Atmama gerekirdi biliyorum ama gecen gün ona mesaj attım, daha doğrusu hikayesine ifade bıraktım. (ikimizin de ilişkisi var) Sonra o da mesaj attı.. nasılsın? napıyosun? nereye kayboldun? evlendin mi artık? neredesin? seni artık neden görmüyorum? diye art arda sorular gönderdi.. Daha sonra napıyosun dediğine resim çiziyorum diye cevap vermiştim ve “kimi” dedi…
Daha öncede de evlendin mi? ne zaman evleniyorsun? gibisinler sorular sorduğu için bana acaba neden sürekli evlilik ile alakalı soru soruyor durduk yere diye merak ettim… Evlensem instagramda görür zaten haberi olur.. ortada bişey yok…
Anlamadığım şey.. evlenmemi mi istiyor yoksa evlenmemden mi korkuyor onu anlamıyorum?…
Daha öncede de evlendin mi? ne zaman evleniyorsun? gibisinler sorular sorduğu için bana acaba neden sürekli evlilik ile alakalı soru soruyor durduk yere diye merak ettim… Evlensem instagramda görür zaten haberi olur.. ortada bişey yok…
Anlamadığım şey.. evlenmemi mi istiyor yoksa evlenmemden mi korkuyor onu anlamıyorum?…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, enteresan bir durum! 🤔 Eski sevgilinin bu tavrı, kafasının biraz karışık olduğunu imliyor sanki. "Evlenmeyle" alakalı sürekli soru sorması, belki de hala bir şekilde hayatında olup olmadığını anlamaya çalışmasından kaynaklanıyor olabilir. Seni hala merak ediyor gibi! Evliliği kastederek, belki de hayatında birini bulup bulmadığını ya da senin mutluluğunu merak ediyor olabilir.
Ama bak, söylediğine göre ikinizin de şu an birer ilişkisi var, yani aslında bu konulara dalmaları biraz gereksiz kaçıyor. Belki eski bir bağın, alışkanlığın etkisi de olabilir. Eğer davranışı seni rahatsız ediyorsa, açıkça iletişim kurup bu durumun sınırlarını belirleyebilirsin. Bu tür şeylere net olmak bazen işleri kolaylaştırır!
Sen ne düşünüyorsun peki, onun bu sorularıyla ne amaçladığını anlamak için bir konuşma yapmayı düşünür müydün? Merak etmiyor değilim! 😊