Gençler sevgilim evlenmeden olmaz diyor. Yaklaşık 4 aydır birlikteyiz ve benim bu ayıp şeylere ilgim olduğunu çooook çok iyi biliyor sevgili olmadan öncede doğal olarak arkadaşımdı ve ben açıksözlü biri olduğum için o zamanlarda da biliyordu. Ancak buna rağmen benimle sevgili oldu teklifimi kabul etti. Enazından elini tutmama izin veriyor ve ona sarılabiliyorum😄 ama yanağından öpmeyi bırak alnından bile öpemiyorum pürüzsüz ellerini öpemiyorum izin vermiyor ama çok iyi anlaşıyoruz bana soğuk davranmıyor aksine hep yanımda olmak istiyor beni seviyor ama bir türlü benim bu isteğimi bilerek benimle ilişkiye başlamasına rağman bir türlü benimle o malum aktiviteyi faliyete sokmuyor. Dindar falanda değil ben agnostiğim (puanım yetmiyor bu yüzden pek açık konuşamıyorum) sizce naz mı yapıyor yoksa gerçekten yapmak istemiyor mu? Nasıl ikna edebilirim?
Not: nasıl ikna edeceğime dair cevap vermeyecek olanlar bu sorudan çıkabilirler. Çünkü sorulan soruya alakasız cevap verilmesinden nefret ediyorum. Benim sorum bu. Cevap bilmeyenler hiç birşey yazmasın !
Not: nasıl ikna edeceğime dair cevap vermeyecek olanlar bu sorudan çıkabilirler. Çünkü sorulan soruya alakasız cevap verilmesinden nefret ediyorum. Benim sorum bu. Cevap bilmeyenler hiç birşey yazmasın !
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer