Eşim memur her ay bin lirası babasına çektiği krediye gidiyor her ay kardeşine 500 lira para gönderiyor bu ayda 1500 lira para gönderdi babasına. Eşim anladı tavır yaptığımı sen buna karısamazsın bu seni aşar dedi ve defolgit tarzında küfür etti ne yapıcam lütfen çok cıkmazdayım
Cevabın nedir?
Kardeşim eşinin. küfür etmesi kötü olmuş konuşarak anlaşabilseydiniz keşke sebeb ne olursa bir kadına küfür etmek bir erkeğe yakışmaz kızar bağırır ama küfür kötü bişey.. Sana gelince o parayı kazanan kim? eşin dımı o eşini dünyaya getiren kim? annesi babası.. eşin rızkından. mı kesiyo senin eviyle ilgilenmiyormu ki yorumunuzu okudum. kadarıyla öyle oldunu düşünmüyorum, sadece abartılı yaklaşıyosunuz olaya şükredin halinize yardım alan değil yardım. eden olmuşsunuz ne güzel.. ve şunuda söyleyeyim ki kadın olsun erkek olsun annen babanmı.. eşinmi denildinde şahsi fikrim. anne ve baba seçilir kaybedersiniz bu konuyu buyutmeyin derim selam ve dua ile.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ailesi ile arasına girme aksine iyi yapıyorsun hayatım onlar senin ailen tabi ki ihtiyaç anlarında elimizden geleni yapacağız de olması gereken de buydu benim eşimin de babası yok annesine 2 kardeşine hep destek oldu kardeşi kaza yaptı benim altın kolyemi bozdu arabayı yaptırdı ben de kırıldım bozuldum ama ailen hayatım destek olacaksın dedim yanında durdum 5 sene sonra işleri ters gitti iflas etti annesi kredi çekmedi kardeşleri umursamadı tefeciden para isteyecek hale geldi şimdi ailesini sildi lafı bile geçmiyor eşinin ailesine düşman gibi davranırsan kaybeden sen olursun umarım bu sorunu çözersiniz mutluluklar
41 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mi
5 bin maaş alıyor 1.5 ailesine gönderiyor kalan 3.5 la fedakarlık yapmak zorunda kalıyorsun öyle mi.. Adam sonuna kadar haklı. O onun ailesi o adamı çocuğu belki zor durumda okuttu babası sizin gibi fiştekli kadınlardan nefret ediyorum. Ben olsam boşanmayı düşünürdüm.
45 Yorumla
Soran+1 yıl500 kardeşine 1000 lirada babasının kredisine kesiliyor
Soran+1 yılKiramız faturalar 1000 lira ne kalıyor geriye söylesene
- +1 yıl
Bunlar anlamaz kardeş o analar babalar ne yoklukta büyüttü ler bilse. Zaten babası kardeşi zengin olsa nasıl da sever nasılda kayınpeder im der
Çok çıkmazdayım?😂 Çıkmaz olan ne? Ailesine yardım ettiği için sen aç mı kalıyorsun sussuz mu kalıyorsun?
70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
38Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16,2b cevap paylaştı.
+1 yılGadası ailenin yanına dön bir müddet
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 375 cevap paylaştı. Ohaa yuh diye bagirdim okurken bu ne be nasil evlilik bu. Adam aile kuzusu resmen. Uzgunum ama bosamaktan baska caren yok. Evlilikte saygi sevgi esastir. Bir sey yaparken sana sormali. Sana guzel bir dille bir sey dese neyse. Sen karisamazsin ve kufur tarzinda bir sey nedir? Sen bostan korkulugu musun o evde? Ulannn o benm kocam olcakti varya ne cekerdi srefsz heriff evlilikten nefret ettirdiler !
110 Yorumla- +1 yıl
Yani o kizi hayatina omur boyu alip eve getiriyosun gelin yapiyosun seninle bir yastikta hayat geciriyor her seyine ilk o kosuyor sen onu bokkk yerine koymuyosun olcak is mi ihtiyac olur birazcik verirsin ama bin veya 1.500 cok fazla bir para. Ki kendi de memur ne kadar aliyorda veriyor. Biri aile herseydir karisma demis. Kimse sunu unutmasin aile hersey ama senin evlenip kurdugun aile en basta ki senin icin en degerli ailedir. Bosuna evlenmiyosunuz aileniz o kadin oluyor ondan dogcak cocuklar oluyor. Ama bunun gibi gvatlar da boyle yapiyor. Rica etcem olgunlasmamis evliligin ne demek oldugunu bilmeyen arsizlar evlenmesin !!
Yaptığı doğru değil, sen gayet de karışabilirsin! Evli artık, sana bakmalı, tamam ailesi zordaysa az da olsa yardım edebilir ama 1000-1500 nedir ya! Hadi 500 olsa tamam derim ama ondan daha fazlasına asla izin vermem. ki bence ailesi zor durumda değil ise 500 bile gereksiz memur maaşıyla. Baban ve annen onun kulağını çekmesi lazım, aileler araya girmeli! Hala dinlemiyorsa ben olsam boşanırdım.
00 Yorumla
+1 yılSize para kalmıyor mu sanki? Dünyayı yediğinizi düşünmüyorum. Adam ailesini seviyor yardım ediyor. İlerde senin oğlun da sana para verdiğinde gelinin böyle mi yapsın? Biraz anlayış yaa ailesine saygın yoksa kocana olsun valla ayıp
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 981 cevap paylaştı.
+1 yılSeni sıkıntıya sokmuyor bir eksiğin yoksa bence para muhabbeti yapıp yuvanı yıkıma sürükleme.. dünyanın üç günlük olduğunu unutma, herşey gelip geçicidir sonuçta para pul mal, mülk herşey boş anlamsız bir ifadeden ibarettir... fakat senin kocanın sana defol git demesi hiç hoş olmamış, insan aynı yastığa baş koyduğu birine bu kadarda saygısız olmamalı..
10 Yorumla 1500 yiyemediğin için aç mı kalıyorsun? muhtaçlar ki yardım ediyor aynı, durumda sen olsan yardım etmeyecek misin? evlendikten sonra ailesi silmesini bekleyemesin
30 Yorumlanasıl karışamazmışsın o parada senin ve belkide çocuklarınında rıskı var öyle lüzumsuz iş mi olur tamam gönderebilir geçim sıkıntısı çekmiyorsanız sorun olmaz fakat kendi ailesini zora sokuyorsa o iş olmaz
20 YorumlaEğer ihtiyacı varsa aiilenin eşinin yaptığı doğru. seni sefil bırakmazsa sorun yok demektir. hayırlı evlat olabilir.. böyle düşünerek sen kaybedersin.
42 Yorumla- +1 yıl
Kendi abisini kardeşini düşünsün aynısını kendi babası için düşünsün
ne demek karisamazsin niye sen dış kapinin dış mandalimisin? ayrica o kadar para gondermk nedir yaf kizilayami bagisliyor. Defol git demis bana dese var ya onun... neyse
33 YorumlaPara her zaman huzursuzluk yaratır. Kadın için söylenen bir söz vardır. Doğruluk oranı tartışılır. Derler ki; "Kızım erkeğin cebine karışma" Biraz altdan almanı tavsiye ederim. Zamanla değişim olmazsa o vakit gereğini düşünün derim.
00 Yorumla
+1 yılEvlendi diye ailesini silip atacak değil belliki çok ihtiyaçları var görmezden mi gelsin.
50 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Işık hızında boşan derhal hemde senin bir şerefin var onurun var boyun bükme geliri coksa gönderir ama zar zor yetiyordur sizede
40 Yorumla
+1 yılBir evlat ailesine her daim maddi manevi destek olmali eger gücü yetiryorsa eger ama eslerin ikisininda bunda rizasi olmali! ama eger Aile firsatcilik yapiyorsa o ayri dava tavir koymakta haklisin!
20 Yorumla
+1 yılGit dediyse git. Sana da nafaka verir. Hayatı boyunca herkese verir yani
61 Yorumla- +1 yıl
Burda bazı eksileyen arkadaşlar var evli değilseniz ev gecindirmiyorsaniz bizi anlamazsiniz. Ne kadar zorluk çekiyoruz haberiniz var mı. Kaldı ki anne babaya yardım edelim. Sonuçta her evde geçim sıkıntısı para sıkıntısı var. Ben 6 bin eşim 2 bin alıyor yine borcumuzu bitiremiyoruz kaldı ki ailelere yardım edelim.
Muhtaç bir durumdaysa erkek evlat anne ve babasına bakmak mecburiyetinde, Kur'an-ı Kerim'i iyi okuyun.
20 Yorumla
+1 yılEsinizin sizi ac acikta birakmiyorsa ailesine veya kardeslerine yardim edebilir. Buna dinen karisma hakkiniz yok.
Ama sizi maddi anlamda magdur ederek yapiyorsa bunu o zaman sikinti vardir.00 Yorumla
+1 yılUzerine gitme aile herşeydir yanlış anlama ama seni boşarsa başkasını bulur ama anne baba kardeş bulamaz o yüzden sabret seslenme ihtiyacı var ki gonderiyo para yüzünden eşinle kötü olma
08 Yorumla- +1 yıl
Defol git dediğine göre bu anlam çıkıyor üstüne çok giderse bosanmaya kadar gider bu konu
- +1 yıl
Boşansınlar bu gibi adamla hayat mı geçer 😀valla boşanırsa sevinirim şuna bak suna hem kafasına göre para gönderiyor sormuyor eşinin rızası var mı
Üstüne birde küfür ediyor
Karışma diyor
Lan hayırdır senin kölen mi karsında hizmetlin mi var, eşin lan şerefsizzzz oğlu şerefsiz bir eşine sor bakalım bir danış ya da bu konuya açıklık getir borç veriyorum de bence kadının bu adamdan boşanması sevap bile
Evlenmeden bu konuya açıklık getirmesi gerekiyor du hanzonun
Ben aileme yardımcı olucam ilerde diye
ya da fikrini düşüncesini alması gerekiyordu görüldüğü gibi kadının rızası yok bu işte - +1 yıl
Eşinin anlayışla karşılaması gerekiyo ailesi kredi ödüyor bu konuda kadın haksız kusura bakma
- +1 yıl
Sen öyle yap aileni dışla o zaman
- +1 yıl
Birader senin kafa kalın ailene zor durumunda yardım etmiyceksen insanlığın nerde?
peki bu durum sizin maddiyatınızı etkiliyor mu adam 15 bin alıyordur yolluyordur ama sizinde birşeyinizi eksik etmiyordur olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yıl5 bin alıyor ben birçok şeyden fedakarlık yapıyorum evde eksik eşyalar var daha almadık
+1 yılYani gönderebilir ihtiyaç olunca filan ama bu kadarıda çok fazla. Sen bir otur konuş. Sonuçta memur insan yani maaşın yarısı onlara gidiyor.
10 Yorumla
+1 yılsaygı göstermek ve anlayşılı olmak zorundasın 3 günlük dünyada ceviz kabuğunu doldurmayacak sudan sebeblerle evlilik denen kutsal müessesenin sarsılmasına sebeb vermemelisin para hesabı yapmayı bırak bir avuç topraksın hayat yolunda
00 Yorumla
+1 yılEsin babasına para gönderebilir. Babası muhtaç ise bakmak ile mecbur. Kardeşine de bakabilir. Kendi tasarrufunda birşey senin karışmaya hakkın yok. Senin yiyeceğini içeceğini giyeceğini alıyor ise sorun yoktur
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılKalan para sizin geçiminizi sıkıntıya sokmuyorsa sıkıntı olmaz bence ama tavrı yanlış
30 Yorumla
+1 yılDemek ki ailesi yardıma muhtaç o da keyfinden göndermiyordur. sürekli böyle bir şey olacak diye bir kaide yok sabret
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. sen boş ver çok sorgulama
yani aslında eşler arasında bazı durumlar anlaşarakta çözülmeli derim hemde00 Yorumla
+1 yılMaddi acıdan sizi kötü etkilemiyorsa sorun yok o kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılYani ben birçok şeyden fedakarlık yapıyorum ben yeni evliyim sadece alyansım var normal mi
- +1 yıl
Haklisin normal değil bu konu sıkıntı onunla adam akıllı konuş niye gönderiyor sebebi ne sen sonuçta onun esisin
Abartmış gerçekten de. Yeterince düşünceli ve olgun biri değil belli ki. Tavır yap, pek muhabbet etme sessiz kal ve uzak dur bir süre.
10 YorumlaEvet bencede seni ilgilendiren bir konu değil ailesi sonuçta ama seni eksik bırakmıyorsa tabiki
10 Yorumla
+1 yılBu geleceğinize zarar verie açık bir dille uyarman gerekiyor
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Evinizde bir eksiğiniz yoksa, ses çıkartma belki ihtiyaçları vardır.
00 Yorumla
+1 yılaile yardıma muhtaçsa kız ya da erkek herkes önce anne babasını düşünecek bunda yanlışlık yok
00 Yorumla
+1 yılDefolup git ve geri de dönme böyle bir erkeğe.
110 Yorumla
+1 yılbu işlere hiç kafam basmıyor işte. her bir ailenin ayrı bir dramı çıkıyor bu hikayelerin altından
00 Yorumla
+1 yılKusura bakmada bu zamana kadar ona ailesi baktı okuttu ailesi zor durumdayken eşinin onlara para göndermesi kadar doğal birşey yok
03 Yorumla- +1 yıl
@ruletci03 1500 lira mı çok seni büyüten bu zamana getiren ailen için.. ben küfür etmesine yorum yapmadım zaten
- +1 yıl
Boşansınlar bu gibi adamla hayat mı geçer 😀valla boşanırsa sevinirim şuna bak suna hem kafasına göre para gönderiyor sormuyor eşinin rızası var mı
Üstüne birde küfür ediyor
Karışma diyor
Lan hayırdır senin kölen mi karsında hizmetlin mi var, eşin lan şerefsizzzz oğlu şerefsiz bir eşine sor bakalım bir danış ya da bu konuya açıklık getir borç veriyorum de bence kadının bu adamdan boşanması sevap bile
Evlenmeden bu konuya açıklık getirmesi gerekiyor du hanzonun
Ben aileme yardımcı olucam ilerde diye
ya da fikrini düşüncesini alması gerekiyordu görüldüğü gibi kadının rızası yok bu işte
Gizli Üye(30-35)+1 yılO zaman evlenmiycekti madem sana ihtiyacı yoktu eziyet ediyor resmen
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyle sey mi olur ya 6 yillik evliyim bir kere karsima cikti tavrimi koydum bida yapmadi
10 YorumlaKardeşini anlarım da babasının çektiği krediyi ödemek nedir senin kendi ailen var bakman gereken...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle konuşması yanlış ama senin ( evin ) giderlerini karşılıyorsa yapabilir
00 YorumlaGöndersin size bakıyor mu
00 Yorumla
+1 yılkeşke hiç evlenmeseydin böyle biriyle..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvleneli ne kadar oldu
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılFetocu diye şikayet et. Her ay himmet gönderiyo de
00 Yorumla Sende annenler için iste
10 YorumlaGöndere bilir seni ilgilendirmez.
00 Yorumla
+1 yılHiçbirşey tabıkı göndericek
00 Yorumla
+1 yılSizin geçiminizi etkiliyor mu bu
00 YorumlaBoşan gitsin kız ayool
00 Yorumlaailes zor durumdaysa biraz sabret
00 Yorumla
+1 yılGöndersin nolcakkiğğ
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,3b cevap paylaştı. Eşin haklı bence
20 Yorumla
+1 yılCok yanlis yapiyor
20 YorumlaBosannn