Ya arkadaşlar 2 senelik iliskim var sevgilim eskiden de evlilik konulari açıyordu ama bu kadar yoğun değil ama artık sakalari bile evlilikle ilgili bu gün annene söyledin mi beni istemeye gelecekler diye dedi söylemedim deyince neden söylemedin dedi bende orta da fol yok yumurta yok ne diyim ben şimdi dedim bir de uzak mesafe ilişkisiyiz kendimi de tam olarak hazır hissetmiyorum ama artık onu da diyemiyorum sizce ne yapmalıyım ya fikir verin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıladam 2 yıldır seninle ve sen evlenmekten kaçıyormusun la 2 yıl olmuş iyi misin sen 2 yıl sevgililik mi olur mk evlenmeye popon yemiyorsa 2 yıll takılacak ne yaptın ya ben senin gibi kızların sonunu iyi görmüyorum biliyormusun bak sana benzer bi ilişkim vardı değer verdim 3 yılımı gömdüm evlenicektim sonra istemedi bende 2 ay sonra bi başkasını buldum evlendim mutluyum huzurluyum ona ne oldu biliyormusun 3 yılın acısını allah çıkardı kumarcı bi itle evlenmiş artık ne oldu bilmem sende öyle olursa şaşırma
02 Yorumla- +1 yıl
Dayiiii ben 4 yıldır bekliyorum daha 2senede beklicez
- +1 yıl
@19ummçıtırımmm bekle ya o zaman
En İyi Cevaplar
+1 yıl2 yıl bence de az zaman değil ama hazır hissetmiyor isen gayet normal bir şey karşındaki gerçekten seviyor ise zaten anlayış gösterip sana yardımcı olmaya çalışıcaktır.
Ama istemediğini söylediğin halde gerçekten sürekli böyle bir baskı varsa bir şeyleri çözmeyi bilmiyorsunuz ve evlilik içinde de bu özelliğiniz daha büyük sorunlar olarak dönücektir size.
Ha istemediğini söylemediysen bir an önce uygun bir dille gerçekten ne hissettiğini anlat kimseyi oyalama gibi bir hakkın yok.
olursa olur olmazsa da farklı yollar çizersiniz hayat bu normal şeyler çok da önemli değil.00 Yorumla
Pardon da 2 Yıl Sadece gönül eğlendirmek için mi adamı oyaladın ablacım, adam kim bilir ne hayaller kurdu seninle sen ise hazır değilsin ama şunu unutma baskası bir günlük iliski ister senin ki bir ömür iliski istiyor ileride pişman olursan bu saçma düşüncenden dolayı pişman olursun o zamanda çok geç olur
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
33Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 269,5b cevap paylaştı.
u +1 yılo azman evlenmeyin.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var.. İnsanlar evlenip yuva kurmak isteyince azman mi oluyor, ben 2 senedir oyle bir azmanligini gormemisim siz hemen tespit ettiniz yani bravo..
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Adam önceden niyetini belli etmiş bazı kızlar da senin aradığını çok bulmak istiyorlar ama bulamıyorlar, neden kendini hazır hissetmiyorsun iki seneden beri de berabersiniz yani bana kalırsa sevgilin bunu duyunca çok üzülecek ve senden ayrılmakta isteyebilir 🙁
Bir kara vermelisin bence ama bunu kendin vermelisin tam olarak bir başkasına sorarak değil20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 2 yıldır aklın nerede o zaman uzak mesafe ilişkisi yürütüyorsun sorgulaman gerek. 2 sene çok ciddi bir zama, hep konuyu geçirmemiş ve oturup etraflıca da konuşmamışsınız. Bence konuyu direkt aç ve beklentilerinizi konuşun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılHemcinslerimi hala anlayamıyorum... ciddi ilişki erkeği arıyorsunuz bulunca da hazır değilim diyorsunuz Allahtan bel@nizi mı arıyorsunuz?
Böyle ciddi düşünenleri bulamayanlarda var...
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Yaşlarınız kaç. Meslekleriniz nedir. Çalışıyormusun. Bunların yanıtlarını yaz. Sonra görüşümü yazarım
02 Yorumla
Soran+1 yılBen 22, o 24 ben üniversite okuyordum fakat bazı nedenlerden ötürü dondurdum şu anda bir mesleğim yok ama organizasyon işi ile uğraşıyorum. Kendisi kuyumcu
+1 yılNeden evlenmeye hazır hissetmiyorsun, kaç yaşındasın ya da onunla evlenmek için daha erken mi diyorsun?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu eleman kimdir nedir tanıyor musun yaşını işini biliyor musun , sen nerelisin o nereli? Karakteri nasıl seni üzer mi hiç?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki neymiş kızları kullanıp kullanıp atacak mısın işte böyle olursan kötü olan sen olursun ama kızı kullanırsan sen en iyisi olursun
00 Yorumla
+1 yılOlacak senaryo bu. Kizla iliskiye girecek erkek sonra sen istemiyordun kapi disari edecek.
010 Yorumla
Soran+1 yılO pis zihniyetinizi kendinize saklayın, onu da nereden cikarttin? 2 yıllık ilişki icerisindeyim belirttigim gibi, sayısız defa görüştük yüz yüze bir kere bile yanlış yaklaşımı olmadi. Ne kadar igrenc bir zihniyete sahipsin boyle hemen kafa yapini degistir yoksa bu kafayla fazla yasamaz paronayak olursun.
- +1 yıl
Paranoyak olmam merak etme. Aptallarla daha fazla vakit gecirmeden direk disari. Seni de kullanip attiginda o evlen benimle cümlesini cok beklersin Ezik.
Soran+1 yılBence senelerdir ilişkisi olmamış, her ilişkiyi cinsellik olarak gören kadınları obje gibi gören, herkesi kendi gibi zanneden ezik sensin. 2 senedir izin almadan elimi bile tutmadı, Allahta senin gibilerden korusun igrenc zihniyetini de al kaybol buradan
- +1 yıl
Hahahha sana hiç güleceğim yoktu. Kendisi ezikligiyle övünüyor hadi kızım ikile köşen de de ağlamaya devam et olacakları değiştiremezsin
Soran+1 yılYazık kafana. Seni zorbalamak istemiyorum. Kaybol buradan
- +1 yıl
Beni zorbayalabilecek zeka ve karakter sende yok. hadi ikile
Soran+1 yılAy sen tipine bakıyor musun dort göz sende bana laf edebilecek ne tip, ne akıl, ne de karakter var. Klavyenin başında böyle insanların ilişkilerine cinsellik diye diye ömrün son bulacak. Kalabalık içine karışma derim, bir gün birisine çarparsın seni fena döverler benden soylemesi. Bu düşünce yapısında ki insanların ağır paronaya teşhisiyle akıl hastanelerinde bulunması lazım yerin burası değil şimdi yıkıl karşımdan
- +1 yıl
Tipime bakiyorum. En azindan korkak bir yüzsüz degilim. Sana laf edebilecek hem akil hem tecrübe hemde karakterim var. Zeka seviyen ahmakligin o kadar belirgin ki konustukca dibe battigini anlamiyorsun. Klavye basinda her insanin deneyimi tecrübesi senin kadar düsük degil. Kalabalik icine de karisabilirim. Bana elini kaldiran bir tarafina girmesini de göze alacak kisiler oluyor. Ya eli kirilir ya benim bir tarafim. Hadi simdi paranoyak aptalliginla tedavi görecegin psikiyatriye ikile
Soran+1 yılKanka 40 kilosun neyin tribi bu seni yerler disarida ahahspakdjf ucube herif sardı ya yazma rahatsız oluyorum kardeşim daha fazla zorbalamak cidden istemiyorum bak.
- +1 yıl
Hahahha 40 mi gercekten ezikliginden dolayi ben utanc duydum. 79 kiloyum kosene git agla kendinle bas basa kal belki ezikligini farkedersin
Doğruyu soyleceksin adamı da oyalamicaksin sen evlilik istemediğini söyleyince belki önüne bakacak sen niye engel oluyorsun istemediğin halde
00 Yorumla
+1 yılAdamdan eskiden beri bunu konuşuyorsa ve sen istemiyorsan neden adamı bekletiyorsun? Ayrıl, adam kendine uygun birisini bulsun yazık adama.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılBelli ki kafanda soru işareti ya da kendini hazır hissetmiyorsun acik acik soyle
01 Yorumla
Soran+1 yılYa inanın demek istiyorum ama 2 sene oldu neyin guvensizligi neyin hazır olup olmaması diyecek haklı olarak onu çokta seviyorum hakkımda kötü düşünecek diye korkuyorum bilemiyorum ya üzerimde korku var
yahu istemiyorsan bitmiştir net olun kimseyi de uğraştırmayın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı. Arkadaşın belli ki bu aralar yoğun duygular içerisinde. O yüzden üsteliyordur bu durumu. Onunla açık açık konuş. Bir müddet sonra unutur bu durumu.
00 Yorumla2 yıl kısa bir zaman değil artık 3 kişi olalım demeye çalışıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHazır hissetmiyorsam beklesin daha fazla birbirnize zaman tanıyın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılO diyemiyorum dediğiniz kısmı demeniz gerekiyor ama...
10 Yorumla Henüz çeyizim bitmedi de.
Çok da geciktirme derim. Sonrasında sen istersin o yanaşmaz00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Ya kızım boş ver evlen geç kalırsan kısmetin kapanır benim gibi evde kalırsın
00 Yorumla
+1 yılOtur konuş. Düşüncelerini, hislerini söyle. Konuşup anlaşmanız lazım yani. Sen istemiyorsan olamaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Direk şöyle hazır hissetmediğini sonucu ne olursa olsun net olmak gerek bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. İnsan istemediği birşeyi yapmak istemediği zaman ne yapıyorsa onu yap tabiiki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkızzz yazık ya çocuğa... eğer yakışıklı fit, kalın ve büyük şeyliyse kaçırma derim... nerden bulcan böylesini bi daha
11 YorumlaDiyeceğin tek şey kendimi şu an da evlilik için hazır hissetmiyorum ama bu sanma ki seninle evlenmek istemiyorum anlamına gelmiyor ilerde biriyle evlenicek olsam seninle evlenirim ama sadece şu an ikimiz için de erken diyebilirsin mesela
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte evlenmek isteyen adamlarda bu tip kızları buluyor. Bizim gibi kızları seçmiyorlar. Evlenecek adam bulamıyoruz.
10 Yorumla
+1 yılAh be kızım... adam en başından niyetini belirtmiş değil mi? Madem istemiyordun neden diyalogu sürdürdün ya da en başından tavrını net bir şekilde almadın
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet belirtti fakat zaten evlenmeyi düşünüyordum, oyle takılayım geçeyim laylaylom bir ilişki olsun asla istemedim ama surekli görüşemiyoruz, daha tam olarak onu taniyamadigimi bile düşünüyorum içimde korkular var 2 sene de erken geldi bana ama onu kaybetmekte istemiyorum ben böyle 3-4 sene sonra olur diye düşünüyordum.. sizce ne yapabilirim
- +1 yıl
Bence sen tam olarak ne istediği bilmiyorsun erkek arkadaşin ile ilgili şüpheye dusmussun. Evlilik çok ciddi bir mesele açıkçası daima kalbini dinle yoksa hayatın boyunca yük olur sana
Gizli Üye(18-24)+1 yıldurumun ıyıyse evlenmek ıstıyordur senınle bence cok takma
03 Yorumla
Soran+1 yılDurumun iyiyse derken? Menfaat çıkarlı bir ilişkimiz yok galiba siz hep öyle ilişkiler kurmuşsunuz. Kendisinin durumu benden daha da iyi, ben üniversiteden yeni mezun oldum. Fakat açıklama yapmak zorunda da degilim sadece her ilişkileri size davranılan ilişkiler gibi kıyaslamayın:)
Cevap sahibi+1 yıluzak mesafe ilişkisinde daha iyi bir durumla size ne yaptı mesela benım durumum hayatım boyunca iyiydi bu benden degıl aılemden kaynaklı bır durum durumum ıyı oldugu ıcın cıkar amaclı evlenmek ısteyenler oluyordu benzer bır durum zanlettım sızden ıyı olan durumu ne neden sızınle evlenmek ıstıyor 2 yılını neden sıze ayırdı bunları dusundunuz mu gercekten donanımlı bır ınsan sanaldan bır arayısa gırer mı sızınle
Soran+1 yılAy yazdiklarinizi şok içerisinde okudum, siz boyle seyler yasaya yasaya herkesten bir menfaat çıkar bekliyor olmussunuz. Hayatımda hiç durum için benimle birlikte olan kimse olmadı. Bu düşünce yapısıyla da fazla yaşamaz paronayak olursunuz benden demesi. Ne yaptı derken, durup ne yaptığını tek tek yazacak degilim. Kendisi kuyumcu, her ay surekli benim instagramdan beğendiğim şeyleri görüp altın hallerini veyahut pırlanta bana kargolardı bana özel seyler yaptirirdi (kesinlikle kabul etmememe rağmen) her buluşmamızda bir kere elinin boş geldiğini gormedim, ben sakayik çiçeği seviyorum diye odam sakayık bahçesine dönmüştür şuana kadar aldığı buketlerden,2 sene doğum günlerim de ikisinde de işi olmasına rağmen benim bulunduğum şehir de mekan kapattirip kutlamisti, her bulusmamiz da mutlaka binbir turlu israrla gratise sokar bir seyler aldirirdi ve daha niceleri yazmak istemiyorum her şey maddiyat degil bunlari yapmasaydi da beni sevdigini ben anlardım benim icin maddi durum onemli degil asla fakat hiç bir şey yapmadigini dusundugunuz için bir kaç şey ekledim sadece. Neden benimle evlenmek istiyor, çünkü beni çok seviyor değer veriyor bana saygı duyuyor önem gösteriyor bence bu kadarı yeterli ve illa da sebep olmasına gerek yok. Beni kucumser şekilde konusmussunuz ayrıca neden sen diye, inan bir ton özelliğimi sayardım fakat o bunların hiç birine değil kalbime baktı. Sanaldan arayışa girmedi tesadufi tanıştık hanimefendi.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOyun oynama neyse niyetin aklındaki belli et. Bence sen bir halt yedin o yüzden evlenmek istemiyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimki de öyleydi ben ayrıldım hemen annesi başkasını buldu ona lajskwjsjw
00 Yorumla
+1 yılO seni tanıştırdı mı kendi ailesiyle. Konuştunuz mu eklestiniz mı instadan watsaptan
02 Yorumla
Soran+1 yılCanim okumadın galiba yazdığımı ama 2 sene diyorum farkındaysan,2 sene. Tabi ki ailesiyle tanıştım zaten babası yok vefat etmiş benden önce. Annesi ve diğer aile üyeleriyle tabi ki tanıştım, eklestiniz mi instagramdan wpten demişsin nereden konusucaz başka iki senedir onu anlamadım tabiki de.
- +1 yıl
Anladım. Zamana ihtiyacım var falan de bence açıkça
Bence acele etmiyormuyuz evet seni seviyorum ama evlilik için henüz erken sen hazır hisseiyo olabilirsin ben hissetmiyorum de
00 Yorumla
+1 yılHazır olmadığını ama onunla da oynamadığını korktuğunu dile getir anlayışla karşılar umarım
10 Yorumla
+1 yılAklinda oturmayan seyler vaesa yurumez germe kendini
00 Yorumla
+1 yıl2 sene artık sonuçlansın. yoksa sen duygularından mı emin değilsin hala
00 Yorumla
+1 yılsoruya bak gidip dicen ki hayir istemiyorum daha bu kadar basit
00 Yorumla
+1 yılCevap soruda; istemedigin seyi yapma ve hazır olmadigini dile getir giderse zaten öyküde olmamis
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzak mesafeyi nasıl yürütüyorsunuz? O mu geliyor sen mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılO geliyor, ben gitmedim hiç gitmek isterdim ama hem fırsat bulamadım hemde biraz sıkı bir aile ile yaşıyorum. Nasıl yürüttük cevabını bende bilmiyorum fakat ikimizde de hiç saygı bitmedi, birbirimizi hiç sorgulamadık, o bana hiç karışmadı bende ona. Tabi ki uyardigimiz noktalar oldu, ama birbirimizi hic kirmadık, Çok fazla konuşmadık (tabi ki konuşuyorduk, dertlerimizi paylasiyorduk günde 2-3 kez sesli konusuyorduk ama özel hayatlarimizla da ilgileniyorduk iş gibi aile gibi arkadaslar gibi) özlemek için fırsat yarattık birbirimize bu şekilde yürüdü gitti
Cevap sahibi+1 yılBende uzak mesafe yaşıyorum gidecegim inşallah. Ankara İstanbul benimde
Cevap sahibi+1 yılHep o geliyordu bu defa zorlayacağım şartları
Soran+1 yılUmarım gidersin her şey gönlünce olur :)
+1 yılİstemediğini açık bir şekilde söylemelisin bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılayrıl ya takma takılma
00 Yorumla
+1 yılbunda kötü bişey yok iyi düşünün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKizim evlenilcek adam kalmadi piyasada seviyosan agirdan al ilerle
00 YorumlaBence kendini iyi hisset ve kabul et evliliğini..
00 Yorumla
+1 yılBaşkasına gidecek belli ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. ailen çocuğu biliyor mu?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 625 cevap paylaştı. daha hazir hissetmiyorum diceksib
00 Yorumla
+1 yılAçık açık söyle hocam
00 YorumlaHissettiğini söyle
00 Yorumla
+1 yılSevgilinle ben evlenirim, sorun etme
00 Yorumla
+1 yılKarıştırıyon sen ortalığı ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIstemiyorsan bu durumu onunla paylaşman gerekli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkorkularınmı fazla ona karsı?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen nerdesin o nerede
03 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul Ankara
Cevap sahibi+1 yılKültür farkı filan varsa ayrıl gitsin
Soran+1 yılKültür farkı yok ki birbirimizi çok seviyoruz anlasamadigimiz bir nokta yok İstanbul ve Ankara kültürleri zaten aynı neden farklılık olsun birimiz doğu birimiz iç Anadolu değil ya sonuçta
Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı. Konuş işte direkt.
02 Yorumla
Soran+1 yılAy diyorum da anlamiyor neyini hazır hissetmiyorsun iki sene oldu diyor haklı olarak ona da bir şey diyemiyorum çokta seviyorum ama korku var üzerimde
+1 yılBeklesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ayrıl knk
00 Yorumla
+1 yılEvlen işte
00 Yorumla
+1 yılİstemiysan sevmiyosundur bence
00 Yorumla
+1 yılBence kabul etmelisin 2yil diyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılayrıl
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. Evlenmemelisin
10 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim evlenmek istiyor ama ben istemiyorum, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler