Merhabalar kızlar ben bir yıllık evliyim. Bir yıl içinde hep eşimin parası babasına gidiyor evlnemeden önce de öyleydi babası araba alır oğlu öder ev alır oğlu öder eşimin bütün parası ailesine gidiyordu. Şu an durum yine aynı şekilde eşim çalıştıkça babası hep para ister çalışmasına rağmen iyi bir maaşı da var. Benim bu durumdan canım çok sıkılıyor haklı değil miyim. Bu arada eşim de gurbette çalışıyor yani gurbeti çeken benim hem gurbetin azabı çekiyorum hem eşimin çalıştığı ailesine gidiyor. Eşimin de kendi büyük bir borcu var bir yıldır kapatamiyor çünkü babası parayı hep alıyor. Eşimin annesi bizim bir ya da iki ev almamızı istiyor eşim daha on yıl gurbette çalışsın hem de kayınvalidem bu süreç içerisinde evin masrafı olmasın diye onunla yaşamamı istiyor.
Aslında sürekli karışıyor bu da ayrı bir konu canımı da fazla sıkıyor şu an ben hamileyim 3 ay kaldı doğuma kayınvalidem bebeğin 40i çıkana kadar onlarla durmami istiyor çünkü eşim yine gurbette olacak ben evimde kalmak istiyorum eşim kabul etmiyor kendi ailem de gelemiyor onlar yurt dışında.
Her şey çok zoruma gidiyor her şeyi düşünüyorum düşünmekten yoruldum siz olsanız ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer