Evli olduğunu bildiğiniz eski sevgiliniz istek attıysa bu isteği hiçbir şekilde kabul etmeyiniz, sonuçta evli olan birisinin hala eski sevgilisine istek atması demek doğru bir yaklaşım değildir, bir kadın olarak bunun empati boyutunu siz yaparak siz evli olsaydınız işiniz eski sevgilisine herhangi bir istek ya da bir iletişime geçme durumu söz konusu olsaydı, nasıl bir tepki verirdiniz en azından bunu değerlendirirsiniz kendi duygu ve düşüncelerinizi göz önünde bulundurup empati yaparak kabul etmemeniz gerektiğini bilirsiniz.
014 Yorumla- +1 yıl
İsteğini sildim de zaten evli mi ayrı mı boşanmış mi bilmiyorum tabi
- +1 yıl
Yani büyük ihtimalle ayrılmıştır ya da buna benzer bir şey olmuştur Ama her ne olursa olsun eski sevgilinin istek göndermesini ve iletişime geçmesini gerektirecek bir şey olduğunu düşünmüyorum.
- +1 yıl
Ayrılmış derken boşanmış mi?
- +1 yıl
Boşanmış ya da başkasından ayrılmış ne farkeder ki artık senin hayatından çıkmış ayrılman gereken birisi ayrılıklarda genelde zaten öyle güzel ve ayrılık olmaz o yüzden eski insanlığın muhatap olmamak her zaman daha iyidir
- +1 yıl
Yok muhatap olmayacam sadece bosanmis olma ihtimali kaçtır
- +1 yıl
Yani %50
- +1 yıl
Profildeki tarihini kaldırmıştı ama bilemem
- +1 yıl
Yani bu kadar düşündüğüne göre seninle görüşmek istiyor gibisin.
- +1 yıl
Yokk merak
- +1 yıl
Bence hiç gerek yok boş ver
- +1 yıl
Yaptığı saçmalık bence
- +1 yıl
Ne yazık ki biz erkekler onu yapıyoruz yani hayatımızdan çıkan kızın ne yaptığını şu anda hayatında biri olup olmadığını merak ediyoruz Bu bir nevi kendi kendine intikam almak gibi bir şey ama saçma olsa da yapan insanlar var.
- +1 yıl
Kendisi evliydi ama belki ayrıldı boşandı bilmiyorum ama bana niye istek atıyor ki
- +1 yıl
Bilemiyorum ama bunu kendisine sormalısın ya da boş vermelisin.
En İyi Cevaplar
Bekarsan ve daha önce hiç evlenmediysen zaten evlenip de boşanmış bir erkekle tekrardan yok olmak çekilmez ve ezici bir durum haline gelir zamanla çok yıpranırsın o yüzden bir seni anlayan ve daha önce kimsenin elini tutmamış birlikte aynı yatağa yatmamış biriyle evlenmen çok daha anlamlıdır... Birlikte her şeyini paylaştığı kadına bırakıp sana gelirse zaten seni de bırakıp başkasına gider bu ihtimal çok yüksek
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılarkadaşlar bir soru sordum kimse cevaplamdı bari buradan yazın lütfen bir cevaplarmısınız
Sevdiğim çocukla bugün çok garip bir olay yaşadım neden böyle yapmış detayda anlatıyorum?
şimdi ben bunların sınıfına bir arkıma abakmaya gitiim ( benle farklı sınıfta) işte sonra bunların sınıfındada bir çocuk üstünü değiştiriyormuş dikkat etmedim sonra bana dediki ne ye bakıyosun çıksana dedi tabi ben hala anlamadım ne olduğunu sonra baktım ki bi çocuk üstünü değiştiriyomuş sonra ben utandım kaçtım gittim banka oturdum sonra kapının oradan dediki (bank onların sınıf kapısının biraz ilerisinde bir 3 metre falan ilerisinde) neden baktın dedi bende dedimki özür dilerim hiç dikkat etmedim dedim sonra sınıfa geri gitti tekrar geldi tost yiyodu tostun yarısını bitirmş biraz kalmış bana dedii yiyecekmisin dedi bende dedimki teşekkür ederim yemeyeceğim tekrar sınıfa gitti 5 sn sonra geri geldi bu sefer tostun hepsini ağzına attı dediki ağzını göstererek yiyecekmisin yani ben o an okadar çok şaşırdımki artkadaşımda yanımdaydı o öksürmeye başladı direk yeni bundan ne çıkarmalıyım neden böyle bir şey yaptı anlamadım
Sevdiğim çocukla bugün çok garip bir olay yaşadım neden böyle yapmış detayda anlatıyorum?01 Yorumla- +1 yıl
Çok saçma bir şey hiç bir şey anlamadım
Gizli Üye(25-29)+1 yılInsanlar artık nelere cesaret ediyo bi bilsen seref yoksunu ayrica asla kabul etme istegi de engelle gitsin evli insanlarin hala eskilere olan merakı beni sinirlendiriyo çok aklındaysa alsaydin madem başkasini bulmadan
310 Yorumla- +1 yıl
Ben isteğini sildim ama engellemedim. İşte tanışma tarihlerini kaldirmisti işte acaba kavga mı etti yoksa boşandı mı bilmiyorum aklında mıydım sence saçma dimi
Cevap sahibi+1 yılKarisiyla kavga felan ettiyse belkide senle konusup kıskandiricak ya da aldatiliyosa bak ben istesem eski sevgilime bile dönebiliyorum gibi misilleme de olabilir
- +1 yıl
Olabilir tabi her ihtimale açığız peki başka ihtimaller neler?
Cevap sahibi+1 yılBaşka ihtimal şu olabilir seni deniyo olabilir misal benim ex takintiliydi evli ama aklina geldigime eminim arada fake hesaplardan nerede yaşıyorsun napiyosun gibi msjlar aliyorum kendine cvp vermiycegimi bildiginden böyle naptigimi yerimi ogrenmeye calisiyo belki senin eski de naptigini boşta misin vs merak ediyodur
- +1 yıl
Şunlar olabilir mi? Ahimi aldığını düşünüyor olabilir mi? Ya da evliliği huzursuz olunca kıyaslama olabilir mi? Bir de ben isteğini sildim ya şimdi acaba sevgilisi var mı diye düşünür dimi
Cevap sahibi+1 yılKnk sende de mi ah alma durumu söz konusu ayni durum bende de var demek herkes benzeri şeyleri yaşıyo belkide bi huzursuzluğu vardır ama bundan atmiyodur o isteği dediğim gibi bi amaç güdüyodur sildin diye de demek ki başkası var der
- +1 yıl
Ah alma durumu herkeste var cidden ama ben unutmuştum yani onu belki kendisi evliliğinde mutsuzsa ya kimin ahini aldım diyip istek atmış olabilir diye düşündüm dediğin gibi ben isteği silince başka olabilir diyip yazmayabilir
Cevap sahibi+1 yılİnşallah hep mutlu olursun nedir bu erkek milletinden çektigimiz bizim ya
- +1 yıl
İnşallah sen de hiç sorma hepsi ayrı kafa boş insanlar dkdkdkekdkkd benim bu çocuk umurumda değil ama ilahi adalet tecelli etmiş ki istek atıyor diye düşündüm
Cevap sahibi+1 yılEvet
+1 yılCesaret edebilir erkeklerin çoğu eşiyle mutlu değilse eski sevgilisine veya başka kadınlara yazar mutluluğu bulmak için
13 Yorumla- +1 yıl
Benle de mutlu değildi hatta bana şey demişti bu kafayla gidersen hiç mutlu olamazsin
- +1 yıl
Kendi de aynı mutsuz yokluk içinde olmalı ki söylediğini unutmuş sana istek atmış
- +1 yıl
Aynen mantıklı dediginiz
+1 yılErkeğin sadık olanını bulmak samanlıkta iğne aramak gibi bir şey değil midir?
015 Yorumla- +1 yıl
İşte acaba boşandı mı yoksa araları bozuldu mu? Her türlü saçma dimi benimle iletişime geçmek istemesi?
- +1 yıl
Belki üçlü bir deneyim için tek kadın arayışı vardır.
- +1 yıl
Yok ilgim yok sadece ilahi adalet tecelli etti mi merak ettm
- +1 yıl
Yok ama ne gerek var ben isteğini sildim helallik isterse yazar mi ama. istegi sildim ya cesaret etmez galiba
- +1 yıl
Neyi
- +1 yıl
Ama isteğini sildim aradan zaman geçti sonuçta belki benim sevgilim var beni rahatsız etmeye hakkı yok ki
- +1 yıl
Yok o bilebilir mi sevgilim var mı yok mu sen dedin ya mesaj atar falan cesaret edip etmeyeceğini ben de diyorum istegini sildim yazacağını düşünmüyorum
- +1 yıl
Ya siz niye benim yorumum altına toplanıp kaldınız bir dağılın
- Aşk İlişkileri konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılboşanmadan cesaret edemez de siz kendinizi savunduğunuz sürece boşandıktan sonra da cesaret edemez
01 Yorumla- +1 yıl
ha siz o adamdan hoşlanıyorsanız onu bilemem
Böyle erkeklere erkek denmez zaten böylesinden hayır gelmez engelle direk
04 Yorumla- +1 yıl
Neden öyle dediniz boşanmış olamaz mı
- +1 yıl
Bilemem ben ya aynen saçma dimi ben isteğini sildim banane
+1 yılHadi oradan dayıcım diye yolu vermezsen şimdi sen de herkes gibisin.
01 Yorumla- +1 yıl
İsteğini sildimm
- Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılNie etmesin önemli olan senin isteği kabul edip etmediğin
00 Yorumla
+1 yılevlilikten sıkılmıştır ufak bir kaçamak evliliği kurtarır 😂
00 YorumlaEder işler eskisi gibi değil artık kadınlarda aynı keza
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Nelere nelere cesaret ediyorlar tahmin edemezsin :')
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı. Görmezden gel hayatına devam et
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Tabiki eder karaktersizmis
01 Yorumla- +1 yıl
Neden karaktersiz dediniz
Harem kurma niyetinde galiba
01 Yorumla- +1 yıl
Saçma değil mi
Evliliğinde sorun varsa atar
025 Yorumla- +1 yıl
Ya işte tanışma tarihini silmisti niye bana istek atıyor ki ayıp değil mi
- +1 yıl
Bilmiyorum ki ayrılar mi kavga mı ettiler ya da boşandı mı her türlü saçma bence
- +1 yıl
Mesaj atmadı istek attı hayır sadece şaşırdım
- +1 yıl
Yok yaa ne sorucam banane ben isteğini sildim ya sanmıyorum yazacağını ama arkadaşım dedi tekrar bir şey yapabilir
- +1 yıl
Nasıl niyeti o yönde belli etmis açıklar mısınız?
- +1 yıl
Himm o anlama geliyor dimi
- +1 yıl
Yani ben öyle anlarım doğru seni özledim falan anlarım
- +1 yıl
Başka amacı olamaz mı ben istegini sildim herhalde sevgilisi var diye düşünür dimi
- +1 yıl
İsteğini sildim ama? Ne düşünür peki?
- +1 yıl
Emin misin?
- +1 yıl
Ama isteğini sildim demez mi kızın sevgilisi varsa falan? Ne mesaj atar sence
- +1 yıl
Yok bilmiyor
- +1 yıl
Yok
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılEder ederr heyecan peşinde besbelli
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Misafir geri çevrilmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Evlenirlen aklı nerdeydi umrumda olmaz
00 Yorumla
+1 yılKabul etme ya kafa ağrıtır şimdi
00 Yorumla
+1 yılCesaret etse sen kabul etcenmi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılkaçamak yapmak istemiştir
00 Yorumla Etmil bile durumlar ne oldu kız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen bi he de de gör :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLibido herşeyi yaptırır
00 Yorumlaaklında kalmışsın
05 Yorumla- +1 yıl
Evli adamın mı iğrenç
- +1 yıl
İğrenç derken benim suçum ne
- +1 yıl
Adam iğrenç
- +1 yıl
Anladım bilmiyorum artık aklı kalmış mi
- +1 yıl
Bence kalmasın gitsin karısına
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala yazıyormu
00 Yorumla
+1 yılYazabilirsiniz bekliyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Yazdim
+1 yılBoşanmadan mı
011 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ki boşanıp bosanmadigini sence boşanmış mi
- +1 yıl
Bak e devletten
- +1 yıl
Nasıl bakılıyor
- +1 yıl
Adından
- +1 yıl
Bulamadım boşanmadan istek atamaz dimi
- +1 yıl
kardeşim sa atar
- +1 yıl
Kavga edip ayrıldılar mi sizce?
- +1 yıl
Hani boşanma yok ama evi mi ayirdilar
- +1 yıl
Olabilir ara öğren
- +1 yıl
Yok be banane aradan kaç zaman geçmiş
- +1 yıl
boş ver
- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılEder
10 Yorumla
+1 yıleder.
10 YorumlaBunu kabul eden kızın kendine hayrı yoktur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet eder
01 Yorumla
+1 yılEder
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılBulaşma
00 Yorumla
+1 yılSebsmek icn
00 Yorumla
+1 yılEdemez macera arıyordur
00 Yorumla
+1 yılEder
00 Yorumla
+1 yılHertürlü eder
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılEder
00 Yorumla Hemen ver
00 Yorumla
+1 yılHayr
10 Yorumla
+1 yıleder
00 Yorumla
1 yılEngelleeee
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılEder
00 Yorumla
+1 yılErkek milleti eder
00 Yorumla
+1 yılAhu..
00 Yorumla
+1 yılAbazan
00 YorumlaEder
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?