Sevgilim beni terk edip başkasıyla evleniyor?

sevgilim 30 yasinda bende 19 yasindayim bu yaz tanıştık ciddiydi benimle. surekli evlenelim diyordu ama benim yasim kucuk oldugu icin olmaz biraz daha zaman gecsin diyordum 7 ay ciktik bu 7 ay icersinde de 3 defa hic gelmeyecekmis gitti ve hic gitmeyecekmis gibi geldi. ben her defasinda ona inandim. benden once dort bucuk yillik bir iliskisi olmus cok sevmedigi halde o kizdan darbe almis ve ondan aldigi dersi bende uyguladi. gecen evlenelim dedi biraz daha gecsin dedim olmaz benim evlilik yasim geldi evlenmem lazim kardeslerim de var dedi neyse hak vermedim degil ama bende simdi evlenmeyecemi ta en bastan kesinlestirmistim biliyordu. bana guvenmemis hicbir zman ve isin komik tarafi da asla onu aldatmadim yapma dedigi biseyi bile yapmadim o ise beni defalarca aldatti gozumun onunde yalanlar soyledi affettim. en son gittiginde ben seni artık eskisi gibi sevemiyorum baglanamiyorum evlilige yanasmadigin icin dedi ve ekledi ben seni hicbir zman mutlu etmeye calismadim sana surprizler yapmaya calismadim numaranı bile ezberlemedim eski sevgilimle aramda kilometreler olmasina ragmen onu aldatmadim ama seni aldattim kafede bir kizla bulustum sen beni kahvede biliyordun dedi bunlari duyunca beynimden vurulmusa dondum. ailesi kız isteyecekmis buna. cok deger verdim asiri derece de hemde. cok sevmedigim halde deger verdim bu muydu karsiligi😢😢😢
Sevgilim beni terk edip başkasıyla evleniyor?