doku bir hayatım yok
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi o zaman mutluluklar dilerim umarım birgün bende düzgün bir evlilik yapabilirim ,🙂
Soran+1 yılUmarım inşallah
Cevap sahibi+1 yılİnşallah bu devirde çok zor bu da beni tedirgin ediyor
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne