Henüz evliliğe hazır olmadığını söyle bu şekilde evlenmeden çocuk sahibi olamayız de çocuğu aldır devam sevgili olmaya devam edelim de ama ayrılma seviyosan ayrılma bidaha öyle hata olmasın aranızda dikkat edin ama gerçekten ilişkine yazık etme derim yine de senin biliceğin iş
Öyle bi hakkın yok sütü dökmüşsün ben temizlemem diyosun bu nasıl bi haysiyetsizlik yedin bi bok o kizada çocuğa da sahip çıkacaksın sen kızla ilişkiye girerken bunların hepsini kabul etmiş oldum sayılır alkolluyum deme boşuna alkolun böyle yapabileceğini biliyordun icmeyebilirdin
şrefsiz diyketim ya, o istedi bu istedi şöyle oldu böyle oldu bunları bırak sonuçta yaptınız mı ikiniz? çocuk senden değil mi? Bunun soumluğuğnu katlanmak zorundasınız, evlenmeyceksen çocuğa bakmak zroundasın ona maddi ya da manevi açıdan desteklemek zorundasın, çünkü bu senin çocuğun.
İş çıkışı oturup konusucaz ben bu çocuğun benden olmadığını düşünüyorum diyecem test isteyecem benden çıkarsa cocugi istemediği mi söyleyecem yine ısrar ederse şehir değiştirip izimi kaybettirecem
Bro bana çok saçma geliyo alkollüydüm hatırlamıyorum olayları ya bende çok içip seviştim korunmamda hiç bi zaman ama bi türlü o yanlışa düşemedim bir kere sınırı olmayan birisiyle yaşadım ama sabahında ertes72 içirdim yani... bence evlenmek istiyosan evlen kimse oyuncak değildir herkesin bi gururu onuru var yapılanın arkasında durmanı öneririm...
Kanka inanma bence kendinden eminsende yapmadığına dair bi test yaptırın? Panikleme olucak mı tepkisi yükselicek mi sesi tavrı değişicek mi bi bak bakalım zarf at belki sen yapmadın?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
O boko yemeden once dusunseydin ya. Sonra cope atiyorlae
Keslan trasi
2 haftalık olduğunu bildiğine göre kumpas kurmuşxd farklı şehir kesmez kutuplara bir bilet al
Darbe yaptı valla çözüm lazim
Yediğin haltın arkasında dur tek başına yapmmadı o çocuğu
Duracak yerlerim ağrıyor kardeşim bildiğin gibi değil ben bu kişi ile evlilik mevlilik istemiyorum
Onu haltı yerken düşünücektin 😌
Alkolün etkisindeydim farkına varmadim çözüm yolu arıyorum
Aferin, çocuğun suçu ne?
Daha 2 hastalıkmış ortada bisi yok aldırmak lazim da nasıl diyecem bilmiyorum
Hamile bırakırken iyimiydi dikkat etseydiniz o günahsız bebeğin hakkına girmeyin
Çok iyiydi çok istiyorsan sende gel sinirimi bozdunuz
Aldırın çocuğu siz o günahsız bebeği hak etmiyosunuz zaten olmuş bi hata önemli olan aynı hataya tekrar düşmemek
Teklif edecem ne diyecek hiç bilmiyorum
Aldırdıktan sonra ayrılıcanı anlarsa aldırmayı kabul etmez diye düşünüyorum
Ne yapmam lazim
Henüz evliliğe hazır olmadığını söyle bu şekilde evlenmeden çocuk sahibi olamayız de çocuğu aldır devam sevgili olmaya devam edelim de ama ayrılma seviyosan ayrılma bidaha öyle hata olmasın aranızda dikkat edin ama gerçekten ilişkine yazık etme derim yine de senin biliceğin iş
Soğudum zaten
Anladım hayırlısı olsun
Olsun bakalim
Evleneceksin şuna bak ya o kizada cocugada bakacaksin yaparken güzeldi şimdi o kız ailesine ne diyecek hayatı mahvolacak sakın yalnız bırakma o kızı
İstemiyorum
Öyle bi hakkın yok sütü dökmüşsün ben temizlemem diyosun bu nasıl bi haysiyetsizlik yedin bi bok o kizada çocuğa da sahip çıkacaksın sen kızla ilişkiye girerken bunların hepsini kabul etmiş oldum sayılır alkolluyum deme boşuna alkolun böyle yapabileceğini biliyordun icmeyebilirdin
İnşaallah evlenmek zorunda kalırsın o b*ku yemeden önce düşünecektin
kardeşimsin kıza ve bebeğe yazık ya madem evlenmeye düşünmüyorsan neden hamile bıraktın
O istedi ayrıca alkollüyken oldu
şrefsiz diyketim ya, o istedi bu istedi şöyle oldu böyle oldu bunları bırak sonuçta yaptınız mı ikiniz? çocuk senden değil mi? Bunun soumluğuğnu katlanmak zorundasınız, evlenmeyceksen çocuğa bakmak zroundasın ona maddi ya da manevi açıdan desteklemek zorundasın, çünkü bu senin çocuğun.
Nerden biliyorsun benden olduğunu avukatı misin
Bişey yaptın arkasında dur sonuçta sevgilin kızı ortada bırakacak kadar şeref*iz olma bence
Kendi istedi cinsellik planlamış bence
Ee hamile sonuçta mecbursun senin çocuğunu taşıyor
Evlenmek istemiyorum ama
Sevmiyor musun onu seven evlenmek ister sevdiği kadınla
Bu olaydan sonra iyice soğudum
Hangi olay cinsellikten mi soğudum ondan
Sevgilimden kardeşim
Tm da neden soğudun
Çocuğu aldırsın sen de ondan ayrıl
İş çıkışı oturup konusucaz ben bu çocuğun benden olmadığını düşünüyorum diyecem test isteyecem benden çıkarsa cocugi istemediği mi söyleyecem yine ısrar ederse şehir değiştirip izimi kaybettirecem
Aynen öyle yap ama bir daha sakın bu tarz seyler yapma
Hataydi
Peki sen bunun nasıl farkıma varamadın?
Buyuk ihtimal Alkol yüzünden hocam
Bro bana çok saçma geliyo alkollüydüm hatırlamıyorum olayları ya bende çok içip seviştim korunmamda hiç bi zaman ama bi türlü o yanlışa düşemedim bir kere sınırı olmayan birisiyle yaşadım ama sabahında ertes72 içirdim yani... bence evlenmek istiyosan evlen kimse oyuncak değildir herkesin bi gururu onuru var yapılanın arkasında durmanı öneririm...
Düşün o kadar kafam güzeldi ki korunmadan girdim zaten o bana sirnasti planlamis gibi geliyor şimdide hamileyim evlenelim
Kanka inanma bence kendinden eminsende yapmadığına dair bi test yaptırın? Panikleme olucak mı tepkisi yükselicek mi sesi tavrı değişicek mi bi bak bakalım zarf at belki sen yapmadın?
Onlarida düşünüyorum kafam çok karışık test isteyecem olmazsa inşallah gururlu çıkar terkeder
Dene bakalım bi sonuç ne olucak ama sakin karşılarsa tamam gidelim dersede blöfü yeme git emin ol herşeyden...
İş çıkışı alicam oturup konusucaz
Hadi bakalıö kolay gelsin sana
Teşekkürler ederim inş dediğin gibi bloftur
Saçmalama düşük hapı kullandır acilen.
Ya istemezse hocam
Mecbur isteyecek. Evliluk dışı bir çocuğu dogurmayı g*tü yemez.
Sevgilini sakın yarı yolda bırakma
Dikkat et şişe 🍶 çakmasınlar 🙂
aldırın başına bela olacak
Dk başı sıkıştırıyor sabah öğle akşam evlilik diyor
nafaka verir durursun artık
Evlenmeyecem hocam
bence de kendini dusunmelisin
Gerekirse diyorum şehir degistireyim
sen bilirsin ama cocuk isi zor bence
İyi olmuş geberin beter olun
Kac kurtar kendini
Kacacam