Evliyim, boşanma aşamasında olan eski iş arkadaşım bana aşkını itiraf etti. Duygusal boşlukta değil mi sizce de?

O bekar ben evliyken iş yerinde tanıştık. Süre içinde benim onun davranışlarından şüphe etmemle aramıza mesafe koydum. Ve o nişanlandı. Evlendiği gün gelip pişman olduğunu acele ettiğini söyledi. Bir arkadaş gibi teselli ettim. Sakin olmasını zamanla düzeleceğini söyledim. Sonra farklı yerlere tayinimiz çıktı. Aradan 1 sene geçti. Bana bir başarımla ilgili tebrik mesajı attı. Ve boşanma evresinde olduğunu , evden ayrıldığını, mahkemeye verdiğini söyledi. Bende durumların nasıl olduğunu sordu. İyi olduğunu , ona da ilk yıllar sorun olduğunu sabrederse evliliğinin kurtulacağını düşündüğüme dair hep arkadaşça mesajlar attım. Sonunda bana beni sevdiğini söyledi. İlk arkadaşça anladığımı söyledim. Arkadaşlar birbirini sever diye geçiştirmeye çalıştım. Sonra baktım durmuyor. Duygusal boşluktasın şu an duymak istemiyorum söyleyeceklerini dedim. Duymak istiyorsun biliyorum diye ısrar etti. Ben evlenmeden öncede böyleydim sana hep böyle yaklaştım sen anlamamışsın , boşanmamla psikolojik durumumla zerre alakası yok dedi. İlk gördüğüm andan beri böyleyim, şöyle güzelsin böyle sempatiksin, bana çok iyi geliyor senle konuşmak, bir sürü kadın arkadaşım var hiç biri ile senle konuştuğum gibi mutlu olmuyorum filan dedi. Bende en son iyi laftan anlamayınca yemezler, beni bu şekilde kandıramazsın dedim. Üstelik ben seni de kendimi de yok sayarım ama eşimi yok sayamam, ona bunu yapamam, senin benden beklediğin iletişim şeklini seninle kuramam dedim. Ve arkadaşlığımız resmen bitti. Kendimi kötü hissediyorum. Adamı reddettim evet ama düşündükçe adamı direk reddetmemişim, seni seviyorum bende ama ben eşimi aldatmam demişim gibi geliyor. Beni yargılayacaksınız biliyorum, ama daha büyük bir yanlışa düşmekten kurtuldum en azından diyorum. Büyük konuşmam bir daha asla da diyorum. Ve en önemlisi galiba erkeklerle kadınlar arkadaş olamıyor. Artık tüm erkeklere mesafeliyim.

Güncellemeler
+1 yıl
…………
Güncellemeler
+1 yıl
Son güncelleme
Evliyim, boşanma aşamasında olan eski iş arkadaşım bana aşkını itiraf etti. Duygusal boşlukta değil mi sizce de?