Sevgilinin evlenmek gibi bir niyeti yok. Seni tamamen kaybetmemek için kararsız kalmış gibi yapıyor. Aklınca seni bu şekilde oyalayacak. Gerçekten evlilik niyeti olan adam alır seni karşına usulünce evlilik teklifini yapar. Evlilik teklifini kabul ettiğin takdirde de, vakit kaybetmeden seni ailenden ister. Böyle kararsızım diye sürekli kıvırmaz. Gördüğüm kadarıyla sevgilin evlilik için gerekli olan olgunluğa henüz erişememiş. Kolay kolay erişebileceğini de sanmıyorum. Boşuna vakit kaybetmek istemiyorsan ayrılmanı, hayır onu çok seviyorum ve bir ömürde olsa bekleyebilirim diyorsan sabretmeni tavsiye ederim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kadınlar, erkeklerin hazır olmasını beklemeyi severler. Çünkü işin sonunda evlilik olduğunu sanarak sabrederler. Ama bu doğru değil çünkü ne sabır göşterir iseniz karşı taraf o kadar ağırdan alır işi. Evliliğe hazır olmadığını söyleyen erkek, sizin doğru kişi olduğunuzdan emin değil! Onunla kalıp şanslı eş adayı olmaya devam edebilirsiniz ya da kendisinin başına gelen en güzel şey olduğunuza karar vermek için beş-on ay ya da yıl beklemeye gerek duymayan birini bulabilirsiniz. Öncelikle evlenmeyi henüz düşünmediğini söyleyen kişi evliliği düşünmeyen kişidir. Sizin evlenme konusunda emin değil ise demek ki duygularından emin değil çünkü aşık olan adam tutar kadının kolundan ailesine tanıştırır evleneceği kişiyi ama bunu yapmak yerine sizi arafta bırakıyor çünkü evlenmek istemiyor ama sizi de kaybetmek istemiyor çünkü hazırda olan sevgili varken yeni aşklara yelken açmak kolay değildir.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, yani bu işin sonunda eğer evlenmeyecekse neden bir ilişkiye başlamış o zaman? Amacı gönül eğlendirmek miymiş yani? Eğer öyleyse yapacağınız şey çok belli. Bu ilişkiyi bitireceksiniz. Kendinizi daha fazla küçük düşürmemek adına bunu yapmanız elzem bir hal alacaktır. Güncellemeyi de şimdi okudum. "Sinir etmek için yazmıştım. demiş. Valla bu tarz şeylerin şakası bile olmaz bence. Bunlar doğru davranışlar değil yani ne olursa olsun bunu yapmaması gerekiyordu diye düşünüyorum. İlişkinizi yeniden bir gözden geçirmenizde fayd avar bundan sonrası için. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
06 Yorumla
Soran+1 yılSinir etmek için yaptım diyo. Hep soruyosun tabiki evlenicem dedi. Ama şöyle Bişey var evlilik konusu açılınca sinir oluyo Hep
- +1 yıl
Bence o size uygun birisi değil. Zamanı gelince olacak bir şey için ben olsam sinirlenmezdim. Yani evleneceğim kişi belliyse niye sinirleneyim ki?
Soran+1 yılAynen zamanı da 2 3 yıl sonra yani
- +1 yıl
Evet, aceleye de gelmiyor sonuçta. Onun amacı gelecekte evlilik dışı birlikte yaşamak falan olabilir yani diğer adıyla dost hayatı.
Soran+1 yılAnladım fazla hayal kuruyo demekki
- +1 yıl
Evet, ihtimal dahilinde.
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. ya gelsinler seni istesinler ve söz veya nişan yapılsın.. ya da boşa harcayacak vaktim yok , bir anda hayatından çıkar giderim karar senin de... evlilik konusunun şakası yok.. belli olmaz diye bir cevap kabul etmiyorum şu an itibariyle diyeceksin.. ya adam ol ya kapı orada.. bu kadar..
08 Yorumla
Soran+1 yılDedim isticekmiş böyle sinir etmek için demiş
- +1 yıl
lafla peynir gemisi yürümez.. ucunu açık bırakmasına izin verme.. "uzak olmayan" bir zaman için sana vakit versin aşağı yukarı.. o zaman da geldiğinde yine ses çıkmazsa koy kapının önüne.. neden mi bunu söylüyorum.. çünkü sadece vakit kazanmak için sana boş yere ümit vermesin diye.. bunun yanında.. sadece kendi kişisel görüşümdür ki , seven bir erkek o kadını alamayacak diye ödü patlar.. çünkü onu alamaması demek , onu kaybetmesi ve sevdiği kadının sonunda bir başkasıyla evlenip başka birinin kollarına gitmesi demektir , ve evlilik konusu da hassas bir konu olduğundan, erkeğin böyle bir konuda sinir etmek adına böyle şeyler söylemesi büyük risktir ve aptalcadır.. kendini bir anda kapının önünde bulabilir çünkü.. ve toparlayamayabilir.. bu nasıl bir rahatlık? bunu söylüyorum çünkü bu "rahatlık" beni rahatsız etti.. bu iki konunun üzerinde onu yola getirmen gerekiyor bence.. 1 .. bu konuda bu kadar rahat davranmaması... 2 .. seni yakın bir gelecekte eni konu istemeye gelmezse seni tamamen kaybedeceğinin farkına varması... adamdan ayrıl demiyorum , ama bu iki konuda ciddi bir sarı kart göstermen gerekiyor. silkelenip kendine gelmeli.. biz bunun şakasını yapsak bizi anında şutlarlar.. adamdaki öz güvene bak ya.. bu nasıl bir gevşeklik böyle? evlilik konusu gevşekliğe gelmez.. bu konularda kulağını çekmelisin.. ve an itibariyle bu konulardaki ikinci bir hatasında şutlanacağının farkına varmalı. isteyecekse de , buyursun gelsin istesin.. ama sana 2 sene sonraya zaman vermesin.. gülerler adama.. 2 ay sonra istesin de demiyoruz , hayat şartları vs var sonuçta ama.. en azından aileler resmi olarak tanışır , o yola bir giriş yapılır vs.. anlatabildiğimi umuyorum.
Soran+1 yılYani şöyle ben hala okuduğum için asılnda gel iste diyemem ailem de izin vermez. 2 yıl sonra içinde nasıl garanti isticem bilmiyorum. Söz felan da olmaz. Ama ailesi ile tanıştım. Bilmiyorum yani nolcak
Soran+1 yılEvet ama yani çok ta istemiyorum bunları.
Soran+1 yılAynen ya kimsenin nazını çekemem
- +1 yıl
en azından o da senin ailenle tanışsın.. sonrasında da kısa bir süre sonra aileleri tanıştırın.. bu bile bir giriştir.. en azından bunlar için bir takvim belirleyin.. yani hem aileler de birbirlerini bir görmüş tanışmış olsun.. haa desinler yarın bir gün isteme gibi olaylar olabilir.. ama çok aceleye getirmeyelim falan.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Seni sevdiğini sanmıyorum. Zamanını harcama daha fazla.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu konuşmadan sonra bişey demeden o uyuduktan sonra her yerden engelledim. Büyük ihtimalle ulaşmaya çalışır 10 15 gün sonra. Hep böyle yapıyo seni kızdırmak için öyle dedim dicek. Hayatımın en zor günlerinde böyle yalnız bıraktı. En çok ihtiyacım olduğu zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Bir eşya alıyor veya satıyor gibi kesin kesin evlilik bu nasip yani kesin diye bir şey olur mu
Sen evlenmek yuva kurmak istiyorsun ama karşı taraf evlilik için hazır değil.
Ayrılmak ikiniz içinde doğru olucak farklı düşüncelerdesiniz00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılGafil avlamissin cocugu 😂 o da kekelemis garibim 😂 sonra da tribi yiyip noldu simdi filan olmus. Kafa bi milyonken de komutlarinla dedigini yapmis 😁.
Daha kucuksun. Napip evlenipte kaynana dirdiri elti orumce kiyaslamasi mi dinleyeceksin allahaskina.. Gez toz tadini cikar. 27 28 yasina kadar evlenirsin... Baktin ilisku yurumuyor ayrilirsiniz ama bu kadr da darlama canim cocuguu... Gunahtir yaa 💙02 Yorumla
Soran+1 yıl26 yaşım
- +1 yıl
Erken daha bisey olmaz...
+1 yılKız bu ne. Evlilik mevzusu böyle mi konuşulur.. Resmen evliliği kafasına silah gibi dayadın.
Erkek korktu bariz.
Kendş elinle adamı geri itiyorsun.
Böyle yaparsan sen ayrılmasan da o senden ayrılır.15 Yorumla
Soran+1 yılİyide biz en başından beri evlilik düşünüyoduk. İlk çıktıgından beri. şu an akraba çevre çok isteyen var ve onun çok umrunda değil. Önceden biraz param olsa gözüm yüksekte değil evlencem derdi. Şimdi işi arabası var böyle yan çiziyo. Ayrıca en kötü günlerim yanımda hep olacağını bilmek duymak için sordum
- +1 yıl
Mevzuya sert bir giriş yaptın. Senin erkek evlilik dediğin an su yemiş kedi gibi titredi.
Ve senin bu konudaki ciddiyetin onu korkutup kaçıracak diyorum. Sen yanlış bişey yaptın demiyorum.
Sadece daha dolaylı yoldan agzını araya bilirdin.
Soran+1 yılDolaylı yoldan evlenecem diyo. Ama ben net emin mi onu merak ettim. Onun keyfine kalmak istemiyorm ilk çıktıgımızdan beri evlencem diyodu. Şimdi işi var arabası var. Artık lafını etmiyo
- +1 yıl
Sen adı konsun istiyorsan ve o uzatıyor çsa Yol ver gitsin o zaman.. Gelecek olanın yerini işgal ediyor..
Soran+1 yılDirekt engellim mi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten değer veren bu üslupla konuşmaz ve zaten öyle birine de sen böyle konuşmazsın. İlle bi taraf tersleniyor. Asıl sorun bu. Sen bu adamdan ayrılsan bile gene böyle birini bulacaksın veya değer vereni yok sayacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun bende mi
- +1 yıl
Evet.
+1 yılAlalh rahmet eylesin.. Bu arada sen kendin ayrilmaya calisiyor gibisin cocuk neden senle ilgilensin? Ve evlilik konusunda darlamis gibisin ama cocuk da hic orali olmamis
18 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun
Soran+1 yılBen şöyle 3 yıldır çıktık birlikte aç kaldım zorlukları geçtik. O şu an iş buldu araba alıyo. Ve Önceden hep evlilik gelecek ten bahsederken susuyo. En kötü zamanım ve onun benle olduğunu hissetmek istedim bu yüzden sordum
- +1 yıl
Bence ayip etmis biraz ama sizin bileceginiz is tabii
Soran+1 yılKim haksız sence
- +1 yıl
Bence cok buyuk bi olay degil ikiniz de haksiz degilsiniz ama keske sevgilin biraz daha ilgilense senle
Soran+1 yılAslında büyük bi olay. Başıma o kadar şey geldi. Yalniz değilsin hep yanında olcam demesini beklerdim ama evlilikten emin değilmiş. 3 yıl ne için sevgili oluyo en zor anımda bunları söylemek için mi. Stresten mide ağrısı geçirip hastanelik olduğum gün üstelik akşamında böyle diyo
- +1 yıl
Bence Şu an acin cok taze.. Biraz iletisimi azalt gerekiyorsa ama ani kararlar verme tabii hsklisin cocuk zaten ayip etmis biraz da..
Soran+1 yılEvet zaten acım taze dünyada yalnız kalmış gibiyim en çok destek beklediğim kişide oydu. Çok üzüleceğımi bildiği halde böyle yaptı
+1 yılBu çcocuktan olmaz. İnan bana olmaz. Girip yorumları okumadım bak. Hayatını boşuna bøk etme. 3 yıldır seninle ömür geçirmek isteyip istemediğine karar veremeyen insanla o istesede evlenme. Hayatına yazık 😥
00 Yorumla
+1 yılBu ne be böyle? Adam mecbur sanki. Nasil kendini bu kadar düşürürsun. Ayrıca sen olmazsan başkasıyla evlenirim ne demek senin tek yaşam amacın evlenmek mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılSanane bundan. Herkes senin gibi onla bunla gezme meraklısı değil
- +1 yıl
Adamı böyle darlarsan b. k evlenir seninle jsjsks. 3 senelik sevgilim dediğin adam g. tune takmıyor seni yazdıklarına bakılırsa ama sen de gezmisin 3 sene neden öyle diyosn jskssl
- +1 yıl
Sen git diğer taliplerini dene bu olmaz bacım. Belki birine kancayı takıp emeline ulaşırsın. Üni okumussun o kadar kariyer yapıp bı b. k olacağına evlenme derdine düşmüşsun. Aman geç kalma
Bence onun ve senin hayattan istekleriniz farklı. Ayrılsan senin için daha iyi olur. Olmayınca olmuyor işte. Umarım mutlu olursun. Baban için üzüldüm Allah mekanını cennet etsin inşallah
03 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah allah razı olsun
Soran+1 yılYa onun istekleri 3 yılın sonunda işi ve arabası olunca değişti
BiraZ engelle köpek gibi pişman olsun sana ulaşmak için her yolu denesin. Gelsin özür dilesin 2 3 yılda beklemeyin hemen yapın eğer gelirse ona o kadar mühlet verme.
00 Yorumla
+1 yılBence böyle konuları yüz yüze konuşmak daha sağlıklı
01 Yorumla
Soran+1 yılÖylede merak
Yok yok bırak sen bunu. Daha ne istediğini bilmiyor bu
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu konuşmadan sonra hiç bişey demedim her yerden engelledim
- Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılİlk başta seninle evlenmek istiyor muydu yoksa bu karar sonradan mı gelişti hep var mıydı bacım
013 Yorumla
Soran+1 yılTabiki hep evlilik diyordu param olsun mezun olayım kesin diyodu. şu an mezun iş kuruyo araba alıyo.
- +1 yıl
Yani şu an yaptığı tutarsızlık çok saçma bide seni acılı gününde yalnız bırakmış yanında olmamış bence arana mesafe koyup tavrını belli etmelisin bacım
Soran+1 yılNasıl direkt Engellim mi
- +1 yıl
Yani bacım engelleme ama arana mesafe koy evlilik düşünme
Soran+1 yılEngelledim her yerden acıklama yapmadan. Bu durumda üzgün olduğumu biliyo yanımda olacağını hissettirmeliydi
- +1 yıl
Haklısın bacım buda ona ders olsun hayırlısı olsun
- +1 yıl
Bence doğruyu söylemiyor sen barış diye öyle demiş olabilir zamana bırak bacım
Soran+1 yılZamana bırak derken
- +1 yıl
Yani sen engelledin ama senin peşinden koşacak mı bakalım bacım
Soran+1 yılHa koşar o. Ama evlilik 2 3 yıl sonra nasıl emin olcam
- +1 yıl
Aranızda kendi kendinize söz felan takın buda garantisi olabilir aslında bacım
Soran+1 yılKendi kendimize ne anlamı var
- +1 yıl
Olsun bacım en azından bir adım olmuş olur
+1 yılÇocuk ilişkiden sıkılmış belli bu seven insanın yapacağı davranışlar değil
01 Yorumla
Soran+1 yılDemi
+1 yılBöyle insanları nasıl sevebiliyorsunuz ya aklım almıyor
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Başın sağolsun öncelikle yaşadıkların zor bir erkek seni seven bir erkek babanın yokluğunda sana sımsıkı sarılır ve seni sahipsiz bırakmaz sana sahip çıkar babanım yokluğunu göstermez baban olur ailen olur hayat arkadaşın olur seni çelişkide bırakmaz 3 seneni vermişsin yazık günah sana bunu yapacak insan yanında olacak mi sence benim de sevgilim oldu evlilik düşündüm nettim en azından böyle yapmadım yapamadım bu insan ne seni hakediyor ne başka bir kızı ne sevilmeyi ne de sevmeyi sence sevgi yeterli mi bu insan için hayat ne gösterirse diyor ya seni sadece seks ihtiyacı için evlenir başka bir şey için değil o da sen değilsen başkası olur kafasında
Soran+1 yılAllah razı olsun
Soran+1 yılBencede başka zaman dese yine üzülmem bu kadar
- +1 yıl
Ben yerinde olsam böyle bir insanla hayatımı sürdürmem bende yaşadım böyle bir şey terketti ve hala dönmedi böylesi varmış bana çok kötülük yaptı allahından bulsun
Soran+1 yılBen zaten bu konuşmadan sonra o uyuduktan sonra her yerden engelledim. Hiç bişey açıklamadan
+1 yılkimsenin kimseyi oyalamaya hakkı yok pembeli. aferin iyi yapmışın. d
03 Yorumla
Soran+1 yılBen mi
- +1 yıl
sen iyi yapmışın seeen. çocuk bildiğin parmağında döndürüyor seni
Soran+1 yılYa yok ya o kadar da değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğu fazla sıkmışsın olacağı varsa olur zaten sürekli evlilik evlilik dersen böyle kaçar sıkılır senden
16 Yorumla
Soran+1 yılSürekli söylemedim. Sadece zor günlerim yanımda olur hep diye hissetmek için sordum
Cevap sahibi+1 yılKendi elinle itmişsin işte farkında olmadan
Soran+1 yılFarkındayım itme değil. Gerçekten seven net olmalı benim gibi.
Cevap sahibi+1 yılErkekler bizim gibi hassas ve duygusal düşünemiyorlar işte
Soran+1 yılBen net isem o benden üstün değil. şu an bi sürü talibim var ben neden herkesi tepiyorum ilerde benle evlenme ihtimali için mi
Soran+1 yılValla işine gelince gayet hassas olurlar. Kesin istediği bi kız olsa asla böyle demez
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir nedeni olması lazım niye nefret etsin ki evlilikten
00 Yorumlaadamı zorlaya zorlaya sonunda ayrılmasını sağlayacaksın :D
10 Yorumla
+1 yılZorla mı evlendircen kendinle bu zaatten sonra evleneceği varsa da evlenmez hani bi iki yıl geçse hayma sekletiyor olsa tamamda san olsam soğukuştum senden
02 Yorumla- +1 yıl
Ay üç yıl yazısını gözden kaçırmışım yaptığı hoş değil aka zakır ısrar edip soğutma
Soran+1 yılNasıl Yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana net bişey diyeyim mi en ihtiyaç zamanında yanında değilmiş ve bunlada olmaz zaten bunla gelecek yok engelle bırak gitsin bundan hayır gelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 yıl boşa gitti işte neden sevgili işine girdin ki?
012 Yorumla
Soran+1 yılBen istemedim ilk gün bile evlilik istedim. Sürekli ikna etmeye çalıştı okul bitsin evleniriz dedi inandım
Cevap sahibi+1 yılYa zaten sevgili olarak hatayı yapmışsın. Madem öyle niyetin ciddi idi o zaman tanışsaydınız sadece ben şöyleyim şartlarım bunlar falan diye sevgili olmanın bir gr lüzumu yok
Soran+1 yılO zaman aynı okulda öğrenciydik evlenmek imkansız. Ailesiyle tanıştık sene sonunda söz yapacaktık. Biraz erteledik sonra Covid çıktı zaten uzak laştık. şu an okul açılıyo o bitridi işi felan var ben hala okuyorum aynı şehirde. Artık bahane kalmadığı için sordum oda böyle cevap verdi. Büyük ihtimalle yine gelip yalvarıp barışmak isticek
Soran+1 yılHep yaptığı böyle evlenmem diyo silerim 10 gün geçer sinirden yazdım evlenmeyi çok istiyorum diye ağlar. Aslında evlencek ama böyle net konuşmaması benim için sorun. 3 yıl sevgiliysen aklında soru işareti olmamalı
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeniz imkansızsa zaten bir arayla gelmemelisiniz
Soran+1 yılİmkansız değil evlenir ama böyle konuşması bile yeter. Net olmalıydı. Kendini Bişey zannediyo. Bu konuşmadan sonra açıklama yapmadan direkt engelledim her yerden
Cevap sahibi+1 yılDaha ne diyeyim ki yazık yani ikinizede
Soran+1 yılOna Neden yazık
Cevap sahibi+1 yılSevgililik boş bir şeydir o da sevgili olduğuna göre ona yazım
Soran+1 yılSence her yerden engellemeden önce açıklama yapmama gerek var mıydı
Cevap sahibi+1 yılBilmiyor
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum
aha bee üzüldüm adına
3 senen böyle boşa gitmiş
bu çocuğun evlenmeye niyeti kesinlikle yok en azından şimdilik03 Yorumla
Soran+1 yılYani Asılnda benle yok evlenmeye niyeti
- +1 yıl
bak şimdi bu çocuk o kadar kararsız ki
belki de seni cepte görüyor şu an
daha iyisini bulurum kafasında bile olabilir
inan seni düzgün sevse evlenmek istese şu zor günlerinde elini tutar yanında olurdu
ki evlenecek olsanız bile bu çocuk seni üzer çünkü karakteri zayıf
hayatın farkında değil
senin baban rahmetli olmuş basın sağ olsun bu arada
adamın ilgisizliği benim zoruma gitti
benden sana demesi 3 yılını yaktın
ömrünü yakma.
Soran+1 yılHaklısın. Ömrümü nasıl yakmicam
+1 yılBnce ayrıl canım bu çocuktan. Ne dediği belli değil. seni bekletir İki gün sonra ayrılalım der ve sen ortada kalırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen bencede 2 yıl sonra Napcak belli değil
+1 yılBu cocuk seninle evlenecek gibi durmuyor yol ver gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bencede
+1 yılDengesiz ve kararsız insanları sevmem, şutla gitsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Görüştüğü başka birileri var inan bana.
03 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin
Soran+1 yılNapim Peki
Seninle ciddi degil. Gecmis olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılSevgilikten çıkar onu
00 YorumlaSen kafanda kurmuşsun kızım
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyi kurdum
- +1 yıl
Aynen baya kurmus jskss
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 yıldır birlikte olduğun adama bak. Peh!
01 Yorumla
Soran+1 yılZor zamanda bide
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAyrıl gitsin
Birlikte de olmadıysan hiç üzülme02 Yorumla
Soran+1 yılOlmadım. Direkt engellim mi bişi demeden
Cevap sahibi+1 yılengelle
+1 yılAyrıl.
01 Yorumla
Soran+1 yılDirekt engellim mi bişi demeden
salak bu çoçuk
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılHaksız mıyım Sence
Yol ver gittlsin
011 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılAllah razı olsun.
Soran+1 yılYa aslında hep diyodu az param olsun evlencez. şu an işi var araba alcak yan çizdi
Soran+1 yılEvet 10 15 gün sonra gelip özür diler kızdırmak için yazdım der. En zor günlerimde böyle yaptı. Kendisi bence demeliydi seni yalnız bırakmam artık diye. Ama her şey üst üste geliyo Allah sabır versin inşallah
Soran+1 yılAllah razı olsun sağolun
Soran+1 yılBişey demeden engelledim direkt her yerden açıklama ya gerek var mı
Soran+1 yılİnşallah
Ergen muhabbeti
10 YorumlaÇocuğu. Umrumda BİLE değil gibisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ver yolu gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEngelle gitsin ya çok sinir oldum çocuğa
05 Yorumla
Soran+1 yılEngellemiştim seni sinir etmek için yaptım diyo
Cevap sahibi+1 yılYoklukta kalmış belli yazan her yerden engelle kendini basitleştirme gözünde
Soran+1 yılYoklukta kaldığı için mi çıktı diyosun
Cevap sahibi+1 yılCiddi düşünen erkek böyle konuşmaz ve çok soğuk konuşuyor bilmiyorum yinede sen bilirsin ama bence boşa zamanını harcama sonunda üzülen sen olursun
Soran+1 yılHaklısın aslında genelde böyle değil sinirlendirihce oluyo Ama bilmiyorum
+1 yılAman ayrıl be
03 Yorumla
Soran+1 yılHaksız mıyım
- +1 yıl
Canım benım bı kere çocuk çok soğuk konuşmalara bak hareketlere bak
Soran+1 yılEvet evlilik konusu açtım diye böyle. Ayrıca 2 3 yıl sonra için şimdi için bile değil. Emin değilmiş söyledi işte yapcak bişi yok. Her yerden engelledim bişey demeden
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne