Aldatıldım... ilişkiye en çok emek veren bitirmek istemeyen kendisiydi halbuki, sürekli benimle evlilik hayalleri kurardı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok normaldir, çünkü seninle 9 yılda olamayacak bir ilişki başka bir kadınla 2 ay sürede oluyor. İşi bu kadar uzatmışsınız, sonuç bu olur. Geriye bakmamanızı tavsiye ederim, yeni yollar bulun ve unutun. Çünkü sen yol bulmazsan, psikolojin bozulur ve ben neden burdayım ve böyleyim diye kendinizi yıpratırsınız.
04 Yorumla
Soran+1 yılGüzel tavsiyelerim için teşekkür ediyorum arada bir aklıma geliyor nemrut bu kadar.. ama şu da var çok seven sürekli gelecek planları kuran o idi. Ben aldattığını farkettim ve ayrıldım bir buçuk ay koştu peşimden... Beni en son 20 ye yakın bir şekilde aramış bundan 2 hafta sonra da evlenmiş. Yarabandı ve inat.
Soran+1 yılSevdiği için evlenmiştir diyorsun, peki ikimizi birlikte idare etmesi
- +1 yıl
Sevdiği için demiyorum, çünkü insan sevmediği insan ile de evlenebilir. Çok zaman tüketmişsiniz, ısrar eden oydu diyorsunuz, peki bu ilişki neden bu kadar uzadı, hiç düşündün mü? Bazen yeri gelir, bir kelime söylemek 10 yıllık kalbi yıkabiliyor. Aldatıldım diyorsun, seninle ilişkiye girdi mi veya sen ne tepki verdin? Buraya senin gözünle bakıyoruz hikayeye acaba karşı taraf ne anlatacaktı, bir de bunu düşünmek lazım.
En İyi Cevaplar
Kendi gözlemlerime dayanarak söylemeliyim ki bu kadar uzun süren ilişkiler genellikle evlilik ile bitmiyor. Uzun ilişki sonrası ise evlenmek isteyenler çoğunlukla kısa sürede evleniyor.
Size tavsiyem niyetiniz evlenmekse işi fazla uzatmayın. 3 yıl bir insanı tanımak için yeter de artar. Bu kadar sürede tanıyamıyorsanız zaten doğru insan değildir.03 Yorumla
Soran+1 yılAslında genelleme pek hoş değil, çünkü birbirini daha fazla tanıyıp evlenen çok insan var çevremde. Biz birbirimize erken rastladık, lisede evlenmemiz mümkün değildi ama buralara kadar geldik. Bunca yaşanmışlığa, onca yıla en önemlisi benim tanıdığım adama yakışmayan bir son oldu. Kesinlikle yanlış insan.
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenzer şeyleri yaşamış emekleri hiçe sayılıp, nankörlük görmüş, aşağılanmış biri olarak söylüyorum hiçbir erkeğe güvenme ve üzüldüğünü vs sakın belli etme hayatına en iyi şekilde devam et onun seni tanıdığından da iyi devam et.
07 Yorumla
Soran+1 yılDeğerli cevabın için çok teşekkür ediyorum. Bana olan sevgisini, gelecek hayallerini dilinden düşünmezdi, çok şaşkınım, hissediyorum bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBende 4 aydır bu süreçteyim ama 2 gün önce beni öyle bir şoka uğrattıki... Banada sen benim namusumsun, sana şeref namusum üstüne yemin ediyorum kimse laf edemez, bizi anca ölüm ayırır, ben seni nasıl bırakırım, hayatımın anlamısın sen vss vs... Bunları diyen insan bana banane senin ne çektiğinde, ağlama çocuk gibi, güçsüz, hadi ordan git diyen insan oldu.. Erkeklere çok fazla güvenilmezmiş. Onlar namusları üstüne yalan yere yemin ederler böyle.
Soran+1 yılBenimle bu şekilde ters konuşmadı evlendikten sonra iletişime geçtik ama yaptıklarıyla söyledikleri çok farklı, ben hayatımda sadece seni sevdim aklımdan çıkmıyorsun dedi beter ol dedim.
Cevap sahibi+1 yılBir daha sakın iletişime geçme. Kendine yazık edersin.
Soran+1 yılEttim beddualarımı bastım engeli
Cevap sahibi+1 yılSakın bir yerden falan ulaşırsa kapat. No bu değiştir vs
Soran+1 yılUlaşmaz ulaşmaz adam yolunu bulmuş
+1 yılBence ucuz kurtulmuşsun, evlenseydiniz gözü dışarda aldatmaya meyilli biriyle evlenmiş olacaktın, şimdi bir sorun yaşandığında evlendiği kadını da aldatır bu, sen keyfine bak kurtuldum gözüyle bak
014 Yorumla
Soran+1 yılBunu onada söyledim sen birine sevebiliyor bağlanabiliyor olsaydın bana bunu yapmazdın dedim ve noktayı koydum
- +1 yıl
Evlendiği kadın seni biliyor mu acaba rezil edeceksin böylelerini ben olsam mesajları vs kıza yollardım, 9 seneni çalmış az değil
Soran+1 yılEvlendikten sonra konuşmalarımız oldu kızı benden saklıyorlar, kim olduğunu bulamadım ama şu an öfkemde azalma var. Çok kıskançmış eşi yengeleriyle bile konuşturmuyormuş
- +1 yıl
Yuh 😂😂 ozaman bu kız seni bilse kriz sebebi kıyamet kopar boşanırlar da, kızı senden sakladıklarına göre kız gerçekten hastalık derecesinde kıskanç
Soran+1 yılSorma ya bütün ailesi ile iletişim halindeyim öğrenmek için ser verip sır vermiyorlar işte az çok bunları öğrendim yengesi söyledi o kız senin gibi değilmiş çok kıskançmış dedi 🙏😅
- +1 yıl
Fake hesaptan falan istek atabilirsin onaylarsa bulursun, ama aşırı kıskançlık erkekleri bunaltır evliliklerinin yürüyeceğini sanmıyorum 😎
Soran+1 yılNe fake hesaplar açtım adam öyle bir korkuyor ki ortak ama ona daha yakın olan arkadaşlarını bile engelliyor düşün annemi babamı bile engellemiş, arada WhatsApp engelimi kaldırıp benim profilimi dikizliyor
- +1 yıl
😂😂😂😂kız harbi psikopatmış it gibi korkuyor kızdan yürümez evlilikleri bence bu nasıl bir adamı sıkmaktır taş olsa çatlar
Soran+1 yılTıktok dan onun lise arkadaşının adına hesap açtım bastım takibe onu da engelledi 😅 benide biliyor az çok kafayı takacağımı gittim ablasına da dedim benim tepemin tasını attırmayın onu geri döndürmem tek sözüme bakar dedim. Bunu neden söyledim ablası bana durup dururken onu seviyor aşık, o kız çok masum, kaçtı gidecek yeri yok dedi diye
- +1 yıl
Gidecek yeri nasıl yokmuş ailesi yok mu bu kızın
Soran+1 yılKaçarak evlenmişler benim ki istemiş bunu yok vermiyoruz demişler, kaçmış işte
Soran+1 yılKonuşmuyordur ailesi haklı olarak
- +1 yıl
Pof olmaz bunlardan ya şimdi emin oldum ailenin onaylamadığı biri genelde ayrılıkla sonuçlanır için rahat olsun
Soran+1 yılHadi bakalım 🙏
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
11Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir erkek 2 ay tanıdığı biriyle evlenmesi evveliyatı vardır Demek ki o evlilik hayallerini birkaç kişiyle kurmuş Piyango birine vurmuş😄 Sen ucuz kurtulmuşsun öyle biriyle Evlenmeden haline şükret
46 Yorumla
Soran+1 yılBen aldatıldığımı farkettim ve ayrıldım peşimden koştu bir buçuk ay kadar günde 20 kez arıyordu daha sonra beni aramayı bıraktı 2 hafta sonra evlendi
- +1 yıl
Diğer kız Demek ki senin kadar zorlamadı sen çok zorlamışsın o yüzden seninle evlenmemiş 🙃 Her neyse zorladığın iyi olmuş paçayı iyi kurtarmışsın
Soran+1 yılHahahah çok şükür çok. Yaptığın analiz çok iyi eşi bana göre çok uysalmış, her söylediğine tamam diyen biriymiş, köle yani
- +1 yıl
Ülen ben malımı bilirim 😄 ilişki koçu oldum kendime hayrım yok😄 Her neyse sen kendi yoluna bak Allah bahtını açık etsin👋
Soran+1 yılGenelde böyledir, teşekkür ediyorum. 😅🙏
- +1 yıl
Ne demek
+1 yılO ladar fazla duyuyorum ki bu uzun ilişki sonrası evlilikleri sanırım normal. Ama 9 yılı geçirdiğin birini 2 ayda unutmak da... Ne bileyim tam şe. Refsizlik sanki.
11 Yorumla
Soran+1 yılYaşanılan şeylere nankörlük
+1 yılArtık diyecek bir şey yok..
O yaptığı hatayla yanacak sen de giden 9 yılına yanacaksın..11 Yorumla
Soran+1 yılBu hikayede kimse yanmadı, benden giden ondanda gitti, herşeye rağmen hayat güzel
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence normal koskoca 9 yıl olmuş sonuçta 9 yıldır bekarken seni mi beklesin veya sen onu mu bekleyeceksin hala demek hayırsızmissiniz birbiirniz için olmamış nasibi bu demek kaderi evlenecekmis yapacak bisey yok
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBazen ne kadar çabalasanda nasip olmadımı olmaz
Soran+1 yılHaklısın evlilik, ecel ve rızık kaderdir. Can yakıyor ama geçecek.
Cevap sahibi+1 yılKolay değil asla haklısın ama bence önümüze bakmak gerekir bazen hayır gördüklerimiz şer olabilir bence sevinmelisin
Cevap sahibi+1 yılBelki Allah seni ondan kurtardı:)
Cevap sahibi+1 yılKalbin acısa da yapacak bisey yok
Soran+1 yılBen soruyu bir kaç ay sonra güncellemek istiyorum bakalım olumlu anlamda neler değişecek. Cevapların için teşekkür ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılİnşallah bakalım Allah gönlüne göre versin
Gizli Üye(25-29)+1 yıluzun ilişkilerde genelde öyle oluyor ayrılınca başka bir evrene geçmiş gibi oluyorsun ve ilk gördüğünle evleniyorsun. duruma göre ileride pişmanda olabilir memnunda olabilir bilemem ama yedekte de tutmuş olabilir yani
01 Yorumla
Soran+1 yılBen aldatıldığım için bitirdim ama bu kadar kısa bir süre içinde evlenmesi beni şaşkına çevirdi.
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 9 yıl boyunca sana evlenme teklif etmemiş adamla neden devam ettin ki sjjs erkolar max 1 buçuk yıl içinde evlenme teklif eder etmiyor mu uzaklaş
05 Yorumla
Soran+1 yılLise artı üniversite, eğitimim bitmeden evlenmem mümkün değildi buna ek şu an banada çok uzun gelen 9 yıl bana göre onunlayken kısa bir süre gibi geliyordu hani derler daha dün gibi diye...
Soran+1 yılCevabını okuduğumda içim cız etti
Soran+1 yılHadi bakalım inşallah
+1 yılDemekki bi kaç kişiyle konuşuyormuş sen olmayınca diğeri olmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılBir kez aldatmış ama tam aldatmış
+1 yılUnluler de oyle yapıyor bence unutmak icin bosluğa dusunce yapıyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılKötü örnek
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. O ilişki 2 yıl evvelden başlamıştır zaten. Sen uyu!
06 Yorumla
Soran+1 yılTahminen 4 ay falan, hislerime dayanarak
Soran+1 yılŞey ya birde bu herkese benimle olan hayallerinden aşkından bahsediyormuş... evlendikten sonra konuştuk diyor ki benim yaptığım hatayı sen yapma pişman olursun
Soran+1 yılDeğişik bir kafa yaşıyor bu arkadaş, Allah'ından bulsun.
+1 yılPardon da kardeşim. Neden 9 yıl beklediniz? Niye daha önce evlenmediniz?
05 Yorumla
Soran+1 yılEğitim hayatı zaten çok net değil mi
- +1 yıl
O okulunu bitirdi sen bitirmemişmiydin?
Soran+1 yılO okula devam etmedi, lisans ve yüksek lisans eğitimim yeni bitti
- +1 yıl
Yani bence iyi olmuş. boş ver. Hem dengin değil hem de yalancı... daha ne olsun...
Soran+1 yılOlan oldu artık, kader diyorum.
Aldattıysa o kişiyle 2 ay bile fazla süredir onun için.
01 Yorumla
Soran+1 yılAldattı
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılO 2 ay 2 ay değildir öncesi vardir. Ayık ol.. hem 9 sene nedir ya
03 Yorumla
Soran+1 yılBana bilmediğim bir şey söyler misin?
- +1 yıl
Sen cok degerlisin🌸 ve gidene üzülme kurtuldum diye sevin
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum, güzel kalpli insan 🙏
olan olmuş önune bak hayatına odaklanmaya çalış insanlar böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılBana denk gelmeseydi keşke
+1 yılErkekler sevgili olduğu kızla evlenmez. Kendinizi kullandırtmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle evlenenler var görücü usulü olduysa 2 ayda olmuş olabilir ama severekse sen varken yerini ayarlanmıştır o
06 Yorumla
Soran+1 yılBu adam beni aldatmış, ben ayrılmıştım anladım başkası olduğunu beni bir buçuk ay boyunca aradı belki günde 20 defa ama ben onu engellemiştim, beni aramayı bıraktı 2 hafta sonrada evlendi... kaçmışlar birde
Cevap sahibi+1 yılçok değişikler ya acsan napcakti acaba iki kişiyi bir kalbe nasıl sığdırıyorlar
Soran+1 yılBu iğrenç bir insan bana denk geldi
Cevap sahibi+1 yılpeki hala seviyor musun
Soran+1 yılSevgi değil zaten hayatımdaykende seviyordum ama onsuz olmaz durumda değildim sadece alışkanlık ama varlığına nasılsın alıştıysam yokluğunada alışırım
Cevap sahibi+1 yılhakkında hayırlısı olsun canım
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar uzatmamak gerekiyormuş bunu öğrendik hep beraber. 👍
016 Yorumla
Soran+1 yılillallah geldi şu cevaplardan, eğitim hayatı arkadaşım sonunun böyle olacağını kimse bilemezdi
Cevap sahibi+1 yılSevgilin seni tercih etmedi suçlu bizmi olduk?
Soran+1 yılEvlilik bir tercihtir evet iki kişininde istediği, ben tercih etseydim herşeyi bırakır eşinin yaptığı gibi kaçardım
Cevap sahibi+1 yılEşi kaçtı mı?
Soran+1 yılİstemişler işte ailesi vermemiş almış valizini eline kaçmış
Cevap sahibi+1 yılSenin ailen evliliğinize karşı mı çıktı?
Soran+1 yılAnnem biliyordu sadece o da istemiyordu. Babam ve abim var onlarla böyle muhabbet yapacak kadar yüz göz değilim.
Cevap sahibi+1 yılAradaki yaş farkı 12 mi?
Soran+1 yılAynı yaşıt herkes sen başkasıyla karıştırıyorsun
Cevap sahibi+1 yılAnnen neden istemiyordu?
Soran+1 yılDenk olduğumuzu düşünmüyordu eğitim durumlarından ötürü
Cevap sahibi+1 yılEğitim farkı neydi?
Soran+1 yılKonu dışı o kadar çok soru sordunuz ki..
Cevap sahibi+1 yılKonu konuyu açtı. Sonuç olarak atı alan Üsküdar'ı geçti 👍 evlilik istemiyorsan ağlamanın gereği yok bitti gitti.
Soran+1 yılAğlamak? Ben neden aldatıldığımı, gözümün içine bakan adamın ne kafayla bunu yaptığını merak ettim o kadar
Cevap sahibi+1 yılÖmür boyu annenin keyfini mi bekleyecekti?
Annen istememiş olmamış.
9 yıllık sevgili mi olur evlilik yapmamak için evlilik istemeyen bir erkeğin oyalamasi
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik istemeyen taraf bendim eğitim hayatım bitti ama bir türlü düzen kuramadım iş konusunda
+1 yılAile baskısı falan mı acaba?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır, beni aldatmış o kızla ayrılığımız da bahane olmuş ona
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Karaktersiz erkek o
00 Yorumla
+1 yılErkek milleti işte ne yaparsın
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılAllah tamamına erdirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden okadar beklediniz m. ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe diyelim mutluluk dilemek kaldı sana
00 Yorumla
+1 yılSeni çok sevmemiş
03 Yorumla
Soran+1 yılHayatına o kadın girince benden soğudu doğal olarak yoksa şu an evli olduğu halde neden söylesin ben sadece ona aşık oldum onu sevdim, onun gibi olmuyor diye... aldatmasaydı olmazdı böyle
- +1 yıl
Bence sil ve önüne bak bu saatten sonra
Soran+1 yılAynen böyle yapıyorum
+1 yılO önceden hazırlamıştır
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen böyle
+1 yılOha baya trajedi. Köpek gibi pişman olacak
00 YorumlaBu aldatmak olmuyor mu
00 Yorumla
+1 yılNormal değil
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 9 yıllık sevgilim biz ayrıldıktan 2 ay sonra evlendi. Uzun ilişki bitince hızlıca evlenmek normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler