sevgilim 30 yasinda bende 19 yasindayim bu yaz tanıştık ciddiydi benimle. surekli evlenelim diyordu ama benim yasim kucuk oldugu icin olmaz biraz daha zaman gecsin diyordum 7 ay ciktik bu 7 ay icersinde de 3 defa hic gelmeyecekmis gitti ve hic gitmeyecekmis gibi geldi. ben her defasinda ona inandim. benden once dort bucuk yillik bir iliskisi olmus cok sevmedigi halde o kizdan darbe almis ve ondan aldigi dersi bende uyguladi. gecen evlenelim dedi biraz daha gecsin dedim olmaz benim evlilik yasim geldi evlenmem lazim kardeslerim de var dedi neyse hak vermedim degil ama bende simdi evlenmeyecemi ta en bastan kesinlestirmistim biliyordu. bana guvenmemis hicbir zman ve isin komik tarafi da asla onu aldatmadim yapma dedigi biseyi bile yapmadim o ise beni defalarca aldatti gozumun onunde yalanlar soyledi affettim. en son gittiginde ben seni artık eskisi gibi sevemiyorum baglanamiyorum evlilige yanasmadigin icin dedi ve ekledi ben seni hicbir zman mutlu etmeye calismadim sana surprizler yapmaya calismadim numaranı bile ezberlemedim eski sevgilimle aramda kilometreler olmasina ragmen onu aldatmadim ama seni aldattim kafede bir kizla bulustum sen beni kahvede biliyordun dedi bunlari duyunca beynimden vurulmusa dondum. ailesi kız isteyecekmis buna. cok deger verdim asiri derece de hemde. cok sevmedigim halde deger verdim bu muydu karsiligi😢😢😢
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Hata sende bacim 3 kere gitmis gelmiş baksana 1 olur tamam hata yaptı diyelim. 2 ve 3 e izin vermemeliydin dönmesine ya bence takma çok, bu senin için bir tecrübe oldu diyelim öteki iliskilerinde daha dikkatli olursun. Emeklemeden yürümeyi öğrenemez insan. O kendine yakışanı yapmış ve yaptığı herseyi söylemiş aldatmis da bak ya evlenince de aldatsaydi? Mantıklı ol canım
15 Yorumla
Soran+1 yılevlenmek icindi dedi hersey yani baskasiyla gorusmesi de ailesinin evlen diye yaptigi baskidan dolayiymis evlenince yapmazmis yapmak icin sebebi yokmus
Soran+1 yılyaptiklarini Allaha havale ediyorum mutlu olup olmamasi da beni ilgilendirmiyor yaptiklarinin cezasini ceksin ama bu dunyada degil oteki dunyada
En İyi Cevaplar
aşkın yaşı olmaz demişler ama sen aradaki farkı fazla abartmışsın. yaşı 30 a gelen birinin evlilik istemesi normal bir şey ama senin de yaşın ona göre çok küçük. Allah yardımcın olsun unutmaya bak. başka çaren de yok gibi görünüyor çünkü başkasıyla evleniyor demişsin
07 Yorumla
Soran+1 yılzoruma giden beni aldatmis olmasi ayakta uyutmus resmen
Soran+1 yılyo bisey yapmiyorum zaten. mesaj atiyorum cevap vermiyor su an notrum duygusuzum. senden uzaklasirsam seni ozleyecegim seni asla unutamayacagim ama geri donmem asla dedi
- +1 yıl
ozlese ve sevse gitmezdi başkasına. seven insan sevdiğiyle mutlu olur ondan başkası zehir gibi gelir insana. bahane ediyor sana evliliği bence. boşver ve en önemlisi ileriki iliskinde yaşına yakın , seni gerçekten sevdiğini düşündüğün ve bırakıp gitmeyecek birini bulmadan başlama bir ilişkiye
Soran+1 yılkimseye guvenim kalmadi bosverdim herseyi
Soran+1 yılyapacak bisey yok baska da
+1 yılEeee k bakma salakliklarini sende ayrılacaktın zamanında. Kadınlık gururunu kullanicaktin. Bak bide şerefsiz neler demiş evlenmeyi bırak onla gidip çay içersen bile salaksin hak etmissin bunları demektir. Kendine adam gibi birini bul çok mu ariyonuz böyle şerefsizlerin anlamıyorum ki
10 Yorumla
+1 yılBoşver MK i bnesini ya s ikeyim onun ölüsünü. Kimseye değer verme bak okuluna geleceğine inanma orspu çocuklarına
19 Yorumla
Soran+1 yılcok gercekciydi kimseye inanmadim ona inandigim kadar😭
- +1 yıl
İnananlarIn hepsinin sonu aynı oluyor boşver orspu çocuğunu onun yaşını da S ikeyim mezarını da. Asla üzülme
Soran+1 yılaldatmis ayakta uyutmus ona uzuluyorum hep sevgisi batsin zaten
- +1 yıl
O yüzden tek bir damla gözyaşı daha boş yere akıma ve şimdi karnını güzelce doyur. yemek yememezlik de yapma
Soran+1 yılyiyemiyorum olmuyor
- +1 yıl
Artık takma diyorum hala ayni yerdesin.
Soran+1 yılkendime yediremiyorum yaptiklarini
- +1 yıl
Boşver her son yeni bir başlangıctır
Soran+1 yılbilmiyorum olanlari anlmaya calisiyorum fakat olmuyor
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
9Cevap
+1 yılBunu sana yapan ona da yapar canm hiç üzülme benimde 29 yasida bir erkek arkadaşım vardı benimle ilişkiye girmek istedi surekli eskilerini anlatıp durdu bende ayrıldım seviyordum tabiki ama bence bunlar 30 yaş sendromu falan. Herkes onu beğensin istiyor falan takılma sende boşver gençliğinin baharındasin daha neler çıkar önüne. Rabbim hayırlısini versin herşeyin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğun bir suçu yok. Kusura bakma da kendi s*laklığın. 30 yaşındaki herifin 19 yaşındaki bir kızla birlikte olma sebebi bellidir. Bunu anlamamış olman senin hatan.
02 Yorumla
Soran+1 yılyanlisin var canim anca evli olsaydi bu gorusune katilirdim
- +1 yıl
Benim görüşüm yanlış olsaydı şu an burada ağlamazdın
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılFazla tolerans tanımışsın öyle birine değmezmiş baştan bitirmeliydin, ayrıca üzme kendini yaşın daha genç yeni insanlar çıkar karşına buradan da ders çıkart kendine.
05 Yorumla
Soran+1 yılona de dedim kimse bu kadar tolerans gostermedim diye ama yapacak bisey yok
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok ama üzülmeye de değmez yani.
Soran+1 yılaldatilmak zoruma gidiyor ben o haliyle ona sadikken onun beni aldatmasi cok kötü
- +1 yıl
Anlıyorum:/
Soran+1 yıl😔😔😔
Hain domuz. Üzenin üzüldüğü vakitte gelir şerefsiz ona burdan sesleniyorum. Nüfus ta cinsiyet bölümüne Şerefsiz yazdirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılyaptığının karsiligini alır insallah
Eski sevgilisinin ona yaptığı kötülükleri senden çıkarmış. Üzüldüm açıkçası. Sen evlenilmeye daha layık biri gibi duruyorsun oysa...
030 Yorumla
Soran+1 yılagla agla canim cikti carsamba gunu terketti ve halen bisey yiyemedim o gunden beri
- +1 yıl
Üzme değmez yaşın daha çok genç. Daha nelerle karşılaşacaksın. Belli yaştan sonra telafi etmesi zor olduğu için geçen yılları daha çok koyuyor insana ama senin önünde uzun seneler var. Biri çıkar karşına seni gerçekten seven 1 gün bile aklına gelmez ondan sonra. Merak etme sen bu günlerde düşünmemeye bak başka şeylerle oyalan...
Soran+1 yılkimseye guvenemiyorum artik bu cok guzel oynadi
- +1 yıl
Şans işte. Herkesin başına geliyor böyle şeyler, belkide temiz kalpli insanların kıymetini bilmemiz içindir. Üzme sen kendini yine. Oynamış gibide düşünme sen evlenmeyince o da senden intikam almak istemiş işte. Seni çok sevmemiş olsa sana ben seni aldattım demez zaten hiçbir erkek.
Soran+1 yılsurekli yalanlari cikiyordu ortaya o da ben seninle gelecek dusunuyorum bunlari bilmeye hakkin var evlendikten sonra sorun ciksin istemiyorum dedi
- +1 yıl
Doğru insan değilmiş demekki. Sevin bence. Allah kurtarmış. Seninle bir gelecek düşünüyorsa seni haketmesi lazımdı. O seni haketmemiş demekki. Geçmişte yaşadığı kötü günlerin hırsına seni feda etmiş. Çok arar senin gibi seveni. Boşver sen üzme kendini sakın böyle insanlar için. Bunları da seni teselli için falan söylemiyorum bak inan bana. Sen değmeğen biri için kendini üzeren sen kaybedersin. Üzülme bak nasıl herşey yoluna girecek göreceksin...
Soran+1 yılonu seven birini aramiyor artık evlenmek istiyor sadece aldigi ahla nasıl mutlu olacaksa artik
Soran+1 yılben saldim kendimi. halen yediremiyorum kendime yaptiklarini ve gelecekte de kimseyi hayatima almicam ben kimseyi haketmiyorum insanlar degil
- +1 yıl
Düşünme öyle sen kimseye böyle bir kötülük yaptınmı yok. Sen herşeyin en güzelini hakediyorsun o zaman. Kendini yıpratma. Oluyor böyle şeyler hayatta. Herkesin karşına en az bir kötü çıkıyor. Kader böyle zaten. Sakın uzatma üzülmeni. Yoksa kendi psikolojini bozarsın ki bu herşeyden daha kötü...
Soran+1 yılAllaha havale ettim onu
Soran+1 yıldun gece baya mesaj yazdim da cevap vermedi en son vicdanin rahat mi dedim ona da yazmadi cevap beklediğimi saniyor
- +1 yıl
Yazma bir daha boşver ne hali varsa görsün. Cevap falanda bekleme bence. Allahından bulsun. Sen kendi hayatına yönel seni çok sevecek seni çok mutlu edecek birileri çıkacak elbet karşına ona hazırla kendini. Ayrılık aslında insanın kendini yenilemesi içinde bir fırsattır. Senin bunun için çok zamanın ve yeterli enerjin var çünkü daha gençsin. İyi değerlendir gençliğinin kıymetini bil.
Soran+1 yılmesaj beklemedigimi gorsun ama
Soran+1 yılson kez bisey yazmak istiyorum ve engellicem her yerden
Soran+1 yılne diyecegimi bilmiyorum ki persembe aksami insallah mutlu olursun seni Allaha havale ediyorum hakkim helal degil ahimi da aldin gibisinden bir mesaj attim beddua etme dedi onu Allaha havale ettigim icin bu cumleyi kullandi
Soran+1 yıldogum gunu belli degil kimlige gore oglak benim ki başak
Soran+1 yılcikmadan once baktik mukemml ve buyuk bir ask dendi ama yalan. yas gunu yanlismis
- +1 yıl
Başak burcu olman kötü olmuş senin. Çok takarsın sen kıyamam ya. İnsanlar böyle alışmak gerekiyor. Allaha havale et, hani çok içinde kalmasın istiyorsan dönüp bişeyler yaz ama öyle zayıf değilde hani zaten seninle evlilik fikri hiç içime sinmemişti gibisinden diyebilirsin nasıl da iyi tanımışım seni diyebilirsin. Hani seninde onu hiç sevmediğini düşündürecek tipten şeyler yaz illa yazacaksan. En azından gururunu kurtarmış olursun.
Soran+1 yılsen yazsana ben atiyim cunku su an kendimde degilim
Soran+1 yılsabah beni ozleyeceksin turden bisey yazip ardina da istesen dr bir daha izime rastlamayacksin turden bisey yazmayi dusundum
Soran+1 yıltamam ozele geliyorum
Soran+1 yılmesaj atamiyorum ama takip ettim
+1 yıl30 yaşındaki adam 19 yaşındaki biriyle nasil ciddi olabilir ki küçük görüp oynamış bence. BENCE
04 Yorumla
Soran+1 yılailesi ona 16 li yaslarda kiz buldugu icin ben kucuk gelmemisim ona
- +1 yıl
Ya her dedigine nasil inandin kac kere yuz yuze görüştün
Soran+1 yılcok kez gorustum
Soran+1 yılsali gunu bulustuk carsamba aksami bunlari dedi
+1 yılKimseyi sevmemiş biriyle birlikte olmak lazım bu yüzden..
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle
olur öyle daha yasın küçük zaten sevmiyodunda daha iyileri olur
05 Yorumla
Soran+1 yılmesele sevgi degil ki aldatilmis olmam
Soran+1 yılevlenmek icinmis bu yaptıkları yani evlendikten sonra yapmazmis yapmak icin nedeni yokmus
Soran+1 yılevet ama duygularimi kullanmamaliydi
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet buydu tamda bu iste
SALAKLIGIN APTALLIGIN karsiligi daha ne olcakti. Tam bir malsin yani.214 Yorumla
Soran+1 yılsagol biliyorum
Cevap sahibi+1 yılBunun farkinda olmanda guzel. Enazindan bundan sonra daha dikkatli olursun
Soran+1 yılne yapabilirim ki sadece farkındayım baska bisey yapamam geleck icinde
Cevap sahibi+1 yılOhooo daha yas 19 gelecek kaygin olusmus. Sen bu adamla yattinmi
Soran+1 yılhayir yatmadim aslaa
Cevap sahibi+1 yılO zmaan kafaya takcak cok bisi yok. Adam serefsizin adinin tekiymis belli oldu. Bu tiple evli oldunu dusunsene, ucuz kurtulmussun.
Soran+1 yılher gun aglardim valla
Cevap sahibi+1 yılO zaman halina sukretmelisin. Zaten arada cok yas var ya. Sen bunla nasil tanistinki. Ogrencimisin sen
Soran+1 yılkirtasiyede tanistik yaşları tahmin edemiyorum biz cikmadan da sordum soylemedi bende 25 tir diye dusundum onemi var mi dedi yok dedim o yuzden. o ogretmendi hep okumus cahil oldugunu söylerdim
Cevap sahibi+1 yılOgretmenmi.. bu güzel kardeşim ogrencisi yasindaki kizlarla cikiyosa demekki okuldada ogrencilerine karsida bazi hisleri vardir, sapik güzel kardeşim. Yakinda bunu ogrencisine tacizden iceri alirlar. Diyim sana.
Cevap sahibi+1 yılSende her hiyarim diyene tuzunu alip kosma. Bu kadarmi lazimdi sevgili ya.
Soran+1 yılya yok orta okul ogretmeni o
Soran+1 yılkarakteri duzgun degildi sadece
Cevap sahibi+1 yılFarketmez. Sapik sapik olunca ne olursa olsun. Karakteri bozuk oldugu bellide. Hangi sehirdesiniz siz
Sen ustune duseni yapmissin ne aldatmissin ne sizunden cikmissin onun yaptigi serefsizlik birak allaha havale et kimse yasattigini yasamadan olmez canim sen gez dolas aklina onu getirmemeye calis zaten bir muddet sonra sogudugunu anlayacaksin.
03 Yorumla
Soran+1 yılsoğudum zaten fakat kendime yediremiyorum
Soran+1 yılilk oldu zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuh ama o önceki sevgilisinin aldatmasını haketmis. Biri onun canını yaktı diye o da senin canını yakmamaliydi.
01 Yorumla
Soran+1 yılbende bunu diyorum canimi yakan da bu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılboşver ah alan bunun karsılıgını yasar sen bu kadar merak etme yasın lkucuk daha ıyıler cıkar
02 Yorumla
Soran+1 yılhayirlisi kuzum
- +1 yıl
1 yıl geçmiş sorunun üzerinden ne durumdasın acaba?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoyle oclara değer veriyorsunuz sonra bu muydu karsiligi oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi insan oldugunu dusundum sadece
Demek buymuş verdigi deger bosver unut yasida büyük hem.
00 YorumlaVay bacım çocuğu çok sinirlendim ya
01 Yorumla
Soran+1 yılkarakter meselesi kuzum
+1 yılpardon da ne bekliyordun koca adamdan
05 Yorumla
Soran+1 yıladi ustunde koca adam yalan söylemez cahil degildir kisiligi oturmuş olmasini bekliyordum
- +1 yıl
19 yaşında kızla kimse evlenmez köyde falan yasamiyorsa ve adamın evlilik yaşı gelmiş sen çok kücüksün normal yani bu olanlar..
Soran+1 yılailesi 16 yaslarindaki kizlari getiriyorlar ona ve cocuk koyde buyumus ailesi köy kafasinda
- +1 yıl
heee o zaman ayrı bak onu belirttim
Soran+1 yılhmhm
ah kizlar ah yanlış yoldasınız
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔
sende yoluna bak o zaman o yolunu çiziyor
00 Yorumla
+1 yılDaha küçüksün. Iyi ki olmamis dersin. Sallaaaa
00 Yorumla
+1 yılhak etmişsin ayrılığı..
013 Yorumla
Soran+1 yılama neden
- +1 yıl
yaş farkı ayrı bir sıkıntı.. ayrıca 1 kere giden? geri geldi.. kalan aynı mi kalio? 19 yaşında sin. senin düşüncen isteklerin? 30 yaşına gelince ayni mi 'olacak.. insanlar yaşı ilerledikce istekleri düşünceleri değişir.. sevgi aşk dışında mantikda kullan lütfen biraz
Soran+1 yılben ilk hafta bitirmeye calisiyordum ama o izin vermiyordu oldurucem kendimi felan diyordu hatta sen beni birakirsan 2 aya kadar ailem bana birini bulacak beni baskasina vermeye gonlun razi mi diyordu bitiremedim bende
- +1 yıl
https://youtu.be/gaCUHRgeg8M dinle böyle şarkılar dinle
Soran+1 yılkullanilamiyor diyor
- +1 yıl
bulsun deseydin. ölseymiş bırak ya.. bizi sevdiği için ihtihar eden de oldu.. ben dedim keşke ölseydin... mantığını aklını kaybetmis insanları hayatimda tutmam. ve ayrıldım 1 ay sonra ağlayarak beni aradi bir gece yarısı.. dedim sen halen ölmedin mi benim kide. 5 yaş küçük bir kızdı.. yaş farkina dikkat edelim.. mantigida ihmal etme.. şimdi hiç birşey yok. şarkılar var onlarda üzüntü..
- +1 yıl
tuvana. ara ne olursun şarkısı
Soran+1 yılaramasin hayrina ki zaten aramiyor da engel atti ustune. beni anlatmiyor o sarki
- +1 yıl
şarkı güzel.. birini anlatmasina gerek yokda neyse fazla uzattim.. ama dedigim gibi hak etmiş sin. yinede geçmiş olsun..
Soran+1 yılsagol
- +1 yıl
ricaederim.. herşey insan oğlu için.. umarim üzüntün çabuk geçer
Soran+1 yılumarim..
- +1 yıl
🐾🐾 umarım..
+1 yılDaha yaşına uygun birini bulsaydın keşke
03 Yorumla
Soran+1 yılya zaten genelde 25 yas ustu cikma teklifi ediyordu
- +1 yıl
İlla ki biriyle sevgili olman mı gerekiyordu
Soran+1 yılhayır uzun zmandan sonra onunla oldum zaten
19a 30..
00 Yorumla
+1 yıliyi olmuş
017 Yorumla
Soran+1 yıldiyosun
- +1 yıl
valla kusura bakma ama mütahak sizlere
Soran+1 yılhaketmisim yaptiklarini baska bisey diyemiyorum
- +1 yıl
bari pişman olacak birşey yaşamadaydın.. şu an ne kadar iyi olmuş yazsamda emin ol kalbimden değil ama cidden okuyorum şurda ki kızları resmen evlilikten falan soğudum o derece gözüm korktu
- +1 yıl
aranızda 11 yaş var hiçmi düşünmedin bu adamla olmaz diye
Soran+1 yılneyine tutuldum bilmiyorum
- +1 yıl
aynı şehirdemisiniz
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
süreklide birbirinizi görmek zoruda kalacaksınız buda seni daha çok üzecek demektir
Soran+1 yılben nasıl boyle bir insani hayatimin merkezine koyup olmazsa olmazlarimin arasina almisim ona uzuluyorum
- +1 yıl
ya şimdi olmuşa birşey diyemeyiz sen hata yapmışsın zaten hemde büyük hata kusura bakma ama mantıktı düşünen bir insan böyle bir birlikteliğe zaten girmez benim merak ettiğim kendini çokmu yalnız hissediyordun
Soran+1 yılya yok yalnizlik da degil etrafimda bir suru cikma teklifi eden vardi kimseye guvenmedim buna inandim iyi bir insan rolune girmis. durustluk benim icin onemli baska hicbir sey degil. simdi bile beni mutlu etmeyi caba sarfetmeyi isteyenler var ama ben tamamen inanmiyorum artik kimseye. yani yalnizlik felan degildi cok iyi bir insan diye biliyordum ama degilmis insani yonune bakmistim
- +1 yıl
bu işler öyle olur zaten elde edene kadar herşey ya zaten baksana sana yaşım geçiyor falan filan demiş orda belli zaten niyeti inşallah bir daha hata yapmassın insanlsr göründükleri gibi olmaya biliyor malesef daha yaşın genç üzülme diyememde karamsarlaşma derim kapılarını kapatma her gördünede inanma.. Yanıltmasın seni melek bakışlar bazılarını şeytan bile ayakta alkışlar..
Soran+1 yılhayırlısı buymus
- +1 yıl
böyle düşünüyorsan ne mutlu sana inan ilerde belki şu soruyu sorduğuna bile gülersin ne gerek vardı dersin emin ol
Soran+1 yılo da bensiz mutlu olacaksin dedi
- +1 yıl
tuhaf böyle demesi aslında seni düşünmüşte olabilir bak böyle demesi beni düşündürdü
- Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılZaten oluru yokmuş
00 Yorumla Uzuldum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı. Çok uzun
00 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?