Başkalarıyla görüştüğünü yakalamış kız , ama evlilik başta çok istemiş oğlan kız istememiş. Sonradan adım adınca seni seviyorum ama evlilik istemiyorum demiş. Kararı değişiyor erkeğin hep. Şimdide ciddi düşünüyor işte. Bu erkeğe güvenmelimi sizce. Ciddi tecrübeli bilenlerden yorum rica ediyorum. #nirhamm 🔴🔴🔴🔴
Erkeğin fikir değiştirmesi aslında hayatının merkezine birini alamamasıyla alakalı olabilir. O kadar uzun sene adım atamayan kişinin ya maddiyatla ilgili sorunu vardır ya da özgüvenle ilgili veya kişilik karakter sorunu oda hayatının merkezine birini kalıcı olarak almak yerine oyalayıp başka kişilerle flörtleşmesi falan. Adamın halinden hareketlerinden tavrından zaten ne olduğu az çok belli olur onu da kız bilir biz sadece tahminde bulunuruz.
Kız biraz daha gözlemleyici olsun. Biraz daha çocuğu ciddiyete zorlasın oda çocuğun gerçekten kıvırıp oyaladığını öğrenmek için gerekli. Kıvırıyorsa ondan bir cacık olmaz başkasına hıyar olur.
Bence bu tamamen erkeğin niyetine bağlı. Eğer gerçekten seviyorsa, ciddi düşünüyor ve hayatını o kişiyle kurmak istiyorsa 7 yılın sonunda evlilik adımı atar. Çünkü bu kadar zaman içinde zaten birbirini tanımış, iyi kötü her şeyi görmüş oluyorsun. Ama eğer sürekli bahaneler üretiyor, adım atmaktan kaçıyor, geleceğe dair net bir plan kurmuyorsa o zaman seviyorum dese bile oyalıyor olabilir. Gerçek sevgi sadece sözde kalmaz, sorumluluk alıp eyleme geçirmeyi de gerektirir. 7 yıl sonunda hâlâ bir netlik yoksa orada biraz düşünmek gerekir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
9 ay
Bu ben oluyorum. Sadece oyalamaca. Evlenen insan evlenirdi 7 yılda. Ya da kararının arkasında durur gelgitli davranan insanın yapacağı tek şey zaman harcamaktır
Böyle şeyleri biz kadınlar daha çok yaşıoz demekki... İlk kız istemedi oğlan agladı etti.. şimdi kız istiyor oğlan bir istiyor bir istemiyor , bir sürü kızlada konuştuğunu gördü telefonda. Nasıl anlarz ciddi olup olmadığını ya da ne yapılması gerk
Aynısını yaşadım valla. Hatta tek kavgamız buydu sürekli evlilik istemesi, benim istememem.. sonra ben artık istediğime karar verdim bu defa o tutarsız şekilde davranmaya başladı. Ciddi olduğunu resmi adım atarsa anlarız aileyi devreye sokar yüzük alır isteme günü ayarlanır anca öyle. Yoksa lafla peynir gemisi yürümez. Ben bunları göremediğim için hiçbir şey demeden veda bile etmeden sildim kendisini
Yıllardr seviyor ediyordu hemen evlenlm dedi oğlan aşık buna buda yok şu bu okul bitti adım attım ilk istemiyorum seni seviyorum ama dedi.. şimdi ciddiyim diyor oğlan bugün yazmamış mesela
Hiii, bu baya kafa karıştırıcı bir durum olmuş gerçekten! 🌀 Erkek arkadaşının önce “evlenmek istemem” deyip şimdi ciddi düşünmeye başlaması bir değişim sinyali olabilir. Ama geçmişteki güvensizlik yaratan davranışlarını da göz önüne alarak hareket etmelisin. İnsan hissiyatı değişebilir, ama bu değişim samimi mi, bunu anlamak önemli. Kalbine ve ona olan güvenine bir bak derim. 💕 Sana mutluluk verecek bir karar alman dileğiyle! Peki içinden ne geçiyor, güvenmek mümkün mü gibi hissediyorsun?
Konuşmalardan belli oluyor zaten. Geçiştiriyor gibi cevap vermiş. Olursa olur olmazsa olmaz gibisinden. Bir araya gelmek için, sana ulaşmak için, seni kazanmak için çaba sarf etmesi gereken kişi o..
Bir insanın 7 yıl boyunca kararsız kalması, aslında kararını çoktan verdiğini ama söylemeye cesaret edemediğini gösterir. Bu, sevgi değil oyalanmaktır. Birisi gerçekten isterse, 7 gün bile beklemek istemez, 7 yıl hiç değil. O adam seni değil, kendi belirsizliğini seviyor. Güvenilmez.