Erkek arkadaşım beni bırakıp başkasyla evlendi.

erkek arkadaşım 32 yaşındaydı bende 24 bir yıl süren bir ilişkimiz vardı herşey süper giderken ailem erkek arkadaşımı istemedi çünkü farklı siyasi görüşe sahip farklı ailelerin çocuklarıydık ben ailemi dinlemedim ve ilişkime devam ettim daha sonra bir kaç yalanını yakaladım son aylarda bundan dolayı güvenim zedelendi ve kendisi bana ailen istemiyor kaçalım dedi bende normal şartlarla evlenmek istediğimi belirttim ve kaçmadığım için beni sevmiyorsun ve benim yaşım 32 diyip ayrıldı ve 3ayda nişanlandı ve 7 ay sonra evlendi benim merak ettigim beni aldattımı ? ve beni hiç sevemedimi yoksa evlenmek içinmi evlendi?bir insan bu kadar çabuk nasıl evlenir başkasını severken?
Güncellemeler
+1 yıl
benim ailem sol o ise sag görüşlü ben açıgım baştan kapanmayı düşünmedgimi söylemiştm kabul etmişti ama son aylarda ben seni kapatır kendi yoluma getircem evlenince dedi ailemde korktu haliyle köprüye geçene kadar tamam sonra herşeyine karışır dediler
Güncellemeler
+1 yıl
benim maaşımı sordu söyledim ama kendi çok düşük maaş aldıgı halde gizliyordu ben onun parasına bakmadım ama daha evlenmeden herşeyi gizliyordu hergün kaçalım diyordu bende faturaları veya kirayı nasıl ödücez biraz kendimizi düzeltelim diyordum yok kaçalım diyordu sürekli

Güncellemeler
+1 yıl
ama ayrıldıgımız gün ya kaç yada ben artık başka yola giriyorum dedi kaçmam dedim ayrıldık ertesi gün zarf attım ailem kabul etti gel istemeye dedim yok artık ben artık farklı yoldayım dedi ve facebook açtı orda kıza şarkılara falan yollamış bunu bir ay falan sonra gördüm benden ayrıldıgı gibi nasıl buldu peki hazırlık aşaması yokmudur?
Erkek arkadaşım beni bırakıp başkasyla evlendi.