Beni terketti, git başkasıyla evlen dedi ne yapacam dayanamıyorum :'( ?

konuya nasıl başlayacağımı bilmiyorum ama çok acı çekiyorum özlüyorum ve sindiremiyorum... bugüne kadar beni hiç sevmemiş hep kandırmış oyalamış sonundada beni terketti :'( bütün kapıları yüzüme kapattı ama ahım onun yakasını hiç bırakmaz resmen ölü gibiyim :'( bana sabah seviyorum diyor akşam sevmiyorum istemiyorum git başkasıyla evlen ben senle mutlu olamıycam gibi şeyler bu nasıl vicdandır nasıl bir insandır ya ne hale soktu hayatımı çok acı çekiyorum dayanamıyorum... nasıl sabredicem çok mutsuzum :'(
Güncellemeler
+1 yıl
üstelik şu an umurunda bile değilim bütün hesaplarını gizlemiş ve benden ayrıldıktan sonra takip ettiği kişiler artmış sizce neden ayrılmak istemiştir çünkü ben hala anlamış değilim her seferinde farklı şeyler söylüyor insan bu kadarda gaddar olmaz ya sürekli ayrılık için birşey söylüyor kardeşim madem öyleydim en başından bitirseydin sizce sebebi nedir ayrılığın çünkü ben hala anlamış değilim? :'(
Güncellemeler
+1 yıl
ben onun her hatasını affettim görmezden geldim bazen sustum kabullendim çünkü sevdim ulan herşeye herkese rağmen.. ama o birsürü şey bahane ederek gitti madem sevmiyordun seviyorum demiycektin hayaller kurdurtmuycaktın sevgi böyle kısa zamanda azalmaz... nedeni ne bunun ya arkadaşlar allah için yardım edin sonunda ya kafayı yiyip derdinden hasta olcam ya da başka bişiy dayanamıyorum ya ölü gibiyim resmen... ve bir hafta sonrada doğumgünü.. :'(
Beni terketti, git başkasıyla evlen dedi ne yapacam dayanamıyorum :'( ?