Birlikte eve çıkalım dedim ailesi istemezmiş evlenmeden olmazmış ya ben evlenmek istemiyorum diyorum beni sevmiyor musun diyor sevgi sadece bir imzayla mı gösteriliyor o zaman evli insanların hepsi birbirini seviyor olurdu. Aynı evde yaşamak için evlilik şart değil diyorum ama onun ve ailesinin inancına tersmiş böyle şeyler tamam inançlarına saygım sonsuz ama sırf onların inancı içinde istemediğim bir şeyi yapmamalıyım. Haksız mıyım sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen evlenmek istemiyorsun o zaman çocukla neden konuşuyorsun? Çocuk sana evlenme gözüyle bakıyor. Ailesi de aynı anlayışa sahip. Eve çıkmak istiyor olabilirsin. Ailesinin istememe sebebi aynı evde evli gibi olmak hem ahlak açısından iyi değil hem de günah. Ailesi bu yüzden istemiyor. Evlenmeden karı koca yaşamak da moda oldu. Sevgi bir imzaya bakmıyor resmiyete dökerek tescillenir. Çocuğun aynı evde kalmak istememe sebebi ailesinin istememesi ve evlenmek istemesi seni sevmiyor anlamına gelmez. Olması gereken, kabul edilen ve geçerli olan anlayış bu.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Fikir ayrılığı olabilir, istemediğin bir şeyi yapmak zorunda değilsin. Ancak oturup orta yolu bulmalısın. Ayrıca evlenmeden aynı eve çıkıp birbirinizi tanımanız daha doğru olacaktır. Aynı evde arasıra kalmakla hep kalmak arasında dağlar kadar fark var.
04 Yorumla
Soran+1 yılbenim aileme ters gelmez ters gelen birini bulsun onunla evlensin o zaman
- +1 yıl
İki tane aynı yorum biri erkek biri kadın nasıl oluyor bu?
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı şeyi bende yaşıyorum sevmiyor damgası yemekten sürekli baskıya uğramaktan çok sıkıldım istemediğim bir şeye zorlanıyorum bilmiyorum ne olacak sonumuz. Başkası olsa bitiririm de seviyorum işte
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılFikir ayrılığı olabilir, istemediğin bir şeyi yapmak zorunda değilsin. Ancak oturup orta yolu bulmalısın. Ayrıca evlenmeden aynı eve çıkıp birbirinizi tanımanız daha doğru olacaktır. Aynı evde arasıra kalmakla hep kalmak arasında dağlar kadar fark var.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
28Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 269,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence konuşun bu durumu
00 Yorumla Haksızsın çünkü adam evliliği bir imza olarak görmüyor senin gibi.
Evlilik sana göre bir imza ona göre birbirine daha yakın olma aile olma onun inancına göre öyle. Neden düşman muamelesi yaptın ki. Evlenmek istemiyorsan ayrıl o da evlenebileceği bir kızı bulsun hayatına devam etsin guzel güzel. Sende evlenmek istemeyen birini bul çok var aslında evlilik istemeden yasamak isteyen sendin bul birini hayatini istedigin gibi sekillendir kimse zorlanmasin30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılZaten evlilik dedigin bir imzalik is degil, sen olayi tamamen yanlis anlamissin ama yine de sen bilirsin tabi. Evlilik baska bir boyut oluyor ama zaten istemiyormussun bilmene de gerek yoktur heralde...
21 Yorumla
Soran+1 yılbaşka bir boyut olan şey ne peki
+1 yılKafana göre takıl arkadaşım hayat senin hayatın kimseyi aldırış etme bak ben biriyle 6 yıl oldu hala sevgiliyim mesela evliliği hep ben istedim o hep erteledi yaşını bahane etti askerliğini bahane etti fakat yasitlarim hepsi evli çocukları var ben geçen 6 yilima üzülüyorum ve ümidimi kestim kafana göre takıl
00 YorumlaNeden evlenmek istemiyorsun? Bu çok önemli bir faktör. Eğer özgürlüğünün kısıtlanacağını, sevginin azalacağını ve s düşünüyorsan bunu onunla konuşup halletmelisin
00 Yorumla
+1 yılBöyle sevgilim olmadı ki ayrı Eve çıkalım. Rahat yaşayalım evlilik şart değildir dediğin gibi. Sevgiline de söyle sütü içmeden ailesi ninni okumadan uyumasınn
00 YorumlaBak canım benim onunla aynı evde bide evlenmeden oturursanız seni eskort sanarlar erkeklerde böyle kızlar arıyor zaten sevgilin bir yandan haklı. Ama sen istemezsen olmaz.
00 YorumlaSen evlenmek istemiyorsun adam evleek istiyor maalesf bitecek gbi sonuçta bu fikir ayrilig nereye kadr gidecek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Allah'ım bana şöyle bi kadın nasip et yalvarırım 🥺
013 Yorumla
Soran+1 yılerkekler niye böyle bir kadın istiyor onu anlamadım ben
- +1 yıl
@OrtaSehpa dostane hayatı kimse dayı onu anlatmaya çalışıyorum inşallah bulursun o zaman ne diyim😅
- +1 yıl
@Haykoliq Düşün mesela evlendin diyelim aradan geçti 3 sene kavga etmeye başladın anlaşamadın. Araya aileler girdi kavga gürültü boşanmak ayrı bi dert, çekişmeli boşanırsan 2 sene sürüyo vs vs.. Bi dünya iş. Ama kendi evinde sevgilinle yaşasan. Anlaşamadın mı? Ayrılmak mı istiyosun. Sen sağ ben selamet, son bi jübile sevişmesi sonra bitti gitti. Ailelerin haberi bile olmayacak 👌
O zaman sende ayrı eve çıkalım teklifinde bulunma böylelikle ikinizin de dediği olmamış olur ve hayatınıza devam edersiniz.
02 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. haklısın teyze onun için yol yakın iken ayrıl senin kafa yapında birini bul boşuna vakit kaybı yapmayın
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın amcacım
Sen sevgilini sevmiyorsun galiba, sevsen evlenmeyi kabul ederdin
00 Yorumla
+1 yılEvlensene güzel güzel ibadet sorumluluğu kafanı karıştırmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDini nikah kıyıp takılabilirsiniz resmiyete gerek yok 👍
20 Yorumla
+1 yılbence çok haklısın evlilik hakkında bu kadar aceleye getirmesi doğru değil evlilik hemen verilebilecek bir karar değil eğer içine sinmiyorsa evlenme hem belki ilerleyen zamanlarda karşına başkası çıkar
00 YorumlaLütfen beni yanlış anlamayın, Onun ve ailesinin inancı derken kendini dini inanç olarak ayrı, karşı tarafta görüyorsun biliyorsunuzki İslamda evleneceğin kişi müslüman olması gerekiyor. Bundan dolayı Ailesi haklı diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO zaman imzayı atıver ne olacak? İşte bir imza sadece bir imza olmuyor? Zıt ise oyalama çocuğu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl o zaman. Evlilik düşünmüyorsan ayrılabileceğini düşünüyorsundur zaten.
00 Yorumla
+1 yılistemediğin kendini hazır hissetmediğin bi şeyi
yapmak zorunda değilsin onunla güzelce konuş evlilik sorumluluk ister yapamıcağını söyle umarım anlayışla karşılar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin iş olmaz zaten..
Bakış acılarınız ve inanciniz farklı. Yol yakinken dönün00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsan doğru adamı, sevdiği adamı bulduysa artık evlilik vakti gelmiştir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Bu kadar takilmissan bu konuya zaten yapamazsın bunu anlayış gostermeli
00 YorumlaEvde ne yapacaksın evlenmediğin erkekle evcilikmi oynayacaksın
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorsan evlenme zorla güzellik olmaz sen ne zaman istersen o zaman evlen zorla kararlar alma
00 Yorumlaİnsanın ayağına 1 kere fırsat gelir değerlendir eğer temiz biriyse
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi namussuz bi kadınla neden evlenmek istiyor ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen kanka en namuslu sensin sümeyye seni
- +1 yıl
Şere. fsiz 😀 benim adım Özgül Türkçe isim ama sen mal ve ezik gibi konuşuyorsun cehennem senin için ucuz insan
Zorla güzellik olmaz. Ama hiç evlenmek istemiyorsan haksız olan maalesef sensin
00 Yorumla
+1 yılKendine itiraf edemediğin gerçeklerle yüzleşsene.. yarın bi gün bi prüz çıkınca rahatça gönlünü avutabilmek için böyleyim ben desene ayran gönüllü..
Çocuk çok akıllı, umarım senin tuzağına düşmez ve en kısa zamanda kendine uygun bir kız bulur.07 Yorumla
Soran+1 yılya tanımadığınız insanlar ilişkiler hakkında böyle hadsiz yorumlar yapma cesaretini nerden buluyorsunuz anlamış değilim. aa tabi burdan klavye delikanlılığı yapmak kolay😉 yüreğin varsa gel yanıma bide yüzüme söyle bu dediklerini 😄
Soran+1 yılnolduuu erkekkkkk adamlığın buraya kadar mı😉 upps🤭 adamlık mı dedim ben sende gram yok o
- +1 yıl
Neyin kafasını yaşıyorsun?
Bu söylediklerini manitan ile aranda yaşıyorsun. Ve burada anlatıyorsun.
Sen gelip yüzüme anlatsan bunları yine aynı tepkiyi veririm rahat ol değişmez. Bu olay yürek meselesi değil.
İzmir'den kalkıp yanına gelmek vakit kaybı olur.
- +1 yıl
Drama açlığını doyurmak için çabalıyorsun.. Üslubunu düzelt.
Otomatik pilot yaşamayın şu hayatı.
Kendi duygularının, hislerinin , düşüncelerinin ve bunların hepsinin altında yatan nedenlerin farkına vardığında hayatındaki tüm sorunları çözersin.
Soran+1 yılboş yapmışsın
Soran+1 yılya sorulara adam gibi cevap ver ya da soruların altını böyle meşgul etme bu da son diceğim..
- +1 yıl
Ok 👍🏻
Sonra çok arasın öyle birini
06 Yorumla
Soran+1 yılniye arasın ki evlenmeye çok meraklı zaten
Soran+1 yılbenim aramama gerek yok canım şimdi evlenmek istesem kapıma 50 kişi gelir
Soran+1 yıl50 me geldiğimde de gelirler 😉
Soran+1 yıl50 ye kadar evlenmeden yaşayabildiysem de 50 mden sonra ben istemem zaten
Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Senin gibi birini nereden bulabilirim ben?
010 Yorumla
Soran+1 yılniye ki
Soran+1 yılvalla tr sınırları içinde tarif ettiğin bir kızı bulmak zor ama imkansız değil
Soran+1 yılonu bende yapıcam yakında
Soran+1 yılalmanya veya amerika henüz karar vermedim
Soran+1 yılilk defa bu sene denedim
Evlenmeyebilirsin sonuçta senin iraden.
03 Yorumla
Soran+1 yılbu evlilik mevzusu yüzünden gün geçtikçe aramız açılıyor sevgilimle
Soran+1 yılevliliğin bir kötü yanı daha sevgilimle evlenirsem ailesiyle evlenmiş gibi olucam
+1 yılCevabın sorunda gizli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın sen öğrenci misin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Nafaka altınları alır boşanırsam napacan de
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyril o zaman
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmenize engel nedir
00 Yorumla Sevgilin tam olarak haklı
00 Yorumla
+1 yılHaksızsın çocuum. Başka birini bulmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen zaten evlenme boş ver sktr et.
00 YorumlaNafaka ile korkut
00 YorumlaBence sen haklısın
00 YorumlaHazır olman önemli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılHiç mi düşünmüyosun ilerde mi düşünüyosun
013 Yorumla
Soran+1 yılhiç düşünmüyorum
- +1 yıl
Oyalama o zaman adamı boştan yere
Soran+1 yılbenim oyaladığım falan yok en başından dedim evlilik istemiyorum diye o da kabuk etti sonuçlarına katlansın o zaman
- +1 yıl
Ne yapcan ömrünün sonuna kadar böyle mi devam etcen zaman senin aleyhinde onun lehine işliyo o kaç yaşında olursa olsun kolayca evlenir sen yaş aldıkça yaşlancan güzellik gitcek o zaman ne yapacaksın?
Soran+1 yıleee yaşlanınca noluyor karşı cins olmadan yaşayamayanlar böyle düşünüp evlenir
Soran+1 yılsanki evlenince yaşlanıp çirkinleşmicem
Soran+1 yılböyle düşünen bir erkeği niye imzayla elimde tutmaya çalışayım ki
- +1 yıl
Yıllardır işim gereği insanların evine girip çıkıyorum emin ol evliliğe ihtiyacı olan bizlerden çok sizlersiniz
- +1 yıl
Yalnız yaşayan erkek de gördüm kadında
Soran+1 yılben yalnız yaşayayım demiyorum yine sevdiğim adamla yaşayayım ama evliliğe ne gerek var
- +1 yıl
Evlilik neden istemiyosun resmiyet kazanmasının ne sakıncası var senin için?
- +1 yıl
@yalnızbey erkek her yaşta evlenebilir kadın daha çabuk yaşlanıyor diyorsun anladığım kadarıyla
- +1 yıl
Evet kadın yaşlandıkça evlenmesi daha zor
Bir insan sevdiğiyle neden evlenmezki
00 Yorumla
+1 yılAyrılın
00 Yorumla
+1 yılSöyle Bi ilişkimiz olmadıki tadını çıkartalım
00 YorumlaAyrılmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılayrıl o zaman
00 Yorumla
+1 yılEvlenme
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmicem ama sevdiğim adamla sırf bu yüzden tartışıp duruyoruz
+1 yılEvlen gitsin
10 Yorumla
+1 yılEvlenme o zaman
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim evlenelim diye tutturdu ama ben evlenmek istemiyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler