3 yıllık bir ilişkim var. Ben erkek arkadaşımı çok seviyorum aşığım ama 3 yıl oldu ne ailesiyle tanıştırdı nede evlilik konusunda hep bi isteksiz hiç dilinden evlilik lafı çıkmıyor 27 yaşında ama işimi gücümü kurmam gerek evlilik düşünmüyorum diyor sizce ne yapmalıyım bende hırs yaptım bu konuda. Tüm arkadaşlarım evlendi 24 yaşındayım artık bende ciddiyete adım atmayı istiyorum en azından bi yüzük takıp ailesiyle tanıştırsın istiyorum ama yapmıyor hiç bir şekilde niyeti her gün dile getiriyorum ama hep olumsuz konuşuyor. Çok mutsuzum sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇoğu erkek böyledir sorumluluk almaktan evlenmekten korkarlar o zaman çünkü her şey değişecek eskisi gibi olmayacak o yüzden bırak ayrıl gitsin ne yapcan böyle birisini belli ki hayırsız bencil sadece kendini düşünen birisi verdiğin emeklere çabalara uğraşlara harcadığın zamana yazık boşu boşuna zaman kaybetmeye değmez direk ayrıl gitsin eğer sen ayrılmazsan elinde sonunda o olacak zaten bu açıkça belli ve ortada herşeyi bile bile böyle bir ilişkiye devam etme edilmemeli zaten eğer edersen kendine yaparsın çok çok üzülürsün değmez böyle hayırsız birisi için
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDemeyi bırak normal davran dile getirme zamana bırak belki sen bırakırsan o diyecek yani demek istediğim şu kendini ağırdan sat çoğu şeyi dile getirme üstüne gittikçe kaçar ama üstüne gitmedinmi normal davrandımi belki degise bilir sadece ona karşı davranışını değiştir biraz
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Açıkçası bu zamanda evlenmek çok zor. Maddi açıdan ama bunlar konuşularak çözülebilir.
Üç sene az bir zaman değil. İnsanların hayatında; Arkadaşları olur bir de Hayat Arkadaşı olur.
Eğer karşındaki insan seni Hayat Arkadaşı gibi görmüyorsa demek ki onun için normal bir Arkadaşısın. Ben açıkça söyleyeyim ciddi oldugin bir insanla bir sene içinde evlenirim. Hatta uzatmak bile.
00 Yorumla
Çok safsın adam senle zaten ilişki yaşıyor evlenmesine gerek yok ki ona evlilikten önce herşeyi vermişsin bugün senle yarın başkasıyla evleni verir olay bu kısaca seni kullanıyor oyalıyor ve onun tek amaçı seni zikip atmak olay bu bak bu olayı en mąl insana anlat anlar ama sen anlamadıysan var bir sorun
21 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
28Cevap
Benim de öyle bi iliskim vardı, baktım niyeti yok oyalıyor kendisi herseyi yapmak istiyor dedim ki kusura bakma iliskimiz ortada zaten cocuk gibi saklayacak halim yok benim ailem böyle uzun bi iliski nereye dogru gidecek en azından aramızda bir söz yapsaydık diyor diyince bu tutuştu, ailemle konusucam bi filan dedi. Sonra yalan söyledi bana erken dediler falan diye. Annesi öğrendi bu konuyu benden özür diledi bana söylememişti dedi, ailesi konusunca, ailesinin desteğini farkedşnce hemen planlar yaptı. O dönemde de ben soğudum o evlenme teklifi etti baktımki ben bu aslan burcuyla hayat geciremem, evlenmedim. Diyeceğim o ki net konus niyetin neyse o, evlenmek istiyorsan ve onun ileri vadede bile böyle Bi planı yoksa bitti demesini bil. Ha ama diyorsa ki işlerimi oturtup örn 30 yasında evlenicez o zaman dersin ki bi söz yapalım bari, aileme mahcup oluyorum :')
00 Yorumla
+1 yılEe yüzüğü takınca da ailem baskı yapıyor diyeceksin çocuğun da haklılık payı var maddi durumu yoksa ki artık düğün dernek zor işler, herkes bulduğuyla nikahı bassın yoksa daha da zor olacak git gide 🤷
02 Yorumla
Soran+1 yılBulduğum nikahı basmıyor işte sorun bu
- +1 yıl
Bence bu konuda hırs yapma, masrafların her zaman olacağından bahsedebilirsin bu işler hiç bir zaman bedava değil gücünün yeteceği şeyleri aşmayacağını söyle ve bu sözü de tut. Ve evlendikten sonra da geçinebilmek için iş kurması için zaman tanı. Belki nişanı uzun tutarsınız.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkek için 27 yaş evlilik için az bence ama söz, nişan olabilir birde sende çalışıyorsan ona beraber yaparız de evlilik ilgili herşeyi sevgilinden ve ailesinden beklemeyin erkekler garantilidir bu yüzden geçinemeyiz falan diye düşünüyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılSöz nişan bile yapmadı 3 yıldır işte maalesef
Önce işini kurmak istemesi bence gayet normal. Gerçi 27 yaşında bunları çoktan düşünmüş olması gerekiyor. Siz ne işle meşgulsünüz? Oda maddi anlamda destek olacağınızı söyleyebilirsiniz
12 Yorumla
Soran+1 yılBen çalışmıyorum ama olay maddiyat değil Ben lüks isteyen birisi değilim zaten o maddiyatı bahane Edip onun arkasına sığınıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani istemiyor demek ki, kendi çapında haklı da işi gücü yoksa bi birikmişi yoksa evlenmek istememesi normal. Senin "ama tüm arkadaşlarım evlendi" diyerek evlenmek istemen anormal burada. Çok da uyuşmuyorsunuz demek ki, öyle bakmak gerek.
23 Yorumla- +1 yıl
rus musun
- +1 yıl
Aynen ama tum arkadaşlarım evlendi diyip evlenmek istemesi çok saçma
- +1 yıl
Baskalari evlendi diye evlenilir mi hiç
Erkekler böyledir genelde. Onunle evlenmek için o seni kaybetmeyi durumunda kalmasa evlilik konusunda asla düşünmeyecek. Bağlanma ona, yakın zamanda evlenmek istemediğini da söylemiş sana. Uzaklaş ondan.
00 YorumlaDüzenli bir maaş ve birikmiş para olmadan olmuyor tatlım bende sen gibiydim artık vazgeçtim kendi paramı kazanmadan ondan böyle bir şey istememin mantıksız olduğunu anladım
00 Yorumla
+1 yılAh be güzelim , ben evlendiğimde senin yaşındaydım ve inan evlilik öyle sandığın gibi eğlenceli değil hele ki bu tarzda düşünen bir adamla.. Çok mutsuz olursun hem de yaşın çok küçük bu yaşının değerini bil. Eminim herkes aynı şeyleri söylüyordur ama doğru olanlar bunlar. Kısacası bir adamdan bir bok olmaz.
00 YorumlaBoşa kürek sallıyosun 3 yıldır seninle ailesini tanistirmiyorsa ondan hayır bekleme o seni senin sevdiğin kadar sevmiyodur
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Slla onu ona mi kaldın tam tersi sen istemiyomus gibi davran ısrarla ne münasebet ben istemiyorum de kıymete bin erkek bunlar hep kovalamak istiyorlar
00 Yorumla
+1 yılKlasik türk erkeği işte ne bekliyorsun seks yapıyorsunuz zaten onun için evlenmenin bi anlamı yok Türk erkeğine göre evlilik eşittir seks yapmaktır bunu evlenmeden yapıyorsa evlenmez zaten
00 Yorumla
+1 yılSenden daha güzelini bulduğu anda nişanlanır 6 aydada evlenir Demedi deme
01 Yorumla
Soran+1 yılKesin yaşanır bu arada bu olay
Evlenmeğe Ya Hazır Değil ya da Evlenmek İstemiyor Bence Açıkça Sor Geleceğimiz Ne Olucak Diye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. Bana görücü gelecekmiş ailemde bir görüş bakalım dedi de bakalım ne tepki verecek
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu diyorum inanmıyor ghgjgjg
+1 yılAyril o zaman evlenemem diyormus sen neyi bekliyorsun? Seven kisi boyle der mi
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ayrılacam az kaldı
Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Ayrilmalisin eğer ciddi bir yola girmeyecekse seni kaybedeceğini bilmeli
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu dedim ona dün. Ve dedi ki ayrılırsan ayrıl emrivakiyle yüzük takacak değilim dedi
İstemiyorsa zorlamamalısın evlenseniz bile mutsuz olursunuz evlilik istiyorsan onu ikna etmen gerek ya da ayrılmalısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyor seninle evlenmek ne zorluyosun adamı evlilik meraklısı
00 Yorumla
+1 yılBlöf yapın. Ciddi bir ilişkimiz olmayacaksa ben yokum gibilerinden
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılÜzerine gittiğin için geri adım atıyor özgür bıraksan zaten kendisi evlenmek ister
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılHayat adaletsiz dengesiz hep böyleleri kazanıyor saçma sapan askıda sevgiyide
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek istemiyorsa bu iliskinin bi gelecegi yok üzgünüm ayril derim
00 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim 1 ay olmadan tanistirmisti. Seninle ciddi olduguna emin misin abla?
00 Yorumla
+1 yılEn az beş sene daha bekletir. Daha işini gücünü oturtacak anca. İki seçeneğin var, güvenip kabullenip evlilik konusunu açmadan ilişkinin tadını çıkaracaksın ya da illa evlenmek istiyorsan, seni oyaladığını düşünüp güvenmiyorsan, ayrılacaksın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun niyeti yoksa senin zorunla olmasın bisiler bence ve çok da yaşın geç değil evlilik için 30 bekle derim evlilik çok da madah değil yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasil gecinmeyi düsünüyorsun böyle bi insanla? Evlilik sadece ask degil maddiyatta önemli cocuk hakli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyi istemiyormuş zaten yol daha çok uzamadan ayrıl evlenmek isteyen biriyle birlikte ol
02 Yorumla
Soran+1 yıl30undan önce düşünmüyorum diyor o kadar beklersem evde kalmış oluyorum
- +1 yıl
Kimse evde kalmaz bu şekilde nitelendirme ayrıca evde kalmak nedir. 30 yaşına kadar senden vazgeçmeyeceğini nerden bileceksin peki
Arkadaşım kafanız mı güzel sizin? Bu konu hırs yapılacak bir konu mu? Belli ki adam daha düşünmüyor, zorla mı olacak yani? Sonra mutluluk bekle :) Ciddi çok safsınız ya. Direkt bırak gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSende niyetlerini belli et. O bu niyette değilse yoluna bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapacağını yapıyor rahat rahat ve sık sık yapıyor hemde ;) neden evlensin?
00 YorumlaYol ver bacım yazık geçen yıla zamana yaşadım aynı şeyleri bekledim ne dediyse ok dedim dönüp sevgilim var diyip engeli çaktı gözünün yaşına bakmaz öyle kardeşim
01 Yorumla
+1 yılEvlilik 500 bin su anda niye evlensin akıllı adammış
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 500bin harcadın istemiyorum zaten kuru nikah istiyorum gözüm lükste değil
- +1 yıl
Devamı da zarar geçinmek kolayım erkekler artık bu yüke girmiyor bi kadın olarak söylüyorum içtenlikle haklılar hersey çok değişti artık
+1 yılher şey çok pahalı maddi durumu iyi değildir belki hiç düşündün mü bunu ?
06 Yorumla
Soran+1 yılHer şey pahalı diye evlenmesin mi? Lükste gözüm yok ki
- +1 yıl
söyle ben düğün falan istemiyorum diye o zaman
Soran+1 yılZaten nikah olsun düğün olmasın dediğindede biz geniş ve kalabalık aileyiz düğün olmadan olmaz dalga geçerler düğün şart bizim sülalede diyor hep bir bahane
- +1 yıl
valla belirt o zaman benim arkadaşa sevgilisi yaşım belli bi yere geldi uğraşamam eevlenceksek devam edelim dedi arkadaş göze alamadı ayrılmayı evlendiler asldasldkas
Soran+1 yılBunu dediğimde ise Yapacak bir şey yok ayrıl o zaman evlenemem emrivakiyle diyor
- +1 yıl
yüzsüz müsün ayrıl o zaman sevmiyor belli ki
İstemiyor... Ayrıl gitsin. Böyle aşk batsın
00 Yorumla
+1 yılSendeki boşuna bir umut.. daha fazla bekleyip ömrünü heba etme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 yıl geçmiş hani dese ki evlenmek istiyorum ama maddi anlamda yeterli değilim neyse de konuyu bile açmıyorsa ben ayrılırdım
10 YorumlaBir soru , Cinsellik yaşadınız mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılBirşeyler yaşıyor musunuz
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Seks mi sevişme mi
Soran+1 yılHepsi
- +1 yıl
Tamam şimdi anlaşıldı aktif mi adam zaten istediğini yapıyor ne yapsın evlenipde
Soran+1 yılNe Alakası var alacağını başkasından da alır yani nasıl bir zihniyettesiniz Ya
- +1 yıl
Tamam işte sen evlenmezsek ayrılalım desen başkasından alır o zamanda aynı şeyden bahsediyoruz
- +1 yıl
Bacım aynı soruyu bende şimdi sordum sana, gerçekler acıtabilir aşıkmışsında ama bizler sana nötr kişiler olarak doğruyu söylemeliyiz, tabi ki illa böyledir demiyorum ama o herif zaten seni zikiyormuş sen diyosun ki istediğini başkasından da alır, zaten bir gün seni başka gün diğerini anladın mı?
Ama umarım tabiki durum böyle diildir.. - +1 yıl
@KᴜʀᴜᴍᴜşOk aynısını bende dedim
- +1 yıl
Evet altta diğer yorumlara da göz gezdirdim, oğlan diyomuş ki bizde düğün şart bizim aile şöyle böyle.
Şimdi bu herifin düşünce yapısı şu da olabilir,
Senle biz zikişiyoz sen bizim aileye yakışmazsın ben kendime temiz kız bulup evlenirim ilerde senle de işimizi görür geçeriz.
Yani böyle de düşünüyo olabilir şimdi oğlanı tanımıyoruz başka bi durumda olabilir ama biz sana düşüncelerimizi belirtiyoruz burada - +1 yıl
@KᴜʀᴜᴍᴜşOk içimden geçenleri yazıyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenin
00 Yorumla
+1 yılne kadar evlilik manyağı kız var ya
00 YorumlaSeninle evlilik düşünmüyor haberin olsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kendini hazır hissetmiyor olabilir evlilik zor
00 Yorumla
+1 yılBoylelerini cokmu ararsiniz hakediyonuz mk
00 Yorumla
+1 yıl3 altın kuralı kullan köpek et sonra
04 Yorumla
Soran+1 yılNedir o 3 kural
- +1 yıl
UYGULARIM DIYOR ISEN ANLATIRIM Şu an bırısıne anlatıyorum.
Soran+1 yılBuyrun dinliyorum
- +1 yıl
msaj at o kısı ıle alakkalı tek tek soru sorayım tek tek anlatayım he sacma ıse durmazsın engellersın net
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu adam evlenmez
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cinsel ilişki yaşadınız mı hiç
06 Yorumla
Soran+1 yılTabikide sık sık
Soran+1 yılYok her zamanki gibi aynı 3 yıldır
Soran+1 yılSon 1 yıldır her gün bu konuyu konuşuyorum neredeyse ciddi şekilde o da hep kaçıyor umrunda değil bu konu
- +1 yıl
Alacağını alıyor hemde sık sık niye evlensin ki şimdi anca gidersin derse hiç bir diyemezssin
+1 yılbırak gitsin kaç yıl olmuş ne zaman evlenecek
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
- +1 yıl
sizle eğlenmek için birlikte olabiliyor o yaşta evlenmeyip ne zaman evlenicek daha iyi birini bulursunuz umarım
Soran+1 yılAmin inşallah
+1 yılOyalıyor. Seneye daha zor ayrilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıl oldu şimdi bile çok zor geldiği için bırakamıyorum
- +1 yıl
4 yıl olunca daha zor bırakırsın.
+1 yılCiddi düşünmüyor demekki üstüne gitme
00 Yorumla
+1 yılçek resti
00 YorumlaBunları yüz yüze sakince konuşmalısın.
00 Yorumla
+1 yılİstemiyosa ayrıl
00 YorumlaEvlenme niyeti yok
00 Yorumla
+1 yılErkekler evlilikten korkar...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO zaman ayrılacaksın başka çaresi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılll
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbitırmelisin
00 Yorumla
+1 yılAdam olmaz bundan
00 Yorumlacanım cemileee
00 YorumlaBenimle evlen
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim evlenmek istemiyor, ben de hırs yaptım. Sizce ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler