Eşimin ailesi sürekli para istiyor?

Eşimde bende çalışıyoruz. Eşimin babası da çalışıyor ve bizim ikimizin aldığı toplam maaştan daha yüksek bir maaş alıyor. Ben hamileyim 1-2 haftaya doğum yapacağım doğum iznindeyim. Ödediğimiz krediler var. Eşimin annesi sürekli bizim maaşımızı sorar eşime bu durumdan rahatsız olduğumu söylediğim de de ne yapayım annem meraklı bir insan herşeyi herkese sorar diye cevap veriyor. İlçe de yaşıyoruz burada ki devlet hastanesi çok kötü kaç kere davalık oldular. O yüzden özel hastane de doğum yapacağımdan dolayı belirli bir miktar doğuma para ayırmak gerekiyor haliyle. Sağolsun eşimin patronu bu durumu bildiğinden maaşına bir miktar zam yaptı ve biz zar zor bir miktar biriktirebildik halen daha eksiğimiz var. Fakat eşimin annesi gece yarılarında arayıp kardeşinin telefonu bozuldu ona telefon al diye eşime baskı yapıyor. Öyle ihtiyacını görecek sıradan bir telefon da değil iPhone’un en son çıkan modellerinden istiyor. eşim de benim yanımda asla konuşmuyor saklıyor Sonra ben seni arayacağım diyor ve benden gizli ne yaptığını bilmiyorum. Daha önceden de istemişlerdi ben bu konuyu sorun yaptığımda doğmamış çocuğumuzun rızkını neden verelim onların durumu bizden iyiyken dediğimde sen anneme karşı ne çok kin beslemişsin ona bi hırsız demediğin kaldı diyip günlerce benimle konuşmamıştı. Kaç senelik evliyiz ilk defa ve sadece bu yüzden kavga etmiştik ve bu yüzden günlerce konuşmamış ayrı yerlerde yatmıştık eşimin isteği üzerine üstelik ben hamileyken. Eşimi gerçekten çok seviyorum ve ayrılmayı asla düşünmüyorum. Sağolsun ailesi dışında her konuda bana çok yardımcı olmaya çalışır. Ailesi de doğacak çocuğumuz için ölüp bitiyorlar çok sevinçliler. bana bir akıl verin nolur ne yapabilirim bu konuda doğmamış çocuğumun rızkını durumları varken onlara vermesi bana koyuyor üstelik doğuma çok az süre kaldı eğer onlara para verirse ben doğum da paramız olmadığı için hastanede ne yapacağımı bilemiyorum geceleri uykum kaçıyor ben mi kötü düşünüyorum ailesine her zaman yardım etmesi mi gerekir durumları iyiyken bizim ihtiyacımız varken bile yoksa bu durumdan rahatsız olmam normal bir durum mu aklım çok karıştı. Benim yerimde olsaydınız ne yapardınız
Eşimin ailesi sürekli para istiyor?