Sevgilimin eski sevgilisi evli olmasına rağmen naber nasılsın demek için aramış. Siz olsanız bunda art niyet aramaz mısınız?

Yaklaşık 5 ay önce sevgilim bana kendisi eski sevgilisinin aradığını söyledi. Naber nasılsın diye sormuş benimki de ilişkisi olduğunu söylemiş. Böyle kısa bir muhabbetin ardından kapatmışlar. Bunu söylediğinde kadını bekar zannediyordum. Bu arada ilişkisi olduğunu bilmemesine de imkan yok sosyal medyada adını soyadını yazsa anında çıkar ve profil resminde ikimizi görür. Hadi dedim sevgilisi olduğu halde arıyor kendi kal*taklığı. Geçen gün öğrendim ki bu şahıs bir de iki yıllık evliymiş. Vay anasını gerçekten şok oldum. Ne iğrenç bir kişilikse demek ki. Eski sevgiliyi naber nasılsın diye aramanın masum olduğunu düşünen var mı cidden? Bu arada onlar ayrılalı yıllar yıllar olmuş ve birkaç kere dönmek istemiş de benimki istememiş. Bariz yoklama çekiyor evli haliyle. Siz olsanız ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada o kal*takta şu an hamile. Muhtemelen sevgilimi aradıktan kısa zaman sonra da hamile kalmış.
Sevgilimin eski sevgilisi evli olmasına rağmen naber nasılsın demek için aramış. Siz olsanız bunda art niyet aramaz mısınız?