4 senelik sevgilim evlilik konusu yüzünden beni terketti ve hemen başkasıyla söz nişan yaptı bu nasıl olur?

Benim zamana ihtiyacım vardı onu çok seviyordum aşıktım kendiside biliyordu hatta bana karıcım bilmem ne diyordu tarih ver söz nişan tarihi dedi bende onu söylemiştim şu an tarih veremem şu okuldaki sorumlu kaldığım dersleri vereyim en azından dedim ama o bahane uyduruyorsun dedi tek maaşla ev geçinmiyor bende işe girerim hem dedim ara verelim ben yoruldum sen düşün evlilik konusunu dedi bende söyledim ben sana dedim şu an tarih veremiyorum dedim evlenmemi 2 yılı bulucak falan dedi hayır dedim saçmalama dedim 3 gün konuşmadı benimle bende yazmaıdm o ara verelim dediği için üzüldüm sonra 3. Gün akşamı biz senin için çoktan bitmişiz falan dedi ve bitti dedi yalvardım yakardım hayır olmaz gitme nolur dedim ağladım yalvardım defalarca tamam dedim istediğin gibi olsun dedim senin için herşeyi yaparım dedim ama yok gitti karşısına çıktım başka kızla sevgili olmuş beni bırakır bırakmaz sonradan öğrendim ve hemen söz nişan yaptı kızla beni bırakır bırakmaz hemde ve ben şok travma geçirdim kendime halen gelemiyor 1 bucuk aydır ağlıyorum görüşleriniz nedir? 😓😭
4 senelik sevgilim evlilik konusu yüzünden beni terketti ve hemen başkasıyla söz nişan yaptı bu nasıl olur?