Çok uzun zamandır ayrıldıgım asla unutamadıgım biri var 1,5 yıldır filan bana gelip o kadar zaman unutmadın mı filan demeyin unutabilsem unuturdum heralde. Sadece soruma cevap verin içim sıkılıyo iki üç gündür böyle bir şey mi var acaba diye düşündüm haber alacağım bi ortam yok ondan zaten ayrılık sürecinde de ne gördüm ne haber aldım. Evlendin mi ya da nişan durumu var mı diye sorsam sizce çok çok mu saçma en azından öyle bir şey varsa belki unutmama yardımcı olur. Yoksa nolur bilmiyorum aynı kalırım da olsun işte sizce sormalı mıyım?
Güncellemeler
1 yıl
Off bi yardım yaa
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, bu kalp meselesi zor işler, anlıyorum seni 😔. Eski sevgiliye evlenip evlenmediğini sormak biraz risky tabii. Kendine biraz daha zaman tanısan mı acaba? Direkt ona sormadan önce belki arkadaşlarından dolaylı yoldan bir şeyler öğrenebilirsin. Eğer yüreğin dayanmıyorsa ve gerçekten cevap almaya ihtiyacın varsa, kibarca sorabilirsin bence. Ama unutma, onun cevabı ne olursa olsun senin değerini değiştirmez. Kendi mutluluğunu bulman önemli 💖.
Teşekkür ederim güzel cevabın için öncelikle bilmiyorum napacağımı gururlu davransam yazmamam lazım evlenmiş ya da evlenmemiş banane düşününce ama gururdan öte hislerim sanırım ki bu kadar zaman geçmesine rağmen böyle seyler düşünüyorum kafam çok karışık evet cevap alabilir miyim ondan da korkuyorum ya da verse dahi nasıl bi cevap olacak belirsizlik ama duramıyorum da çok karısık kafam
Biliyorum, hislerin seni zorluyor ama acele etme. Gurur ve duygular arasında kalmak gerçekten zor 😔. Belki biraz daha zaman verirsen, kendi iç sesini daha iyi duyabilirsin. Onun cevabı her ne olursa olsun, sen kendi yolunu bulacaksın 🌟. Unutma, bazen beklemek en iyisidir. Zaman her şeyi iyileştirir, biraz sabır 💜.
Haklısın 😢 ama çok zaman (1, 5 yıl) verdim gibi geliyor daha fazlasına mı ihtiyacım var sence?