7 senelik sevgilim atanınca ilişkiyi bitirdi. Evlenmeyi bekleyen insana bu yapılır mı?

Kız Arkadaşımı Hala Deli Gibi Seviyorum Fakat 7 Sene Beraberdik Sonunda Beni Bırakıp Gitti. Atandı Ve Bana Dediği İlk Laf İstemiyorum. Bir Erkek Olarak Soruyorum Arkadaşlar Her Şeyim Var Kötü Alışkanlıklarım Yok İşim Gücüm Arabam Her Şeyim Var 7 Sene Boyunca Her Yere Gittim Onun İçin Yine Giderim. Üniversitesine Gittim Şehirler Gezdik. Ben Memur Olmadığım İçin Kendi İş Yerim Olduğu İçin Atandığı İle Gidemedim. Ama Dedim 7 Sene Beklediysem 3 Sene Daha Beklerim Evlenelim Öyle Uzakta Çalış Dedim Yok İstemiyorum Dedi. Bunun Açıklaması Nedir Çözemiyorum Hiç Duymak İstemediğim Hakaretler Duydum Şu An Bir Boşlukta Olduğum İçin Buraya Yazıyorum. Bir İnsan Sevdiği İnsan İçin 7 Sene Beklediyse Atanınca Neden 3 Sene Beklemesin Cıkmazdayım Haddinden Fazla İşitmemem Gereken Laflar İşittim Yerimde Olsanız Ne Yaparsınız Hala Kafamda Bekle Bekle Diye Sesler Var Ama Beklenir Mi Değer Mi Ben Şu An Acı Cekiyorum Ve Kalbim Daralıyor Nefes Alamıyorum Yemek Yiyemiyorum Geceleri Uykularımdan Uyanıp Sevdiğim İnsan Beni Engellemiş Olmasına Rağmen Ben Ona Mesaj Atıyorum Onun La Konusuyorum Kendi Kendime--

7 senelik sevgilim atanınca ilişkiyi bitirdi. Evlenmeyi bekleyen insana bu yapılır mı?