4 yıllık sevgilim beni çok seven sevgilim benimle evlenmek isteyen sevgilim beni bırakır bırakmaz başkasıyla sözlendi napıcam?

4 sene az değil yıllarca ilgiye boğdu beni sevdi beni kendine aşık etmek için uğraştı sonra aşık oldum sevgim güvendim ailemden fazla güvendim sığındığım tek limanımdı askerden geçen yaz geldi sonra evlenelim diye tutturmaya başladı çok sorunlu bir erkekti kıskanç kaygılı sinirli ama onu çok seviyordum adeta onsuz yaşamayacak kadar çok bana zaman ver dedim bir kafamı toplayayım dedim alttan kalan dersleri vereyim dedim bana ocağa kadar ver dedi istemeye gelelim dedi sonrasında ocakta okula gittim sınav verdim şubatta ikinci dönemin dersleri vardı 5 tane onları vermem gerekiyor bize zaman tanır mısın diploma almak istiyorum okuldan dedi evlenelim artık yeter dedi ailemde soruyor dedi yaşım geldi dedi ne zaman evlenicez istiyor musun evlenmek dedi evet istiyorum senden başka çarem yok dedim o zaman bana acil tarih ver dedi bende veremem dedim şu okul derslerini de vereyim hazirana doğru tarih belirleriz dedim ama beni bıraktı yalvardım yakardım ağladım gel söz takalım dediğin gibi olsun sensiz yaşayamam dedim sonra hemen başka kızla oldu kendi köylerinden sonra hemen sonrada sözlendi beni bırakır bırakmaz sözlendi kendimi hergün suçluyorum beni suçlayıp gitti suçladı sen yaptın dedi bahane uydurdun bilmem ne dedi bıraktı ben 1 aydır kendime gelemiyorum ağlamaktan o çoktan sözlendi napıcam ben?
Güncellemeler
+1 yıl
Hep olumsuz olan ne varsa bir araya getirmiş beni suçladı sen suçlusun sen beni olduğum gibi kabul etmedin okul iş dedin kestirip attın dedi
4 yıllık sevgilim beni çok seven sevgilim benimle evlenmek isteyen sevgilim beni bırakır bırakmaz başkasıyla sözlendi napıcam?