+1 yılMerhaba değerli KScan,
Öncelikle KizlarSoruyor grubuna katıldığın için teşekkür eder mutlu sağlıklı günler dilerim. Elbette ki hayatımıza bir insan girdiği zaman bir insanı sevdiğimiz zaman aşk duygularıyla insanın hata yapma olasılığı çok fazla olur Çünkü aşk öyle bir duygudur ki bir yandan mutlu ettirir bir yandan hatayı yaptırıyor tabii ki aslında hata yapmak insanın doğasında olan bir şeydir hiçbirimiz hatasız değiliz.
Ama bazı hatalar vardır ki bu bizleri ve bizlerden dünyaya gelecek insanlar için çeşitli sıkıntılar meydana getirir. Maalesef sizinki de böyle bir durum bir insanı sevmiş ve insana bedenimizi açmışsınız, bunun doğru bir yaklaşım olduğunu söylemek mümkün değil çünkü şu anda ortada bir bebek var ikinizden dünyaya gelebilecek bir canlı öncelikle hiçbir şekilde bu canlının yaşama hakkını elinden almaya kalkmayın çünkü günümüzde o kadar evlat sahibi olmak isteyen bunun için aylarca tedavi gören insanları düşündükten sonra ikinizin yaptığı bir hatanın günahını cezasını başka masum bir canlıya çektirmek doğru bir yaklaşım değildir.
Bu evladınıza dünyaya getirerek tüm sevginizi ona vermenizi tavsiye ederim öncelikle birlikte olduğunuz insan neden evlenmek istemiyor bununla ilgili çeşitli korkularımı var ya da evli olabilir mi bunu bilemiyorum öncelikle bunu öğrenerek öğrendikten sonra buna uygun bir yol çiz melisiniz.
Sizinle evlenmek istemiyorsa en azından çocuğunuzu güzel bir hayat sunmasına fırsat sağlamalısınız, ama en önemlisi kendisi ile ilgili yapmak istediğinizi sevgisini aşkına taçlandırmak istediğinizi kendisine bildirmeniz gerekiyor Çünkü bir yanda sizinde duygularınız sizin de kırgınlıklarınız var lakin şunu söylemek isterim ki eğer hatalardan ders almayan sizi gerçekten önemsemeyen bir insan ise ve maddi olarak bir imkanınız varsa başka biriyle evlilik yaparak hayatınızı bu şekilde devam ettirmemizi tavsiye edebilirim.
Fakat önceliğiniz evladınız olmalıdır umarım her şey istediğiniz gibi olur.629 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler sonunda feno olmuşsun dhshsh
- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️🤗
- +1 yıl
rica ederim 🤗 her ne kadar bana uyuzluk yapmış olsan da hak etmiştin fenomenliği tgdyehusxjk
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🤗🤗😂😂
- +1 yıl
@littlebabyyy sana da mi uyuzluk yaptı 😂 iki kişi olduk. Ama o beni şimdi zaten tanıyamaz.
Bende tebrik ederim seni fenomen olmuşsun @rt-i-ici. 7 ay galiba önce konuşuyorduk. Aşk ilişkiler fenomeni olmak istediğini demiştin o zaman. - +1 yıl
@İstediğini_sor ahahahah aynı yollardan geçmişiz
- +1 yıl
@İstediğini_sor seni takibe alacaktım, kp görene kadar ydgflhu
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 😂😂😂
- +1 yıl
@littlebabyyy neden lez değilim merak etme
- +1 yıl
@İstediğini_sor hah sevindimmmmm aldım takibe 🥰❤
- +1 yıl
Ben size ne yaptım ya bu kadar gıcık oldunuz 😂😂
- +1 yıl
Demediğini bırakmadın aynı fikir olmadığımızda 😂
- +1 yıl
Takibe aldım öğrenmek isterim 😂😂
- +1 yıl
Hatırlamak istemezsin bence
- +1 yıl
benimkini biliyorsun zaten fghjtyu sana milyon defa takip ettiğin kişileri azalt dedim ama hepsini takibe geri almıştın beni kandırıp
- +1 yıl
Olsun olsun hata etmişim
- +1 yıl
@littlebabyyy aranızda bir şey mi var sizin 😊
- +1 yıl
Azalttım ama bak ☺️
- +1 yıl
ben dedikten sonra azaltmamıştın yalan söleme
- +1 yıl
Fenomen olduktan sonra azalttım 😂😂😂
- +1 yıl
cidden yazıklar olsun mk rdtfuıjhngbfvd
- +1 yıl
@İstediğini_sor yok aramızda bir şey, arkadaşımdı bir ara
- +1 yıl
Ağzını bozma ya bu huyunu sevmiyorum
- +1 yıl
alla alla feno oldu da beni beğenmiyor pehhhhhhhh
- +1 yıl
Estağfurullah öyle değil ama böyle sövmek sana yakışmıyor
- +1 yıl
yiaaaaaaaaaa kızgındım sana ama yumuş mumuş oldum şimdi 🥺💫
- +1 yıl
😂😂 deli ya
- +1 yıl
@littlebabyyy aranızda bir şey yok yinede tatlısınız 😁🤗
- +1 yıl
@İstediğini_sor yiaaa bro-sis olarak tatlıyızdır eheheh
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba,
Öncelikle aileniz ile iletişim arayüzünün olmaması bu dönemde çok ciddi sorunları da beraberinde getirebilir. Mutlak suretle aileniz ile bu durumu paylaşınız, ve bir uzlaşı ile bu negatif süreci pozitife çevirmek için mücadele veriniz. Henüz yaşınız çok genç, ve aldığınız sorumluluğun sizi bir yaşam boyu takip edeceğinin belki de farkında değilsiniz. Hamilelik süreciniz ile ilgili yasal haklarınızı bilmenizde fayda var.
1983 yılından bu yana geçerli olan yasaya göre hiçbir tıbbi gerekçe olmaksızın isteğe bağlı kürtaj (halk arasında yaygınca bebek aldırma, çocuk aldırma diye de adlandırılır) 10. gebelik haftasına kadar yapılabilir.
Fakat ben şahsi anlamda iki yanlışın bir doğru etmeyeceğine inanan bir insanım ve hiç bir canlıya kıyılmamasından yana taraf olan bir insanım. Böyle bir şey yaşıyor ya da yaşadı iseniz, mutlaka sizde arkadaşınızda bu sorumluluğu taşımak zorundadır. Aşağıda bağlantı ve linklerini verdiğim konular ile ilgili bir kadın olarak destek alabilirsiniz.
Karar sadece sizin, yaşam da öyle, fakat mümkün olabilirse bu hassas süreçte ailenizi mutlaka yanınıza alınız.
Lütfen sağlıklı kalınız.
Kadının İnsan Hakları Yeni Çözümler Derneği
Kadinininsanhakları. org
adreslerini inceleyebilir, ek bağlantılar ile görüşebilirsiniz.32 Yorumla- +1 yıl
@fairtail Teşekkür ederim.
Fakat keşke böyle bir görüş yazmasaydım... Çok üzücü bir konu.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba öncelikle geçmiş olsun,
Klişe bir cümle olacak ama eylemi gerçekleştirmeden önce olumlu veya olumsuz sonuçlarını düşünmüş olmanız lazımdı.
Olan olmuş, evlenmesi için baskı uygulayamazsınız uygulasanızda evlenmek istemiyorsa bir şey değişmeyecek. Bütün bunları boşverip kendinize kendi Sağlığınıza dikkat edip zamanı gelince bebeğinizi kucağınıza alın ilişki yaşadığınız kişi de çocuğunu nüfusuna almalı.. Gerisi bir şekilde düzelir.. 🎈00 Yorumla
+1 yılÖncelikle kendini sorgula. Sevdiğin için mi evlenmek istiyorsun yoksa toplumun dayattığı baskıdan dolayı mı? Eğer ikincisiyse yapılacak hiç bir şey yok. Öyle bir adamla evlensen zaten mutlu olamazsın. Çocuğunu üzerine almasını kesinlikle sağlamalısın ama. Aslında seviyorsan o da evlenmek istemiyorsa da çok yapışacak bişey yok. Zorla güzellik olmaz ah keşke olsa.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Seninle beraber oldu diye evlenmek zorunda değil. Her şeyi isteyerek yaşadın. Seni zorla koynuna almadı. Fakat evlilik vaadiyle kandırdıysa bir şey diyemem. Madem çocuk bu kadar problem olacaktı korunsaydın. Her şeye aklın ererken buna ermedi mi? Valla suçu karşı tarafta değil kendinde, akılsızlığın da ara. Karşı tarafa iyice tanımadan her şeye balıklama atıyorsunuz, sonra da böyle ağlıyorsunuz. Allah bu aklı size kullanın diye verdi.
60 Yorumla
+1 yılALLAH akıl vermiş beyin vermiş insanlar boşa çalıştırıyor.. Sen belki bu adama aşık oldun içinden şimdi bunun altına yatsam ne güzel beni yapar dedin çünkü; seninde amacın evlilik değildi çünkü ; nefesine yenik düştün çünkü; için geçti aklında o zevkle ne hayaller kurdun sadece ona dokunmak tadına bakmak istedin ama zamanı değildi sen nefsini dinledin adam olan gelir ister anandan babandan sende kadın olsaydın evlenmeden yapmam derdin sonuçta namus meselesi öyle basit bir şey mi hadi tecavüze uğrasan bu koymazdı sana ailene ama bilerek yaptığın bir şey olduğu için umursamadılar sonuçta ne yapabilirler ki sen yolunu seçmissin belki güvenilir kişi zannettin parası olması bisey değiştirmez insan olması önemliydi böyle bir hata yaptım ama kızınızla evlenmek istiyorum diyebilirdi cesaretle kapina dayanıp ah be canım olmusla ölmüşe çare yoktur.. Aklı olan namusunu korur evinde oturur ne işin var soytarinin yanında yapacak bisey yok ikna et ya da evlen bi başkasıyla çocuk aldırmak günah
20 Yorumla
+1 yılabicim bak yavrularım canlarım ben size 10 kere diyorum seks yaparken prezervetif kullanın ya da hiç yapmayın , e sen şimdi hamile kalmışsın ne olucak şimdi? ailen küsmüş bak sana 21 yıldır yanında olan aileni mi tercih edersin sen yoksa 2 yıldır yanında olan adamı mı? yapmayın şu şekilde , gençliğinize yazık seks yapmayın demiyorum seks tabiki yapın ama korunun sende korun oda korunsun seks yaparken.
32 Yorumla- +1 yıl
Yazık değil mi dalga geçiyosunuz yazık karnındaki bebeğin bi suçu yok
- +1 yıl
@Gizlieyww13 Dalga geçmedim ben doğruları söyledim. Karnındaki bebeğin bir suçu var demedim zaten dikaktli okursan. iki sevgili veya iki sevgili cinsel ilişkiye girince korunmalı , e bak kıza şimdi hamile kalmış ailesi reddetmiş adam desen istemiyor evlenmeyi ne yapıcak şimdi?
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılAnladığın kadarıyla birlikte yaşıyorsunuz hamile kalıncamı sorun yaşanmaya başladı.
Evliliği düşünmüyor senide sevmiyor çocuk yapayı biliyorsa bakicak başka yolu yok20 Yorumla
+1 yılAdam seni sevmiyor evlenemiyor daha niye zorluyorsun 21 yaşında kendin çocuksun birde çocuk mu dogurcaksin bu ne cahillik göt kariyer yap ya geç mi kaldın adam kaç yaşına gelmiş evlenecek yaşta ama bu durumda bile seninle evlenemiyor bir düşün bence sen onun için geçici bir hevesmissin çocuk olmuş üstüne kalmışsın böyle düşünüyor bence çocuğuda aldır adamaada sıktıri çek biraz gururlu ve mantıklı düşün hep duygu duygu olmiyor kızlar kendi ayaklarınız üzerinde dik durun kendinizi ezdirmeyin artık
02 Yorumla- +1 yıl
Evet bu sitede böyle çok yalan paylaşım oluyormuş
- +1 yıl
Yorum yapıyoruz ama dolandırıcılık resmen
+1 yılTek başına yemedin ya sen o haltı nasıl sahip çıkmaz ayrıca sen neyine güvendinde elin oğluna kendini emanet ettin erkek milleti zara zora gelmez baktı iş ciddiye biniyo hemen kaçar olmazsa git çocuğun ailesiyle falan konuş onlar belki arkanda dururlar bence durmalılarda sonuçta bu haltı sen tek başına yemedin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak kardeşim ondan hamile kalmış olabilirsin ama onunla evlenmek zorunda değilsin sen niye kendini ona bağlıyorsun bi kendine gel aldır çocuğu diyenleri sustur o karnındaki masum sende masumsun benim gözümde ona bel bağlama kendin doğur bak çocuğuna oda köpek çeksin korkma kimseden kimseye de muhtaç olma büyüt bebeğini dünyanın sonuymuş gibi hissetme asıl şimdi dünya dönecek senin için bi bebişin olcak aşkım senin üzülme ağlama bebişinde üzülmesin o avukat bozuntusunuda arama iletisim kurma o senin arkandan koşsun diyeceklerim bu kadar ailen ise bi süre sonra sana kıyamazlar barışırlar evlatlarisin çünkü hadi iyi geceler
20 YorumlaÇocupun ilerideki hayatını piskolojisini düşünerekten karar vermelisin
Aldır diyende olur
Aldırma çocupun ne suçu var diyende
Buna sadece sen karar vermelisin
Babası babalık yapmayacak bunu bilmen gerek30 YorumlaKendine bir düzen kur sırf çocuk için seninle evlense bile ileride patlak verir çocuğa yazık olur ailenden af dilen durumu anlat pişmanım de illaki affederler baba ana yüreği dayanmaz yani ben böyle yapardım
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsavcılığa şikayette bulun o kişi hakkında ve çocuğu doğur aldırma sakın çok acı çekiyorlarmış parça parça oradan alınırken onu da düşün yaani oda bir can bari yaptın bir hata o masuma kıyma sakın aldırma doğur bakamazsan bile devlete ver ona bir aile bulurlar illaki yaani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHamile bıraktı diye bir şey yok. Tamamen karşılıklı bir istek. Gerçek bir beyefendiden beklenen seninle evlenmesi bebeğine sahip çıkmasıdır ama yapmaya da bilir, riskli durum. Tamamen onun vicdanına kalmış.
10 Yorumla hamile kalıp avukatı kafalayacaktın dimi ;) afedersin de bir sürü korunma yöntemi var korunsaydın bana mı sordun hamile kalırken
217 Yorumla- +1 yıl
Agacım bee ayıp len
- +1 yıl
Yani aga sende haklısın işini sağlama almadan öne atılacak kız tanımıyorum zaten
- +1 yıl
Ayrıca prezervatif kanka o
- +1 yıl
Biz burda kürtağj yapiyaa
- +1 yıl
Bilmeden konusuyosun hamile kadina terbiyesizce konusuyosun ! Bebegi aldırmaya ben kıyamadım kendiside aldırma ben bebeği üstüme alırım dedi
- +1 yıl
Aga seninkiler sinsiymiş o zaman aybuke sende herkese açık görüşlü bir yerde soruyorsun birileri birşey dediği zaman bağırrrma e adam sana bunu söylediyse sevmiyorsa sevmiyordur ne yaparsan yap zorla sevdiremezsin kendimden biliyorum
- +1 yıl
Hahaha aga yeterince gücendik de noldu anamızı becerdiler
- +1 yıl
@batukorkmaz nese ramazan ayında günaha girmeyim :) şimdi kızın geçmişini bilmiyorum bizim burada merve diye bir kız vardı düşüp kalkmadığı adam kalmadı gitti az zengin biraz saf birisini buldu hamile kaldı sonra adam evlenmek zorunda kaldı sorsan merve ye kendisinden namuslu kimse yoktur :D ama şunu da bilmiyorlar ki alışmış kudurmuştan beterdir diye o adamı aldatmıyorsa namerdim
- +1 yıl
Kendisi beni mağdur bıraktı bu 1. 2 kendisi bana hap iç demedi kendi hatası bu stresle bebege bisey olsa kim verecek hesabi ben onun yüzünden ailemi karşıma aldim
- +1 yıl
👌
- +1 yıl
demeyle mi arkadaş :D güldürdün beni o kadar mı safsın sen bir kadının çantasında mutlaka prezervaatif ve doğum kontrol hapı mutlaka olur :D benim etrafımda ki kadınların 3 4 tanesinin çantasını karıştırdım vardı yani sordum niye taşıyorsun diye tedbiriini alacaksın diyor bi olay gelişir anlık ilişkiye girmek durumunda kalırsın hamile kalmazsın diyordu
+1 yılTamam yaptığın doğru bişey olmayabilir ama ailenin yaptığı yanlış ailen arkanda dursaydı o karaktersizde köpek gibi evlenmek zorunda kalacaktı sende insanlar birşey yaptı diye hemen kötü olmuyorlar ailelerde keşke biraz dinlese
00 Yorumla
+1 yılMecbur evlenecek, avukat olmakla kurtaracağını sanıyorsa yanılıyor , baskı uygulayında. Sen seks yapınca hamile kalınacağını veya cinsel yolla bulaşan hastalıklara yakalanabileceğini bilmiyormuydun a be kızım?
00 Yorumlagec degilse cocugu aldir cunku emin ol o cocugun psikolojisi cok kotu olacak. babasiz buyumek kolay degil. sana gelecek olursak, hayatina yeni bir baslangic yapman layim lutfen o adamla olan tum bagini kopar. sen daha faylasini hak eden bir kadinsin, her seyin ustesinden gelirsin.
01 YorumlaKimseden sevgi ve evlilik dilenme sakın. Bir halt yedi zaten, her türlü sana da bebeğine de bakacak. Ailen yumusayacaktir, sabret ve kendine dikkat et. Zorlu bir sürec seni bekliyor. Sadece bebeğine odaklan, unutma, onun hiçbir suçu yok ve sana çok ihtiyacı olacak. Herşeyi hissediyor. Baya bır süre bebeginle başbaşa olacaksın, hazırlıklı ol, belki de tek başına. Sonrasında ayaklarının üzerinde dur, kimseye minnet etme. Yolun açık olsun🙏
00 Yorumla
+1 yılBence aldır ya zaten çok gençsin o adamdan da hayır gelmez yani, çocuğu aldırdıktan sonra tekmeyi bas yapacak birşey yok
012 Yorumla- +1 yıl
Aldiramam geç kaldım
- +1 yıl
E kuzum geç kalana kadar neredeydin bak ailende istemiyormuş, o adam iki kuruş verir sana baktırır ikide çocukla oynar ne sana eş gibi davranır nede çocuğa baba gibi. Evlenmek istemiyorsa zorlayamazsın maalesef ama senin yerinde olsam doğurduktan sonra babaya verirdim, ikinizinde hatası ama aldırma diyen oymuş, madem istemedi baksın o zaman
- +1 yıl
Ben tek başıma bakamam kendisi yardım edecek onda hemfikiriz dadi tutacak eger evlenmezse benimle ona dava acicam tek basima yapmadim çocuğu aldirma diyende zaten kendi
- +1 yıl
Dava açıp zorla nasıl evlendireceksin kız adamı:D Adam çocuğa bakacağım hatta velayeti falan ister anne bakımı bittikten sonra, bunlara da hazırlıklı ol derim ama ben o çocuğu inatla adama baktırırdım meğer aldırtmıyorsa. Keşke sende dinlemesydin aldırsaydın ama yapacak birşey yok
- +1 yıl
Evlenmek icin değil bana ve çocuğa ayrica nafaka vermesi lazım beni ve bebegi strese sokuyo velayet davasi acarsada yazıklar olsun ona ailemden oldum sokaga çıkamıyorum kendine bişey olmuyor
- +1 yıl
Şimdi nerede kalıyorsun? Keşke korunsaydın ya bu duruma düşmeseydin. Elinden geleni yap valla baksın o çocuğa
- +1 yıl
Onun evinde kaliyorum eskiden beraber kaliyoduk kavga ettik ayrıldı evden o sitedeki insanlar durumu biliyo bakip duruyolar bana keşke dikkat etseydim
- +1 yıl
Onlar kendilerine baksın sanki hiç duymadılar böyle birşey, olan oldu artık aldırma dediğine pişman et , tabii sende de hata var ama hem evlenmem diyip hemde aldırma diyen o sonuçta, aslında evlenmemeniz daha bile iyi belli ki hayırsız evlenseniz başkasıyla aldatır böyleleri, aldırma demesi aşırı saçma bu zihniyetteki birinin özellikle
- +1 yıl
Zaten çocuğun psikolojisi bozulur onun yüzünden iyi bi baba olur ama iyi bir eş asla evlenirsem ailem affeder ama evlilik çocuk için olur sonra aldatmalar başlar
- +1 yıl
Ailen için evlen sonra boşan o zaman, ona da öyle de ailem için istiyorum lütfen sonra boşanırız diye ikna et, onunda ailesi istiyorsa baskı yapın , herif umrumda değil defolsun da ailenden olma derim
- +1 yıl
Onun ailesi istiyo benide bebegimide seviyolar ikna edemiyolar adami onun yüzünden bebegime bişey olabilir biraz toparlanim tekrar konusucam ailem icin en azından ele güne karşı olmadi başka sehire taşınirim
- +1 yıl
Elalemi boşver saçmalama kimse içinde şehir değiştirme ailen kabul etsin yeter
+1 yılGerçekten de Allah'ın işine karışılmıyor yani baksana millet çocuk diye neler yapıyor ama böylelerine nasip oluyor.
10 Yorumla
+1 yılsenin sevgili dediğin qavat seni sevse böyle yapmazdı ailende küstü sana ne olacak şimdi ben sana soruyorum :(
10 Yorumla
+1 yılİkna etme yoluna bak olmadinailen ailesiyle görüşsün olan olmuş çocuğu falan aldırma sakın dile kolay bildiğin cinayet o hemde zevkinizden cinayet.
10 YorumlaAldır kimseyi zorla baba yapamazsin yazık olur çocuğa
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinden hamile kalmasaydın madem çouğun olmasına karşı olur niye. evlensin senin gibi safı bulmuş
00 Yorumla O adam cocuğu üstünede alsa cocuk yurduna teslim eder yaptığı cok yanlıs bir hareket tabi sendede suç var cocuğu aldırabilirdin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. çok zor bi durum ama adamı suçlamadan önce kendini de görmen lazım sonuçta onun kadar senin de payın var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun kardeşim zor ama resmi yollara başvur avukat tut onun mesleği bile sıkıntıya gire bilir
00 Yorumla Çokta yapacak bir şey yok 1-döve döve kabul ettirecen 2-ona deki evlenelim çocuk doğsun boşanrız diycen 3-çocuğu aldıracan 4- doğrup yurda verrceb
00 Yorumla
+1 yılAldiracaksin tabiki. Yirmi bir yaşında anne olup napcaksin? Ogrencisin. Nikahin yok.
10 YorumlaHamile bırakmadan önce düşünseydi bunu. Bir işe kalkışıyorsa sorumluluk almayı bilmeli.
10 Yorumlamadem evlenmicekti seni neden hamile bırakmış o zaman
10 Yorumlakürtaj bildiğin cinayet zaten.. şu aldırsaydın diyenlere de yazık..
12 YorumlaHatalar silsilesi...
İnşAllah bebeğini iyi yetiştirirsin.11 Yorumla
+1 yılDürüst yalansız olurmusun peki ben talip olurum sana
00 Yorumla
+1 yılÇok geç değilse aldır tek bakamayacaksan adam gönül eğlendiriyormuş belli ki iş ciddiye binince kaçmış zorla ikna etmeyede gerek yok adamı bence mutlu bir evlilik olmaz o yüzden hiç olmamasının daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Geç aldirmak istemedim ben babasida istemedi şu an karnim büyüdü insan içine çıkamıyorum adamın ailesi bana destek veriyo ama ikna edemiyoruz
- +1 yıl
O zaman belki çocuk doğduktan sonra yumuşar hakkına hayırlısı olsun
+1 yılSeni sevmiyor demek ki yapacak bir şey yok
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAdam haklı evlenmeden barklanmadan altına yatan kadınla evlenilir mi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçocuğu istiyor da seni niye istemiyor anlamadım ben bu işi.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAblacım prezervatif ve korunma hapı çok pahalı bişey değil Korunun korunarak görün şu işi
00 Yorumla ailen sana sahip çıkmıyo hiç bir şey yapassın çocuk güvende olacak en azından o problem degil sende okulunu bitirip hayatını kurup çocuguna o zaman sahip çıkmaya başlarsın kendi ayaklarının üstünde çoook zor da olsa durmak zorundasın :/
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir kararı benim yazmam haddim değil ama ben olsam napardım diye düşündüğüm de kürtaj olurdum pek iyi bir durum değil umarım bu günleri atlatırsın
05 Yorumla- +1 yıl
Ben kıyamadım bebegin babasi aldirma dedi
- +1 yıl
Aldırma dediyse de sahip çıkmayı bilsin
- +1 yıl
Şaka mi bu seni istemeyen bebeği nasıl ister
- +1 yıl
@ferhunferhun @çilligirll cocugunu üstüne alacakmış maddi manevi destekte yapacakmis ama çocuğun güzel yuvada yasamasina izin vermiyo evlenmiyo kendi ailesi ikna etmesse dava açacağım sokaga çıkamıyorum ben hesabini verir eğer evlenmezse
- +1 yıl
Dava açsan ne olur bu şekilde evlenseniz mutlu bir ailede mi büyüyecek çocuk. Bulunduğun durum çok kötü seni asla yargılamam yaşadığın şeyler herkesin kaldıracağı şey değil ama böyle birini seni istemeyen birini yani fazla uğraşma eğer bebeği sen istiyorsan doğur o istediği için değil
+1 yılişini halledip seni bi köşeye atmış sevseydi evlenirdi senle gönül eğlendirmelik takılıyor maaleef üzgünüm
30 YorumlaSeni evlenecek kadar sevmiyor demekki ve sen bu adamdan cocuk yapiyorsun? Karnindaki 3 aydan buyuk degilse aldir. Turkiye de evlilik disi dogum yaptigimi dusunemiyorum🤦🏻♀️ Yazik o cocuga
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılhata yapmışsın seninle birlikte olmak için sana yaklaşmış şimdi evleneceeğini hiç sanmam.
00 Yorumla Çocuğu istemediğini söyle ve aldır, sonra erkek peşinden koşmayı bırak ve eğitimine bak.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO yaşında hem de nikahsız çocuk doğurmak ne kadar doğru. Ben olsam aldırırdım
00 Yorumla
+1 yılAh canım benim düşmüşsün bi hataya cahillik yapıp o karnındaki çocuk masum doğur kendin bak belki adam bebeği görünce fikri değişir değiźmezse bild kendin büyür sıkma canını ama çocuğunada bak
00 Yorumla
+1 yılÇocuğu üstlenecek ise sakıncası yok. Sen de ileride evlenebilir sin.
00 Yorumla
+1 yılHadi o işi yaptınız içine niye boşaltıyorsun
Bak şimdi sen uğraşıyor düşünüyorsun10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Evlenmiyorsa ya çocugu aldiracaksin ya da babasız büyüteceksin.
00 Yorumla
+1 yılZinayı yapmadan önce düşünecektin bunu bacım
Ee hadi yaptin diyelim neden korunmuyorsun...20 YorumlaNiye seks ve çocuk için acele ettin ki
Madem istemiyor peşine düşme
O düşsün
Dava aç sürünsün00 Yorumla
+1 yılÇocuğunun annesine sahip çıkmayan adam çocuğuna sahip çıkar mı diye bir düşün derim
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbacaklaına sık meydanda rajon onu gerektirir bidahada her ekrkek kımlıgı tasıyanı erkek sanmayın
21 Yorumla- +1 yıl
Adam sanmayın*
+1 yılkürtaj olabilirsin canım seni istemeyen birinin çocuguna bakmak zorunda degilsin
00 Yorumla
+1 yılEvlenmelisin. baska care yok. cocugu aldirmak bence dogru degil tabiki seviyosan cocugu
02 Yorumla- +1 yıl
@Babiey zor bi durum. anlasmalisiniz biturlu. Allah yardimcin olsun
Demekki seni sadece o iş için tutmuş yazıklar olsun
00 YorumlaYazık etmiş hem sana, hem de çocuğuna
Ulaşırmısın bana01 Yorumla- +1 yıl
Ulan sjshdhd
+1 yılO zaman evlenmeyeceksin. Dogurup sana bakmasini sagla hayatina devam wt
00 YorumlaAldırsaydın bunca rezilliğe ne gerek vardı.
11 Yorumla- +1 yıl
Kıyamadım
+1 yılBebeği doğur evlenmezse evlenmesin
21 Yorumla
+1 yılOnu s*kmeden once dusuncektin
23 Yorumla- +1 yıl
Yalnız bunu dişi taraf yazmış
- +1 yıl
@Salvodor35 olsun kanka ayni seye variyo gene sonuç 😂
- +1 yıl
Sjjdjd
- Devamını Gör (46)