Herkese merhaba. Eşim her ay maaş yattığında kardeşlerine para gönderiyor. Ben evlenmeden önce bu durumun evlendikten sonra devam edip etmeyeceğini sorduğumda şu an beni bekar görüyorlar düğünden sonra olmayacak demişti ama hala devam ediyor. Bunu eşime söylediğimde onlar benim kardeşim göndermeyecek miyim diye cevap alıyorum ama ben kendi ailemle ilgili o benim kardeşim desem sen ailesisin diye benimle kavga ediyor ve memlekete her gittiğimizde bütün ailesine kıyafet alışverişi yapıyor istisnasız her gittiğimizde ben bu durumdan rahatsız oluyorum konuştuğumda ise kavga çıkıyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin…
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eğer ki maddi durumunuz müsaitse ne var bunda? İyi de yapıyor. Amma boğazınızdan kesip bunu yapıyorsa çok yalnış bir davranış
Gırtlağa kadar borç içindeyiz kredi kartı borcunu bile ödeyemez hale geldik
O zaman yaptığı çok yalnış ya. Ciddi ciddi konuşmanız lazım bu konuyu. Kavga etmeden, sakince. Söyleme tarzınız yalnıştır belki, çok çıkışıyorsunuz o da inada bindiriyor işi sinirlenip. Sakin kafayla oturup konuşun. Tamam o da ailesi anlıyorum ama artık bir yuva kurduğunuzu ve öncelikli ailesinin artık siz olması gerektiğini anlatın ona. Doğru şekilde anlatırsanız anlayacaktır eminim. Böyle ufak şeyler yüzünden tartışıp bir birinizi hırpalamayın. Tatlı dil her şeyi yoluna koyar
Ben bunu defalarca kez denedim hiçbir zaman benim derdimi anlamak istemiyor sürekli kendini anlatmak benim onu anlatmamı rıza göstermemi istiyor kabul etmediğim zaman bana bağırıp çağıyor camımı yakacak sözler söylüyor bana beni kendinden soğutmaya başladı
O zaman durum çok kötü hale gelmiş ya. Çoktan mı evlisiniz? Çocuğunuz var mı?
6 aylık evliyiz çocuk yok
Çok yeniymiş daha. Başlangıçtan çok yıpratmışsınız kendinizi. Eşinizle sakince konuşmayı deneyin bir daha. Baktınız olmuyor eğer uygun olursa aile terapisine gidin. Taptaze evliliğinizi böyle heder etmeyin. Baktınız o da olmuyor yol yakınken bir birinizi daha fazla incitmeden ayırın yollarınızı.
Durum zaten ona gidiyor bilerek kendimi norm dışı bıraktırdım bir durum olur da bu şehirden gitmem gerekirse diye soğuduğumu hissetmeye başladım ve ne yapacağımı bilemiyorum
Konuşamıyorsunuz da hiç bir şeyi. Konuşmadan halledilemez problemler. İnşallah her şey yoluna girer çok üzüldüm gerçekten. Eşinizle konuşmak isterdim. Belki onun da görüşünü bilmek sizi ortak noktada buluşturmaya yarardı.
Dinen kadının parası kadına aittir bunu soruyorsanız.
Kadının parasına karışılmaz bnce
Erkeğin parasına karışılır mı peki sence? ya bunlar çift çift..
Kadının parasına karışmayalım evlendikten sonra ailesi maaşını yesin alışsın buna da iyice sonra erkekten anlayış hoşgörü bekleyin sizin dünyanız ne güzel ya
@SırrıYok erkek kadına bakmakla yükümlüdür
Kadına bakmayacaksan evlenmeseydin. Ağlama
Göndersin boş ver
borca sok
Abi yeni düğün yaptık gırtlağa kadar borç içindeyiz kredi kartlarını bile ödeyemiyoruz ona rağmen yolluyor
bir süre çocuk yapma ve ona sürekli olarak görevler ayarla.. ortak planlarınızı gündemde canlı tut.. ve düşünmek dahi istemiyorum bu kısmı ama seninle öylesine evlenmiş olabilir.. geçmişe sünger veya inat uğruna
Çocuk yok zaten abi görev ayarladığımda yapmıyor savsaklıyor ama lafa gelince beni çok seviyor
ne kadar süredir berabersiniz? ve evlilik ne zamandan beri?
6 aylık evliyiz
takipte kalsana beni
Tamam abi yorum olarak mı takipte kalıyım
profile takip atmak gibi
Tamam abi istek attım