Sevgilimi bırakıp başka bir adamla nişanlandirildim ne yapmalıyım?

Sevgilim çok iyi biri ailemin ondan haberi yok, aile dostumuz hatrindan dolayı ailem beni başka biriyle üstünkörü nişanlandirdi. İstemediğimi söylememe rağmen zamanla seversin dediler. Başka biri var demeye korktum. Sevgilim de işi yüzünden başka bir ülkedeydi ne zaman döner bilmiyordum ona da anlatamadım ne yapacağımı şaşırmıştım. Bu ay sevgilim döndü her şey o kadar kötü gitti ki. Sevgilim eve geldi nişanı atmami söyledi babama da gelicem kızını isticem dedi babam da kapı dışarı etti. Bunun üzerine bide babamdan dayak yedim bu adam kim adımızı mi çıkaracaksın diye. Şimdi de sevgilim ya ailenle konuş ya da kaçalım diyor. Napicam bilmiyorum ailemi bırakamam. Öte yandan nişanlım da iyi biri ona da üzülmeye başladım. Babam sözünden döner mi bilmiyorum napicam.
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün nişanlımla konuştuk ayrılmak istemediğini, beni sevdiğini söyledi ve ben onu sevene kadar beklermis sevgilim için de geçici hevesmis öyle dedi. Sinirlerim altüst oldu. Bunları söyledikten sonra onu hiçbir şekilde hiçbir zaman sevmeyeceğimi, sevgilimi sevdiğimi söyledim. Sonunda anladı bana biraz zaman ver dedi ailesine anlatcakmis çıkardım yüzüğü eline verdim, sende kalsın dedi ailem duyarsa ailesi duyarmis, ailesine anlatınca gelip alırmış yarın konuscakmis bitti arkadaşlar bu kadarmis 🥳
Güncellemeler
+1 yıl
10 ay olmuş, şimdi bakıyorum da ne kadar safmışım. Nişanlımla evlendirildim şimdi ise hamileyim, ikizler bide:) Sevgilim artık yok geriye bende anıları ve mahvolan umutlarla, hayallerimiz kaldı. Keşke kacabilseydik. 24 Nisan Pazar/ gördüm onu değişmiş birazcık yaşlanmış sanki. Hamile olduğumu gizlemek istedim gizleyemedim:) Utançla baktım yüzüne. Sense sevgilim bana gülümseyip öylece geçip gittin. Bunu söylemem evli ve hamile bir kadın olarak doğru değil biliyorum ama ben seni hala seviyorum...
Sevgilimi bırakıp başka bir adamla nişanlandirildim ne yapmalıyım?