1.5 yıllık sevgilim 7 yıllık evli çıktı?

Merhabalar,

1.5 yıldır sevgili oldugum hatta ciddiyet icin ailemle tanisan, tum akrabalarimi bilen, kapımdan ayrilmayan cogu tartismada kapima gelen gorusmek isteyen Benim için destan destan yazilar yazan ve benim guvenimi kazanip beni gebe birakip sonra da ailelerimiz bizi dislar diye beni manipule edip kurtaja sokan, hep suphelendigim icin öz teyzesi ve öz kız kardeşiyle tanıştıran adam 7 yıllik evli cikti. Il disinda kendilerine ait evleri vardi. İstanbul'da da calisiyordu o yuzden is arkadaslariyla ayni evde kaliyordu. Evlerimiz cok yakindi Kardeslerimin yanina gidiyorum evin ihtiyaclari var diye giderdi Hatta goruntulu konusurduk devamli haberlesirdik Evine misafir gelince bile videolar fotograflar atardi ben hep benim icimdeki kusku evhamdir diye yorumlar icimi rahatlatirdim. Adam evli cikti benim ne yapmam lazim? Karisinin ismini cismini bilmiyorum. Ev arkadasina soyledim bana dedi ki senin evli oldugunu bildigini zannediyordum dedi. Bir boktan haberim yokmus benim

Akil sagligimi kaybettim psikolog ve psikiyatra basvurdum ilaclara baglandim adamin meger yuvasi varmis. Daha gecen ay bana evlenme teklifi etmisti. Rezillik ya atlatamiyorum. Intikam mi alsam oturup sussam mi bilmiyorum

AHimi alir mi o teyzesi de biliyordu kurtaj oldugumu ailece evli oldugunu soyleyen hic kimse olmadi. Ahimi alir mi arkadaslar ben bitigim caresizim

Sinir krizi gecirip ambulansla hastaneye kaldirildim bana akil verin

1.5 yıllık sevgilim 7 yıllık evli çıktı?