Ben sevgilimi üzdüm. pişman oldum barıştık.3 ay sonra benim yaptığım hataları bana yaptı dahada fazlasını yaptı. Birbirimize kırdık ikimizde seviyoruz. Gururdan yazamıyoruz ne yapmalıyım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBence seviyorsan gurur etme derim yaz derim. Sonra biriyle görünce pişman olursun o yüzden bence iş işten geçmeden tekrardan yaz derim. Aşkta gurur olmaz eğer sende hata varsa hatanı kabul et ve özür dile. Eğer hata onda ise o özür dilesin. Seviyorsan git konuş barış derim. Kaybedecek birşeyin yok en azından.
02 Yorumla
Soran+1 yılHatalı olan o bu yüzden yazmak istemiyorum
- +1 yıl
O zaman o yazsın sen hiçbir şekilde adım atma. Erkek olan o sonuçta hatalı olanda oymuş o yüzden sen adım falan atma. Sen adım atmayınca zaten dayanamayıp yazacaktır oda.
En İyi Cevaplar
+1 yılGercekten sevdiginin farkındaysan ara hatalar doganın kanunda var bence
ancak bilincli bir sekilde karsı tarafı uzme tesvıkınde bulunulmussa o yanlıstır ve yanlısla tekrarlanılır bence oncelıkle kendını sorgula meselaa bır kagıda onunlayken olan guzel anıları sonra kotu anıları yaz beslemıs oldugun duyguların agırlık kısmı sevıyorum ıse gercekten sevgımı baglılık mı kendıne yedırememe duygusuyla bır takım seylerı sevıyoruma mı kacıyorsun bır bak ama bana sorarsan uzun ılıskılerde sevgıden cok baglılık gudulur baglılık sevıyorum zannedılır yanı ve bır zaman sonra baglılık ınsana zarar verebilir nasıl karsı tarafın hatalarına yanlıslarına goz yummaya baslarsın bu da bır sure sonra yıne senın ozguvenını dusurur ve kendının zaaflarını hıce saymaya baslarsın bence bır kere daha ara ve ılk senınle olan konusmasına bak
01 Yorumla
Soran+1 yılBiz onunla evlilik hayali çocuk hayali kurduk. Herseyi konuştuk. Kıyafetlerim ayakkabilarim hala evinde ikimizde zor günlerden geçtik. Herseyi aştık derken bu çıktı. Onun benim aşkima sevgime emin olamadığı için saçma yollara girdi.
+1 yılÖyle bir olay yaşadım sevgilim değildi karşı cinsten arkadaşımdı şu an ikimizde gururdan yazamıyoruz zaten çok yönümüz benziyordu tek benzemeyen yönümüz o sinirliydi ben sakindim bir anda parladı bı daha da gurur yaptım yazmadım aslında seviyorsan bir yaz baktın ters cevao veriyor bı daha asla ama asla yazma içinde kalmasın sonra neden yazmadım diye
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım olsa umrumda olmaz sevgili daha acı
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gurur geceleri seni rahat uyutuyor mu? İki elin boşta iken dolduruyor mu? Sen yandığında gururun da yanıyor mu? Sen a
Mutsuzluktan aç kaldığında gurur karını doyuruyor mu? Ağladığında göz yaşlarını siliyor mu? Kalbin sızım sızım sızlarken seni güldürebiliyor mu? Eğer Yapıyorsa arama ama eğer yapmıyorsa hemen ara. Kavgaları hakli olmak için etmeyin barışmak orta yol bulmak için edin03 Yorumla
Soran+1 yılYorum için teşekkürler 🙏 bende eskiden öyle derdim içine girince yaşayınca oluyormuş
Soran+1 yılİnşaallah. Teşekkürler 🙏 iyi geceler
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
22Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılne gururu arkadas insan sevdigine gurur murur mu yapar, insan gururu sen kimsin sen beni uzemezsin boyle edemezsin konusabilecegi kisilere yapar ne bilim bi daha gorusmeyecek olan iste bi yakinlik samimiyet olmayacak kisiye yaparsin ama sevgilin hatta kocan olacak belki gururu napacan burada havan coollugu kime yapiyon yani..
06 Yorumla
Soran+1 yıl2 gün çok üstüne gittim tartışma oldu sesiz kaldı üstune gittim defol git elimi kana bulama dedi gelde yaz
Cevap sahibi+1 yılSende hem suclu hem guclusun ustune gitmissin gitmissin adamin sabrini zorlamissin sonra tersleyince aa beni uzdu beni kirdi diyorsun ama olmaz ki boyle, sen basinda ne yaptin onu niye unutuyon. Butun bu olay senin bu basta yaptigin seylerle basladi ki zaten onu dusuncegine orada sana bu dedigi lafa takiliyon. Sen hem tahrik ediyorsun provoke ediyorsun ayarlariyla oynuyon resmen ustune gidip sabrini zorluyon sonra ters yapip kizinca aa kirildim ben, olacak is degil...
Soran+1 yılİlk o başlattı kadınları takip etti bir kadınla fotoraf koydu bunun için hesap sordum. sesiz kaldı açıklama yapmadı bilerek yapmış kıskandırmak için koyduğu kadın kuzeniymis. sonradan ögrendim açıklama yapsaydı işler bu noktaya gelmeyecekti
Cevap sahibi+1 yılIlk o baslatti ilk o baslatti...
Soran+1 yılOndan önceki ayrıldıgimizda ben yapmıştım unutmamış yememiş içmemiş aynısını yapmış işte
Cevap sahibi+1 yılCocuksunuz...
Sizin ilişkinin boku çıkmış kanka konuşsanız da birbirinizi hatalarını yüzüne vurcaksınız
Sevgi herşeyi duzeltmez saygı var ve bu olmazsa bı ilişki yürümez ve şunu da soylim bı erkek veya kız birbirini seviyorsa neden yanlış yapar
Sizin iliski düşündüğünüz gibi sağlam ve dayanıklı değil07 Yorumla
Soran+1 yılBiz ne kavgaları aştık bu hiç biseydi. Ben kötü söze gelemiyorum. oda üzgün ama cesaret edemiyor tersleyecem diye
Soran+1 yılO yüzden de yazmıyorum zaten. Yazarsam havalara girer
Soran+1 yılAynen de öyle teşekkürler 🙏
Soran+1 yılEvet bakarsan sevinirim
boş ver bacım hepsi yalan sevseydi gurur yapmazdı kısasa kisas da yapmazdi bende de oldu gurur yaptık baktım üç ay sonra nişan nisandan iki ay sonra da evlilik yaptı üstelik ben sozlendiginde de yazmıştım kısaca akışına bırak yazarsa yazar yazmazsa da salla gitsin.
07 Yorumla
Soran+1 yılTüh kötü olmuş. benimki hep defol git diyor hemde ne yaparsam onu yapıyor. Şarkı koyuyorum karşılık gönderme yapıyor yazılarıma kadar beni taklit ediyor. tatil resmi koyuyorum oda koyuyor ben stori atınca atıyor atmayinca paylaşım yapmıyor
Soran+1 yılNiyeti olmayanın bahanesi olur diye soy paylaştı ayrılınca WhatsApp tan diyoki bana yaşattığı yaşa efendi gibi terketme
Soran+1 yılOnun pskolojisi o ben bozdum kabul ediyorum. Adam evlenelim dedi oyaladım. Arkadaslarinin yanında binada komşularına ayrılmıştık fake durumlar yapıyordum sevgilim varmış gibi o çok üzülmüstü. Ona rağmen barismistik
- +1 yıl
evliliğe hazır olmamak senin bir suçun değil hazır olmayabilirsin anlayışla seni karşılamalıydı neden kendini suçluyorsun hayat her zaman hepimize farklı olaylardan üzüntüler sıkıntılar verebilir sen bozmadın o sağlam durmadı ve yorumlardan anladığım kadarıyla sinirlenince ne söylediğini duymuyor boş ver canım hayat çok daha güzelini çıkartıyor sen yeter ki arkana bakma
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏 bilmiyorum şu an kendimi toparlamam gerek bir kaç ay bakalım ne olucak
aşk adına gururunu ayaklar altına alman lazım. En kötü ne olur ki? Bir birinizi seviyormuşsunuz zaten. Özür dileyin birdahada yapmayın kırmayın birbirinizi
015 Yorumla
Soran+1 yılEvet oda üzgün pişman bende. Nasıl düzelteceğiz bilmiyorum cesaret edemiyorum
Soran+1 yılBen yazamam adamın üstüne çok gittim oda 1 bucuk yıl sonra ilk defa defol git elimi kana bulama dedi. o yüzden yazamam. kendiside çok pişman oldu. Çok üzüldü o söz çıktı bir kere
Soran+1 yılİş te gelde yaz bu adama aşkımı kalbime gömücem
Soran+1 yılNe yazayım ki
Soran+1 yılEski konuları kapatirdim. sarılsam geçer
Soran+1 yılBu adam kıskanc daha öncede aşk şarkısı paylaştım. Başkasına yaptığımı düsünüyor. Halbuki tek ona açıyorum. hep sevgimden şüpe ediyor
Soran+1 yılKeşke dahada sinirlenmezse denemeye calisacam
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏
+1 yılSelami Şahin boşuna dememiş Özledim teninin kokusunu özledim diye ama şöyle atasözü var geçti borun pazar sür eşeği niğdeye gülüm 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgi Aşkı bulmak bu kadar kolaymida 2 ayda silelim
- +1 yıl
Sil demedim ki o seni silmiştir 😃😂
Soran+1 yılSilse bana gönderme yapmaz
+1 yılYarına bile çıkacağımız belli değilken, gururun yüzünden yazmadigin kişiyi kaybedersen asıl pişmanlığı o zaman yaşayacaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın orta yolu bulmamız gerek
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence bulusma ayarla, yüz yüze söyle ne söyleyeceksen.
01 Yorumla
Soran+1 yılAdam iyice havalara girmesinmi kendini haklı görmesini istemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yazamıyoruz diye bişey yok. Sen yazamıyosun.
01 Yorumla
Soran+1 yılHatalı olan o
+1 yılsev yeter
usrdım lazımsa
soyle, ne gerkiyorsa
yaparız..048 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde çok büyük sınavdan geçiyoruz. Nasil böyle bişey oldu aklım almiyor
- +1 yıl
ya bizi hiç sorma
Soran+1 yılSendemi gurur maduru
- +1 yıl
ne gururu
biz cennetteyken
yerlere düştük
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
bilsek
bittik yaaa
mahvolduk
Soran+1 yılOlur tarafı yokmu benimki kadar berbat olamaz
- +1 yıl
biizimkisi en berbatt
severken geberiyoruz
Soran+1 yılNeymiş bu kadar bizim durumdan kötü olan
- +1 yıl
haşa onun kadar güzel beiive değerli bir insana denk gelmedim..
hala ondan sonra bir kimseyle
çay içmedim..
hala delicesine sewiyorlen
hain olmak çok zorr..
o benden beter ben ondan
Soran+1 yılEvlimi bu kadın bu kadar imkansız olan ne
- +1 yıl
hiç sorma.. battı battıkk
Soran+1 yılBoşanirsa olay çözülür coluluk çocuk yoksa
- +1 yıl
orası baya karışık
Soran+1 yılHakliymissin senin olay gerçekten zor
- +1 yıl
sizin nasıll
Soran+1 yılBizimki de bir yazısmaya bakarda adım atacak cesur biri gerek
- +1 yıl
denk misiniz
Soran+1 yılEvet herseyimiz aynı burcunuz doğum ayı yılı isimlerimizin sonu bile ikimizin baş harfi çıkıyor o kadar denk
- +1 yıl
yaşlar aynı mı
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
kaç kaç
Soran+1 yıl33 ikimizde
- +1 yıl
bundan iyisi olabilir mi
Soran+1 yılTek sorun anlaşamıyoruz
- +1 yıl
boy uyumunuz nsll
bu arada yaş olarak
harikasınız..
tutup bırakmaması lazım
Soran+1 yılOnun boyu 189. Ben 170
- +1 yıl
sninki çok iyi
onunki az fazla
Soran+1 yılTopuklu giyince yakın olurum
- +1 yıl
o 182 gibi olsa çokk mükemmell olurdunuz
Soran+1 yılErkeğin uzun olması her zaman iyidir
- +1 yıl
fazlası sırık gibi olur
yatakta düz bir yerini
bulamazsın
Soran+1 yıl😄 yani
- +1 yıl
saol yaaa
- +1 yıl
kaç senedir beraber siniz
Soran+1 yıl2 yıla yaklaştık
- +1 yıl
az değilmiş
Soran+1 yılYani adamın uzun ilişkisi ben oldum ben önce en fazla 2 ay sürmüs 😊
- +1 yıl
hmm
sayende adamlığını
fark etmiş oldu..
Soran+1 yılAynen 😊. İlişki yürütmesini bilmiyor belli acemi
- +1 yıl
merhaba
Soran+1 yılMerhaba
- +1 yıl
naber iyi misin.
Soran+1 yılKötü
- +1 yıl
n e d e n n 🙂
- +1 yıl
napıyorsın
- +1 yıl
merhaba..
- +1 yıl
günaydın
+1 yılAçıkça merhaba ile basla yaz yazarken sende bana yaptın yerine istemediğimiz şeyler oldu birbirimizi kırmış olabiliriz ama halen seni seviyorum ile baslayanilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılCesaretim yok yazıp telefonumu kapatayım 😊
- +1 yıl
Siz bilirsiniz 😀
+1 yılDefalarca denemişsiniz olmamış. İnsan bazen olmayacağını kabullenmeli ve eskiyi geride bırakmalı. Bir dakika öncesine bile dönüp bakmaman gerekiyor mutlu olman için.
01 Yorumla
Soran+1 yılKabullenemiyorum o kadar sorunları aştık 1 buçuk yıl. Evlilik hayallerimiz vardı esyalarım hala evinde almaya gidemiyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapacağın şey dışarı çıkmak bara falan gidip kafa dağıtmak
04 Yorumla
Soran+1 yılGidiyoruz ara ara arkadaşlarla kesmiyor ne ilaç ne antidepresan dediği noktadayim
Cevap sahibi+1 yılO zaman in... tihar et
- +1 yıl
Mal mısın kıza ne diyorsun canım canım
Cevap sahibi+1 yıl@corneliaaaa mal da sa... lak da anan.. dır
+1 yılAşkta gurur falan olmaz yaz gitsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılYazmak istiyorum gururum engel oluyor
+1 yılOnun gururdan yazmadığına eminsen sen yaz
11 Yorumla
Soran+1 yılo kendini haklı görüyor
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Yaz icin rahat etsin
01 Yorumla
Soran+1 yılŞimarirsa
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılgurur önemli değil
hata yapan sensin01 Yorumla
Soran+1 yılBaşta bendim sonra o
Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı. Yazma, sonra pişman olcaksın bak.
07 Yorumla
Soran+1 yılBekliyorum artık yapacak bişey kalmadi
Soran+1 yılHemde nasıl çalışıyorum isyerinde hep aklım onda
Soran+1 yılMasa başı sekreterlik yapıyorum. işim bilgisayarda evrak düzenlemek. personel takibi f
Soran+1 yılAra sıra oluyor çaktırmamaya çalışıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. yapma böyle şeyler ayrıl.
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir olamayacağınızı artık kabullenmeniz gerekiyor
042 Yorumla
Soran+1 yılNe onunla oluyor ne onsuz
- +1 yıl
Sen iyi misin konuşmaya ihtiyacın var mı
Soran+1 yılDeğilim kimse ile konuşmak istemiyorum.
Soran+1 yılTeşekkürler 🙏
- +1 yıl
Üzme kendini kendine hobiler edinip yeni bir sayfa oluştur iyi gelir sana
Soran+1 yılBenim kadar sosyal insan yoktur hayatta çevrem çok güzel isim var şehir dışına gidiyorum geziyorum eğleniyorum olmuyor
- +1 yıl
Demekki hayatında birşeyler eksik o eksik olan şeyi bul
Soran+1 yılO eksik onunla kavga etmek hobilerim haline gelmiş farkında olmadan
- +1 yıl
Birazda hayatının merkezinde olduğu için saplantı haline getirmişsin
Soran+1 yılBilmiyorum çok şey yaşadık onun etkisi
- +1 yıl
Belki de unutmaya çalışmak yerine sadece akışına bırakman gerekiyordur
Soran+1 yıl2 aydır akışta
- +1 yıl
Pek akışta değil gibi
Soran+1 yılBirbirimizi takip ediyoruz ben ne paylaşırsam ona karşılık gönderme yapıyor. tatil fotorafı koyuyorum oda koyuyor aynı gün. Ben paylaşım yapınca yapıyor ben yapmayınca hiç bişey paylaşmıyor sosyal medyasından bütün kadinları çikardi. begendi kadınlardan begendileri geri aldı. Whatsap birbirimizi izliyoruz saatlerce sonra telegramdan akış böyle devam ediyor bakalım
- +1 yıl
Bu akışına bırakılmış gibi mi sence?
Soran+1 yılEvet ama farklı bir akış 😊
- +1 yıl
Hayır bu beklenti yapmaktan başka bir şey değil
Soran+1 yılNe yapayım engelleyimmi
- +1 yıl
Yapabileceğin en güzel şey engellemek olur çünkü kabullenmek lazım ayrılığı bu şekilde olmaz
Soran+1 yılEngellemek saçma olur heralde
- +1 yıl
O zaman sil görme yani hiçbir şekilde
Soran+1 yılOlabilir görulmeyi kapatayim
- +1 yıl
Anlaştık o zaman garip birisin bu arada 😅
Soran+1 yılPskolojim bozuldu napiyim 😊
- +1 yıl
Gülmeyi de biliyorsun şaşırtıyorsun beni 😅
Soran+1 yılGüldügüme bakma gerçekten iyi değilim
- +1 yıl
Biliyorum kafanı dağıtmaya farkındaysan
Soran+1 yılÇok sağol sizinde uykunuzu böldüm
- +1 yıl
Siz gerçekten gülümserseniz çok daha güzel uyurum bugün
Soran+1 yılPeki burdan size 😄 yolluyorum
- +1 yıl
İnşallah sadece emoji yollamamışsınızdır içten birşeyler gelmiştir 🙂
Soran+1 yılSıkıntılar paylaştıkça azalıyormuş teşekkürler 🙏
- +1 yıl
Ne zaman istersen buraya yazabilirsin içini dökebilirsin bu arada sana da günaydın 😑
Soran+1 yılGünaydın 😊 benim derdim bitmiyor.
- +1 yıl
Sen böyle gülümsediğin sürece her zaman sana ayıracak vaktim var 🙂
Soran+1 yılÇok kibarsınız
- +1 yıl
Sizde çok tatlısınız ama ben hiç dile getiriyor muyum?
Soran+1 yılTeşekkürler. 😊
- +1 yıl
Birazcık kafanı sisirdim kusura bakma tanıştığımıza memnun oldum 🙂
Soran+1 yılEstağfurullah. Sende yaza bilirsin bende memnun oldum. Birazda olsa morelim geldi.
- +1 yıl
Yorumda yazmak zor eklesen beni büyük bir dertten kurtarmış olursun 😅
Soran+1 yılOkey
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılYazmayacaksın o zaman
07 Yorumla
Soran+1 yılYazmamaya çalışıyorum
- +1 yıl
Devam et gurur çokta bi işe yaramıyor bakma ya yazacaksın ya da hiç yazmayıp komple bitireceksin başka seçenek yok
Soran+1 yılBitirmek istemiyorum. Onu gerçekten çok seviyorum kimseyi sevmedim onu sevdigim kadar
- +1 yıl
O zaman yazacaksın gurur falan yapmayacan gidecen delikanlı gibi konuşacaksın bitti gitti o da seviyorsa barışırsınız zaten
Soran+1 yılAdam defol git dedi nasıl yazayım
- +1 yıl
Hala sevmeye devam etmek gururunu zaten yerlere sermiş merak etme bitmiş gitmiş bi ilişkiyi yeniden başlatmak saçmalık üzdüğün için intikam almış senden fazlasıyla sonrada yolu vermiş daha da kabul etmez etse bile bi daha yol verir akıllıysan unut yoluna bak
Soran+1 yılOda mutlu değil o benim ona olan sevgimi ölcmek icin kıskandırmak istedi. tartisma büyüyünce böyle oldu.
+1 yılYaz gitsin ölümlü dünya
01 Yorumla
Soran+1 yılOooff bilmiyorum gururumu aşabilirmiyim
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. boş ver gururu yaz gitsin
03 Yorumla
Soran+1 yılBen kavgamızda ben haklıyım oda. Kendini haklı görüyor
Soran+1 yılBen üstüne çok gittim 2 gün boyunca adamda defol git elimi kana bulama dedi. dunyam başıma yıkıldı.2 yıla yaklaştık ilk defa böyle bişey söyledi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Ergen misiniz ya
04 Yorumla
Soran+1 yılErgenler bizden daha aklli
Soran+1 yılNapalim oluyor iste
Bence yazma.
01 Yorumla
Soran+1 yılYazamam zaten araya gurur girdi
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Ara barişin uzamasın
00 Yorumla
+1 yılBoşverin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazma
00 Yorumla
+1 yılEskiyi geride birakk
09 Yorumla
Soran+1 yıl2 ay oldu çok eski değil
- +1 yıl
Ayrilma. Sebebi ney
Soran+1 yılBeni kıskandırmaya calısti kadınları takip etti. resimlerini beğendi sesimi cıkarmadım baktım bir kadınla fotoraf koydu 2 gün kavgasını yaptım sesiz kaldı o sesiz kaldıkça bende ağır konuştum oda dedi . defol git elimi kana bulama dedi. o yaptığı şeyi daha önce ben ona yapmıştım. sonra o yaptım. Ben numarasını silince kadınları çıkardı beğenmeleri çekti fotorafı sildi o fotoraftaki kuzeniymiş. olay nerelere geldi
- +1 yıl
burada söversem üyelik gider
Soran+1 yılO kadar diyorsun şindi kim haklı söylermisin
- +1 yıl
Bebe ergen hem senin ayarlarinla oynayip hemde seni suçluyor😅
Soran+1 yılPskolojisi bozuldu beni tanidigindan beri adam iyi değil 😊
Soran+1 yılAynen normal değil
- +1 yıl
Gizlsiin yazamiyorum ki arkadaş
Ciddi ilişki mi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Evlenecektik 😔